Gratis dating – se oversigten over datingsider med gratis oprettelse

Lad os starte med at sige, at begrebet ‘gratis datingsider’ kan anses som en smule diffust, da langt de fleste datingsider både tilbyder gratis medlemskaber og betalte medlemskaber. 

Alle de sider, som du finder lidt længere nede i oversigten, tilbyder gratis medlemskaber. Langt de fleste tilbyder dog også betalte, og du kan nok godt regne ud, at de betalende medlemmer har en række fordele og adgang til endnu flere funktioner end de ikke-betalende.

Der findes også adskillige gratis datingapps – se vores oversigt over de ti bedste her.

I vores oversigt over “gratis” datingsider fremgår centrale informationer om de forskellige sider. Vi håber, at dette bidrager til, at det bliver pærelet for dig at vælge den “gratis” datingside, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Ønsker du at læse yderligere om de forskellige datingsider, vil du efter oversigten kunne finde uddybende introduktioner til alle datingsider. Hvis du ønsker at hoppe direkte til de fyldige beskrivelser af de forskellige datingsider, skal du klikke her.

Sidst på siden er der en række generelle afsnit om gratis datingsider. Ønsker du at hoppe direkte til dem, skal du klikke her.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du opretter en profil på en eller flere af nedenstående datingsider.

Veludviklet matchalgoritme
Bredt aldersspektrum
Over 50.000 aktive medlemmer
Stor artikeldatabase med tips til dating

+200.000 medlemmer
Minimum 18 år
Danmarks største datingside
Altid meget aktivitet

Nem og hurtig oprettelse
Dating for voksne over 40 år
God kundesupport døgnet rundt
Masser af gode tips og tricks til dating

Find både venskaber og kærlighed
For singler over 50 år
Stort set ingen falske profiler
Brugervenligt system

Dating for aktive seniorer
Ligelig fordeling mellem kønnene  
Quiz med de andre medlemmer
Formidabel kundeservice

Læs inspirerende kærlighedshistorier
Minimum 18 år
Gode vejledende artikler med tips og tricks
Få adgang til adskillige single-events

Skræddersyede partnerforslag
65 % af brugerne er akademikere
Yderst seriøs datingside
Siden samarbejder med flere universiteter

Find en affære
Høj diskretion
Du sætter selv dine grænser
Udlev dine fantasier

Datingsider - Be2

Hastigt voksende datingside
Over 19 mio. medlemmer fordelt i 37 lande
Partnerforslag baseret på personlighedstest
Brugerne har fuld kontrol over privatlivet

Veludviklet Behavorial Matchmaking-teknologi
Servicen har en meget populær mobilapp
Verdensomspændende service
Over 40 mio. brugere på verdensplan

Altid mange brugere online
Find en sexpartner
Benyttes af både par og singler
En af Danmarks ældste datingsider

100 % gratis – ingen betalende brugere
Dating for alle, både unge og gamle
Manuel godkendelse –> Ingen fakeprofiler

Seriøs dating

Gratis datingside
Mulighed for at betale for ekstra funktioner
Kun for singler
Dansk datingside

Gratis dating siden 2002
Fungerer på mobilen uden app
Samme skabere som HOT.dk
Debatforum

Single.dk – den datingside, der, ifølge dem selv, bringer flest par sammen

Siden 1999 har single.dk været en del af datingverdenen. Single.dk hævder at være den datingside, der bringer flest par sammen. Hvorvidt dette er sandt, må stå for single.dk’s egen regning, men det er i hvert fald, hvad de hævder på deres hjemmeside.

Single.dk - gratis datingsider

Noget, som dog stensikkert er sandt, er, at folkene bag single.dk har udviklet en avanceret matchalgoritme, som øger chancerne for, at man bliver eksponeret for folk, som man passer godt sammen med.

Det er gratis at oprette en profil på single.dk, men hvis man skal have det rigtig sjovt på siden, kræver det et abonnement. Et medlemskab koster fra 99 kr. pr. måned.

Når man er tilmeldt single.dk, kan man søge kærligheden døgnet rundt, da single.dk har nemlig fine apps til både iOS og Android. Via appen kan man konstant følge med i, om hende den søde eller ham den flotte har svaret på ens besked.

Dating.dk – enormt udvalg og mange muligheder

Dating.dk er Danmarks største datingside og kendt af de fleste efterhånden. Siden har været aktiv siden 1998, og i dens levetid har over 500.000 mennesker været forbi for at oprette en profil. Kønsfordelingen er omkring 50/50, og en af sidens kvaliteter er den store aktivitet. Der er altid en masse online qua det store antal medlemmer.

Dating.dk¨- Gratis datingsider

Det er ganske let at oprette en profil, og brugerfladen er meget intuitiv. Man lærer hurtigt, hvor man skal trykke, og det er yderst sjældent at brugerne bliver køresyge og forvirrede, når de befinder sig på dating.dk. 

Det er næppe noget tilfælde. Dating.dk sigter nemlig bredt, og når man gør det, er det vigtigt, at brugeroplevelsen er god, uanset om man er ung og digital indfødt, eller om man senior uden for meget teknisk snilde.

Når man har oprettet en profil, kan man let definere, hvad man søger, hvorefter dating.dk’s system vil præsentere en for en række potentielle partnere, og så er det ellers bare at tage initiativ og skabe den første kontakt til ens potentielt kommende kæreste. 

40plus.dk – gratis oprettelse på denne datingside, der sigter efter folk over 40

40plus.dk er for midaldrende, der er seriøse i deres jagt på kærligheden og nye venskaber. Der er over 50.000 aktive profiler på siden, hvorfor det ikke er utænkeligt, at din kommende kæreste befinder sig derinde allerede.

40plus - gratis datingsider

Datingsiden blev grundlagt i 2006 og havde fra start et ønske om at skabe fællesskaber, dels for folk, der søgte kærligheden, men også for folk over fyrre, der søgte nye bekendtskaber.

40plus er derfor ikke blot for dem, der søger den store kærlighed. Det er også for midaldrende, der gerne vil udvide deres netværk. På 40plus kan man finde bekendtskaber, der deler ens hobbyer og interesser.

Det er, som tidligere bemærket, gratis at oprette en profil på siden. Og det er ikke bare gratis, det er også hamrende let. Hvis man bliver fanget af siden, anbefaler vi, at man investerer i et premium medlemskab, da det øger ens chance for at finde kærligheden gevaldigt. 

Senior.dk – gratis oprettelse, brugervenligt layout og god kundesupport

Senior.dk er et dating- og mødested for seniorer – datingsiden hører ind under senior dating. Der er altid meget diskussion om, hvornår man er senior. I dette tilfælde er grænsen sat ved de 50 år.

Senior.dk - gratis datingsider

Senior.dk er altså ikke stedet for ungdomslingo og hashtags, men derimod et sted for ældre mennesker, der er på udkig efter en kæreste eller nye venner.

Det tager ikke lang tid at oprette en gratis profil. En gratis profil giver en mulighed for at snuse til servicen, men hvis man ønsker det fulde udbytte af ens ophold på siden, er det nok nødvendigt at investere i et premium medlemskab. 

Senior.dk er har fra start haft et veldefineret formål: at skabe en seriøs platform for voksendating. Dette formål har platformen stadigvæk i dag, og derfor allokerer Senior.dk en del ressourcer til at holde siden fri for trolls og lignende. 

Flere ansatte hos Senior.dk bruger mange timer på  at slette useriøse og inaktive datingprofiler, og det værdsættes naturligvis af samtlige brugere, der er på siden for at finde nye venner og en kæreste. 

50plusmatch – datingside for folk over 50, der kan lide at holde sig i gang

50plusmatch er en “gratis datingside”, der tilbyder målrettet dating for seniorer. Også her er senior-grænsen sat ved de 50 år, som er minimumsalderen for at blive medlem.

50plusmatch - gratis datingsider

Datingservicen har eksisteret siden 2010, og allerede fra begyndelsen har målet været at tiltrække seniorer, der kan lide at holde sig i form.

Datingsiden forsøger konstant at være med helt fremme i udviklingsfeltet. Dette kommer blandt andet til udtryk via de teknologier, som siden benytter. En række af teknologierne bevirker, at siden er yderst brugervenlig, mens andre teknologier sørger for, at brugerne får ekstremt velvalgte partnerforslag, hvor chancen for kemi og et potentielt forhold er ganske stor. 

Folkene bag 50plusmatch prioriterer kundeservice rigtig højt, og derfor garanterer de også, at de svarer hurtigt på enhver mail, de får. 

Vi har selv haft fat i deres kundeservice et par gange, og hver gang har deres indsats bekræftet os i, at det virkelig er et felt, de tager yderst seriøst.

Match.com – det hele starter med et klik

Match.com er særligt kendt for salgsfrasen: “Det begynder med et klik.” En frase, som har bidt sig fast i hjernemassen på de fleste – sikkert også dig.

match - gratis datingsider

For match.com er det vigtigt, at dating er let og simpelt. Derfor har folkene bag match.com udviklet en flot og overskuelig brugerflade, der gør det nemt at tage kontakt til potentielle partnere.

Match.com er en datingtjeneste, som forener det virtuelle med det fysiske. Regelmæssigt inviterer de nemlig til singleaftener, hvor medlemmerne på afslappet og behagelig vis kan møde ligesindede. 

Dette bifalder vi i høj grad, da vi mener, at der er mange fordele forbundet med at møde andre singler i virkeligheden. Det er nemlig aldrig til at sige, hvorvidt man har kemi, når man blot skriver sammen. Det opdager man først, når man mødes ansigt-til-ansigt.   

Partnermedniveau.dk – for dig, der stiller høje krav til en kommende partner

Partnermedniveau.dk sigter efter de singler, der søger målrettede og karrierebevidste partnere. 65 % af brugerne hos partnermedniveau.dk er akademikere. Der er dermed tale om elitedating.

Partnermedniveau - gratis datingsider

Nogle finder måske datingsiden lidt snobbet, men der er ingen tvivl om, at de mennesker, der har en lang liste med krav til en kommende partner, har særdeles gode muligheder for at finde kærligheden her.

Folkene bag partnermedniveau.dk ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces, og at det kan tage lang tid at søge sig frem til de gode matches. Derfor har de udviklet et matchsystem, der sørger for, at brugerne bliver eksponeret for mennesker, som de meget vel kunne forelske sig i.

Dette system tager afsæt i en personlighedstest, som alle brugere skal tage. Testen finder sted i forbindelse med oprettelsen af ens profil. Man skal derfor ikke have alt for travlt, når man giver sig til at oprette sig hos partnermedniveau.dk. Personlighedstesten består nemlig af over 200 spørgsmål. 

Det er rigtig mange spørgsmål, ja, men det giver også systemet et rigtig godt udgangspunkt, når de skal finde dig en partner. Derfor råder vi dig til at være tålmodig og gøre dig umage med testen. Det vil øge chancerne for, at du matches med din eneste ene.

Victoriamilan.dk – leder du efter en affære?

Os, der er en del af redaktion hos findenkaereste.dk, betragter egentlig os selv som moralsk ansvarlige mennesker, og derfor kan det virke lidt paradoksalt, at vi har valgt at tage Victoriamilan.dk med i vores oversigt over danske, gratis datingsider.

Victoria Milan - gratis datingsider

Dels fordi siden ikke hørmer af kærlighed og troskab, men også fordi servicen ikke er gratis, hvis man for alvor vil have noget ud af ens ophold på siden. Det er dog gratis at oprette sig, så man kan sagtens snuse rundt på siden uden at skulle have muffedrengen op af lommen. 

Vi tror umiddelbart ikke, at særligt mange danskere finder kærligheden på victoriamilan.dk. Selvom vores hovedformål er at hjælpe danskerne med at finde kærligheden, er vi dog gået på kompromis og har taget den med alligevel, da vi mener, at siden gør noget rigtig fint for nogle.

Vi mener, at datingsiden er rigtig god for dem, der lever i åbne forhold. Noget, som vi allerhøjeste grad bifalder. De personer vil uden tvivl kunne få afløb for den lidenskab og rastløshed, som de brænder inde med hos Victoria Milan. 

Som medlem af Victoria Milan, er man 100 % anonym. Man behøver ikke at opgive identificerende personlige oplysninger såsom navn, adresse eller telefonnummer for at blive medlem.

Be2 – stort international site med veludviklet matchalgoritme

Be2 hævder, at det er selvbevidste singler, der finder kærligheden via deres service. Et af de elementer, som siden brander sig på, er dens veludviklede matchalgoritme. Noget, som en del andre datingsider også brander sig på.

Be2 - gratis datingsider

Der er dog en ganske god grund til, at flere og flere af datingsiderne udvikler disse algoritmer, og det er, at de virker. 

Folkene bag Be2 er, foruden matchmaking-algoritmen, også stolte over, at deres service tilbyder brugerne en høj grad af anonymitet. Ligeledes hævder de, med stolthed i stemmen, at deres side er for seriøse datere. Brugere på Be2 er der ikke for at finde et one night stand eller lignende. De er der for at finde kærligheden.

Det er gratis at oprette en profil hos Be2, men hvis man vil have adgang til samtlige funktioner, er det nødvendigt at opgradere sit medlemskab.

Med en gratis profil kan man tage personlighedstesten og udforme ens profil. Derudover er det gratis at modtage en evaluering af ens personlighedstest samt en liste over anbefalede partnere, så hvis man lige vil snuse til datingservicen, kan man sagtens det uden at skulle betale.

Zoosk -international datingservice, der har en super app

Zoosk er den datingservice med den bedst sælgende app i Apples App Store. Det høje salgstal kan dels forklares ved, at Zoosk er en verdensomspændende datingservices, der kan benyttes i 80 lande.

Zoosk - gratis datingsider

I dag er der over 40 millioner brugere af Zoosk, så mon ikke der findes minimum en Zoosk-bruger, som du finder bare en smule charmerende. 

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche brugerne. 

Hos Zoosk er der tale om en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, der løbende samler informationer om den enkelte brugers adfærd, og som på baggrund af disse informationer udvælger en række profiler, som den enkelte brugere formentlig passer godt sammen med.

Hos Zoosk er det også gratis at oprette sig. Også her kræver det dog et beskedent månedligt beløb, sæt man ønsker adgang til alle funktioner.

Scor.dk – for de frække datere 

Scor.dk er en af de ældste dating-spillere på markedet. Siden har eksisteret siden 1998, og folkene bag foretagenet hævder, at mere end 5.000.000 profiler er blevet oprettet i løbet af sidens levetid. Når der er oprettet så mange profiler, siger det sig selv, at langt de fleste har hørt om scor.dk. Det er dog næppe alle, der helt præcist ved, hvad scor.dk tilbyder brugerne.

Scor.dk - gratis datingsider

Lad os sige det på denne her måde. Scor.dk er nok ikke for de store romantikere, der søger sjælevenner, røde roser og poetiske komplimenter. Siden benyttes primært til den mere frække del, altså til at finde en sexpartner eller flere sexpartnere. 

Siden benyttes i stor stil af både par og singler. Selvom Scor.dk måske ikke er den mest romantiske arena, hvor der bliver spillet sød kærlighedsmusik på violin, er det dog lykkedes for nogle at finde kærligheden derinde. Måske det også kan lykkes for dig?

Det er gratis at oprette en profil hos scor.dk, men hvis man vil have adgang til samtlige funktioner, er det nødvendigt at investere i premium medlemskab.

Mit Dating – 100 % gratis datingside

Mit Dating er en helt igennem gratis datingside, da man kun kan få et medlemskab på denne side, og det er et gratis et. Folkene bag siden havde fra begyndelsen et ønske om at skabe en datingplatform, hvor alle havde samme vilkår.

MitDating - gratis datingsider

Folkene bag Mit Dating har stort fokus på at komme falske profiler til livs. De hævder selv, at det ikke er muligt at oprette en profil, hvis man ikke bor i Danmark, hvilket sænker risikoen for, at der kommer falske profiler.

Ud over man kan møde andre singler på siden, kan man også få lidt tips til dating. Det er der dog ingen grund til at besøge Mit Dating for, da vi også gør alt, hvad vi kan for at levere alle de tips og tricks danskerne har brug for, for at finde en kæreste.

Endate.dk – Gratis datingside med mulighed for betaling for ekstrafunktioner

Ligesom det er tilfældet med flere af de andre datingsider her på listen, er det helt gratis at oprette sig at komme i gang, men også muligt at betale månedligt for ekstra funktionalitet. Endate.dk screenshot

Hos Endate.dk kan du se andre profiler og sende dem beskeder, men hvis du vil gøre brug af en række features som potentielt kan gøre din tid på siden bedre, koster det dig et fast beløb om måneden. For de fleste vil det dog være fint og rigeligt med et almindeligt og gratis medlemsskab.

Hos Endate.dk gør de meget ud af, at siden KUN er for singler som søger en kæreste. Det vil sige, at der ikke er plads til folk der leder efter sex, søger en affære, leder efter en tredjemand til dobbeltsengen eller lignende. Om dette også bliver håndhævet i praksis ved hjælpe af travle admins, må forblive usagt. 

Love.dk – Gratis datingside med aktivt debatforum

Du har måske besøgt hjemmesiden HOT.dk da du var yngre, eller måske du har børn der kender hjemmesiden, som er tiltænkt dating for unge. Layout, funktionalitet og lignende er sakset mere eller mindre en-til-en på Love.dk, og det er da også samme hold der står bag begge datingsider.love.dk

Love.dk gik online i 2002, og det kan desværre også godt ses. Det er langt fra det værste og mest uddaterede layout på en datingside vi har set, men sammenligner man med de helt store som Single.dk og Dating.dk, er der plads til forbedring. Siden fungerer dog som den skal, så vi ser gerne igennem fingre med designet. 

Når vi siger gratis datingsider – hvad mener vi så?

Som du kan se i vores oversigt, er der et utal af datingsider, der til en vis grænse er gratis. Udbuddet af datingsider er meget alsidigt, og selvom vores liste er ganske udtømmende, indeholder den ikke samtlige datingsider, der findes. Man kan for eksempel finde datingsider, der satser på smalle nicher. Et eksempel herpå er farmer-dating, som går benhårdt efter landmænd og deslige.

Der findes ganske få 100 % gratis datingsider og du vil sikkert opdage, at de fleste af gratis at blive en del af, men kræver betaling, hvis du skal have det maksimale ud af din tid derinde. Hvis du finder flere gratis datingsider, er du meget velkommen til at tippe os på info@findenkaereste.dk.

Vi kan dog garantere, at samtlige sider vi har medtaget, er gratis til en vis grænse. Man kan få lov at snuse til samtlige siders funktioner gratis, da det, på alle de sider vi har medtaget, er gratis at oprette en datingprofil.

Sørg for at finde en gratis datingside, der passer til dine behov

Som vores oversigt afslører, så er der mildest talt lidt at vælge imellem, når det kommer til datingsider. Ingen af siderne er ens, så det handler for dig om at finde den datingside, der passer allerbedst til dine behov og ønsker.

Det store udbud af gratis datingsider er markedets svar på befolkningens krav. Når der fremkommer en ny datingside, fremkommer den næsten altid med henblik på at dække et behov hos folk. Lad os tage et eksempel. Partnermedniveau.dk blev skabt, da der var et hul i markedet. Der var et utal af singler fra social klasse et og to, der længtes efter sted, hvor de kunne finde partnere på deres eget niveau.

Det siger sig selv, det er ret vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du søger. Når du ved det, bliver det hamrende let at finde den gratis datingside, der kan hjælpe dig med at finde, hvad du søger. Måske er du heldig, at en gratis profil giver dig de funktioner, som du har brug for, for at finde kærligheden. Hvis ikke, kan du opgradere dit medlemskab. Det koster sjældent meget mere end 100 kr. pr. måned, og 100 kr. i et par måneder er da en lav pris for lykke, synes du ikke?

Hold godt øje med fakeprofiler

Flere af datingsiderne afsætter ressourcer til at holde deres sider fri fra trolls og falske profiler. Der findes dog en række af de forskellige gratis datingsider, hvor man finder en del falske profiler. For at sige det rent ud er det skidehamrende irriterende med den slags profiler. De spilder tiden for folk, der er på datingsiderne med et seriøst og nobelt formål.

Heldigvis er de falske profiler for det meste ganske lette at afsløre. Ofte vil man kunne se det på deres billeder, der af den eller anden grund hørmer af scam. Typisk vil fakere bruge stock-photos, altså photos, som ligger online tilgængelige på en eller flere portaler, hvor folk frit kan hapse dem og bruge dem.

Hvis du har mistanke om, at du skriver med en falsk profil, kan du prøve at gemme vedkommendes billede på din computer og herefter lave en Google-billedsøgning, hvor du klikker på kameraikonet. Efterfølgende vælger du billedet, som ham/hende, du mistænker for at være faker, bruger. Google vil efterfølgende vise dig i, hvilke andre sammenhænge billedet, du har valgt, er brugt.

Hvad laver alle de falske profiler på datingsiderne?

Det er lidt forskelligt. Nogle er såkaldte trolls, der nyder at tage pis på andre. Det er i kategorien drengestreger. Det er irriterende, men det er sjældent særligt traumatiserende at møde en troll. Der findes dog fakere, der er værre. Fakere, der sender links med virus. Dem skal du være varsomme med. Vi anbefaler derfor, at du kun klikker på links, du modtager fra folk, du efterhånden stoler på.

Hvordan får man succes på gratis datingsider?

Der er mange forskellige forhold, der spiller ind. Udseende, personlighed, held og så videre. Man kan dog gøre en række ting aktivt, og dem vil vi redegøre for i det kommende stykke.

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du er åben for at møde nye mennesker. Du skal engagere dig, når du får henvendelser, og det er vigtigt, at du gør, hvad du kan for at få en samtale til at flyde. Ingen gider at spille mur op ad en velcroplade. Sørg for at give de andre profiler noget at arbejde med.

Derudover er det også vigtigt, at du gør noget ud af din profil. Har du hverken noget billede eller nogen profiltekst, gætter vi på, at du ikke får en eneste henvendelse, for hvad skulle i det tilfælde give andre lyst til at kontakte dig frem for andre?

Sørg for at tage et godt, vellignende billede og skriv en god profiltekst. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre, kan vi berolige med, at vi har skrevet guidende artikler til begge situationer.

Derfor… Få styr på din profil og sørg for at holde den vedlige. Hvis du får nyt job, nye interesser, ny bopæl eller lignende, så vil en kommende partner uden tvivl finde det interessant og nyttigt. Derudover bør du også opdatere dit profilbillede i ny og næ. Det kan give lidt ekstra aktivitet med et nyt profilbillede, og en opdatering af og til sikrer, at billedet forbliver vellignende.

God jagt på kærligheden!

4.97/5 (29)