Gratis dating ❤️
Se de 13 bedste gratis datingsider

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Lad os starte med at sige, at begrebet ‘gratis datingsider’ kan anses som en smule diffust, da langt de fleste datingsider både byder på gratis og betalte medlemskaber. 

Alle de sider, som du finder lidt længere nede i oversigten, tilbyder gratis medlemskaber. Men langt de fleste tilbyder dog også betalte, og du kan nok godt regne ud, at de betalende medlemmer har en række fordele og adgang til endnu flere funktioner end de ikke-betalende.

I vores oversigt over “gratis” datingsider fremgår centrale informationer om de forskellige sider. Vi håber, at dette bidrager til, at det bliver pærelet for dig at vælge den “gratis” datingside, som passer bedst til dine ønsker og behov.

I vores test af mere end 30 forskellige danske datingsider har vi særligt lagt vægt på, hvor godt de forskellige sider har præsteret inden for følgende parametre:

  • Brugervenlighed
  • Funktionsmuligheder
  • Aktivitetsniveau
  • Grad af seriøsitet for brugerne
  • Pris. 

Samtlige af de datingsider, vi har oprettet os på og testet, har vi givet en samlet karakter på en skala, der går fra 0 til 5. 

En datingsides samlede karakter er altid et gennemsnit af fem individuelle karakterer, der gives på baggrund af, hvor godt en datingside – i vores øjne – præsterer inden for de føromtalte parametre. 

Læs mere om, hvordan vi anmelder her

Foruden vores egne førstehåndserfaringer har vi i forbindelse med vores vurderinger og bedømmelser af diverse datingsider også søgt viden og indsigt via andenhåndsberetninger, heriblandt forbrugeranmeldelser på Trustpilot og artikler på større danske nyhedsmedier samt i velrenommerede forbrugermagasiner.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

4.4/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Meget højt

Primær aldersgruppe:

25-64 årige

Siden 1999 har Single.dk været en mulighed for de danskere, der ønsker at finde kærligheden online. Dermed er det faktisk kun – af danske datingsider – Dating.dk og Scor.dk, som er ældre end Single.dk. 

Selvom Single.dk har en del år på bagen, er sitet på ingen måde blevet metaltræt. Derfor er Single.dk i dag et topmoderne site med en dejligt brugervenlig brugerflade.

Byder på fin match-algoritme

Foruden en rigtig fin brugerflade udmærker Single.dk sig ved at byde på en avanceret match-algoritme, som øger chancerne for, at man bliver eksponeret for folk, som man passer godt sammen med.

Det er gratis at oprette en profil på Single.dk, men hvis du for alvor skal have noget ud af dit ophold på datingplatformen, er du desværre nødt til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen. 

Med en gratis profil vil du nemlig være underlagt en række begrænsninger; eksempelvis vil du ikke være i stand til at sende beskeder.

Søg kærligheden døgnet rundt

Som Single.dk-bruger vil du kunne søge kærligheden døgnet rundt, da Single.dk har udviklet fine apps til både iOS og Android. Single.dk-appen kan naturligvis hentes kvit og frit.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Single.dk?

PeriodePer månedI alt
4 månederFørste måned 29 kr.
herefter 199 kr. 
626 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Meget højt

Primær aldersgruppe:

18-70 årige

Dating.dk er Danmarks største datingside, hvorfor det da heller ikke vil overraske os, hvis du – allerede inden du besøgte vores side – havde kendskab til platformen i et eller andet omfang.

Stor brugerbase

Dating.dk har været aktiv siden 1998, og i dens levetid har over 500.000 mennesker været forbi for at oprette en profil. 

Derfor kan du roligt forvente et fornuftigt aktivitetsniveau, hvis du giver Dating.dk chancen. Ligeledes kan du forvente at blive del af en brugerbase, hvor kønsfordelingen er stort set 50/50.

Super god brugeroplevelse

At oprette en profil på Dating.dk tager ikke særligt mange minutter, hvilket skyldes, at oprettelsesprocessen er yderst brugervenlig og intuitiv.

Ord, der også på fornemmeste vis beskriver Dating.dk’s generelle brugerflade.

På Dating.dk lærer du nemlig lynhurtigt, hvor du skal klikke for at finde de funktioner, du ønsker at benytte dig af.

Det er næppe noget tilfælde, at Dating.dk er så brugervenlig, som sitet nu engang kan siges at være.

Det hænger uden tvivl blandt andet sammen med, at Dating.dk sigter bredt, og når man som datingside gør dette, er det vigtigt, at brugeroplevelsen er god, uanset om brugeren er ung og digital indfødt, eller om denne er senior uden for meget teknisk snilde.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Dating.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned129 kr.129 kr.
3 månederFørste måned 29 kr.
herefter 129 kr. 
287 kr.
4/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

Match.com er særligt kendt for frasen: “Det hele begynder med et klik.” En frase, der figurerede i en række TV-spots, som Match.com kørte for nogle år siden. Disse TV-spots var så effektive, at Match stadigvæk den dag i dag er blandt de mest kendte danske datingsider. 

Flot og overskuelig brugerflade

For Match.com er det vigtigt, at dating er let og simpelt. Derfor har folkene bag datingtjenesten udviklet en flot og overskuelig brugerflade, der gør det let at tage kontakt til potentielle partnere.

Inviterer til fysiske arrangementer

Match.com er en datingtjeneste, som forener det virtuelle med det fysiske. Regelmæssigt inviterer Match.com nemlig sine medlemmer til singleaftener, hvor disse medlemmer på en afslappet og behagelig måde kan møde ligesindede – og hvem ved – måske den eneste ene. 

At Match.com gør den slags, er noget, vi i højeste grad bifalder, da vi mener, at der er mange fordele forbundet med at møde andre singler i virkeligheden. 

Det er nemlig aldrig til at sige, hvorvidt man har kemi, når man blot skriver sammen. Det opdager man først, når man mødes ansigt-til-ansigt.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Folk over 50

Aktivitetsniveau:

Højt

Primær aldersgruppe:

50-75 årige

Senior.dk er et dating- og mødested for seniorer, og af langt de fleste – heriblandt os – betragtes Senior.dk i dag som det førende danske senior dating-site. 

Der er altid meget diskussion om, hvornår man er senior. En diskussion, som vi ikke ønsker at kaste os ind i. Dog vil vi gerne konstatere, at Senior.dk anser +50-årige som værende seniorer. 

Med andre ord betyder det, at for at oprette dig hos Senior.dk skal du være fyldt 50 år.

Let at oprette sig

Det tager ikke lang tid at oprette en gratis profil hos Senior.dk. Derfor må travlhed ikke være en undskyldning for ikke at give datingtjenesten chancen! 

Med en gratis profil vil du være underlagt en række begrænsninger, eksempelvis vil du ikke kunne skrive med de andre medlemmer. Dog vil du – med en gratis profil – kunne snuse til brugerfladen og danne dig et godt indtryk af, hvorvidt Senior.dk er noget for dig.

Finder du sitet spændende, kan du – for et beskedent beløb – købe dig adgang til premium-funktionerne.

Seriøs platform og seriøse brugere

Senior.dk har lige siden begyndelsen haft følgende veldefinerede mål: at blive en seriøs platform for seniorer, der ønsker at finde kærligheden. 

Dette formål har platformen stadigvæk i dag, og derfor allokerer Senior.dk en del ressourcer til at holde deres datingtjeneste fri for falske profiler og lignende. 

Langt de fleste seniorer er færdige med at fjolle og fjumre rundt, hvorfor størstedelen af brugerbasen på Senior.dk er meget seriøse i deres jagt på kærligheden.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Senior.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned125 kr.125 kr.
3 måneder83 kr.249 kr.
6 måneder69 kr.414 kr.
4.2/5

Målgruppe:

Singler over 50

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

50-70 årige

50plusmatch er en “gratis” datingside målrettet de +50-årige, der kan lide at holde sig i form.

Eksisteret siden 2010

Datingservicen blev lanceret i 2010, og allerede dengang var målet at appellere til aktive seniorer – præcis som det er i dag.

Løbende optimeringer

50plusmatch forsøger konstant at være med helt fremme i udviklingsfeltet. Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at der løbende implementeres forbedringer på sitet. 

Nogle af forbedringerne styrker brugervenligheden, andre forbedrer funktionaliteten, og atter andre bevirker, at du som bruger præsenteres for endnu mere relevante partnerforslag.

God kundeservice-afdeling

Folkene bag 50plusmatch prioriterer kundeservice rigtig højt, og derfor garanterer de også, at de svarer hurtigt på enhver mail, de får. 

Vi har selv rettet henvendelse til kundeservice-afdelingen et par gange, og hver gang har vi været yderst begejstrede for den indsats, som denne afdeling har lagt for dagen.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos 50plusmatch?

PeriodePer månedI alt
1 måned199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.
3.5/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

Det er langt fra samtlige gratis datingsider, der udelukkende appellerer til dem, der søger kærligheden. 

Det samlede udbud af gratis datingsider byder nemlig eksempelvis også på en række sider inden for kategorien ‘fræk dating’. På sådanne sider søger brugerne sjældent den eneste ene, men i højere grad uforpligtende dates.

Et af de mest populære datingsites, når det kommer til fræk dating, er C-date. Her leder en stor del af brugerne nemlig først og fremmest efter ‘lidt sjov’. 

Dog findes der også brugere, der benytter C-date med henblik på at finde kærligheden, så den samlede brugerbase må siges at være en lidt blandet landhandel.

Angiv, hvad du søger

Når du opretter en profil hos C-Date, er første skridt at oplyse, hvad du søger.

Her kan du blandt andet vælge ‘venskab’, ‘et langvarigt forhold’ eller ‘lidt sjov’.

Selvom mulighederne på C-Date er mange, er det – som tidligere bemærket – vores erfaring, at de fleste opretter sig på sitet med henblik på at aftale uforpligtende dates, som meget gerne må ende med sex. 

Fin brugerflade

Når det kommer til brugervenlighed, er der ikke meget negativt at sige om C-Date. Sitet er dejligt overskueligt og nemt at navigere rundt på, og allerede efter et par minutters ophold på siden, har du formentlig fået styr på, hvor de forskellige funktioner gemmer sig.

Et par vækstpunkter

Hos FindEnKaereste.dk er vi dog ikke udelt begejstrede for C-Date, da vi mener, at sitet har en række vækstpunkter, eksempelvis savner vi en decideret søgefunktion på sitet. Ligeledes kunne aktivitetsniveauet godt have været endnu højere. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos C-date?

PeriodePer månedI alt
3 måneder359 kr.1.077 kr.
6 måneder269 kr.1.614 kr.
12 måneder179 kr.2.148 kr.
3.6/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

30-55 årige

Partner Med Niveau appellerer til singler, der selv har en masse at byde på, og som samtidigt stiller enormt høje krav til en kommende partner. 

Selv hævder Partner Med Niveau, at 65 % af deres brugerbase er akademikere. Hvorvidt dette udsagn er sandfærdigt, har vi ikke haft mulighed for at afgøre, men der er ingen tvivl om, at mængden af veluddannede brugere er markant større på Partner Med Niveau end på mange andre datingsider.

Nogle finder måske Partner Med Niveau for en anelse snobbet, men der er ingen tvivl om, at de mennesker, der har en lang liste med krav til en kommende partner, vil have fornuftige  forudsætninger for at finde kærligheden på netop denne datingtjeneste.

Fint match-system

De folk, der står bag Partner Med Niveau, ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces, og at det – at søge sig frem til de gode matches – kan være lidt af en tidsrøver. 

Derfor har de udviklet et match-system, der sørger for, at du som Partner Med Niveau-bruger fortrinsvist eksponeres for brugere, som en algoritme vurderer, at du passer godt sammen med.

Algoritmen matcher dig med andre brugere med afsæt i den personlighedstest, som du skal tage i forbindelse med din oprettelse. 

En test, der består af mere end 200 spørgsmål, hvorfor det – at oprette en bruger hos Partner Med Niveau – ikke er noget, du bare lige klarer på fem minutter.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1.197 kr.
6 måneder309 kr.1.854 kr.
3.4/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

20-65 årige

Os, der driver FindEnKaereste.dk, betragter egentlig os selv som moralsk ansvarlige mennesker med hjertet på det rette sted, og med tanke herpå kan det virke lidt underligt, at vi har valgt at tilføje Victoria Milan til vores oversigt over de bedste gratis datingsider.

Dels fordi siden ikke hørmer af kærlighed og troskab, men også fordi siden ikke kan anses som værende decideret gratis, da du er nødt til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen, hvis du ønsker at udveksle beskeder med de andre brugere.  

Det er dog gratis at oprette sig, så du kan sagtens snuse lidt rundt på platformen uden at skulle have muffedrengen op af lommen, og blandt andet derfor har vi valgt at tilføje sitet til vores oversigt over de bedste gratis datingsider.

Benyttes af en del singler

Victoria Milan har i flere tilfælde fået en del eksponering i medierne, fordi sitet over en længere periode har brandet sig som den frække dreng i klassen – stedet, hvor dem, der søger en affære, kan finde en sådan. 

Havde Victoria Milan udelukkende været et datingsite, der faciliterede utroskab, havde vi aldrig nogensinde promoveret dette hos os. Det kan du være helt sikker på! 

Men Victoria Milan er gudskelov meget mere end det; sitet benyttes nemlig også af rigtig mange singler, der leder efter uforpligtende dates, hvilket vi ikke ser noget problem i.

Pas på falske profiler

Hvis du overvejer at give Victoria Milan chancen, er det vigtigt for os at informere dig om, at der er en del fakeprofiler på siden. 

Ved man ikke dette på forhånd, kan man let blive snydt til at tro, at man bombarderes med beskeder fra liderlige, ægte brugere, så snart man opretter sig. 

Det gør man desværre bare ikke… 

Hvis du får en masse beskeder, kort efter du har oprettet dig, og du endnu ikke har gjort noget ud af din profil, stammer disse beskeder derfor med al sandsynlighed fra falske profiler. 

Profiler, der har lavet af folkene bag Victoria Milan, og som har til hensigt at lokke dig til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos VictoriaMilan?

PeriodePer månedI alt
1 måned399 kr.399 kr.
3 måneder299 kr.897 kr.
6 måneder219 kr.1.314 kr.
12 måneder199 kr.2.388 kr.
2.6/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

25-65 årige

Be2 er en datingside, der appellerer til selvbevidste og seriøse singler. Selv hævder Be2, at mere end 20 millioner mennesker på verdensplan har været forbi for at oprette en profil på deres platform. 

I Danmark har sitet dog endnu ikke fået særligt godt fat. Derfor er aktivitetsniveauet på Be2 ikke skyhøjt, når det kommer til danske brugere, hvilket naturligvis er en skam.

Fin match-algoritme

Be2 gør en række ting ret så fornuftigt.

Et af de forhold, som siden bør roses for, er dens fine, veludviklede match-algoritme, der sørger for at vise brugerne så relevante partnerforslag som overhovedet muligt. 

Derudover bør Be2 roses for at være ganske brugervenlig. 

Gratis at oprette en profil

Det er gratis at oprette en profil hos Be2, men hvis du vil have adgang til samtlige funktioner, er det nødvendigt for dig at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen.

Med en gratis profil vil du kunne tage en personlighedstest og udforme din profil med tekst og billeder. Derudover vil du kunne få et indtryk af, hvorvidt brugerfladen tiltaler dig. 

Ikke det bedste ry på Trustpilot

Inden du opretter dig hos Be2, vil vi lige gør opmærksom på, at datingtjenesten kritiseres af adskillige Trustpilot-anmeldere, der blandt andet udtrykker utilfredshed med priserne, og at det er for vanskeligt at afmelde sig.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Be2?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder599 kr.1.797 kr.
6 måneder399 kr.2.394 kr.
4/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Højt

Primær aldersgruppe:

20-45 årige

Når det kommer til danske datingsider, er det kun Dating.dk, som er ældre end Scor.dk.

Ligesom Dating.dk så Scor.dk dagens lys i 1998, og siden da har rigtig mange danskere været forbi datingtjenesten med henblik på at jagte frække dates, for det er nemlig, hvad de fleste Scor.dk-medlemmer er på udkig efter.

Scor.dk er derfor ikke for de store romantikere, der søger sjælevenner, røde roser og poetiske komplimenter, nej, Scor.dk er for dem, der er på jagt efter sexpartnere, frække chatvenner og lignende. 

Benyttes både af par og singler

Scor.dk benyttes i stor stil af både par og singler. Faktisk er det muligt at lave en decideret par-profil. 

Med en par-profil vil du og din nuværende partner kunne finde en person til en trekant, en person til at kigge på, mens I har sex, eller noget helt tredje. Det er nærmest kun jeres egen beskidte fantasi, der sætter grænser for, hvad I kan finde via Scor.dk.

Gratis at oprette en profil

Det er gratis at oprette en profil hos Scor.dk, men hvis du ønsker adgang til samtlige funktioner, er du nødt til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Scor.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned149 kr.149 kr.
3 måneder116 kr.349 kr.
12 måneder83 kr.999 kr.
3.2/5

Målgruppe:

Unge

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

18-35 årige

Zoosk er et internationalt datingbrand, som blandt andet er kendetegnet ved at byde på en yderst populær app. Derudover er Zoosk kendetegnet ved at være en datingservice, der kan benyttes i mere end 80 lande.

I dag er der over 40 millioner brugere af Zoosk, så mon ikke der findes minimum en Zoosk-bruger, som du finder bare en smule charmerende. 

Byder på fin match-algoritme

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche brugerne. 

Hos Zoosk er der tale om en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, der løbende samler informationer om den enkelte brugers adfærd, og som på baggrund af disse informationer udvælger en række profiler, som den enkelte brugere formentlig passer godt sammen med.

Gratis oprettelse

Hos Zoosk er det gratis at oprette sig, men også her vil du være underlagt en række begrænsninger med en gratis profil.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Zoosk?

PeriodePer månedI alt
1 måned152 kr.152 kr.
3 måneder108 kr.324 kr.
6 måneder76 kr.456 kr.
3.2/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

20-45 årige

Folkene bag Mit Dating har fra begyndelsen haft et ønske om at skabe en datingplatform, hvor alle brugere skulle have lige vilkår. 

Netop derfor har Mit Dating udviklet sig til at blive et datingsite, hvor du som bruger kommer rigtig, rigtig langt med en gratis profil. Faktisk kommer du så langt med en gratis profil på Mit Dating, at du med lidt held samt charme vil kunne finde kærligheden uden at skulle have Dankortet op af lommen.

Ligesom på stort set alle andre datingplatforme er det dog også muligt at tilkøbe sig adgang til yderligere fordele og funktioner på Mit Dating.

Forsøger at komme falske profiler til livs

Folkene bag Mit Dating har stort fokus på at komme falske profiler til livs. De hævder selv, at det ikke er muligt at oprette en profil, hvis ikke man bor i Danmark. Er dette korrekt, mindsker dette uden tvivl risikoen for falske profiler.

Fin blog med tips

Ud over du kan møde andre singler på Mit Dating, kan du også finde en masse tips og tricks til at finde kærligheden.

Diverse tips og tricks finder du via Mit Datings blog, der efterhånden byder på rigtig mange fine indlæg.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos MitDating?

PeriodePer månedI alt
1 uge39 kr.
1 måned79 kr.79 kr.
3 måned53 kr.159 kr.
3.2/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

20-45 årige

Ligesom det er tilfældet med flere af de andre datingsider på vores oversigt over de bedste gratis datingsider, er det også helt gratis at oprette sig hos Endate.dk.

Hos Endate.dk kan du – med en gratis profil – se andre profiler og sende dem beskeder, men hvis du vil gøre brug af en række features, som potentielt kan gøre det lettere og sjovere for dig at finde kærligheden online, koster dette dig et fast beløb om måneden. 

For de fleste vil det dog være fint og rigeligt med et almindeligt og gratis medlemskab.

Kun for dem, der søger kærligheden

Hos Endate.dk gør de meget ud af at fremhæve, at siden KUN er for singler, som søger en kæreste. 

Det vil sige, at der ikke er plads til folk, der leder efter sex, søger en affære, leder efter en tredjemand til dobbeltsengen eller lignende. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Endate?

PeriodePer månedI alt
1 måned65 kr.65 kr.

Når vi siger gratis datingsider – hvad mener vi så?

Som du kan se via vores oversigt, er der et utal af datingsider, som til en vis grænse kan siges at være gratis. 

Desværre findes der ganske få 100 % gratis datingsider, og det har været ‘muligheden for at oprette sig gratis’, som har også været det mest centrale kriterium for os, når vi har sammensat vores oversigt over de bedste gratis datingsider.

Dog har vi også tilføjet en række datingsider, hvor du som bruger kommer rigtig, rigtig langt med en gratis profil, da vi ved, at nogle af dem, der ender på denne her side, ikke ønsker at betale noget som helst for at finde kærligheden, hvilket er helt fair. Skulle du ikke have fanget det, er der særligt tale om siderne Mit Dating og Endate.dk i den henseende.

Oversigten er ikke udtømmende

Udbuddet af datingsider er i dag meget alsidigt, og selvom vores oversigt er ganske omfattende, indeholder den ikke samtlige datingsider, der findes. 

Eksempelvis findes der en del niche-sider, som vi ikke har medtaget. Et eksempel herpå er farmer-dating, som går benhårdt efter landmænd og deslige. Årsagen til at vi har valgt at se bort fra en del niche-sider er, at vi har haft et ønske om at lave en oversigt, der appellerer forholdsvist bredt.

Sørg for at finde en gratis datingside, der passer til dine behov

Som vores oversigt afslører, så er der mildest talt lidt at vælge imellem, når det kommer til datingsider. Ingen af siderne er ens, så det handler for dig om at finde den datingside, der imødekommer så mange af dine behov og ønsker som overhovedet muligt.

Det siger sig selv, det er ret vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du søger via en datingside. 

Når du ved dette, bliver det nemlig markant lettere for dig at finde den gratis datingside, der kan hjælpe dig med at finde, præcis hvad du søger. 

Hvis du søger den eneste ene, er Dating.dk og Single.dk oplagte valg. Søger du i stedet uforpligtende dates, bør du kigge mod C-date, Scor.dk eller Victoria Milan.

Søger du en datingside, hvor dine muligheder for at finde kærligheden via en gratis profil er gode, er de mest oplagte valg – i vores øjne – Mit Dating og Endate.dk.

Hold godt øje med falske profiler

Hos flere datingsider afsættes der ressourcer til at rydde op i brugerbasen, så denne hverken består af trolls, falske profiler eller inaktive profiler. 

Det er dog ikke alle datingsider, der får ryddet op, og desværre findes der også nogle få sider, der decideret selv kreerer falske profiler med henblik på at få aktivitetsniveauet til at fremstå højere, end det reelt er. 

For at sige det rent ud er det skidehamrende irriterende med falske og inaktive profiler, og vi begriber ikke, hvorfor enhver datingside ikke allokerer ressourcer til at rydde op i brugerbasen, men sådan er virkeligheden nu engang. 

Heldigvis er det som regel ret let for det trænede øje at spotte en falsk profil. Ofte vil du kunne se det via de billeder, som en falsk profil bruger. 

Disse billeder hører nemlig af den ene eller anden grund nemlig af scam. Helt konkret skal du være på vagt over for stockfotoer – altså billeder, som ligger frit tilgængelige på en eller flere stockfoto-portaler.

Hvis du har mistanke om, at du skriver med en falsk profil, kan du prøve at lave en Google-billed-søgning på de billeder, som profilen bruger med henblik på at finde ud af, hvilke websites billederne ellers dukker op på. 

Hvis du ikke ved, hvordan du foretager en sådan søgning, kan du finde en guide i vores artikel om, hvordan man spotter en faker på en datingsider.

Hvordan får man succes på gratis datingsider?

Der er mange forskellige forhold, der spiller ind i forhold til at få succes på en gratis datingside. Forhold, som udseende, personlighed, held og så videre. 

Derudover er der ingen tvivl om, at du kan foretage dig en række adfærdsmæssige valg, som vil styrke dine chancer for succes.

Først og fremmest vil det gavne dine muligheder for succes, hvis du sørger for at være åben over for at møde nye mennesker. Derudover bør du engagere dig, når du får henvendelser, og så det er meget vigtigt, at du gør, hvad du kan for at få en samtale til at flyde. Ingen gider at spille mur op ad en velcroplade. Sørg for at give de andre profiler noget at arbejde med.

Derudover er det også vigtigt, at du gør noget ud af din profil. Har du hverken noget billede eller nogen profiltekst, gætter vi på, at du ikke får mange henvendelser, for hvad skulle i givet fald lokke andre brugere til at skrive til dig?

Derfor… Få styr på din profil og sørg for at holde den vedlige. Hvis du får nyt job, nye interesser, ny bopæl eller lignende, så vil en kommende partner uden tvivl finde informationer herom interessante og nyttige. 

God jagt på kærligheden!