Gratis dating ❤️ Se de 13 bedste gratis datingsider

Lad os starte med at sige, at begrebet ‘gratis datingsider’ kan anses som en smule diffust, da langt de fleste datingsider både tilbyder gratis medlemskaber og betalte medlemskaber. 

Alle de sider, som du finder lidt længere nede i oversigten, tilbyder gratis medlemskaber. Langt de fleste tilbyder dog også betalte, og du kan nok godt regne ud, at de betalende medlemmer har en række fordele og adgang til endnu flere funktioner end de ikke-betalende.

Der findes også adskillige gratis datingapps – se vores oversigt over de bedste her.

I vores oversigt over “gratis” datingsider fremgår centrale informationer om de forskellige sider. Vi håber, at dette bidrager til, at det bliver pærelet for dig at vælge den “gratis” datingside, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Ønsker du at læse yderligere om de forskellige datingsider, vil du efter oversigten kunne finde uddybende introduktioner til alle datingsider. Sidst på siden er der en række generelle afsnit om gratis datingsider.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du opretter en profil på en eller flere af nedenstående datingsider.

4.4/5

Pris
Fra 199 kr./md.

Medlemmer 
ca. 380.000

4.4/5

Pris
Fra 99 kr./md.

Medlemmer 
ca. 500.000

4/5

Pris
Fra 79 kr./md.

Medlemmer 
ca. 300.000

4.4/5

Pris
Fra 69 kr./md.

Medlemmer 
ca. 119.000

4.2/5

Pris
Fra 79 kr./md.

Medlemmer 
ca. 25.000

3.5/5

Pris
Fra 179 kr./md.

Medlemmer 
ca. 36 millioner

3.6/5

Pris
Fra 309 kr./md.

Medlemmer 
ca. 120.000

3.4/5

Pris
Fra 199 kr./md.

Medlemmer 
ca. 250.000

2.6/5

Pris
Fra 299 kr./md.

Medlemmer 
ca. 19 millioner

4/5

Pris
Fra 83 kr./md.

Medlemmer 
ca. 100.000

3.2/5

Pris
Fra 100 kr./md.

Medlemmer 
ca. 40 millioner

3.2/5

Pris
Fra 53 kr./md.

Medlemmer 
Ukendt

3.8/5

Pris
Fra 65 kr./md.

Medlemmer 
250.000

Screenshot af Single.dk

Siden 1999 har single.dk været en del af datingverdenen. Single.dk hævder at være den datingside, der bringer flest par sammen. Hvorvidt dette er sandt, må stå for single.dk’s egen regning, men det er i hvert fald, hvad de hævder på deres hjemmeside.

Noget, som dog stensikkert er sandt, er, at folkene bag single.dk har udviklet en avanceret matchalgoritme, som øger chancerne for, at man bliver eksponeret for folk, som man passer godt sammen med.

Det er gratis at oprette en profil på single.dk, men hvis man skal have det rigtig sjovt på siden, kræver det et abonnement. Et medlemskab koster fra 99 kr. pr. måned.

Når man er tilmeldt single.dk, kan man søge kærligheden døgnet rundt, da single.dk har nemlig fine apps til både iOS og Android. Via appen kan man konstant følge med i, om hende den søde eller ham den flotte har svaret på ens besked.

Videogennemgang af Single.dk

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

Stor aktivitet

Gratis oprettelse

Er ifølge dem selv den side, der bringer flest par sammen

Ulemper

Er ikke perfekt til nichedating

Ikke den billigste side på markedet

Hvad koster et medlemskab hos Single.dk?

PeriodePer månedI alt
4 månederFørste måned 29 kr.
herefter 199 kr. 
626 kr.

Dating.dk
Enormt udvalg og mange muligheder

Anmeldelse af Dating.dk

Dating.dk er Danmarks største datingside og kendt af de fleste efterhånden. Siden har været aktiv siden 1998, og i dens levetid har over 500.000 mennesker været forbi for at oprette en profil. Kønsfordelingen er omkring 50/50, og en af sidens kvaliteter er den store aktivitet. Der er altid en masse online qua det store antal medlemmer.

Det er ganske let at oprette en profil, og brugerfladen er meget intuitiv. Man lærer hurtigt, hvor man skal trykke, og det er yderst sjældent at brugerne bliver køresyge og forvirrede, når de befinder sig på dating.dk. 

Det er næppe noget tilfælde. Dating.dk sigter nemlig bredt, og når man gør det, er det vigtigt, at brugeroplevelsen er god, uanset om man er ung og digital indfødt, eller om man senior uden for meget teknisk snilde.

Når man har oprettet en profil, kan man let definere, hvad man søger, hvorefter dating.dk’s system vil præsentere en for en række potentielle partnere, og så er det ellers bare at tage initiativ og skabe den første kontakt til ens potentielt kommende kæreste. 

Videogennemgang af Dating.dk

Fordele

Brugervenligt system

De afholder mange begivenheder for singler

Rigtig mange brugere

Gratis oprettelse

Formidabel kundeserviceafdeling

Ulemper

Ingen selvstændig sektion for homoseksuelle

Hvad koster et medlemskab hos Dating.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned179 kr.179 kr.
3 måneder129 kr.387 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.

Match.com
Det hele starter med et klik

Screenshot af Match 2023

Match.com er særligt kendt for salgsfrasen: “Det begynder med et klik.” En frase, som har bidt sig fast i hjernemassen på de fleste – sikkert også dig.

For match.com er det vigtigt, at dating er let og simpelt. Derfor har folkene bag match.com udviklet en flot og overskuelig brugerflade, der gør det nemt at tage kontakt til potentielle partnere.

Match.com er en datingtjeneste, som forener det virtuelle med det fysiske. Regelmæssigt inviterer de nemlig til singleaftener, hvor medlemmerne på afslappet og behagelig vis kan møde ligesindede. 

Dette bifalder vi i høj grad, da vi mener, at der er mange fordele forbundet med at møde andre singler i virkeligheden. Det er nemlig aldrig til at sige, hvorvidt man har kemi, når man blot skriver sammen. Det opdager man først, når man mødes ansigt-til-ansigt.

Videogennemgang af Match.com  

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

De afholder mange single-events

God til dating på tværs af landegrænser

Gratis oprettelse

Ulemper

Deres kundeservice-afdeling er ikke særligt god

Færre profiler end på de store datingsider

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.

Senior.dk
Gratis oprettelse, brugervenligt layout og god kundesupport

Screenshot af Senior.dk

Senior.dk er et dating- og mødested for seniorer – datingsiden hører ind under senior dating. Der er altid meget diskussion om, hvornår man er senior. I dette tilfælde er grænsen sat ved de 50 år.

Senior.dk er altså ikke stedet for ungdomslingo og hashtags, men derimod et sted for ældre mennesker, der er på udkig efter en kæreste eller nye venner.

Det tager ikke lang tid at oprette en gratis profil. En gratis profil giver en mulighed for at snuse til servicen, men hvis man ønsker det fulde udbytte af ens ophold på siden, er det nok nødvendigt at investere i et premium medlemskab. 

Senior.dk er har fra start haft et veldefineret formål: at skabe en seriøs platform for voksendating. Dette formål har platformen stadigvæk i dag, og derfor allokerer Senior.dk en del ressourcer til at holde siden fri for trolls og lignende. 

Flere ansatte hos Senior.dk bruger mange timer på  at slette useriøse og inaktive datingprofiler, og det værdsættes naturligvis af samtlige brugere, der er på siden for at finde nye venner og en kæreste. 

Videogennemgang af Senior.dk

Fordele

Brugervenligt system

Brugerne kan oprette events

Mange brugere

God kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Nogle af profilerne er inaktive

Hvad koster et medlemskab hos Senior.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned125 kr.125 kr.
3 måneder83 kr.249 kr.
6 måneder69 kr.414 kr.

50plusmatch 
Datingside for folk over 50, der kan lide at holde sig i gang

50plusmatch

50plusmatch er en “gratis datingside”, der er målrettet dating for seniorer. Også her er senior-grænsen sat ved de 50 år, som er minimumsalderen for at blive medlem.

Datingservicen har eksisteret siden 2010, og allerede fra begyndelsen har målet været at tiltrække seniorer, der kan lide at holde sig i form.

Datingsiden forsøger konstant at være med helt fremme i udviklingsfeltet. Dette kommer blandt andet til udtryk via de teknologier, som siden benytter. En række af teknologierne bevirker, at siden er yderst brugervenlig, mens andre teknologier sørger for, at brugerne får ekstremt velvalgte partnerforslag, hvor chancen for kemi og et potentielt forhold er ganske stor. 

Folkene bag 50plusmatch prioriterer kundeservice rigtig højt, og derfor garanterer de også, at de svarer hurtigt på enhver mail, de får. 

Vi har selv haft fat i deres kundeservice et par gange, og hver gang har deres indsats bekræftet os i, at det virkelig er et felt, de tager yderst seriøst.

Videogennemgang af 50plusmatch.dk

Fordele

Mulighed for at chatte og quizze

Brugervenligt system

Seriøse brugere

Rigtig god kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Ikke så gode betingelser for homoseksuelle seniorer på jagt efter kærligheden

Hvad koster et medlemskab hos 50plusmatch?

PeriodePer månedI alt
1 måned199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.

C-Date
Verdens største datingside for uforpligtende dates

Screenshot af C-Date

Man behøver ikke nødvendigvis tage online dating alt for alvorligt, for selvom kærligheden er en seriøs ting, må rejsen dertil meget gerne være sjov og behagelig.

Hos C-Date er filosofien netop, at det hele godt må være lidt mere afslappet, hvilket blandt andet kommer til udtryk i størstedelen af de brugere, som platformen tiltrækker. Disse tilmelder sig nemlig ikke med henblik på at finde den store kærlighed, men derimod for at finde sjove og frække bekendtskaber. 

Når du opretter en bruger hos C-Date, er første skridt at oplyse, hvad du søger på siden. Her kan du blandt andet vælge ‘venskab’, ‘et langvarigt forhold’, ‘en affære’ og en række andre ting.

Selvom mulighederne på C-Date er mange, er det – som tidligere bemærket – vores erfaring, at de fleste opretter sig på sitet med henblik på at aftale uforpligtende dates, som meget gerne må ende med sex. 

Dog er vores erfaring også, at det slet, slet ikke er samtlige brugere på sitet, der søger uforpligtende dates. Da vi testede sitet, mødte vi nemlig en del brugere, der søgte et langvarigt og seriøst forhold.

Når det kommer til brugervenlighed, er der ikke meget negativt at sige om C-Date. Sitet er dejligt overskueligt og nemt at navigere rundt på, og allerede efter et par minutters ophold på siden, har man styr på, hvor de forskellige funktioner gemmer sig.

Vi er dog ikke udelt begejstrede for C-Date, da vi mener, at sitet har en række vækstpunkter, eksempelvis savner vi en decideret søgefunktion på sitet. Ligeledes kunne aktivitetsniveauet med fordel have været endnu højere, men det kan være, at det med tiden kommer.

Videogennemgang af C-Date

Fordele

Brugervenligt system

Gode muligheder for at finde sexpartner

Ligelig fordeling af mænd og kvinder

Gratis oprettelse

Høj diskretion og anonymitet

Ulemper

Pris i den høje ende

Betalt medlemskab er en nødvendighed


Udmelding er ALT for besværligt

Hvad koster et medlemskab hos C-date?

PeriodePer månedI alt
3 måneder359 kr.1077 kr.
6 måneder269 kr.1614 kr.
12 måneder179 kr.2148 kr.

Partner Med Niveau
For dig, der stiller høje krav til en kommende partner

Screenshot af PartnerMedNiveau.dk

Partnermedniveau.dk sigter efter de singler, der søger målrettede og karrierebevidste partnere. 65 % af brugerne hos partnermedniveau.dk er akademikere. Der er dermed tale om en elitedating-side.

Nogle finder måske datingsiden lidt snobbet, men der er ingen tvivl om, at de mennesker, der har en lang liste med krav til en kommende partner, har særdeles gode muligheder for at finde kærligheden her.

Folkene bag partnermedniveau.dk ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces, og at det kan tage lang tid at søge sig frem til de gode matches. Derfor har de udviklet et matchsystem, der sørger for, at brugerne bliver eksponeret for mennesker, som de meget vel kunne forelske sig i.

Dette system tager afsæt i en personlighedstest, som alle brugere skal tage. Testen finder sted i forbindelse med oprettelsen af ens profil. Man skal derfor ikke have alt for travlt, når man giver sig til at oprette sig hos partnermedniveau.dk. Personlighedstesten består nemlig af over 200 spørgsmål. 

Det er rigtig mange spørgsmål, ja, men det giver også systemet et rigtig godt udgangspunkt, når de skal finde dig en partner. Derfor råder vi dig til at være tålmodig og gøre dig umage med testen. Det vil øge chancerne for, at du matches med din eneste ene.

Videogennemgang af PartnerMedNiveau.dk

Fordele

Brugervenligt system

Veludviklet matchalgoritme

Seriøse medlemmer

Gratis oprettelse

Ulemper

Relativt dyrt at være medlem

Færre profiler end på de store brede datingsider

Mange profiler uden billeder

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1197 kr.
6 måneder309 kr.1854 kr.

Victoria Milan
For dig der leder  efter en affære?

Screenshot af VictoriaMilan

Os, der er en del af findenkaereste.dk’s redaktion, betragter egentlig os selv som moralsk ansvarlige mennesker med hjertet på det rette sted, og derfor kan det virke lidt paradoksalt, at vi har valgt at tage Victoriamilan.dk med i vores oversigt over danske, gratis datingsider.

Dels fordi siden ikke hørmer af kærlighed og troskab, men også fordi siden ikke kan anses som værende gratis, hvis man for alvor vil have noget ud af sit ophold på denne. 

Det er dog gratis at oprette sig, så man kan sagtens snuse rundt på platformen uden at skulle have muffedrengen op af lommen, og netop derfor har vi ladet Victoria Milan snige sig med på vores liste over gratis datingsider. 

Man kan med rette anklage Victoria Milan for på mange måder at være et uetisk foretagende, da platformens primære målgruppe er mennesker i parforhold, der søger affærer. 

Platformen er dog heldigvis meget mere end det; den er nemlig også en platform for singler, der søger sexdating-partnere, samt en platform for dem, der lever i åbne forhold. Noget, som vi i allerhøjeste grad bifalder. 

Hvis du overvejer at give Victoria Milan chancen, er det vigtigt for os at informere dig om, at der er en del fakeprofiler på siden. 

Ved man ikke det, kan man let blive snydt til at tro, at man bombarderes med beskeder fra liderlige, ægte brugere, så snart man opretter sig. Det gør man desværre ikke; det er fakeprofiler, der har til hensigt at lokke en til at opgradere sit medlemskab.  

Mellem fakeprofilerne er der dog heldigvis også en masse reelle brugere, og du vil derfor sagtens kunne få noget ud af dit medlemskab på platformen. Det er dog vigtigt, at du går ind til mødet med denne med en god portion skepsis.

Videogennemgang af Victoria Milan

Fordele

Brugerne spiller med åbne kort

Lækkert layout

God til sjov og ballade

Brugervenligt system

Ulemper

Få finder kærligheden på siden

Overvægt af mandlige profiler

En række fakeprofiler

Hvad koster et medlemskab hos Victoria Milan?

PeriodePer månedI alt
1 måned399 kr.399 kr.
3 måneder299 kr.897 kr.
6 måneder219 kr.1314 kr.
12 måneder199 kr.2388 kr.

Be2
Stort international site med veludviklet matchalgoritme

Screenshot af Be2

Be2 hævder, at det er selvbevidste singler, der finder kærligheden via deres service. Et af de elementer, som siden brander sig på, er dens veludviklede matchalgoritme. Noget, som en del andre datingsider også brander sig på.

Der er dog en ganske god grund til, at flere og flere af datingsiderne udvikler disse algoritmer, og det er, at de virker. 

Folkene bag Be2 er, foruden matchmaking-algoritmen, også stolte over, at deres service tilbyder brugerne en høj grad af anonymitet. Ligeledes hævder de, med stolthed i stemmen, at deres side er for seriøse datere. Brugere på Be2 er der ikke for at finde et one night stand eller lignende. De er der for at finde kærligheden.

Det er gratis at oprette en profil hos Be2, men hvis man vil have adgang til samtlige funktioner, er det nødvendigt at opgradere sit medlemskab.

Med en gratis profil kan man tage personlighedstesten og udforme ens profil. Derudover er det gratis at modtage en evaluering af ens personlighedstest samt en liste over anbefalede partnere, så hvis man lige vil snuse til datingservicen, kan man sagtens det uden at skulle betale.

Inden du opretter dig, vil vi godt lige pointere, at Be2 ikke får mange pæne ord med på vejen på Trustpilot. Efter sigende skulle Be2 kunne finde på at fakturere et større beløb, end de advarer om, når man opgraderer sit gratis medlemskab, og derudover skulle det være meget svært at trænge igennem til kundeservice.

Videogennemgang af Be2.dk

Fordele

Mange fede features

Brugervenligt system

Kan bruges til dating i hele verden

Gratis oprettelse

Ulemper

Mange falske profiler

Kundeservice hagles ned

Flere kalder det et svindelfirma

Hvad koster et medlemskab hos Be2?

PeriodePer månedI alt
3 måneder499 kr.1497 kr.
6 måneder399 kr.2394 kr.
12 måneder299 kr.3588 kr.

Scor.dk
For de frække datere 

Screenshot af Scor.dk

Scor.dk er en af de ældste dating-spillere på markedet. Siden har eksisteret siden 1998, og folkene bag foretagenet hævder, at mere end 5.000.000 profiler er blevet oprettet i løbet af sidens levetid. Når der er oprettet så mange profiler, siger det sig selv, at langt de fleste har hørt om scor.dk. Det er dog næppe alle, der helt præcist ved, hvad scor.dk tilbyder brugerne.

Lad os sige det på denne her måde. Scor.dk er nok ikke for de store romantikere, der søger sjælevenner, røde roser og poetiske komplimenter. Siden benyttes primært til den mere frække del, altså til at finde en sexpartner eller flere sexpartnere. 

Siden benyttes i stor stil af både par og singler. Selvom Scor.dk måske ikke er den mest romantiske arena, hvor der bliver spillet sød kærlighedsmusik på violin, er det dog lykkedes for nogle at finde kærligheden derinde. Måske det også kan lykkes for dig?

Det er gratis at oprette en profil hos scor.dk, men hvis man vil have adgang til samtlige funktioner, er det nødvendigt at investere i premium medlemskab.

Fordele

Mange aktive brugere

God kundeservice

En af de ældste og mest anerkendte sider

Mulighed for at lave par-profil

Ulemper

Overtal af mænd

Hvad koster et medlemskab hos Scor.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned149 kr.149 kr.
3 måneder116 kr.349 kr.
12 måneder83 kr.999 kr.

Zoosk
International datingservice, der har en super app

Zoosk er den datingservice med den bedst sælgende app i Apples App Store. Det høje salgstal kan dels forklares ved, at Zoosk er en verdensomspændende datingservices, der kan benyttes i 80 lande.

I dag er der over 40 millioner brugere af Zoosk, så mon ikke der findes minimum en Zoosk-bruger, som du finder bare en smule charmerende. 

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche brugerne. 

Hos Zoosk er der tale om en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, der løbende samler informationer om den enkelte brugers adfærd, og som på baggrund af disse informationer udvælger en række profiler, som den enkelte brugere formentlig passer godt sammen med.

Hos Zoosk er det også gratis at oprette sig. Også her kræver det dog et beskedent månedligt beløb, sæt man ønsker adgang til alle funktioner.

Fordele

Mange fine funktioner

Flot layout

Gratis oprettelse

Brugervenligt system

Ulemper

Hagles ned på Trustpilot

Få danske brugere

En del fakeprofiler

Hvad koster et medlemskab hos Zoosk?

PeriodePer månedI alt
1 måned220 kr.220 kr.
3 måneder145 kr.435 kr.
6 måneder100 kr.600 kr.

Mit Dating
Gratis datingside

Screenshot af MitDating

Folkene bag siden havde fra begyndelsen et ønske om at skabe en datingplatform, hvor alle havde samme vilkår. Det er derfor muligt at benytte sig af datingsiden uden nogensinde at finde dankortet frem og betale for medlemskab. Brugerne kan dog tilkøbe ekstrafunktioner, som kan gøre jagten på en partner lettere.

Folkene bag Mit Dating har stort fokus på at komme falske profiler til livs. De hævder selv, at det ikke er muligt at oprette en profil, hvis man ikke bor i Danmark, hvilket sænker risikoen for, at der kommer falske profiler.

Ud over man kan møde andre singler på siden, kan man også få lidt tips til dating. Det er der dog ingen grund til at besøge Mit Dating for, da vi også gør alt, hvad vi kan for at levere alle de tips og tricks danskerne har brug for, for at finde en kæreste.

Fordele

Gratis at bruge

Kombination af traditionel datingside og Tinder

Se, hvor godt et match du er med andre brugere

Valgfrit tilkøb af ekstra funktioner

Fine anmeldelser på Trustpilot

Ulemper

Mængden af brugere er begrænset

Hvad koster et medlemskab på MitDating?

(Medlemskab er ikke påkrævet)

Periode Per måned I alt
1 uge 39 kr.
1 måned 79 kr. 79 kr.
3 måned 53 kr. 159 kr.

Endate.dk
Gratis datingside med mulighed for betaling for ekstrafunktioner

Endate.dk screenshot

Ligesom det er tilfældet med flere af de andre datingsider her på listen, er det helt gratis at oprette sig at komme i gang, men også muligt at betale månedligt for ekstra funktionalitet.

Hos Endate.dk kan du se andre profiler og sende dem beskeder, men hvis du vil gøre brug af en række features som potentielt kan gøre din tid på siden bedre, koster det dig et fast beløb om måneden. For de fleste vil det dog være fint og rigeligt med et almindeligt og gratis medlemsskab.

Hos Endate.dk gør de meget ud af, at siden KUN er for singler som søger en kæreste. Det vil sige, at der ikke er plads til folk der leder efter sex, søger en affære, leder efter en tredjemand til dobbeltsengen eller lignende. Om dette også bliver håndhævet i praksis ved hjælpe af travle admins, må forblive usagt. 

Fordele

Brugervenligt system

Du kommer langt med en gratis profil

Relativt seriøse brugere

Gratis oprettelse

Ulemper

Aktivitetsniveauet er ikke super højt

Trænger til en visuel overhaling

Hvad koster et medlemskab hos Endate.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned65 kr.65 kr.

Når vi siger gratis datingsider – hvad mener vi så?

Som du kan se i vores oversigt, er der et utal af datingsider, der til en vis grænse er gratis. Udbuddet af datingsider er meget alsidigt, og selvom vores liste er ganske udtømmende, indeholder den ikke samtlige datingsider, der findes. Man kan for eksempel finde datingsider, der satser på smalle nicher. Et eksempel herpå er farmer-dating, som går benhårdt efter landmænd og deslige.

Der findes ganske få 100 % gratis datingsider og du vil sikkert opdage, at de fleste er gratis at blive en del af, men kræver betaling, hvis du skal have det maksimale ud af din tid derinde. 

Sørg for at finde en gratis datingside, der passer til dine behov

Som vores oversigt afslører, så er der mildest talt lidt at vælge imellem, når det kommer til datingsider. Ingen af siderne er ens, så det handler for dig om at finde den datingside, der passer allerbedst til dine behov og ønsker.

Det store udbud af gratis datingsider er markedets svar på befolkningens krav. Når der fremkommer en ny datingside, fremkommer den næsten altid med henblik på at dække et behov hos folk. Lad os tage et eksempel. Partnermedniveau.dk blev skabt, da der var et hul i markedet. Der var et utal af singler fra social klasse et og to, der længtes efter sted, hvor de kunne finde partnere på deres eget niveau.

Det siger sig selv, det er ret vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du søger. Når du ved det, bliver det hamrende let at finde den gratis datingside, der kan hjælpe dig med at finde, hvad du søger. Måske er du heldig, at en gratis profil giver dig de funktioner, som du har brug for, for at finde kærligheden. Hvis ikke, kan du opgradere dit medlemskab. Det koster sjældent meget mere end 100 kr. pr. måned, og 100 kr. i et par måneder er da en lav pris for lykke, synes du ikke?

Hold godt øje med fakeprofiler

Flere af datingsiderne afsætter ressourcer til at holde deres sider fri fra trolls og falske profiler. Der findes dog en række af de forskellige gratis datingsider, hvor man finder en del falske profiler. For at sige det rent ud er det skidehamrende irriterende med den slags profiler. De spilder tiden for folk, der er på datingsiderne med et seriøst og nobelt formål.

Heldigvis er de falske profiler for det meste ganske lette at afsløre. Ofte vil man kunne se det på deres billeder, der af den eller anden grund hørmer af scam. Typisk vil fakere bruge stock-photos, altså photos, som ligger online tilgængelige på en eller flere portaler, hvor folk frit kan hapse dem og bruge dem.

Hvis du har mistanke om, at du skriver med en falsk profil, kan du prøve at gemme vedkommendes billede på din computer og herefter lave en Google-billedsøgning, hvor du klikker på kameraikonet. Efterfølgende vælger du billedet, som ham/hende, du mistænker for at være faker, bruger. Google vil efterfølgende vise dig i, hvilke andre sammenhænge billedet, du har valgt, er brugt.

Hvad laver alle de falske profiler på datingsiderne?

Det er lidt forskelligt. Nogle er såkaldte trolls, der nyder at tage pis på andre. Det er i kategorien drengestreger. Det er irriterende, men det er sjældent særligt traumatiserende at møde en troll. Der findes dog fakere, der er værre. Fakere, der sender links med virus. Dem skal du være varsomme med. Vi anbefaler derfor, at du kun klikker på links, du modtager fra folk, du efterhånden stoler på.

Hvordan får man succes på gratis datingsider?

Der er mange forskellige forhold, der spiller ind. Udseende, personlighed, held og så videre. Man kan dog gøre en række ting aktivt, og dem vil vi redegøre for i det kommende stykke.

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du er åben for at møde nye mennesker. Du skal engagere dig, når du får henvendelser, og det er vigtigt, at du gør, hvad du kan for at få en samtale til at flyde. Ingen gider at spille mur op ad en velcroplade. Sørg for at give de andre profiler noget at arbejde med.

Derudover er det også vigtigt, at du gør noget ud af din profil. Har du hverken noget billede eller nogen profiltekst, gætter vi på, at du ikke får en eneste henvendelse, for hvad skulle i det tilfælde give andre lyst til at kontakte dig frem for andre?

Sørg for at tage et godt, vellignende billede og skriv en god profiltekst. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre, kan vi berolige med, at vi har skrevet guidende artikler til begge situationer.

Derfor… Få styr på din profil og sørg for at holde den vedlige. Hvis du får nyt job, nye interesser, ny bopæl eller lignende, så vil en kommende partner uden tvivl finde det interessant og nyttigt. Derudover bør du også opdatere dit profilbillede i ny og næ. Det kan give lidt ekstra aktivitet med et nyt profilbillede, og en opdatering af og til sikrer, at billedet forbliver vellignende.

God jagt på kærligheden!