Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Endate.dk

Endate.dk screenshot
0
3.2/5
Brugervenlighed:
2/5
Features:
3/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
5/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Nye brugere tjekkes manuelt

Mange funktioner

Gratis at bruge

Uddybende anmeldelse af
Endate.dk

EnDate.dk logo 300x150

Endate.dk er en datingside, der blandt andet brander sig på, at man som bruger kommer rigtig langt på denne platform med en gratis profil. Noget, der ikke kan siges at gøre sig gældende for alle datingsider. 

Det forholder sig nemlig sådan, at på langt de fleste dating sider kan du hverken skrive eller modtage beskeder, hvis ikke du betaler. 

Sådan er det dog ikke på endate.dk. 

Her kan du nemlig – med en gratis profil – mange af de ting, som sædvanligvis er forbeholdt betalende brugere på datingsider. 

Helt præcist får du kvit og frit adgang til følgende på endate.dk:

  • Mulighed for at læse og skrive beskeder
  • Mulighed for at se billeder og fotoalbummer
  • Mulighed for at besøge andre profiler
  • Mulighed for at finde nye venner og veninder.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Du kommer langt med en gratis profil

Relativt seriøse brugere

Gratis oprettelse

Nye profiler tjekkes og godkendes

Ulemper

Aktivitetsniveauet er ikke super højt

Trænger til en visuel overhaling

Endate.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 65 kr.
I alt: 65 kr.

Det tager ikke lang tid at komme i gang

På endate.dk tager det ikke mange minutter at oprette en profil. 

Faktisk skal du blot indtaste ganske få oplysninger, før du bliver en del af platformens fællesskab. De oplysninger, som du skal indtaste, vedrører blandt andet dit ønskede brugernavn, din adgangskode, hvor du er fra, og hvilken mail du ønsker at benytte, når du opretter din konto. 

Fine muligheder for at designe en grundig profil 

Så snart du er oprettet, bliver du automatisk logget ind på platformen, og herefter kan du så småt tage hul på dit online dating-eventyr. 

Platformen byder på en række forskellige muligheder, blandt andet muligheden for at udarbejde og designe ens profil, som man ønsker. 

Når du designer din profil, vil du have mulighed for at indtaste en række personlige oplysninger om dig. 

Det være sig eksempelvis oplysninger om din højde, vægt, hvilken uddannelse du har, hvad du søger, samt hvor ofte du drikker alkohol.

Vores utvetydige anbefaling er, at du giver dig god tid og udfylder din profil så grundigt som muligt. Vores erfaring er nemlig, at jo mere grundig man er i forhold til at opbygge sin profil, desto mere relevante henvendelser modtager man.

Dette giver egentlig ganske god mening. Det siger jo sig selv, at desto mere de andre brugere kan læse om dig, desto lettere har de ved at afgøre, hvorvidt du er deres type eller ej, men også, hvorvidt de er din type eller ej.

Designet halter gevaldigt

Lad os starte med at slå fast, at det er subjektivt, hvordan man opfatter designet af eksempelvis en datingside. Derfor er det ikke sikkert, at du vil have samme oplevelse af endate.dk, som vi har.

Hvis du deler smagspræferencer til hjemmesidedesign med os, vil endate.dk dog næppe inspirere dig til at huje og klappe.

I vores øjne er endate.dk’s visuelle udtryk nemlig kraftigt udateret og – hvis vi skal være helt ærlige – ret grimt.

Derudover synes vi, at siden byder på for mange oplysninger, knapper, funktioner, links og lignende, hvilket gør det temmelig uoverskueligt at finde rundt, hvis man er ny bruger på siden. 

Når det kommer til funktioner, er vi også svære at stille helt tilfredse; det ved vi godt.

Har en hjemmeside få funktioner, kan vi nemlig finde på at betegne den som en anelse kedelig. Har den mange, kan vi – som du netop har erfaret – finde på at betegne den som værende en uoverskuelig. 

Denne betegnelse bruger vi dog ikke altid om datingsider med mange funktioner. 

At endate.dk får stemplet skyldes, at mange andre vigtige forhold – som vi allerede har berørt – ikke spiller, hvilket ikke ligefrem styrker overskueligheden. 

Havde designet været lækkert og mere moderne, tekstmængden mindre, og menuen mere koncentreret, havde det ikke været nogen negativ ting, at sitet byder på mange funktioner. 

Endate Dashboard

Introduktion til en række funktioner

Udover at udarbejde din profil kan du blandt andet besøge andres profiler, søge efter andre profiler, vise interesse for andres profiler, skrive til andre profiler og se en oversigt over, hvem der på nuværende tidspunkt er online. 

Alle disse ting kan du vel og mærke gratis! 

Dog opererer platformen også med betalte medlemskaber, og i det næste afsnit kigger vi nærmere på, hvilke yderligere funktioner du får adgang til med et betalt medlemskab frem for et gratis et.

Hvilke yderligere funktioner får du adgang til som premium-medlem?

Herunder får du en oversigt over, hvilke ekstra fordele du får for de 65 kroner som et premium-medlemskab koster månedligt. 

Hvor halter det?

Endate.dk er faktisk på mange måder en rigtig fin datingside. Det trækker gevaldigt op, at den er gratis, og at den byder på en række fine funktioner. Som vi tidligere har været inde på, er brugervenligheden dog ikke helt i top, og noget andet, der ej heller er helt i top, er aktivitetsniveauet.

Det er ikke, fordi endate.dk er en decideret digital spøgelsesby, for der er da en vis mængde aktivitet. Dog ikke helt så meget, som man som bruger kunne ønske. 

Nye brugere bliver tjekket manuelt

Det er langt fra unormalt, at operatørerne bag en datingside udfordres af falske profiler og fakere.

Den type profiler bidrager ikke med noget positivt og hører derfor ikke til på en seriøs platform. 

I de fleste tilfælde er den eneste reelle og holdbare løsning, at man som datingside-operatør aktiv moderer de profiler, som findes på siden.

Og netop dette skal endate.dk have ros for at gøre. 

Nye profiler er nemlig låste, indtil de som minimum har skrevet en profiltekst, uploadet et billede, bekræftet deres mailadresse og udfyldt profilinfo. 

Herefter vil profilen blive gennemgået af en endate.dk-medarbejder, og hvis denne medarbejder vurderer, at profilen er reel, får profilen adgang til platformens funktioner.

Ovenstående betyder naturligvis ikke, at det er helt umuligt at oprette falske profiler på endate.dk, men det kræver trods alt en lidt større indsats for de uærlige brugere at trænge igennem på endate.dk end på mange andre sider, og det er fedt!

Kort opsummering 

Endate.dk skal have ros for behandle de ikke-betalende brugere så godt, som siden nu engang gør. Det hører til sjældenhederne, at man på en datingside kan finde kærligheden med en gratis profil, men det kan man rent faktisk hos endate.dk. 

Derudover skal platformen have ros for at tilbyde brugerne de funktioner, der er nødvendige for at få en god datingoplevelse. 

Platformen skal dog også have lidt ris; den visuelle del er forældet og trænger til en overhaling, og derudover ville det gavne platformen, hvis den formåede at øge aktivitetsniveauet. 

EnDate.dk logo 300x150
3.2/5

3,2

/5

EnDate.dk logo 300x150
3.2/5

3,2

/5