Anmeldelse af endate.dk

Brugervenlighed:
4/5
Features:
3/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
5/5
Endate.dk screenshot

Brugervenlig side

Mere end 255.000 danskere har oprettet en bruger

Gratis at bruge

Brugervenlig side

Gratis at bruge

Mere end 255.000 danskere har oprettet en bruger

Uddybende anmeldelse af Endate.dk

Endate.dk er en datingside, der brander sig på, at man kommer rigtig langt på denne platform med en gratis profil. Og dette er faktisk lidt atypisk for datingsider. 

Det forholder sig nemlig sådan, at på langt de fleste dating sider kan du hverken skrive eller modtage beskeder med en gratis profil. 

Sådan er det dog ikke på endate.dk. Her kan du nemlig – med en gratis profil – mange af de ting, som sædvanligvis er forbeholdt betalende brugere på datingsider. Helt præcist kan du følgende på endate.dk uden at skulle have muffedrengen op ad lommen:

  • Læse og skrive post
  • Se billeder og fotoalbums
  • Besøge andre profiler
  • Finde nye venner og veninder
Endate.dk screenshot

Fordele

Brugervenligt system

Du kommer langt med en gratis profil

Relativt seriøse brugere

Gratis oprettelse

Ulemper

Aktivitetsniveauet er ikke super højt

Trænger til en visuel overhaling

Endate.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 65 kr.
I alt: 65 kr.

 

Det tager ikke lang tid at komme i gang

På endate.dk tager det ikke mange minutter at oprette en profil. Faktisk skal du blot indtaste ganske få oplysninger, før du er en del af platformens fællesskab. De oplysninger, som du skal indtaste, vedrører blandt andet dit ønskede brugernavn, din adgangskode, hvor du er fra, og hvilken mail du ønsker at oprette din konto med. 

Fine muligheder for at designe en grundig profil 

Så snart du er oprettet, bliver du automatisk logget ind på platformen og kan derfor begynde at online-date med det samme. 

Platformen byder på en række forskellige muligheder, blandt andet muligheden for at udarbejde og designe ens egen profil, som man ønsker. 

Når man designer sin profil, er der en række personlige forhold, som systemet beder en om at oplyse. Man bedes blandt andet oplyse ens højde, vægt, hvad man vejer, hvilken uddannelse man har, hvad man søger, samt hvor ofte man drikker alkohol.

Vores anbefaling er altid, at man giver sig god tid til at udfylde sin profil grundigt, da en grundigt udfyldt profil altid øger chancen for relevante henvendelser. Desto mere de andre brugere kan læse om dig, desto lettere har de nemlig ved at afgøre, hvorvidt du er deres type eller ej.  

Hvad kan man ellers?

Udover at udarbejde sin profil kan man blandt andet besøge andres profiler, søge efter andre profiler, vise interesse for andres profiler, skrive til andre profiler og se en oversigt over, hvem der på nuværende tidspunkt er online. 

Alle disse ting kan man vel og mærke gratis! 

Dog opererer platformen også med betalte medlemskaber, og i det næste afsnit kigger vi nærmere på, hvilke yderligere funktioner du får adgang til med et betalt medlemskab frem for et gratis et.

Hvilke yderligere funktioner får man adgang til som premium-medlem?

Herunder får du en oversigt over, hvilke ekstra fordele du får for de 65 kroner som et premium-medlemskab koster månedligt. 

Oversigt over fordele med et betalt medlemskab

Hvor halter det?

Endate.dk er faktisk på mange måder en rigtig fin datingside. Den tilbyder brugerne de funktioner, der er basale for en god datingoplevelse, og den er relativt let at navigere rundt på.

Træerne gror dog ikke helt ind i himlen. Der er nemlig en række vækstpunkter for siden; et af disse er aktivtetsniveauet. Det er ikke, fordi endate.dk er en decideret digital spøgelsesby, for der er da en vis mængde aktivitet. Dog ikke helt så meget, som man som bruger kunne ønske. 

Derudover bliver vi også nødt til at kommentere på sidens layout, som ikke er særligt kønt; det er ekstremt gammeldags og vinder næppe mange designpriser. 

Kort opsummering 

Endate.dk skal have ros for behandle de ikke-betalende brugere så godt, som siden nu engang gør. Det hører til sjældenhederne, at man på en datingside kan finde kærligheden med en gratis profil, men det kan man rent faktisk hos endate.dk. 

Derudover skal platformen også have ros for at tilbyde brugerne de funktioner, der er nødvendige for at få en god datingoplevelse. 

Platformen skal dog også have lidt ris; den visuelle del er forældet og trænger til en overhaling, og derudover ville det gavne platformen, hvis den formåede at tiltrække endnu flere brugere.