Anmeldelse af
Zoosk

Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
2/5
Pris:
4/5

International datingplatform

Over 40 millioner brugere på verdensplan

Avanceret matchlagoritme

International datingplatform

Over 40 millioner brugere på verdensplan

Avanceret matchlagoritme

Uddybende anmeldelse af
Zoosk

Zoosk er ikke en datingplatform, som blot er målrettede danskere. Der er derimod tale om en international platform.

Zoosk er nemlig en ting i hele 80 forskellige lande, så hvis man er typen, der dater på tværs af landegrænser, er Zoosk ikke noget tosset valg. I dag findes der over 40 millioner brugere af Zoosk; desværre er det meget få af disse, der er danske.

Der er ikke meget ros at finde på Trutpilot, hvor Zoosk hovedsageligt får verbale tæsk, fra mange utilfredse kunder. 

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche deres brugere.

Zoosk kalder deres for en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, og en ting, der kendetegner denne, er, at den løbende samler informationer om de enkelte brugeres adfærd. Disse informationer bruger den så til at matche de enkelte brugere med de brugere, som de, ifølge algoritmen, passer bedst med.

Fordele

Mange fine funktioner

Flot layout

Gratis oprettelse

Brugervenligt system

Ulemper

Hagles ned på Trustpilot

Få danske brugere

En del fakeprofiler

Zoosk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 220 kr.
I alt: 220 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 145 kr.
I alt: 435 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 100 kr.
I alt: 600 kr.

 

Det tager ikke mange sekunder at komme i gang 

Det tager ikke lang tid at oprette en profil hos Zoosk, og det er tilmed ganske gratis. Allerførst skal du indtaste din mail, hvad du søger samt dit ønskede kodeord. Herefter lander på en række sider, hvor du blandt andet skal informere om din højde, din kropsbygning, om du har børn og så videre. Tilmed har du i denne fase mulighed for at tilføje et profilbillede, men hvis du ikke ønsker dette, kan du uden problemer hoppe det trin over. 

En fin lille introduktion 

Når du har oprettet dig, får du en fin lille introduktion til dele af systemet; du lærer eksempelvis at sende beskeder til andre brugere. Brugerfladen er dog yderst overskuelig, så introduktionen er i manges tilfælde lidt overflødig, da det giver sig selv, hvordan man benytter de forskellige funktioner, som platformen tilbyder . 

Flot platform med en række fine funktioner 

Platformen er yderst nydelig. Dens udtryk er stilrent og overskuligt, så hvis man er vant til at færdes på nettet, er der formentlig ingen problemer med at navigere rundt på platformen. 

På platformen finder man en række forskellige sjove funktioner. Dels er der den, de kalder for ‘karrusellen’. En funktion, der tydeligt er inspireret af Tinder. I karrusellen præsenteres man for en masse partnerforslag, som man enten swiper til højre eller venstre, alt efter om man er interesseret i personen eller ej. Hvis man swiper en person til højre, og personen vælger at gøre det samme, når denne ser en i karrusellen, matcher man. Dette er meget sjovt, men ikke endvidere originalt.

Derudover er der en klassisk søgefunktion, hvor du kan opsætte kriterier for, hvilke profiler du ønsker at blive eksponeret for. Vi fandt det faktisk en smule forvirrende at benytte denne søgefunktion, så du kan godt forvente at skulle afsætte lidt tid til at lære dens muligheder at kende. 

Og muligheder er der, når man lige lærer systemet at kende. Du kan blandt andet søge efter folk med et specifikt udannelsesniveau. Derudover kan du naturligvis også laver søgninger med afsæt i kriterier som alder og geografisk område. 

Sidst, men ikke mindst er der menupunktet ‘Smartpick’, som er et menpunkt, hvor du kan fodre Zoosks algoritme. Her skal du besvare forskellige spørgsmål spørgsmål – ofte inden for livsstil – hvorefter systemet vil eksponere dig for relevante partnerforslag. 

Det er gratis at snuse rundt

At oprette en profil er gratis. Ligeledes kan du også snuse lidt rundt og prøve mange forskellige funktioner af uden at skulle have pungen op ad lommen. 

Ønsker du at skrive til andre medlemmer, koster det dog penge. 

Hagles ned på Trustpilot

Zoosk er ikke nogen populær dating side på Trustpilot, hvor beskyldningene blandt andet lyder på, at folkene bag siden kan finde på at trække et højere beløb end aftalt. 

Derudover beskyldes Zoosk også for at have mange fakeprofiler.

Drop Zoosk og prøv i stedet en af disse datingsider

Som vores anmeldelse formentlig bærer præg af, er vi ikke specielt begejstrede for Zoosk. Denne holdning synes at være udbredt, hvis man tager udgangspunkt i de mange dårlige anmeldelser fra brugerne på siden. 

I stedet for at spilde din tid og dine penge på Zoosk, bør du overveje en af de datingsider, som vi anbefaler og står inde for. 

Prøv i stedet en af følgende:

4.4/5

Klarer sig eminent på Trustpilot
Danskernes foretrukne i mere end 20 år
Nem og gratis oprettelse
Danmarks største datingside

4.2/5

Veludviklet matchalgoritme
Bredt aldersspektrum
Over 50.000 aktive medlemmer
Stor artikeldatabase med tips til dating

3.8/5

Nem og hurtig oprettelse
Dating for voksne over 40 år
God kundesupport døgnet rundt
Masser af gode tips og tricks til dating

Kort opsummering 

Rigtig mange elementer fungerer godt for Zoosk. Siden er flot, og den har en række smarte funktioner. Det er dog meget svært for os at anbefale en side, som hagles ned på Trustpilot, hvilket Zoosk desværre gør. 

Vi faldt os over en del fakeprofiler desværre. Dog faldt vi også en del ægte profiler på siden, hvorfor den helt sikkert kan fungere til at finde kærligheden. Antallet af danske brugere er desværre ikke skyhøjt, så det kan sagtens tænkes, at Zoosk fungerer bedste i andre lande, hvor datingplatformen har fået lidt bedre fat.