Netdating ❤️ Se de 12 bedste netdating sider

Netdating er en hyppigt anvendt metode til at finde kærligheden. Når man siger netdating, siger man også datingsider. Vi har gjort det dejligt nemt for dig at finde den datingside, der passer til dine behov og ønsker. 

Herunder finder du nemlig en oversigt over de forskellig netdatingsider, og så er det ellers bare at udvælge den eller de side(r), der tilbyder den pakke, du er på udkig efter.

Måske gemmer din kommende kæreste sig på en datingapp i stedet for en datingside – se her vores sublime oversigt over datingapps.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du opretter en profil på en eller flere af nedenstående datingsider.

4.4/5

Pris
Fra 199 kr./md.

Medlemmer 
ca. 380.000

4.4/5

Pris
Fra 99 kr./md.

Medlemmer 
ca. 500.000

4/5

Pris
Fra 79 kr./md.

Medlemmer 
ca. 300.000

4.4/5

Pris
Fra 69 kr./md.

Medlemmer 
ca. 119.000

4.2/5

Pris
Fra 79 kr./md.

Medlemmer 
ca. 25.000

3.6/5

Pris
Fra 309 kr./md.

Medlemmer 
ca. 120.000

3.4/5

Pris
Fra 199 kr./md.

Medlemmer 
ca. 250.000

3.5/5

Pris
Fra 179 kr./md.

Medlemmer 
ca. 36 millioner

2.6/5

Pris
Fra 299 kr./md.

Medlemmer 
ca. 19 millioner

4/5

Pris
Fra 83 kr./md.

Medlemmer 
ca. 100.000

3.2/5

Pris
Fra 100 kr./md.

Medlemmer 
ca. 40 millioner

3.2/5

Pris
Fra 53 kr./md.

Medlemmer 
Ukendt

Single.dk er en af de ældre netdating-spillere på markedet. Siden har eksisteret siden 1999, og lige fra begyndelsen har formålet været at hjælpe singler med at finde kærligheden.

Single.dk bryster sig at være den netdatingside, der bringer flest par sammen. Hvorvidt dette er sandt, må stå for egen regning, men det er i hvert fald, hvad de hævder på deres hjemmeside.

En ting, som dog stensikkert er sandt, er, at folkene bag single.dk har udviklet en avanceret matchalgoritme, som øger chancerne for, at brugerne bliver eksponeret for folk, som de passer godt sammen med.

Når man har tilmeldt sig single.dk, kan man søge kærligheden døgnet rundt. Single.dk har nemlig fine apps til både iOS og Android, hvor man kan følge med i, om hende den søde eller ham den flotte har svaret på ens besked.

Videogennemgang af Single.dk

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

Stor aktivitet

Gratis oprettelse

Er ifølge dem selv den side, der bringer flest par sammen

Ulemper

Er ikke perfekt til nichedating

Ikke den billigste side på markedet

Hvad koster et medlemskab hos Single.dk?

PeriodePer månedI alt
4 månederFørste måned 29 kr.
herefter 199 kr. 
626 kr.

Dating.dk
Den største danske datingside

Anmeldelse af Dating.dk

De fleste kender efterhånden Dating.dk. Det er nemlig Danmarks største netdating-side.

Siden har eksisteret siden 1998, og i dens levetid har over 500.000 mennesker oprettet en profil. Kønsfordelingen er omkring 50/50, og man finder folk i alle aldre på Dating.dk.

Det er yderst let at oprette sig, og brugerfladen er meget intuitiv, hvorfor både unge digitalt indfødte og ældre teknologiske analfabeter let kan navigere rundt på siden.

Når man har oprettet sig, er det let at definere, hvad man søger. Når man har gjort dette, sørger systemet for at præsentere en for en række potentielle partnere, og så er det ellers bare at tage affære og skabe den første kontakt til ens potentielt kommende kæreste. 

Videogennemgang af Dating.dk

Fordele

Brugervenligt system

De afholder mange begivenheder for singler

Rigtig mange brugere

Gratis oprettelse

Formidabel kundeserviceafdeling

Ulemper

Ingen selvstændig sektion for homoseksuelle

Hvad koster et medlemskab hos Dating.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned179 kr.179 kr.
3 måneder129 kr.387 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.

Match.com
Datingservice, der også arrangerer fysiske begivenheder

Screenshot af Match.com

Match.com har salgsfrasen: “Det begynder med et klik.” En frase, der har bidt sig fast i hjernemassen på de fleste – sikkert også dig.

For match.com er det vigtigt, at dating er pærelet. Derfor har de udviklet en flot og overskuelig brugerflade, der gør det nemt at tage kontakt til potentielle partnere.

Match.com er en netdating-service, der kombinerer det virtuelle med det fysiske. Regelmæssigt inviterer de nemlig til singleaftener, hvor medlemmerne på en afslappet og behagelig måde kan møde ligesindede. 

Et initiativ, vi bifalder, da vi mener, at det først er, når man mødes face-to-face, at man for alvor opdager, hvorvidt der er kemi eller ej.

Videogennemgang af Match.com

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

De afholder mange single-events

God til dating på tværs af landegrænser
Gratis oprettelse

Ulemper

Deres kundeservice-afdeling er ikke særligt god

Færre profiler end på de store datingsider

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.

Senior.dk
God brugeroplevelse og mange brugere

Screenshot af Senior.dk

Det ligger lidt i navnet, hvem senior.dk henvender sig til. De fleste har nok gættet, at det ikke er den unge generation. Her er nemlig tale om en netdatingside for folk over 50 år, der ønsker at finde kærligheden.

Senior.dk er en netdatingside, der fra begyndelsen har haft følgende mål: at være en seriøs platform for netdating for voksne. 

Dette formål har platformen stadigvæk i dag, og derfor allokerer Senior.dk en del ressourcer til at holde siden fri for trolls og lignende. 

Flere af Senior.dk’s ansatte bruger derfor mange timer på aktivt at slette useriøse og inaktive datingprofiler. Vælger man Senior.dk, kan man derfor være ret sikker på at slippe for ballademagere og folk, der spilder ens tid.

Videogennemgang af Senior.dk

Fordele

Brugervenligt system

Brugerne kan oprette events

Mange brugere

God kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Nogle af profilerne er inaktive

Hvad koster et medlemskab hos Senior.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned125 kr.125 kr.
3 måneder83 kr.249 kr.
6 måneder69 kr.414 kr.

50plusmatch
For aktive seniorer, der jagter kærligheden

50plusmatch - De bedste netdatingsider

50plusmatch er endnu netdatingside for midaldrende og ældre. Man skal nemlig minimum være 50 år for at oprette en profil her. Netdatingservicen har eksisteret siden 2010, og allerede fra begyndelsen har målet været at tiltrække ældre mennnesker, der kan lide at holde sig i form.

Netdatingservicen forsøger konstant at være med på noderne. Derfor implementerer folkene bag 50plusmatch jævnligt nye, smarte teknologier, som skal bidrage til, at brugerne får lettere ved at navigere rundt på siden, og at brugerne præsenteres for så relevante partnerforslag som muligt.

Holdet bag 50plusmatch har udviklet en fin app, så man kan bruge deres service, selvom man ikke sidder ved computeren. Appen er, ligesom desktop-udgaven, ganske brugervenlig.

Hos 50plusmatch er det muligt for betalende medlemmer at chatte med hinanden. Det er ubesværligt og hurtigt, og man kan starte en-til-en-samtaler med ethvert betalende medlem, uanset om man sidder foran computeren eller bruger appen.

I chatten kan man naturligvis skrive sammen, men man kan også sende hinanden en masse sjove GIFs – altså ultrakorte videoer. Det bliver at være yderst fornøjeligt, og de mange GIFs er værdsatte af brugerne, der ikke lige kan komme på noget at indlede en samtale med.

Folkene bag 50plusmatch prioriterer kundeservice rigtig højt, og derfor garanterer de også, at de svarer hurtigt på enhver mail, de får. Vi har selv henvendt os et par gange, og alle gange har vi fået svar hurtigt fra søde, venlige kundeservicefolk, så hvis man prioriterer den del højt, kan 50plusmatch i den grad anbefales.

Videogennemgang af 50plusmatch.dk

Fordele

Mulighed for at chatte og quizze

Brugervenligt system

Seriøse brugere

Rigtig god kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Ikke så gode betingelser for homoseksuelle seniorer på jagt efter kærligheden

Hvad koster et medlemskab hos 50plusmatch?

PeriodePer månedI alt
1 måned199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.

Partnermedniveau.dk
Perfekt side for dig, der stiller store krav til din kommende partner

Screenshot af PartnerMedNiveau.dk

Partnermedniveau.dk er for de singler, der søger målrettede og karrierebevidste partnere. 65 % af brugerne er akademikere, og chancen for at møde veluddannede folk på via partnermedniveau.dk er dermed yderst stor.

Nogle finder måske partnermedniveau.dk en anelse krukket og snobbet, men der er ingen tvivl om, at personer, der har en lang liste med krav til en kommende partner, har fine betingelser for at finde kærligheden via denne netdating-service.

Folkene bag partnermedniveau.dk ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces. Det kan tage lang tid at søge sig frem til de perfekte matches. Derfor har folkene bag udviklet et komplekst matchsystem, der sørger for, at brugerne eksponeres mennesker, som de meget vel kunne forelske sig i.

Når man tilmelder sig til partnermedniveau.dk, udfylder man en yderst grundig personlighedstest med over 200 spørgsmål. Det er denne test, som matchalgoritmen tager udgangspunkt i, når den præsenterer en for partnerforslag.

Du skal derfor være bevidst om, at det tager lidt tid at oprette sig hos partnermedniveau.dk, så hvis du bare er nysgerrig og hurtigt vil tage et kig på brugerfladen og lignende, er dette ikke stedet for dig.

Videogennemgang af PartnerMedNiveau.dk

Fordele

Brugervenligt system

Veludviklet matchalgoritme

Seriøse medlemmer

Gratis oprettelse

Ulemper

Relativt dyrt at være medlem

Færre profiler end på de store brede datingsider

Mange profiler uden billeder

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1197 kr.
6 måneder309 kr.1854 kr.

Victoria Milan
Leder du efter en affære?

Screenshot af VictoriaMilan

Vi, altså redaktionen på findenkaereste.dk, betragter egentlig os selv som yderst etikbevidste mennesker, og derfor kan det virke lidt paradoksalt, at vi har valgt at tilføje victoriamilan.dk til vores oversigt over danske netdatingsider.

Etik og moral er nemlig ikke de ord, der kendetegner den side allerbedst. 

Vi synes dog alligevel, at den har sin berettigelse på en oversigt over danske netdatingsider, da man ikke kan ignorere, at rigtig mange søger spænding uden for parforholdet og derfor benytter sig af denne side. Det er ikke noget, som vi bifalder, men omvendt er det også en virkelighed, som vi ikke kan forhindre. 

Derudover bruges siden også af singler, der søger sexdating, samt af en del, der lever i åbne forhold, hvilket vi ikke har nogen kritiske indvendinger imod.

Hvis du endnu ikke har hørt om victoriamilan.dk, kan vi fortælle, at det er en sexdating-side, som primært henvender sig til folk i faste forhold, der søger spænding uden for forholdet.

Som medlem af deres service er man 100 % anonym. Det er dermed ikke nødvendigt at opgive identificerende personlige oplysninger såsom navn, adresse eller telefonnummer for at tilmelde sig platformen. Tilmelder man sig platformen, kan man dog godt forvente, at dem, man kontakter, vil være ret interesserede i at se et billede af en, da det er de færreste, som kaster sig ud i knaldeaftaler uden at se på varerne først.

Hvis du er blevet fristet til at prøve platformen af, er der en sidste ting, du bør vide, inden du opretter dig, og det er, at du vil støde på en del fakeprofiler på siden, hvilket desværre er ganske almindeligt på sexdating-sider. 

Blandt fakeprofilerne findes der heldigvis en del reelle profiler, hvorfor chancen for et succesfuldt ophold på platformen i den grad må siges at være til stede alligevel.

Videogennemgang af Victoria Milan

Fordele

Brugerne spiller med åbne kort

Lækkert layout

God til sjov og ballade

Brugervenligt system

Ulemper

Få finder kærligheden på siden

Overvægt af mandlige profiler

En række fakeprofiler

Hvad koster et medlemskab hos Victoria Milan?

PeriodePer månedI alt
1 måned399 kr.399 kr.
3 måneder299 kr.897 kr.
6 måneder219 kr.1314 kr.
12 måneder199 kr.2388 kr.

C-Date
Afslappet og uforpligtende dating

Screenshot af C-Date

Hvis du ikke er på jagt efter den store kærlighed, men derimod en masse uforpligtende sex, så er C-date ikke noget tosset valg som din næste datingside. På denne platform har størstedelen af brugerne nemlig oprettet sig med følgende formål: At finde uforpligtende dates.

Dog byder platformen også på en række brugere, der søger et langvarigt og seriøst forhold.

Som datingplatform bør C-date roses for at være dejligt brugervenlig og overskuelig. Derudover bør sitet også roses for at byde på en række interessante funktioner, såsom muligheden for at foretage videoopkald med andre brugere.

Træerne vokser dog ikke helt ind i himlen for C-date, da der i vores øjne er en række vækstpunkter for platformen. Et af disse vækstpunkter er, at sitet ikke byder på nogen søgefunktion, mens et andet er, at aktivitetsniveauet ikke er ekstremt højt.

Videogennemgang af C-Date

Fordele

Brugervenligt system

Gode muligheder for at finde sexpartner

Ligelig fordeling af mænd og kvinder

Gratis oprettelse

Høj diskretion og anonymitet

Ulemper

Pris i den høje ende

Betalt medlemskab er en nødvendighed

Byder ikke på nogen søgefunktion

Udmelding er ALT for besværligt

Hvad koster et medlemskab hos C-date?

PeriodePer månedI alt
3 måneder359 kr.1077 kr.
6 måneder269 kr.1614 kr.
12 måneder179 kr.2148 kr.

Be2
Internationalt datingsite med veludviklet matchalgoritme

Screenshot af Be2

Be2 hævder, at det er selvbevidste singler, som finder kærligheden via deres netdating-service. Et af de elementer, som siden differentierer sig ved og brander sig på, er dens veludviklede matchalgoritme, der sikrer, at der ikke skydes med spredehagl, når brugerne præsenteres for partnerforslag.

De partnerforslag, som brugerne præsenteres for, sker på baggrund af de svar, som brugerne har givet i en indledende personlighedstest.

Som udgangspunkt er det gratis at oprette en netdating-profil hos Be2. 

Som alle andre datingsider har Be2 dog også interesse i at tjene penge, og derfor er det også begrænset, hvor mange funktioner du vil have med en gratis profil. Skal du for alvor have noget ud af Be2’s service, er du derfor nødt til at opgradere din profil. Før du beslutter dig for at gøre dette, er det dog vigtigt for os at pointere, at Be2 har et blakket ry på Trustpilot, og at en række tidligere brugere beskylder datingsiden for at opkræve højere beløb end aftalt.  

Videogennemgang af Be2.dk

Fordele

Mange fede features

Brugervenligt system

Kan bruges til dating i hele verden

Gratis oprettelse

Ulemper

Mange falske profiler

Kundeservice hagles ned

Flere kalder det et svindelfirma

Hvad koster et medlemskab hos Be2?

PeriodePer månedI alt
3 måneder499 kr.1497 kr.
6 måneder399 kr.2394 kr.
12 måneder299 kr.3588 kr.

Scor.dk
Find en sexpartner her

Screenshot af Scor.dk

Scor.dk er en af de ældste netdating-spillere på markedet. Siden har eksisteret siden 1998, og folkene bag hævder, at mere end 5.000.000 profiler er blevet oprettet i løbet af sidens levetid.

Scor.dk er nok ikke for de store romantikere, der søger sjælevenner, røde roser og poetiske komplimenter, der kommer helt indefra. Siden benyttes primært til den mere frække del, altså til at finde en eller flere sexpartner(e) – dette kaldes for sexdating.

Siden benyttes i stor stil af både par og singler, og selvom Scor.dk måske ikke er den mest romantiske arena, hvor der bliver spillet sød kærlighedsmusik på violin, er det dog lykkedes for nogle at finde kærligheden derinde. Måske det også kan lykkes for dig?

Fordele

Mange aktive brugere

God kundeservice

En af de ældste og mest anerkendte sider

Mulighed for at lave par-profil

Ulemper

Overtal af mænd

Hvad koster et medlemskab hos Scor.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned149 kr.149 kr.
3 måneder116 kr.349 kr.
12 måneder83 kr.999 kr.

Zoosk
Stor international datingservice, der benyttes i over 80 lande

Zoosk er den netdatingservice, som har den bedst sælgende app i Apples App Store. Det høje salgstal kan dels forklares ved, at Zoosk er en verdensomspændende datingservices, der kan benyttes i 80 lande.

Der findes i dag over 40 millioner brugere af Zoosk, så mon ikke der findes minimum en Zoosk-bruger, som du finder bare en smule charmerende.

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche brugerne. 

Hos Zoosk er der tale om en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, der løbende samler informationer om den enkelte brugers adfærd, og som på baggrund af disse informationer udvælger en række profiler, som den enkelte brugere formentlig passer godt sammen med.

Fordele

Mange fine funktioner

Flot layout

Gratis oprettelse

Brugervenligt system

Ulemper

Hagles ned på Trustpilot

Få danske brugere

En del fakeprofiler

Hvad koster et medlemskab hos Zoosk?

PeriodePer månedI alt
1 måned220 kr.220 kr.
3 måneder145 kr.435 kr.
6 måneder100 kr.600 kr.

MitDating
En gratis og seriøs netdatingside

Screenshot af MitDating

Hos MitDating.dk skal du ikke bruge en krone for at lede efter kærligheden. Siden er nemlig helt og aldeles gratis. 

Folkene bag siden gør en dyd ud af at opsnuse falske profiler, hvorfor du slipper for at spilde din tid på at flirte med en person, som ikke eksisterer. Det er jo rart nok, ikke?

Siden har et ganske brugervenligt design, der blandt andet gør, at det er ganske let at oprette en profil.

Fordele

Gratis at bruge

Kombination af traditionel datingside og Tinder

Se, hvor godt et match du er med andre brugere

Valgfrit tilkøb af ekstra funktioner

Fine anmeldelser på Trustpilot

Ulemper

Mængden af brugere er begrænset

Hvad koster et medlemskab på MitDating?

(Medlemskab er ikke påkrævet)

Periode Per måned I alt
1 uge 39 kr.
1 måned 79 kr. 79 kr.
3 måned 53 kr. 159 kr.

Hvad er netdating?

Det ligger lidt i ordet. Netdating er nemlig dating, som foregår online over nettet. Der findes adskillige datingsider på nettet. Det er vores side, hvorpå du finder oversigter over datingsider et godt eksempel på. Vær dog opmærksom på, at vores oversigter ikke er helt udtømmelige, selvom de er omfattende. Der findes en række nichesider inden for netdating, som vi ikke har taget med.

Der findes netdating-arenaer til alle slags typer. Uanset om du er en midaldrende bondemand eller en ung, smart sælger, så findes der en eller flere side(r), der er perfekt(e) for dig.

Der er efterhånden mange forskellige måder at date på, og der er ingen af metoderne, som er mere rigtige end andre. Nogle er konservative og foretrækker at date på gammeldags facon, altså at møde kærligheden ude i den virkelige verden. Langt de fleste har dog på den ene eller anden måde taget nye teknologier til sig i deres jagt på kærligheden. Måske har de oprettet sig på en eller flere datingsider, eller måske prøver de lykken på en af de mange datingapps.

Ud over at vi giver dig en næsten komplet oversigt over de mest populære danske datingsider, så giver dig også en masse tips til, hvordan du kan finde kærligheden. Tjek vores mange artikler, der klæder dig bedre på til kærlighedsspillet. En række af vores mest populære hjælpeartikler er følgende:

Hvem bruger netdating?

Det er der rigtig mange forskellige mennesker, der gør. Det er hverken kun folk fra socialklasse et eller fem, der netdater. Alle samfundslag netdater. 

På netdating-portaler vil du kunne finde både rige, fattige, unge, gamle, grimme, flotte, simple og komplekse mennesker. Udvalget er så enormt og alsidigt, og derfor kan du også være sikker på at møde typer som dig, uanset hvilken kasse du passer i – hvis du da overhovedet passer i en kasse.

Ovenstående betyder dog ikke bare, at du skal oprette dig på den første og bedste side, der popper op, når du googler netdating eller datingsider. Du bør klart undersøge det samlede udbud – det kan ske gennem sider som vores, hvor du kan skabe dig et overblik over de mange forskellige netdatingsider.

Når du undersøger det samlede marked, vil du lynhurtigt indse, at der findes adskillige nichesider, og at siderne tilbyder noget vidt forskelligt. Nogle af siderne er ganske rigtigt brede og appellerer til stort set enhver; det kan være sider som single.dk og dating.dk. 

Men der findes også sider som appellerer til nicher, for eksempel til midaldrende og ældre, hvilket er tilfældet for senior.dk og 40plus.dk. Derudover findes der sider, der appellerer til eliten, altså folk med friske hjerneceller, lange uddannelser og solide indkomster. Et eksempel på en sådan side er partnermedniveau.dk. Ydermere findes der sider til sugardating.

Der findes også et utal af netdatingsider specifikt for homoseksuelle. Homoseksuelle er selvfølgelig velkomne på alle andre datingsider, end de sider, der er specifikt henvendt til dem.

De fleste homoseksuelle vælger dog deciderede homodatingsider, de de på den måde slipper for skulle scrolle forbi en masse heteroer, som de alligevel ikke kan få.

Netdating – hvilke regler er der?

Rigtig mange diskuterer, hvilken adfærd der er mest hensigtsmæssig, når man netdater. Hvad skal man skrive i den første besked for at fange modpartens interesse? Hvornår er det passende at mødes fysisk? Må man pynte på sin profiltekst og sælge sig selv bedre, end man er?

Først og fremmest vil vi sige, at vi ikke tror på, at der findes generelle regler for netdating-adfærd. Mennesker er forskellige, og der kan være stor forskel på, hvad du og jeg ønsker, at der står i den første besked, vi modtager. Derudover er der stor forskel på, hvornår folk er klar til at se hinanden i levende live. Nogle synes, det er kedeligt at skrive og vil allerhelst se modparten efter et par beskeder, mens andre er tilhængere af den lange optakt, hvor man lærer hinanden at kende over skrift.

Vores råd er, at man skal go with the flow. Gør, hvad der virker naturligt, og hvad du har allermest lyst til.

I forhold til at lyve om sig selv, så plejer vi at sige, at man ikke bør pynte alt for meget på sandheden – hverken i profilteksten eller ved at photoshoppe sine billeder. Virkeligheden skal nok indhente en før eller siden, og så kan det altså få fatale følger, hvis man har løjet for meget. Ingen bryder sig om at blive holdt for nar.

Hvad er priserne på netdating?

Hvad koster en datingprofil, bliver vi tit spurgt, og det er nærmest umuligt at svare entydigt på, da der er forskel på, hvad de forskellige sider tager for et premium-medlemskab. Langt de fleste sider tilbyder dog, at man gratis kan oprette sig og snuse til deres service.

Det er dog sjældent, at man kommer særligt langt med en gratis profil. Når ens profil er gratis, vil ens adgang til funktionerne nemlig være begrænset. Nogle af de funktioner, som typisk ikke er inkluderet i et gratis medlemskab, er muligheden for at se andres billeder og/eller sende beskeder.

Flere af siderne tilbyder medlemskaber af forskellige grader. Det er ikke atypisk, at man må smide omkring 150-200 kr. pr. måned, hvis man vil have adgang til samtlige funktioner.

Men 150-200 kr. pr. måned er vel heller ikke meget for at finde den eneste ene, er det?

Hvordan får man succes med netdating?

Det allervigtigste i den forbindelse er, at man er åben for at møde nye mennesker. Det er vigtigt, at man engagerer sig, når man får henvendelser, og hvis man selv er opsøgende på siderne, er det en klar fordel.

Skal en samtale rulle, skal man gøre en indsats. Det nytter ikke noget at være en tør kiks, som ikke viser interesse i vedkommende, personen skriver med.

Ydermere er vigtigt, at man optimerer sin profil og gør den lettilgængelig og spiselig. Man konkurrerer med en masse andre profiler om ens udkårnes opmærksomhed – derfor skal man gøre alt, hvad man kan for at skille sig positivt ud.

Vi anbefaler aldrig, at du lyver dig bedre, end du er, men du må for guds skyld heller ikke være for ydmyg og tilbageholdende. Stå ved dine kvaliteter og fremhæv dem!

Det er særligt fedt, hvis du formår at vise, hvem du er via profilen, og ikke blot fortælle det.

Hvis du for eksempel er meget humoristisk, så skriv en tosset, sjov profiltekst, der får de besøgende til at grine. Er du et empatisk individ, så lad kærligheden til andre mennesker strømme gennem dine ord i profilteksten.

Vores sidste tip vedrører dit profilbillede. Det er vigtigt, at du har nogle gode billeder. De skal vise dit æstetiske potentiale, men ikke overdrive, så dine dates bliver skuffede, når de ser dig i virkeligheden. Men sørg for, at håret sidder, at opløsningen er god, og at du ligner et menneske, man har lyst til at henvende sig til.

Imødekommer du ovenstående råd, er du rigtig godt rustet i din jagt på kærligheden, hvis du netdater.

God jagt på kærligheden!

Hvordan åbner du en samtale?

Godt… Du har fået oprettet dig, og din profil spiller. Nu har du fundet en dejlig ungmø, som du vil skrive til, men så kommer den fandens skriveblokade, for hvad skal der lige stå i den første besked?

Hvis hun synes, du er attraktiv, og din profil ser spændende ud, så er det faktisk stort set ligegyldigt, hvad du skriver. Du skal nok holde dig fra: ”Vil du med ud og se min ubåd?” men foruden denne kommentar er der stort set frit slag. Hvis hun ikke er helt på, alene på baggrund af din profil, så er det fint med en god åbningsreplik, der vækker hendes interesse.

Et godt tip er altid at vise, at du har læst hendes profiltekst, og at du er villig til at bruge energi på at lære hende at kende. Så hvis du kan skrive noget sjovt, underfundigt på baggrund af hendes tekst, er det at anbefale.

Hvis du gerne vil åbne med en sjov, plat kommentar her vi herunder samlet et par åbnere, der næsten altid sørger for, at I kommer relativt godt fra land. Når du har brugt en af dem, er resten dog op til dig.

“Titanic…”
“Det var min icebreaker – klar på at lære mig at kende?”

“Skal vi være kærester?”

“S, p eller k?”

“Ved du, hvem du ligner?”
“Nej?”
“En, der skal drikke en drink med mig i aften.”

“Hvilken kendis minder du mest om?”

“*Cheasy scorereplik* *upassende, men fremragende joke* *information, der afslører, at jeg både er hård og sårbar* –> Skal vi tage på date?”