Netdating ❤️
Se de 12 bedste netdating sider

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Hvis du ønsker at prøve kræfter med netdating, er du landet det helt rette sted.

Kort herunder følger nemlig en oversigt over de – i vores øjne – 12 bedste netdatingsider. Oversigten indeholder nøgleinformationer om de forskellige sider, så du lynhurtigt kan spore dig ind på, hvilke sider der er mest interessante for dig. 

I vores test af mere end 30 forskellige danske datingsider har vi særligt lagt vægt på, hvor godt de forskellige sider har præsteret inden for følgende parametre:

  • Brugervenlighed
  • Funktionsmuligheder
  • Aktivitetsniveau
  • Grad af seriøsitet for brugerne
  • Pris. 

Samtlige af de datingsider, vi har oprettet os på og testet, har vi givet en samlet karakter på en skala, der går fra 0 til 5. 

En datingsides samlede karakter er altid et gennemsnit af fem individuelle karakterer, der gives på baggrund af, hvor godt en datingside – i vores øjne – præsterer inden for de føromtalte parametre.

Læs mere om, hvordan vi anmelder her. 

Foruden vores egne førstehåndserfaringer har vi i forbindelse med vores vurderinger og bedømmelser af diverse datingsider også søgt viden og indsigt via andenhåndsberetninger, heriblandt forbrugeranmeldelser på Trustpilot og artikler på større danske nyhedsmedier samt i velrenommerede forbrugermagasiner.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

4.4/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Meget højt

Primær aldersgruppe:

25-64 årige

Single.dk er en af de ældre netdating-spillere på markedet. Nærmere bestemt blev Single.dk lanceret i 1999, hvorfor det kun er Dating.dk og Scor.dk, der – af rendyrkede danske datingbrands – er ældre.

Foruden at være en af de ældste danske netdatingsider er Single.dk også en af de klart mest populære målt på antallet af medlemmer. Af danske datingsider er det nemlig kun Dating.dk, der byder på en større brugerbase end Single.dk.

Byder på avanceret matchalgoritme

Single.dk udmærker sig på rigtig mange områder. Blandt andet ved at byde på en yderst overskuelig brugerflade og en række fine funktioner. Derudover udmærker platformen sig ved at byde på en avanceret matchalgoritme, som øger chancerne for, at brugerne bliver eksponeret for folk, som de passer godt sammen med.

Søg kærligheden døgnet rundt

Tilmelder du dig Single.dk, vil du kunne søge kærligheden døgnet rundt. 

Single.dk har nemlig fine apps til både iOS og Android, hvor du vil kunne følge med i, om hende den søde eller ham den flotte har svaret på din seneste besked.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Single.dk?

PeriodePer månedI alt
4 månederFørste måned 29 kr.
herefter 199 kr. 
626 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Meget højt

Primær aldersgruppe:

18-70 årige

Det er svært at komme udenom Dating.dk, når man taler om netdating i Danmark.

Dating.dk er nemlig både den ældste og største danske datingside, der findes. 

Siden 1998, hvor sitet blev lanceret, har mere end 500.000 danskere været forbi for at oprette en profil. Derfor kan du roligt forvente et skyhøjt aktivitetsniveau, hvis du giver Dating.dk chancen.

Ligelig kønsfordeling

Kønsfordelingen er omkring 50/50, hvorfor mulighederne for at finde en kæreste er solide for begge køn. Ligeledes er mulighederne for at finde en kæreste på Dating.dk god uanset din alder. Der ses nemlig stor aldersspredning i Dating.dk’s brugerbase.

Let at oprette

Oprettelse tager blot ganske få minutter. Det samme gør det i øvrigt at lære at navigere rundt på platformen, som må siges at være både yderst brugervenlig og intuitiv.

Definér, hvad du søger

Når du har oprettet dig, kan du let definere, hvad du søger. 

Når du har gjort dette, sørger systemet for at præsentere dig for en række potentielle partnere, og så er det ellers bare at tage affære og skabe den første kontakt til din potentielt kommende kæreste. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Dating.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned129 kr.129 kr.
3 månederFørste måned 29 kr.
herefter 129 kr. 
287 kr.
4/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

For Match.com er det vigtigt, at dating er pærelet. Derfor har de udviklet en flot og overskuelig brugerflade, der gør det nemt at tage kontakt til potentielle partnere.

Inviterer til fysiske arrangementer

Match.com er en netdating-service, der kombinerer det virtuelle med det fysiske. Regelmæssigt inviterer Match.com nemlig sine medlemmer til singleaftener, hvor medlemmerne på en afslappet og behagelig måde kan møde ligesindede. 

Et initiativ, vi bifalder, da vi mener, at det først er, når man mødes face-to-face, at man for alvor opdager, hvorvidt der er kemi eller ej.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Folk over 50

Aktivitetsniveau:

Højt

Primær aldersgruppe:

50-75 årige

Senior.dk er et oplagt valg for seniorer, der er seriøse omkring deres jagt på kærligheden. Senior.dk er nemlig, hvad man vil kalde en seniordating-side, hvilket betyder, at sitet appellerer til senior-segmentet.

Hvor gammel man skal være, før man kan betegnes som senior, er noget, der er rigtig mange forskellige holdninger til. 

Hvor om alting er, så har Senior.dk valgt at sætte deres grænse ved 50 år. Med andre ord betyder det, at samtlige brugere på Senior.dk har passeret de 50 somre.

Klart defineret formål fra dag et

Senior.dk har fra begyndelsen haft følgende mål: at være en seriøs platform for netdating for voksne. 

Dette formål har platformen stadigvæk i dag, og derfor allokerer Senior.dk en del ressourcer til at slette falske og inaktive profiler, hvilket er super fedt, da denne indsats minimerer risikoen for, at du kommer til at spilde din tid på Senior.dk.  

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Senior.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned125 kr.125 kr.
3 måneder83 kr.249 kr.
6 måneder69 kr.414 kr.
4.2/5

Målgruppe:

Singler over 50

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

50-70 årige

Ligesom Senior.dk er også 50plusmatch en netdatingside for midaldrende og ældre. Også 50plusmatchs aldersgrænse går ved 50 år, hvilket betyder, at du ikke kan få adgang til platformen – ikke uden at lyve i hvert fald – hvis ikke du har krydset et halvt århundrede.

Appellerer til aktive seniorer

Netdatingservicen har eksisteret siden 2010, og allerede fra begyndelsen har målet været at tiltrække ældre mennesker, der kan lide at holde sig i form. 

Dog er det vores indtryk, at folkene bag tjenesten ikke er så rabiate omkring at forløse dette ønske, hvilket betyder, at du sagtens kan blive medlem, selvom du måske ikke måtte være den mest aktive type.

Sitet opdateres med jævne mellemrum

Netdatingservicen forsøger konstant at være med på noderne. Derfor implementerer folkene bag tjenesten jævnligt nye, smarte teknologier, som skal bidrage til, at brugerne får lettere ved at navigere rundt på siden, og at brugerne præsenteres for så relevante partnerforslag som muligt.

Byder også på fin app

Holdet bag 50plusmatch har udviklet en fin app, så du kan bruge deres service, selvom du ikke sidder ved computeren. Appen er, ligesom desktop-udgaven, ganske brugervenlig.

Fin kundeservice-afdeling

Folkene bag 50plusmatch prioriterer kundeservice rigtig højt, og derfor garanterer de også, at de svarer hurtigt på enhver mail, de får. 

Vi har selv henvendt os et par gange, og hver gang har vi fået svar hurtigt fra søde, venlige kundeservicefolk, så hvis du prioriterer den del højt, kan 50plusmatch i den grad anbefales.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos 50plusmatch?

PeriodePer månedI alt
1 måned199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.
3.6/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

30-55 årige

Hvis du er typen, der har høje krav til en kommende partner, vil Partner Med Niveau være et oplagt valg for dig. Denne netdatingside appellerer nemlig til de veluddannede, karrierebevidste typer med styr på tilværelsen.

65 % af brugerne er akademikere

Ifølge Partner Med Niveau selv er 65 % af brugerne akademikere. 

Hvorvidt dette er 100 % korrekt, har vi desværre ikke haft mulighed for at verificere. Dog er vi ikke i tvivl om, at en stor del af Partner Med Niveaus brugerbase er yderst veluddannede og kvikke.

Nogle vil finde sitet lidt snobbet

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at nogle personer vil finde Partner Med Niveau for en anelse snobbet. 

Når det er sagt, er det klart, at de personer, der har en lang liste med krav til en kommende partner, vil have fine betingelser for at finde kærligheden via netop denne netdating-service. 

Omstændig oprettelsesproces

Ønsker du at oprette dig hos Partner Med Niveau, er det nødvendigt for dig at afsætte en halv til en hel time til oprettelsen. Denne proces er nemlig ret så omstændig!

Alle, der opretter sig på platformen, skal nemlig besvare en hulens masse spørgsmål, men heldigvis er besvarelsesprocessen ikke tidsspild. Tværtimod. 

Dine svar bliver nemlig brugt af en matchalgoritme, der – med afsæt i dine og de andre brugeres svar – præsenterer dig for en række relevante partnerforslag.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1.197 kr.
6 måneder309 kr.1.854 kr.
3.4/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

20-65 årige

Det er ikke usandsynligt, at du – allerede inden du besøgte vores oversigt over de bedste netdatingsider – havde hørt om Victoria Milan. Dette site har nemlig ad flere omgange formået at trække overskrifter i medierne grundet en lidt aparte brandprofil.

I mange år har sitet slået sig op på at være et site, hvor man kan finde en eller flere affære(r), og dette er naturligvis noget, der forarger og trækker overskrifter.

Vi kan lige så godt være ærlige at sige, at hvis Victoria Milan udelukkende havde været et site for dem, der ønskede at være utro, havde vi aldrig nogensinde promoveret sitet. Dog er Victoria Milan meget mere end dette.

Sitet benyttes nemlig – foruden af en række personer med anløben moral – af en masse singler, der leder efter sexpartnere, hvilket vi ikke ser noget problematisk i overhovedet.

Fokus på diskretion

Hos Victoria Milan er man 100 % bevidst om, at det langt fra er alle brugere, der ønsker at forbindes med platformen, hvorfor der – fra folkene bag siden – er et stort fokus på diskretion.

Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at det ikke er nødvendigt at opgive identificerende personlige oplysninger såsom navn, adresse eller telefonnummer for at tilmelde sig platformen. 

Tilmelder du dig platformen, vil du dog skulle forvente, at dem, du kontakter, vil være interesserede i at se et billede af dig, da det er de færreste, som kaster sig ud i knaldeaftaler uden at se på varerne først.

Huser desværre en del falske profiler

Hvis du er blevet fristet af platformen, er der en sidste ting, du bør vide, inden du opretter dig, og det er, at du formentlig vil støde på en række falske profiler på siden, hvilket desværre er ganske almindeligt på sexdating-sider. 

Umiddelbart mistænker vi Victoria Milan for selv at stå bag de falske profiler, og at formålet med disse at signalere et højere aktivitetsniveau end det, der reelt er på siden.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos VictoriaMilan?

PeriodePer månedI alt
1 måned399 kr.399 kr.
3 måneder299 kr.897 kr.
6 måneder219 kr.1.314 kr.
12 måneder199 kr.2.388 kr.
3.5/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

Hvis du ikke er på jagt efter din store kærlighed, men derimod uforpligtende sex, så er C-Date ikke noget tosset valg som din næste datingside. 

På denne platform har størstedelen af brugerne nemlig oprettet sig med følgende formål: At finde uforpligtende dates.

Dog byder platformen også på en række brugere, der søger et langvarigt og seriøst forhold.

Brugervenlig platform

Som datingplatform bør C-Date roses for at være dejligt brugervenlig og overskuelig. Derudover bør sitet også roses for at byde på en række interessante funktioner, såsom muligheden for at foretage videoopkald med andre brugere.

Træerne vokser dog ikke helt ind i himlen for C-Date, da der i vores øjne er en række vækstpunkter for platformen. Et af disse vækstpunkter er, at sitet ikke byder på nogen søgefunktion, mens et andet er, at aktivitetsniveauet ikke er vanvittigt højt.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos C-date?

PeriodePer månedI alt
3 måneder359 kr.1.077 kr.
6 måneder269 kr.1.614 kr.
12 måneder179 kr.2.148 kr.
2.6/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

25-65 årige

Be2 hævder selv, at det er selvbevidste singler, som finder kærligheden via deres netdating-service. 

På nuværende tidspunkt er der desværre ikke voldsomt mange danske brugere på platformen, men det kan sagtens være, at det kommer med tiden. I hvert fald er der en række elementer, som tjenesten gør rigtig fint.

Eksempelvis byder den på en yderst overskuelig brugerflade og en masse fine funktioner. Derudover er det også rigtig fedt, at folkene bag Be2 har udviklet en avanceret matchalgoritme, der sikrer, at der ikke skydes med spredehagl, når brugerne præsenteres for partnerforslag.

Gratis at oprette sig

Som udgangspunkt er det gratis at oprette en netdating-profil hos Be2. 

Som alle andre datingsider har Be2 dog også interesse i at tjene penge, og derfor er det også begrænset, hvor mange funktioner du får adgang til med en gratis profil. Skal du for alvor have noget ud af Be2’s service, er du derfor nødt til at opgradere din profil til en betalt en af slagsen. 

Blakket ry på Trustpilot

Før du beslutter dig for at gøre dette, er det dog vigtigt for os at pointere, at Be2 har et blakket ry på Trustpilot, og at en række tidligere brugere beskylder datingsiden for at opkræve højere beløb end aftalt. Ligeledes finder mange det unødvendigt udfordrende at afmelde sig Be2.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Be2?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder599 kr.1.797 kr.
6 måneder399 kr.2.394 kr.
4/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Højt

Primær aldersgruppe:

20-45 årige

Af danske datingsider er det kun Dating.dk, som er ældre end Scor.dk. 

Helt præcist blev Scor.dk lanceret i 1998, og folkene bag sitet hævder, at mere end 5.000.000 profiler er blevet oprettet i løbet af sidens levetid. Umiddelbart synes vi, at dette tal lyder urealistisk højt. 

Hvor om alting er, er der dog ingen tvivl om, at rigtig mange danskere gennem tidens løb har været forbi Scor.dk, og at platformen stadigvæk den dag i dag har rigtig mange aktive brugere.

Ikke for dig, der søger kærligheden

Scor.dk er som udgangspunkt ikke for de store romantikere, der søger sjælevenner, røde roser og poetiske komplimenter, der kommer helt indefra. Siden benyttes nemlig af langt størstedelen af brugerne som en sexdating-side.

Tiltrækker både par og singler

Siden benyttes i stor stil af både par og singler, og selvom Scor.dk måske ikke er den mest romantiske arena, hvor der bliver spillet sød kærlighedsmusik på violin, er det dog lykkedes for nogle at finde kærligheden derinde. 

Måske det også kan lykkes for dig?

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Scor.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned149 kr.149 kr.
3 måneder116 kr.349 kr.
12 måneder83 kr.999 kr.
3.2/5

Målgruppe:

Unge

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

18-35 årige

På verdensplan er Zoosk en mastodont inden for netdating. Tjenesten har nemlig samlet set mere end 40 millioner brugere.

Desværre har tjenesten endnu ikke fået super godt fat i det danske publikum, hvorfor andelen af danske brugere på nuværende tidspunkt er forsvindende lille. 

Det er dog ikke umuligt, at dette ændrer sig i fremtiden, da Zoosk som helhed er en rigtig fin datingtjeneste, der dels byder på en overskuelig brugerflade, men også en masse fine funktioner.

Matcher brugerne ved hjælp af veludviklet algoritme

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche brugerne. 

Hos Zoosk er der tale om en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, der løbende samler informationer om den enkelte brugers adfærd, og som på baggrund af disse informationer udvælger en række profiler, som den enkelte brugere formentlig passer godt sammen med.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Zoosk?

PeriodePer månedI alt
1 måned152 kr.152 kr.
3 måneder108 kr.324 kr.
6 måneder76 kr.456 kr.
3.2/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

20-45 årige

Hvis du ikke er så meget for at betale penge for at finde kærligheden online, så er MitDating.dk et oplagt valg.

Hos MitDating.dk kommer du nemlig rigtig langt med en gratis profil og vil ikke være underlagt de samme begrænsninger med en sådan profil, som du vil være hos mange andre sites.

Eksempelvis kan du – uden at skulle have pungen op af lommen – kvit og frit skrive beskeder hos MitDating.dk, og dette er altså lidt atypisk.

Få falske profiler

Folkene bag MitDating.dk gør en dyd ud af at opsnuse falske profiler og slette disse, hvorfor du formentlig slipper for at spilde din tid på at flirte med en person, som ikke eksisterer, hvis du vælger MitDating.dk.

Ganske brugervenlig

Overordnet set er MitDating.dk et ganske brugervenligt site, som byder på mange fine funktioner. Dog mener vi ikke, at MitDating.dk leverer helt på samme niveau som de bedste dating sites, som kræver betaling, når det kommer til aktivitetsniveauet samt graden af brugervenlighed og funktionsmuligheder.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos MitDating?

PeriodePer månedI alt
1 uge39 kr.
1 måned79 kr.79 kr.
3 måned53 kr.159 kr.

Hvad er netdating?

Netdating er dating, som foregår online.  

Der findes adskillige datingsider på nettet. Det er vores side et glimrende eksempel på. Hos os finder du nemlig anmeldelser af mere end 30 forskellige danske datingsider – og vi har ikke engang anmeldt samtlige sider, der findes.

Der findes netdating-arenaer til alle slags typer, så uanset om du er en midaldrende bondemand eller en ung, smart sælger, så findes der en eller flere side(r), der er perfekt(e) for dig.

Der er efterhånden mange forskellige måder at date på, og hvis du spørger os, er ingen datingtilgange mere rigtige end andre. 

Nogle er konservativt anlagte og foretrækker at date på gammeldags facon, altså at møde kærligheden ude i den virkelige verden, mens andre på den ene eller anden måde benytter nye teknologier i deres jagt på kærligheden. Måske har de oprettet sig på en eller flere datingsider, eller måske prøver de lykken på en af de mange datingapps

Den ene tilgang er ikke bedre end den anden, og når alt kommer til alt, handler det for dig om at date på den måde, som du har det bedst med i maven.

Vi klæder dig godt på til kærlighedsjagten

Ud over at vi giver dig en næsten komplet oversigt over de mest populære danske datingsider, så giver dig også en masse tips til, hvordan du kan finde kærligheden. 

Via menupunktet ‘artikler’ vil du kunne finde en masse velskrevne artikler, der klæder dig bedre på til kærlighedsspillet. 

En række af vores mest populære eartikler er følgende:

Hvem benytter netdating?

Det er der rigtig mange forskellige mennesker, der gør. Det er hverken kun folk fra socialklasse et eller fem, der netdater. Alle samfundslag netdater! 

På netdating-portaler vil du derfor kunne finde både rige, fattige, unge, gamle, grimme, flotte, simple og komplekse mennesker. Med andre ord er udvalget på netdating-portaler samlet set enormt og alsidigt, og derfor kan du være helt sikker på at møde typer som dig, uanset hvilken kasse du hører til i – hvis du da overhovedet hører til i nogen.

Ovenstående betyder dog ikke, at du bare skal oprette dig på den første og bedste side, der popper op, når du googler netdating eller datingsider. Der vil nemlig stensikkert være en række sider, der er mere velvalgte for dig, end andre.

For at spore dig ind på disse sider kan du bruge en portal som vores, altså en sammenligningsside, hvor du hurtigt og let kan orientere dig i et stort udpluk af datingsider.

Du vil hurtigt indse, at der findes netdatingsider til ethvert behov

Når du undersøger det samlede marked, vil du lynhurtigt indse, at der findes adskillige nichesider, og at siderne tilbyder noget vidt forskelligt. 

Nogle netdatingsider er ganske rigtigt brede og appellerer til stort set enhver. Et par eksempler på sådanne sider er Dating.dk og Single.dk.

Andre sider er målrettet midaldrende og ældre, hvilket er tilfældet for Senior.dk og 50plusmatch. 

Derudover findes der sider, der appellerer til eliten, altså folk med friske hjerneceller, lange uddannelser og solide indkomster. Et eksempel på en sådan side er PartnerMedNiveau.dk 

Ydermere findes der sider til sugardating.

Der findes også en række netdatingsider specifikt for homoseksuelle. 

Som du kan fornemme findes der altså netdatingsider til alle og enhver uanset behovet.

Netdating – hvilke regler er der?

Længe har det været en diskussion, hvilken adfærd der er mest hensigtsmæssig, når man netdater. 

Hvad skal man skrive i den første besked for at fange modpartens interesse? Hvornår er det passende at mødes fysisk? Må man pynte på sin profiltekst og sælge sig selv bedre, end man er?

Først og fremmest vil vi sige, at vi ikke tror på, at der findes generelle regler for netdating-adfærd. 

Mennesker er forskellige, og der kan være stor forskel på, hvad du og jeg ønsker, at der står i den første besked, vi modtager. 

Derudover er der stor forskel på, hvornår folk er klar til at se hinanden i levende live. Nogle er klar til et møde allerede efter et par beskeder, mens andre er tilhængere af en lang optakt, hvor man lærer hinanden grundigt at kende over skrift.

Vores råd er, at du skal go with the flow. Gør, hvad der virker naturligt, og hvad du har allermest lyst til.

I forhold til at lyve om sig selv, så plejer vi at sige, at man ikke bør pynte alt for meget på virkeligheden – hverken i sin profiltekst eller ved at photoshoppe sine billeder. 

Virkeligheden skal nok indhente en før eller siden, så hold dig til denne fra begyndelsen.

Hvad er priserne på netdating?

Vi får rigtig ofte spørgsmålet: “Hvad koster det at netdate?”, og det er nærmest umuligt at svare entydigt på dette, da der er forskel på de forskellige siders priser. 

Langt de fleste sider tilbyder dog, at du kan oprette dig gratis og snuse til deres service.

Det er dog sjældent, at du kommer særligt langt med en gratis profil. Med en sådan profil vil du nemlig type være underlagt en række begrænsninger, såsom at du formentlig ikke vil kunne skrive beskeder.

Ønsker du adgang til de sjove funktioner, må du derfor som regel betale, og det er ikke atypisk, at priserne for et premium-medlemskab befinder sig på omkring 100-300 kroner månedligt.

Men 100-300 kr. pr. måned er vel heller ikke meget at betale for at finde den eneste ene, er det?

Hvordan får man succes med netdating?

Hvis du skal have succes med at date via nettet, er det meget vigtigt, at du er åben for at møde nye mennesker. Det er vigtigt, at du engagerer dig, når du får henvendelser, og hvis du selv er opsøgende på de tjenester, hvor du opererer, vil det klart være en fordel.

Skal en samtale rulle, skal du gøre en indsats. Det nytter ikke noget at være en tør kiks, som ikke viser interesse i de personer, der skriver til dig.

Ydermere er vigtigt, at du optimerer din profil og gør den lettilgængelig og spiselig. På en datingtjeneste vil du komme til at konkurrere med en masse andre profiler om din udkårnes opmærksomhed – derfor skal du gøre alt, hvad du kan for at skille dig positivt ud.

Vi anbefaler aldrig, at du lyver dig bedre, end du er, men du må for guds skyld heller ikke være for ydmyg og tilbageholdende. Stå ved dine kvaliteter og fremhæv dem!

Det er særligt fedt, hvis du formår at vise, hvem du er via din profil, og ikke blot fortæller det.

Hvis du for eksempel er meget humoristisk, så skriv en tosset, sjov profiltekst, der får dem, der besøger din profil til at grine. Er du et empatisk individ, så lad kærligheden til andre mennesker strømme gennem dine ord i profilteksten.

Vores sidste tip vedrører dit profilbillede. 

Dette skal fremhæve dine træk positivt udseendemæssigt, men stadigvæk være vellignende, så dine dates bliver skuffede, når de ser dig i virkeligheden. 

Imødekommer du ovenstående råd, vil du være rigtig godt rustet i din jagt på kærligheden, hvis du netdater.

Hvordan åbner du en samtale?

Godt… Du har fået oprettet dig og får din profil til at spille. 

Herefter giver du dig i kast med at lede efter interessante profiler, som du vil skrive til, og hurtigt finder du en, men så kommer den fandens skriveblokade, for hvad skal der lige stå i den første besked?

Hvis personen, du overvejer at skrive til, finder dig attraktiv og samtidig synes, at din profil ser spændende ud, så er det faktisk stort set ligegyldigt, hvad du skriver… 

Eller…

Du skal nok holde dig fra: ”Vil du med ud og se min ubåd?”, men altså hvis du undgår dumme kommentarer og generelt bare er åben og imødekommende, så skal det hele nok gå.

Hvis du gerne vil åbne en samtale med en sjov, plat kommentar, har vi herunder samlet et par åbnere, der næsten altid sørger for, at samtalen starter med et lille grin eller fnis.

“Titanic…”
“Det var min icebreaker – klar på at lære mig at kende?”

“Skal vi være kærester?”

“Ved du, hvem du ligner?”
“Nej?”
“En, der skal drikke en drink med mig i aften.”

“*Cheasy scorereplik* *upassende, men fremragende joke* *information, der afslører, at jeg både er hård og sårbar* –> Skal vi tage på date?”