Elitedating ❤️
Se de bedste danske elitedating-sider

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Kort herunder finder du en komplet oversigt over danske elitedating-sider. I oversigten kan du læse en række nøglefacts omkring de forskellige sider. 

I vores test af mere end 30 forskellige danske datingsider har vi særligt lagt vægt på, hvor godt de forskellige sider har præsteret inden for følgende parametre:

  • Brugervenlighed
  • Funktionsmuligheder
  • Aktivitetsniveau
  • Grad af seriøsitet for brugerne
  • Pris. 

Samtlige af de datingsider, vi har oprettet os på og testet, har vi givet en samlet karakter på en skala, der går fra 0 til 5. 

En datingsides samlede karakter er altid et gennemsnit af fem individuelle karakterer, der gives på baggrund af, hvor godt en datingside – i vores øjne – præsterer inden for de føromtalte parametre. 

Læs mere om, hvordan vi anmelder her.

Foruden vores egne førstehåndserfaringer har vi i forbindelse med vores vurderinger og bedømmelser af diverse datingsider også søgt viden og indsigt via andenhåndsberetninger, heriblandt forbrugeranmeldelser på Trustpilot og artikler på større danske nyhedsmedier samt i velrenommerede forbrugermagasiner.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

3.6/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

30-55 årige

Partner Med Niveau er for dem, der stiller store krav til en kommende partner, særligt hvad angår uddannelse og karriere.

Selv hævder Partner Med Niveau, at 65 % af deres brugerbase er akademikere. Hvorvidt dette er korrekt, har vi desværre ikke haft mulighed for at verificere. Dog er der ingen tvivl om, at Partner Med Niveau mestendels tiltrækker de veluddannede.

Smart matchsystem

Hvis du opretter dig hos Partner Med Niveau, vil du i løbet af oprettelsesprocessen skulle besvare mere end 200 forskellige spørgsmål, blandt andet en række spørgsmål angående præferencer til en kommende partner.

Det – at oprette en profil hos Partner Med Niveau – er derfor noget, som tager rigtig lang tid og altså ikke noget, som du bare lige kan klare på fem minutter.

Heldigvis er tiden på ingen måde spildt. De svar, som du afgiver på de +200 spørgsmål, bruger en veludviklet algoritme nemlig til at præsentere dig for så relevante partnerforslag som muligt. 

Med andre ord betyder det, at den tid, du bruger på at oprette dig, sparer du langt henad vejen, når du skal finde relevante og interessante partnerforslag.

Meget seriøse brugere

Det er langt fra alle, der har den fornødne tålmodighed, der kræves for at blive medlem af Partner Med Niveau. 

Typisk er det kun de mest seriøse, der holder ud og kommer helt i mål med oprettelsen. Den altoverskyggende fordel herved er, at langt størstedelen af brugerbasen på Partner Med Niveau er yderst seriøse i deres jagt på den eneste ene.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1.197 kr.
6 måneder309 kr.1.854 kr.
3/5

Målgruppe:

Ambitiøse singler

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

35-50 årige

Elitedaters er et datingforum for ambitiøse singler, der – ligesom brugerne på Partner Med Niveau – stiller store krav til en kommende partner. 

Det er langt fra alle, der får lov at blive en del af Elitedaters. 

Opretter du en profil, vil denne nemlig blive vurderet af Elitedaters’ redaktion, som vil tage stilling til, hvorvidt du imødekommer de høje krav, som platformen har til sine brugere. Hvis du opfylder kravene, slipper du igennem og får lov at lege med, men hvis du ikke gør, nægtes du adgang.

Kravene vedrører blandt andet dit uddannelsesniveau. For at blive medlem skal du enten have taget eller at være i gang med at tage en videregående uddannelse. Ligeledes forlanges det, at din profiltekst er både velskrevet, indholdsrig og original.

Overvægt af akademikere

Langt de fleste brugere på Elitedaters er akademikere, og cirka 80 procent af samtlige brugere er bosat i eller omkring storbyerne, hvilket giver god mening, da det er der langt de fleste videregående uddannelser befinder sig.

Størstedelen af platformens profiler er desuden ikke-rygere og aktive, og rigtig mange sætter pris på at rejse og opleve fremmede kulturer. 

Lyder Elitedaters som en platform for dig?

Så giv sitet en chance! 

Oprettelse er nemlig ganske gratis, så du har ikke så meget at miste udover din tid.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Elitedaters?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder195 kr.585 kr

Hvad er elitedating?

Elitedating er – som ordet antyder – dating for eliten, men hvem tilhører egentlig eliten? 

Det kan der sommetider være lidt diskussion om. Når man kigger på de forskellige elitedating-sider, er det tydeligt, at disse mener, at uddannelsesniveau har betydning for, hvorvidt man tilhører eliten eller ej. 

Vi tror, at dette skyldes de mange sideeffekter, som en lang uddannelse ofte kaster af sig. 

Folk med lange uddannelser lever nemlig for det meste mere elitært end folk med korte uddannelser. 

Derudover er der generelt set også en tendens til, at veluddannede har højere lønninger end folk uden særligt meget uddannelse, og man kommer nok ikke uden om, at økonomisk velstand er noget, som mange forbinder med eliten.

Dating med niveau

Hos elitedating-siderne henvender man sig til singler, der stiller høje krav til en partner, og som samtidigt er yderst seriøse i forhold til deres online dating. 

En typisk elitedater orker derfor ikke at spilde tid på useriøse online datere, der ikke søger andet end tidsfordriv og måske et knald.

Ligeledes lader en typisk elitedater sig ikke imponere særligt let. En sådan ved nemlig, hvad vedkommende vil have, hvorfor du skal have noget at byde på, hvis du vil gøre indtryk på en elitedater.

Er datingsider for akademikere ikke en smule snobbede?

Der findes sikkert en del, som tager afstand til elitedating-siderne og finder disse yderst snobbede. 

Vi vil ikke gøre os til dommere over, hvorvidt diverse datingsider, som primært er forbeholdt akademikere, er lidt hovskisnovski eller ej.

I stedet vil vi nøjes med at konstatere, at hvis du har et ufravigeligt krav om at finde en partner, som minimum befinder sig på samme uddannelsesmæssige niveau som dig, så vil det nu engang være lettest at finde en sådan partner på et dating site forbeholdt veluddannede.

Hvad koster et medlemskab hos en elitedating-side?

Langt de fleste elitedating-sider tilbyder brugerne gratis oprettelse. 

Desværre kan du dog være ret sikker på at skulle have tegnedrengen op af lommen, hvis du ønsker adgang til de funktioner, der gør online dating sjovt. Det være sig blandt andet muligheden for at skrive med de andre brugere.

Som regel er det en anelse dyrere at blive premium-medlem på et elitedating-site end på en almindelig datingside. 

Helt konkret vil du skulle forvente en månedlig udgift på mellem 200 og 700 kroner for et premium-medlemskab på en elitedating-side.