Elitedating – de bedste sider til elite dating

Vi giver dig her en komplet oversigt over danske elitedating-sider. I oversigten kan du læse en række nøglefacts omkring de forskellige sider. 

Hvis du vil vide endnu mere om siderne, følger der efter oversigten længere beskrivelser af de enkelte sider. Ønsker du at gå hoppe direkte til de lange beskrivelser, skal du klikke her.

Sidst på siden finder du en række generelle afsnit om elitedating. Ønsker du at hoppe til dem, skal du klikke her.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du opretter en profil på en eller flere af nedenstående elitedating-sider.

3.2/5

Skræddersyede partnerforslag
65 % af brugerne er akademikere
Veludviklet matchmakingsystem
Mange tips og tricks til at finde kærligheden

3/5

For engagerede og ambitiøse singler
Få to dage gratis uden binding
Veluddannede brugere
Flest brugere i storbyerne
 

Partnermedniveau.dk er for de mennesker, der stiller store krav til deres kommende partner. Det er for de mennesker, der vil have en målrettet og karrierebevidst partner. 

65 % af brugerne er akademikere, og chancen for at møde veluddannede folk på denne datingside er dermed meget stor.

Partnermedniveau - Elitedating-sider

Folkene, der står bag partnermedniveau.dk ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces. Man kan bruge rigtig meget tid på at finde frem til de rette matches. Denne proces, hvor man leder og leder efter de helt rette matches, forsøger partnermedniveau.dk at gøre så kort som mulig.

Måden, hvorpå partnermedniveau.dk forsøger at minimere tiden, hvor man leder, sker via deres veludviklede matchsystem, der sørger for, at man bliver eksponeret for mennesker, som man meget vel kunne forelske sig i.

Når man registrerer sig på partnermedniveau.dk, udfylder man en personlighedstest med over 200 spørgsmål. Gennem denne test får man mulighed for at give udtryk for ens mange præferencer til en potentiel partner, og det er denne test, som matchmakingsystemet tager afsæt i, når den præsenterer en for partnerforslag. 

Testen tager lang tid at komme igennem, men vi anbefaler, at man udviser tålmodighed, da det vil øge chancen for, at man præsenteres for ekstremt relevante partnerforslag.

Fordele

 • Brugervenligt system
 • Veludviklet matchalgoritme
 • Seriøse medlemmer
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Relativt dyrt at være medlem
 • Færre profiler end på de store brede datingsider
 • Mange profiler uden billeder

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1197 kr.
6 måneder309 kr.1854 kr.

Elitedaters – dating for kræsne, ambitiøse singler, der bor i storbyerne

Elitedaters er et datingforum for ambitiøse singler, der stiller store krav til deres kommende partner. Alle profilers indhold bliver subjektivt vurderet af redaktionen, og hvis man ikke imødekommer de høje krav, der stilles, bliver man ikke optaget.

Kravene vedrører blandt andet uddannelsesniveau. For at blive medlem er det nødvendigt at have taget eller at være i gang med at tage en videregående uddannelse. Ligeledes forlanges det, at ens personlige beskrivelse er velskrevet, indholdsrig og original.

Elitedaters screenshot

Langt de fleste brugere er akademikere, og cirka 80 procent af alle brugere er bosat i eller omkring storbyerne, hvilket giver god mening, da det er der langt de fleste videregående uddannelser befinder sig.

Størstedelen af alle profiler er ikke-rygere og aktive, og rigtig mange af brugerne sætter pris på at rejse og opleve fremmede kulturer. Lyder det som et sted for dig?

Fordele

 • To dages gratis betalt medlemskab ved oprettelse
 • Seriøse og veluddannede brugere
 • Alle profiler skal vurderes og godkendes af redaktionen

Ulemper

 • Ikke specielt brugervenligt
 • En del inaktive profiler

Hvad koster et medlemskab hos Elitedaters?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder195 kr.585 kr

Hvad er elitedating?

Elitedating er dating for eliten, men hvem tilhører egentlig eliten? Det kan der sommetider være lidt diskussion om. Når man kigger på de forskellige elitedating-sider, er det tydeligt, at uddannelsesniveau har betydning for, hvorvidt man tilhører eliten eller ej. 

Vi tror, at dette skyldes de mange sideeffekter, som en lang uddannelse ofte kaster af sig. 

Folk med lange uddannelser lever nemlig for det meste mere elitært end folk med korte uddannelse. Folk med en lang uddannelse tjener som oftest mere end ikke-veluddannede, de går op i økologi, de sætter sig ind i politik, de er mere dannede, og de går mere op i kultur. Altsammen noget man kan koble til eliten.

Er datingsider for akademikere ikke en smule snobbede?

Der findes mange, som tager afstand til elitedating-siderne og finder disse yderst snobbede. Vi vil ikke gøre os til dommere over, hvorvidt diverse datingsider for akademikere er lidt hovskisnovski.

Vi vil i stedet nøjes med at konstatere, at hvis man forlanger, at ens kæreste er på samme uddannelsesmæssige niveau end en selv, så er det væsentlig lettere at finde vedkommende via en elitedating-side, end via en af de mange datingsider, der sigter bredt.

Hvad koster et medlemskab hos en elitedating-side?

Langt de fleste elitedating-sider tilbyder brugerne gratis oprettelse. Man kan dog være ganske sikker på, at man må have tegnedrengen op af lommen, hvis man vil have adgang til samtlige funktioner og have det maksimale ud af sit ophold på datingsiden.

Vi anbefaler, at man opretter sig gratis på de sider, der ser interessante ud, og hvis en eller flere af disse herefter giver en lyst til mere, kan man investere i et premium-medlemskab. Typisk er prisen for et betalt medlemskab på mellem 100 og 200 kroner i måneden.