Elitedating ❤️ Se de bedste danske elitedating-sider

Vi giver dig her en komplet oversigt over danske elitedating-sider. I oversigten kan du læse en række nøglefacts omkring de forskellige sider. 

Hvis du vil vide endnu mere om siderne, følger der efter oversigten længere beskrivelser af de enkelte sider. Sidst på siden finder du en række generelle afsnit om elitedating.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du opretter en profil på en eller flere af nedenstående elitedating-sider.

3.6/5

Pris
Fra 309 kr./md.

Medlemmer 
ca. 120.000

3/5

Pris
Fra 195 kr./md.

Medlemmer 
Ukendt

Partnermedniveau.dk er for de mennesker, der stiller store krav til deres kommende partner. Det er for de mennesker, der vil have en målrettet og karrierebevidst partner. 

65 % af brugerne er akademikere, og chancen for at møde veluddannede folk på denne datingside er dermed meget stor.

Folkene, der står bag partnermedniveau.dk ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces. Man kan bruge rigtig meget tid på at finde frem til de rette matches. Denne proces, hvor man leder og leder efter de helt rette matches, forsøger partnermedniveau.dk at gøre så kort som mulig.

Måden, hvorpå partnermedniveau.dk forsøger at minimere tiden, hvor man leder, sker via deres veludviklede matchsystem, der sørger for, at man bliver eksponeret for mennesker, som man meget vel kunne forelske sig i.

Når man registrerer sig på partnermedniveau.dk, udfylder man en personlighedstest med over 200 spørgsmål. Gennem denne test får man mulighed for at give udtryk for ens mange præferencer til en potentiel partner, og det er denne test, som matchmakingsystemet tager afsæt i, når den præsenterer en for partnerforslag. 

Testen tager lang tid at komme igennem, men vi anbefaler, at man udviser tålmodighed, da det vil øge chancen for, at man præsenteres for ekstremt relevante partnerforslag.

Fordele

Brugervenligt system

Veludviklet matchalgoritme

Seriøse medlemmer

Gratis oprettelse

Ulemper

Relativt dyrt at være medlem

Færre profiler end på de store brede datingsider

Mange profiler uden billeder

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1197 kr.
6 måneder309 kr.1854 kr.

Elitedaters
Dating for kræsne, ambitiøse singler, der bor i storbyerne

Screenshot af Elitedaters

Elitedaters er et datingforum for ambitiøse singler, der stiller store krav til deres kommende partner. Alle profilers indhold bliver subjektivt vurderet af redaktionen, og hvis man ikke imødekommer de høje krav, der stilles, bliver man ikke optaget.

Kravene vedrører blandt andet uddannelsesniveau. For at blive medlem er det nødvendigt at have taget eller at være i gang med at tage en videregående uddannelse. Ligeledes forlanges det, at ens personlige beskrivelse er velskrevet, indholdsrig og original.

Langt de fleste brugere er akademikere, og cirka 80 procent af alle brugere er bosat i eller omkring storbyerne, hvilket giver god mening, da det er der langt de fleste videregående uddannelser befinder sig.

Størstedelen af alle profiler er ikke-rygere og aktive, og rigtig mange af brugerne sætter pris på at rejse og opleve fremmede kulturer. Lyder det som et sted for dig?

Fordele

To dages gratis betalt medlemskab ved oprettelse

Seriøse og veluddannede brugere

Alle profiler skal vurderes og godkendes af redaktionen

Ulemper

Ikke specielt brugervenligt

En del inaktive profiler

Hvad koster et medlemskab hos Elitedaters?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder195 kr.585 kr

Hvad er elitedating?

Elitedating er dating for eliten, men hvem tilhører egentlig eliten? Det kan der sommetider være lidt diskussion om. Når man kigger på de forskellige elitedating-sider, er det tydeligt, at uddannelsesniveau har betydning for, hvorvidt man tilhører eliten eller ej. 

Vi tror, at dette skyldes de mange sideeffekter, som en lang uddannelse ofte kaster af sig. 

Folk med lange uddannelser lever nemlig for det meste mere elitært end folk med korte uddannelse. Folk med en lang uddannelse tjener som oftest mere end ikke-veluddannede, de går op i økologi, de sætter sig ind i politik, de er mere dannede, og de går mere op i kultur. Altsammen noget man kan koble til eliten.

Dating med niveau

Hos elitedating-sider henvender man sig til singler, som ønsker seriøs dating. Her er kun plads til de brugere, som tager deres datingprofil seriøst og som lever op til en vis standard – en standard som blandt andet er defineret ud fra brugernes uddannelsesniveau. Størstedelen af brugerne på elitedating-sider er således akademikere. Der er dog også plads til singler, som ikke har gået nær så meget i skole.
 
Ønsker du seriøs dating med niveau, er en elitedating-side det helt rigtige valg.
 

Er datingsider for akademikere ikke en smule snobbede?

Der findes mange, som tager afstand til elitedating-siderne og finder disse yderst snobbede. Vi vil ikke gøre os til dommere over, hvorvidt diverse datingsider for akademikere er lidt hovskisnovski.

Vi vil i stedet nøjes med at konstatere, at hvis man forlanger, at ens kæreste er på samme uddannelsesmæssige niveau end en selv, så er det væsentlig lettere at finde vedkommende via en elitedating-side, end via en af de mange datingsider, der sigter bredt.

Hvad koster et medlemskab hos en elitedating-side?

Langt de fleste elitedating-sider tilbyder brugerne gratis oprettelse. Man kan dog være ganske sikker på, at man må have tegnedrengen op af lommen, hvis man vil have adgang til samtlige funktioner og have det maksimale ud af sit ophold på datingsiden.

Vi anbefaler, at man opretter sig gratis på de sider, der ser interessante ud, og hvis en eller flere af disse herefter giver en lyst til mere, kan man investere i et premium-medlemskab. Typisk er prisen for et betalt medlemskab på mellem 100 og 200 kroner i måneden.