Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Single.dk

Screenshot af Single.dk
0
4.4/5
Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
5/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
3/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Velfungerende matchmaker-teknologi

+20 års erfaring med dating

49% mænd og 51% kvinder

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Single.dk

Single.dk 300x150

Single.dk er en af de ældste datingsider på markedet. Datingsiden har nemlig eksisteret siden 1999, hvorfor det – af danske datingsider – kun er Dating.dk og Scor.dk, der er ældre. Disse blev nemlig lanceret året før. 

Folkene bag Single.dk har gennem tiden investeret meget i markedsføring, hvorfor kendskabsgraden til sitet i dag er rigtig, rigtig høj. 

På siden viser dette sig positivt i form af et rigtig højt aktivitetsniveau. Der er nemlig rigtig mange brugere på Single.dk og faktisk i mange forskellige aldersgrupper.

Visuelt er Single.dk meget, meget lækker og overskuelig, hvorfor det er en fryd for både øjne og tålmodighed at navigere rundt på platformen.

Single.dk bryster sig af at være den side, der bringer flest par sammen. Hvorvidt dette er sandt, ved vi ikke, men rammerne for at finde kærligheden er i hvert fald til stede i stor stil på Single.dk.

For at blive klogere på, hvad Single.dk præcist har at tilbyde, har vi oprettet en profil og testet tjenesten. 

Resultatet af vores test finder du i denne anmeldelse, hvor vi blandt andet kigger nærmere på oprettelsesprocessen, priserne og funktionsmulighederne. 

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

Smart match-system

Højt aktivitetsniveau

Gratis oprettelse

Er ifølge dem selv den side, der bringer flest par sammen

Ulemper

6 måneders binding på medlemskab

Videogennemgang af Single.dk

Single.dk pris

 

6 MÅNEDER

Første måned: 29 kr.
Herefter 199 kr./md. i 5 måneder
I alt: 1.024 kr.

OBS: Single.dk kører med 6 måneders binding, hvilket – i vores øjne – burde fremgå tydeligere på deres side. Vær derfor opmærksom på, at det kommer til at koste dig minimum 1.024 kroner, hvis du opgraderer dit medlemskab til et premium-medlemskab hos Single.dk – også selvom du får den første måned for 29 kroner.

Oprettelse er gratis og nem

Hos Single.dk er det 100 % gratis at oprette sig.

Dog bliver dit ophold på platformen først rigtig sjovt, hvis du investerer i et premium-abonnement. Med en gratis profil vil du nemlig ikke have adgang til alle de sjove funktioner, heriblandt at kunne skrive til andre. Dog vil det – med en gratis profil – trods alt være muligt for dig at klikke dig ind på andres profiler og læse lidt profiltekster og deslige. 

Relevante partnerforslag med smart matchalgoritme

Single.dk har udviklet en matchalgoritme, der sørger for, at du får en masse gode, relevante partnerforslag. 

For at matchmaking-algoritmen skal fungere, skal du besvare en række spørgsmål.

Det tager rimelig lang tid at besvare samtlige af disse, men det kan virkelig anbefales, da det vil øge kvaliteten af de partnerforslag, som du får hos Single.dk.

Helt konkret fungerer algoritmen således, at Single.dk bruger dine besvarelser til at lave en personlighedsprofil af dig, og denne personlighedsprofil tager algoritmen udgangspunkt i, når den viser dig relevante partnerforslag. 

I det omfang det er muligt vil den nemlig vise dig profiler, hvis personlighedsprofiler på papiret passer godt med din.

Da vi testede platformen, var vi overraskede over, hvor effektiv algoritmen viste sig at være. Den ramte virkelig plet i forhold til de typer, som vi blev eksponeret for. 

Single.dk matchspørgsmål

Hvor gemmer funktionen sig?

Dine matches bliver præsenteret for dig en efter en, hvis du trykker dig ind på menupunktet ‘Match’. 

Her får du mulighed for enten at ignorere de profiler, du præsenteres for, eller for at vise interesse for disse. 

Inden du tager en beslutning herom, kan du dog med fordel tjekke billederne ud på de pågældende datingprofiler, du præsenteres for, ligesom du med fordel kan læse en række hurtige facts om profilerne, så du bedre kan træffe en velovervejet beslutning.

Virtuelle blind dates

Du kender formentlig til konceptet blind dates. Hvis ikke kan vi fortælle, at en ‘blind date’ er en date, hvor man ikke ved, hvordan personen, man skal på date med, ser ud.

Som noget unikt tilbyder Single.dk, at du kan tage på en blind date på deres platform – eller i hvert fald at man kan skjule sin identitet for andre, så det kun er de personer, som får lov, der kan se ens profilbilleder.

Men hvad pokker skal den funktion gøre godt for? tænker du måske…

Blind date-funktionen kan benyttes af alle, men er som udgangspunkt tiltænkt de brugere, som ikke er komfortable med tanken om, at alle og enhver vil kunne finde deres datingprofil på nettet. 

I stedet er det kun de brugere hos Single.dk, som beder om og får lov, der kan se billederne. 

Single.dk blind dates

Er Single.dk pengene værd?

Der er – i vores øjne – meget valuta for pengene, hvis man vælger at opgradere sit gratis medlemskab til et betalt et af slagsen hos Single.dk. 

Prismæssigt placerer datingsiden sig nogenlunde i midten, da den hverken er blandt de dyreste eller billigste. 

Vi er dog en smule skuffede over, at man som ny betalende bruger kun kan vælge et 6 måneder langt medlemskab, der samlet set løber op i mere end 1.000 kr. 

Finder man allerede kærligheden efter 2 mdr., vil man være tvunget til at betale for yderligere 4, som man ikke har brug for, og det er altså lidt en skam. 

Vi bifalder altid fleksibilitet i medlemskaber, så man ikke behøver at binde sig længere, end man har lyst til, og her er der altså plads til forbedring hos Single.dk, hvis du spørger os.

Dette til trods er vi dog temmelig sikre på, at du vil give os ret i, at pengene er godt brugt hos Single.dk. 

Som betalende medlem får du nemlig mulighed for at komme i kontakt med omkring 380.000 danske singler, som mere eller mindre alle er seriøse i deres jagt på kærligheden.

Brugere

ca. 380.000

Kønsfordeling

49% mænd og 51% kvinder

Målgruppe

25-64 årige

Nogenlunde anmeldelser af Single.dk

1.628 personer har på nuværende tidspunkt anmeldt Single.dk hos Trustpilot.

33% af anmelderne har givet Single.dk de maksimale 5 stjerner, mens samme andel har kvitteret med 4 stk. 

17% af anmelderne har været så utilfredse med tjenesten, at de kun har valgt at give én stjerne ud af mulige fem.

Samlet set er det blevet til en vurdering på beskedne 2,7 stjerner ud af 5 mulige, hvilket er ret overraskende for os, da vi overordnet set har været meget tilfredse med tjenesten.

Nogle få brokker sig over Single.dk’s priser – de synes, det er lidt dyrt at være medlem. Det, synes vi, er lidt spøjst, da et premium-abonnement hos Single.dk ikke koster meget mere end hos de nærmeste konkurrenter.

Derudover er der utilfredshed med bindingsperioden. Dette kritikpunkt kan vi bedre forstå.

Der er naturligvis også en del ros til Single.dk på Trustpilot, og isolerer man de positivt stemte anmeldelser, vil man erfare, at det særligt er Single.dk’s kundeservice, som høster rosen. Kundeservice-personalet betegnes af flere Trustpilot-anmeldere som værende både flinke og rare samt hurtige til reagere på eventuelle problemer, som måtte opstå. 

Derudover udtrykker en stor andel Trustpilot-anmeldere tilfredshed med måden, hvorpå Single.dk er bygget op, samt med de funktioner, som platformen byder på.

Single.dk app

Dating på nettet begyndte godt nok med at foregå på datingsider i en browser på computeren, men i takt med at flere og flere benytter deres smartphones til at gå på nettet, er der også ganske naturligt rigtigt mange, som bruger mobilen til at date online. 

Vi har endnu ikke oplevet et dating site, som ikke var optimeret til brug på en smartphone, men det er til gengæld langt fra alle datingsider, som tilbyder en decideret app, hvor igennem du kan få stimuleret dit online dating-behov, når du ikke lige er i nærheden af en computer.

Heldigvis er Single.dk en af de datingtjenester, som har set lyset, og derfor tilbyder de en yderst velfungerende datingapp, som er tilgængelig til både iOS og Android. 

Appen har i skrivende stund en samlet vurdering på 4 stjerner ud af 5 i Apples Appstore, hvor lidt under 2.000 personer har anmeldt tjenesten. 

Single.dk app - Appstore

Kort opsummering

Single.dk leverer rammerne til en perfekt datingoplevelse. Siden er lækker og nem at navigere rundt på. Aktivitetsniveauet er højt, og der er mange fine funktioner, der gør det ekstra sjovt at date. Det er derfor ikke svært for os at anbefale datingsiden til alle de singler, som er seriøse omkring at finde en kæreste.

Single.dk’s matchalgoritme fungerer rigtig godt og er styrkende for deres påstand om, at de er den side, som bringer flest par sammen. Med afsæt i brugernes personligheder får man nemlig præsenteret de datingprofiler, som algoritmen mener, man vil passe særligt godt sammen med. 

Hvis du ikke ønsker Single.dk’s hjælp til at finde din næste kæreste, kan du dog også selv lede blandt de omkring 380.000 brugere på platformen. Datingsiden tilbyder nemlig en fin søgefunktion, hvor du får vist massevis af profiler, du kan tage kontakt til.

Apropos kontakt, er det værd at bemærke, at det ikke er gratis at benytte samtlige af Single.dk’s funktioner. Du kan nemt oprette en profil uden at finde kreditkortet frem, men hvis du skal sende beskeder, kræver det et betalt medlemskab.

Single.dk 300x150
4.4/5

4,4

/5

Single.dk 300x150
4.4/5

4,4

/5