Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Single.dk

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
5/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
3/5
Single.dk - Anmeldelse, test og erfaring

Velfungerende matchmaker-teknologi

19 års erfaring med dating

49% mænd og 51% kvinder

Velfungerende matchmaker-teknologi

19 års erfaring med dating

49% mænd og 51% kvinder

Uddybende anmeldelse af
Single.dk

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden. Vi kan dog garantere, at anmeldelsen er helt og aldeles ærlig og reel.

Single.dk er en af de ældre datingsider på markedet. Siden har eksisteret siden 1999, og folkene bag har gennem tiden investeret en hel del i markedsføring, hvorfor langt de fleste i dag kender siden.

Siden er lækkert bygget op, og man skal være meget dårligt begavet, hvis man ikke kan navigere rundt på denne. Man mærker hurtigt, at siden er populær. Der er nemlig et stort udvalg og ganske stor aktivitet, og det er tydeligt, at siden tiltrækker mange forskellige aldersgruppper. Single.dk bryster sig af at være den side, der bringer flest par sammen. 

Hvorvidt dette er sandt, ved vi ikke, men rammerne for at finde kærligheden er i hvert fald til stede i stor stil på single.dk.

Single.dk - Anmeldelse, test og erfaring

Fordele

Brugervenligt system
Mange fede features
Stor aktivitet
Gratis oprettelse
Er ifølge dem selv den side, der bringer flest par sammen

Ulemper

Er ikke perfekt til nichedating
Ikke den billigste side på markedet

Videogennemgang af Single.dk

Single.dk pris

 

NYE BRUGERE

Første måned: 29 kr.
Herefter 199 kr./md.
(du binder dig til minimum 4 måneder)
 
I alt: 626 kr.

 

1 MÅNED

199 kr./md.
I alt: 199 kr.

 

Oprettelse er gratis og nem

Hvis ovenstående har gjort dig endnu mere nysgerrig omkring, hvad single.dk kan og er, kan du få lov at snuse til servicen helt gratis. Det koster nemlig ikke noget at oprette sig; det bliver dog først rigtig sjovt, når du investerer i et abonnement, da ens muligheder er noget begrænsede med en gratis profil. Du kan dog uden problemer klikke dig ind på andres profiler og læse lidt om dem, hvis du har lyst til det.

Beslutter du dig for, at du vil prøve et betalt medlemsskab, får du den første måned til 29 kr. Du bør dog være opmærksom på, at du binder dig til yderligere 3 måneders medlemsskab. Den samlede pris ender derfor på 626 kr., hvilket sammenlignet med andre datingsider, er en ganske fornuftig pris for 4 måneder.

Relevante partnerforslag med smart matchalgoritme

Single.dk har udviklet en matchalgoritme, der sikrer, at man får en masse gode, relevante partnerforslag. Det er der efterhånden flere datingsider, der har, og vi må sige, at der udvikles nogle ekstremt gode algoritmer, for partnerforslagene, vi har fået, har været yderst relevante.

Single.dk’s matchmaking-system baserer sig på en række spørgsmål, man kan besvare. Op til hele 120. Algoritmen bruger ens besvarelser aktivt og fornuftigt og præsenterer en for særligt relevante partnerforslag.

Hos Single.dk får du altså ikke bare stillet en platform til rådighed, hvor du kan søge en partner, du får også masser af hjælp til at finde din soulmate på siden. Det er smart!

Fine anmeldelser af Single.dk

Hvis man tjekker Trustpilot, bliver ovenstående roser gentaget af adskillige tilfredse brugere. Flere af brugerne roser brugerfladen og fortæller, at de synes, siden er god og let at navigere rundt på. 

Der findes nogle få, der brokker sig over prisen – de synes, det er lidt dyrt. Single.dk er ikke den billigste datingside, men vi synes dog, at man får, hvad man betaler for.

Kort opsummering

Single.dk leverer rammerne til en perfekt datingoplevelse. Siden er lækker og nem at navigere rundt på. Aktivitetsniveauet er højt, og der er mange fine funktioner, der gør det ekstra sjovt at date.

Single.dk’s matchalgoritme fungerer rigtig godt og er styrkende for deres påstand om, at de er den side, som bringer flest par sammen.

Det er en mere seriøs datingside end flere af konkurrenterne, og langt størstedelen af brugerne er der for at finde kærligheden – ikke bare for at finde et knald eller lignende.