Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Single.dk

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
5/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
3/5
Single.dk - Anmeldelse, test og erfaring

Velfungerende matchmaker-teknologi

+20 års erfaring med dating

49% mænd og 51% kvinder

Velfungerende matchmaker-teknologi

+20 års erfaring med dating

49% mænd og 51% kvinder

Uddybende anmeldelse af
Single.dk

Single.dk er en af de ældste datingsider på markedet. Datingsiden har nemlig eksisteret siden 1999, hvorfor det – af danske datingsider – kun er Dating.dk, der er ældre. Denne blev nemlig lanceret året før. 

Folkene bag Single.dk har gennem tiden investeret meget i markedsføring, hvorfor kendskabsgraden til sitet i dag er rigtig, rigtig høj. På siden viser dette sig positivt i form af et rigtig højt aktivitetsniveau. Der er nemlig rigtig mange brugere på Single.dk og faktisk i mange forskellige aldersklasser.

Visuelt er Single.dk meget, meget lækker og overskuelig. Man skal derfor være ekstremt dårligt begavet, hvis ikke man evner at navigere rundt på siden. 

Single.dk bryster sig af at være den side, der bringer flest par sammen. Hvorvidt dette er sandt, ved vi ikke, men rammerne for at finde kærligheden er i hvert fald til stede i stor stil på Single.dk.

Single.dk - Anmeldelse, test og erfaring

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

Stor aktivitet

Gratis oprettelse

Er ifølge dem selv den side, der bringer flest par sammen

Ulemper

Er ikke perfekt til nichedating

Ikke den billigste side på markedet

Videogennemgang af Single.dk

Single.dk pris

 

NYE BRUGERE

Første måned: 29 kr.
Herefter 199 kr./md.
(du binder dig til minimum 4 måneder)
 
I alt: 626 kr.

 

1 MÅNED

199 kr./md.
I alt: 199 kr.

 

Oprettelse er gratis og nem

Hvis ovenstående har gjort dig endnu mere nysgerrig på, hvad Single.dk kan og er, vil du kunne snuse til platformen helt gratis. 

Hos Single.dk er det nemlig 100 % gratis at oprette sig.

Dog bliver dit ophold på platformen først rigtig sjovt, hvis du investerer i et premium-abonnement. Med en gratis profil vil du nemlig ikke have adgang til alle de sjove funktioner, såsom at kunne skrive på andre. Det vil dog være muligt for dig at klikke dig ind på andres profiler og læse lidt om dem med en gratis profil.

Relevante partnerforslag med smart matchalgoritme

Single.dk har udviklet en matchalgoritme, der sørger for, at du får en masse gode, relevante partnerforslag. Da vi testede platformen, var vi overraskede over, hvor effektiv algoritmen viste sig at være. Den ramte virkelig plet i forhold til de typer, som vi blev eksponeret for. 

For at matchmaking-algoritmen skal fungere, skal du besvare en række spørgsmål. Det tager lidt tid at besvare samtlige spørgsmål, men kan virkelig anbefales, da det vil øge kvaliteten af de partnerforslag, som du får hos Single.dk.

Fine anmeldelser af Single.dk

Hvis du tjekker Trustpilot, bliver mange af ovenstående roser gentaget af adskillige tilfredse brugere. Mange af brugerne roser Single.dk’s brugerflade, som de mener er både flot og let at navigere rundt. Dette harmonerer 100 % med vores oplevelse.

Nogle få brokker sig over Single.dk’s priser – de synes, det er lidt dyrt at være medlem. Det, synes vi, er lidt spøjst, da et premium-abonnement hos Single.dk ikke koster meget mere end hos de nærmeste konkurrenter.

Kort opsummering

Single.dk leverer rammerne til en perfekt datingoplevelse. Siden er lækker og nem at navigere rundt på. Aktivitetsniveauet er højt, og der er mange fine funktioner, der gør det ekstra sjovt at date.

Single.dk’s matchalgoritme fungerer rigtig godt og er styrkende for deres påstand om, at de er den side, som bringer flest par sammen.

Hvis du vælger Single.dk som din kommende datingside, er vi sikre på, at du ikke bliver skuffet!