Anmeldelse af
MitDating.dk

Brugervenlighed:
3/5
Features:
3/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
5/5
Screenshot af MitDating

Gratis at bruge

Tinder-lignende funktion

Gode anmeldelser hos Trustpilot

Gratis at bruge

Tinder-lignende funktion

Gode anmeldelser hos Trustpilot

Uddybende anmeldelse af Mit Dating

Som en af de eneste dating sider i Danmark, tilbyder Mit Dating, at du kan benytte siden helt gratis. Du kan sende og modtage beskeder, søge og kigge andre profiler, uden det koster dig noget. 

Det er dog muligt at købe sig adgang til ekstra funktioner, som i nogle tilfælde kan gøre det lettere at finde en kæreste, men det er langt fra en nødvendighed. 

Mit Dating’s største styrke er klart, at det er gratis. Siden er i sig selv fin og funktionaliteten er hæderlig. Du skal dog ikke forvente en datingside på niveau med Dating.dk og Single.dk, men de kan til gengæld heller ikke benyttes, uden du betaler. 

Screenshot af MitDating

Fordele

Gratis at bruge

Kombination af traditionel datingside og Tinder

Se, hvor godt et match du er med andre brugere

Valgfrit tilkøb af ekstra funktioner

Fine anmeldelser på Trustpilot

Ulemper

Mængden af brugere er begrænset

Tinder-lignende søgefunktion

Tinder er en af verdens mest kendte datingapps, hvilket i høj grad skal tilskrives den anerledes tilgang til partnersøgningen, som holdet bag har skabt. 

Hos Mit Dating har du mulighed for at sortere i sidens profiler på samme måde som på Tinder. Du bliver helt simpelt præsenteret for et profilbillede, navn, alder og bopæl, hvorefter du kan vælge at swipe til højre eller til venstre, for henholdsvis at vise vise interesse eller ej. Det kan virke en smule overfladisk at gøre det på denne måde, da man som oftest kun vurderer den anden person på baggrund af dennes profilbillede. Til gengæld kan du hurtigt få sorteret i profilerne på siden, og på den måde spare en masse tid og energi.

Graf fortæller, om I er et godt match

Ved at besvare 48 spørgsmål om dig selv og dine forventninger til en partner, kan Mit Dating vise dig en graf, hver gang du besøger en anden brugers profil. Grafen viser, hvor godt et match i er baseret på dine og den anden brugers svar i spørgeskemaet. 

Hvor meget man vil ligge i denne vurdering, må være op til den enkelte at beslutte, men vi synes det er en smart funktion, som kan bruges som pejlemærke, når man klikker rundt på profilerne på siden. 

Gratis datingside

Hos Mit Dating har man gået lidt atypisk til værks, da man i sin tid skabte datingsiden. Holdet bag har formentlig godt vidst at det at konkurrere mod de store og kendte danske datingsider, ville blive en hård og sej kamp, som de formentlig ikke ville ende med at vinde.

For at skille sig ud fra mængden, har man derfor valgt at gøre siden helt gratis at bruge. Ikke blot oprettelsen er gratis – ligesom det er tilfældet på de fleste andre datingsider – også de mest nødvendige funktioner er helt gratis at benytte. 

Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge penge på siden. Mit Dating tilbyder nemlig også et betalt medlemskab, hvor du for ganske få penge kan få fordele i jagten på en partner på siden. 

Betaler du for Mit Dating, vil din profil få mere eksponering overfor andre brugere, ligesom du vil få adgang til smarte ekstra funktioner, som dog langt fra er nødvendige for succes. 

Kort opsummering af vores anmeldelse af Mit Dating

Til prisen er Mit Dating en rigtig fin datingside, som dog aldrig helt excellerer. Mit Dating er på ingen måde en dårlig datingside, men du får utvivlsomt bedre chancer for at finde en kæreste på de større datingsider, som har væsentligt flere aktive brugere. De store datingsider er dog ikke gratis, så om du vil gå lidt på kompromis med kvaliteten for at spare penge, ved du bedst selv. 

En smart graf og en Tinder-lignende match-metode til at søge blandt profilerne på siden, giver Mit Dating noget unikt at byde på. Da der samtidigt også er tale om en gratis datingside, er MitDating.dk bestemt en datingside, som du bør overveje at give en chance.