Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
MitDating

Screenshot af MitDating
0
3.2/5
Brugervenlighed:
3/5
Features:
3/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
5/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Gratis at bruge

Tinder-lignende funktion

Gode anmeldelser hos Trustpilot

Uddybende anmeldelse af
MitDating

MitDating logo

Som en af de eneste dating sider i Danmark tilbyder Mit Dating, at du kan benytte stort set samtlige funktioner helt gratis. 

Med andre ord betyder det, at du hos Mit Dating kan sende og modtage beskeder, uden at det koster dig en krone.

Dermed kunne man foranlediges til at tro, at Mit Dating er en 100 % gratis datingside, men dette er dog ikke helt tilfældet.

Hos Mit Dating vil du nemlig kunne købe dig adgang til nogle få ekstra funktioner, som i nogle tilfælde vil kunne gøre det lettere at finde en kæreste. Ligeledes vil du opleve en række begrænsninger med en gratis profil. 

En af disse er, at du kun får vist 9 profiler ad gangen, når du søger på siden.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Gratis at bruge

Kombination af traditionel datingside og Tinder

Se, hvor godt et match du er med andre brugere

Valgfrit tilkøb af ekstra funktioner

Fine anmeldelser på Trustpilot

Ulemper

Mængden af brugere er begrænset

Nem og hurtig oprettelse

Det kræver ikke ligefrem en ph.d i IT at oprette en konto hos Mit Dating, for oprettelsesprocessen er ganske simpel og brugervenlig. 

Når du opretter dig, skal du blandt oplyse, hvad du søger, dit navn, din alder samt en række andre fundamentale oplysninger, hvoraf de fleste er obligatoriske.

Der findes dog også en række oplysninger, som du kan indtaste, men hvor det ikke vil være dig påkrævet at gøre dette. Det være sig blandt andet oplysninger om din religion, dit politiske ståsted og din beskæftigelse.  

Vi anbefaler, at du udfylder så meget af din profil, som du er komfortabel med. 

Hvis du ikke har nogen problemer med at udfylde det hele, så synes vi, at du skal gøre dette. Som regel vil veludførte profiler nemlig få mere relevante henvendelser end de profiler, der ikke byder på særligt mange informationer.

Mitdating oprettelse

Tinder-lignende søgefunktion

Tinder er i dag en af verdens mest kendte datingappsDerfor kigger mange andre datingservices da også Tinders vej, når de udvikler deres platform, og Mit Dating er ingen undtagelse i den henseende.

Hos Mit Dating har du nemlig mulighed for at sortere i platformens profiler på en måde, der er kraftigt inspireret af Tinders måde at vise profiler på. 

Hos Mit Dating får du nemlig præsenteret en datingprofil ad gangen, som du kan vælge at like ved at trykke på hjertet midt på siden, hvis vedkommende udseendemæssigt er noget for dig. 

Har du ingen interesse i den viste profil, kan du blot springe videre til næste ved at trykke på pilen til højre.

Graf fortæller, om I er et godt match

Hos Mit Dating kan du besvare 48 spørgsmål om dig selv og dine forventninger til en partner, hvilket vi kraftigt anbefaler dig at gøre.

Gør du dette, vil du nemlig få vist en graf, når du besøger profiler, som også har besvaret de 48 spørgsmål. Grafen vil angive, hvor godt du passer med profilen, du besøger, med afsæt i hver jeres svar. 

Hvor meget man vil ligge i grafens vurdering, må være op til den enkelte at beslutte, men vi synes, at det er en smart funktion, som kan bruges som nyttigt pejlemærke, når man klikker rundt på profilerne på siden. 

Gratis datingside

Som vi tidligere har været inde på, adskiller Mit Dating sig fra en del af konkurrenterne, da du sagtens vil kunne finde kærligheden på Mit Dating uden at opgradere din profil til en betalt en af slagsen. Hos Mit Dating koster det nemlig ikke brugerne noget at udveksle beskeder. Noget, som det ellers gør på stort set alle andre datingsider.  

Ovenstående betyder dog ikke, at du ikke kan bruge penge på Mit Dating. 

Mit Dating tilbyder nemlig også et betalt medlemskab, hvor du for ganske få penge kan få fordele i jagten på en partner. 

Betaler du for Mit Dating, vil din profil få mere eksponering over for andre brugere, ligesom du vil få adgang til en række smarte ekstra funktioner, som dog langt fra er nødvendige for at få succes. 

Som et nyere tiltag har Mit Dating sat begrænsning på, hvor mange profiler du kan få vist i søgninger, hvis du er gratis medlem. Da vi testede siden, fik vi vist 9 profiler – resten var slørede. 

Ovenstående tiltag er, hvis du spørger os, en skam, da Mit Datings styrke netop er – eller var – at siden er gratis langt henad vejen. Det er den på sin vis stadig, men mulighederne med en gratis profil bliver måske indsnævret endnu mere i fremtiden.

Søgeresultater låste, Mitdating

Kort opsummering af vores anmeldelse af Mit Dating

Mit Dating leverer uden tvivl fornuftigt på en række områder. Siden er relativt brugervenlig og byder på mange fine funktioner. Det trækker også gevaldigt op i vores vurdering, at Mit Dating lader brugerne udveksle beskeder ganske gratis. 

Dette bevirker nemlig, at du vil kunne finde kærligheden kvit og frit hos Mit Dating.

Når det er sagt, så mener vi dog ikke, at Mit Dating kan måle sig selv med de førende sider i Danmark, såsom Dating.dk og Single.dk, når vi kigger på forhold som ‘aktivitetsniveau’, ‘brugervenlighed’, ‘muligheder for kundeservice-support’ og lignende. 

At Mit Dating ikke kan måle sig med de førende datingsider i Danmark betyder dog ikke, at du ikke skal give Mit Dating en chance. 

Slet ikke med tanke på at du kommer relativt langt med en gratis profil hos Mit Dating.

MitDating logo
3.2/5

3,2

/5

MitDating logo
3.2/5

3,2

/5