Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Match.com

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5
Match.com screenshot

Mulighed for brug af velfungerende app

Nye profiler accepteres manuelt

56% mænd og 44% kvinder

Mulighed for brug af velfungerende app

Nye profiler accepteres manuelt

56% mænd og 44% kvinder

Uddybende anmeldelse af
match.com

De fleste har hørt om match.com før. Match.com har nemlig været gode til at profilere sig selv, og deres tag-line ”Det hele starter med et klik” har bidt sig fast i de flestes bevidstheder.

På mange måder er match.com en lækker datingside. Siden er overskuelig og visuelt flot, og den har mange fede features. Det er tydeligt, at match.com har nogle dygtige designere med på holdet, som har formået at gøre siden yderst brugervenlig.

Match.com er en international datingside, som huser adskillige danske brugere, men som også gør det muligt at komme i kontakt med singler i udlandet.

Match.com screenshot

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

De afholder mange single-events

God til dating på tværs af landegrænser

Gratis oprettelse

Ulemper

Deres kundeservice-afdeling er ikke særligt god

Færre profiler end på de store datingsider

Videogennemgang af match.com

match.com pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 299 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 149 kr.
I alt: 447 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 79 kr.
I alt: 474 kr.

 

Gratis oprettelse

Det er gratis at oprette en profil på match.com, hvis man har lyst til snuse lidt til siden. Man får dog først rigtig noget ud af sit ophold i et datingmæssigt perspektiv, hvis man køber et abonnement, da man ikke kan sende beskeder med en gratis profil. Dog kan man se andre profilers billeder og snuse til de mange funktioner.

Det tager lidt tid at oprette en profil. Man skal besvare en række spørgsmål om sig selv samt om forventningerne til en kommende partner. Ligeledes forlanges det, at man tilføjer et billede til sin profil i begyndelsen. Dette billede bliver officielt, så snart kundeservice har godkendt det.

Den lettere tidskrævende oprettelsesprocess kan måske virke afskrækkende, men den betyder til gengæld, at det bliver lettere at finde en partner på siden. 

Massevis af brugere på verdensplan

Match.com er en verdensomspændende service, og hvis man rejser meget, er det en fantastisk datingside. Hvis man derimod er fra en lille lokal flække i Jylland og gerne vil finde en partner i lokalområdet, kommer match.com ofte lidt til kort. Der er nemlig ikke ekstremt mange danske brugere, så det er sandsynligt, at en del af dem, du eksponeres for, bor en del kilometer væk, hvis ikke du er fra en af storbyerne.

Smarte funktioner og features

På siden er der mange forskellige fede features, blandt andet shuffle som er rigtig godt tidsfordriv. Shuffle er lidt ligesom Tinder. I Shuffle skal man nemlig sige enten ’ja’ eller ’nej’ til, hvorvidt man kan lide den person, man eksponeres for. 

Siger man ’ja’, bliver personen tilføjet til ens favoritter. Hvis man har et premium-abonnement, kan man se, hvem der har føjet en til sine favoritter og dermed som udgangspunkt er interesseret.

En ting, der særligt adskiller match.com fra flere af de andre sider, er, at match.com arrangerer en masse events for medlemmerne. Single-aftener og -fester, hvor alle medlemmer er inviterede. Det er virkelig fedt; deres primære fokus er dog ikke på Danmark i den henseende, hvorfor flere af de fede events ofte foregår i større lande i Europa.

Til kamp mod fakere

Vi bifalder i høj grad, at enhver profil skal tilføje billede fra begyndelsen, da det er sjovest at befinde sig på datingsider, hvor man kan se de andre medlemmer. Ligeledes bifalder vi, at dette billede skal godkendes af kundeservice. På den måde sænker match.com nemlig antallet af fakere på siden.

Brugerne er ikke begejstrede

Hvis man læser anmeldelser på Trustpilot, er det de færreste, som er begejstrede for match.com. Kundeservice-afdelingen får på puklen, og det er tydeligt, at kundeservice-afdelingen ikke investerer tid i at hjælpe brugerne. Derudover er der flere, som hævder, at de har haft svært ved at afmelde deres abonnement. Det er dog ikke noget, som vi har haft besvær med. Det kunne klares med nogle få klik.

Kort opsummering

Match.com er en datingside med en lækker brugerflade. Der er mange fede features, og man kan uden tvivl finde kærligheden derinde, hvis man søger målrettet. 

Med et abonnement får man adgang til mere end blot de fede features på hjemmesiden. Man får nemlig også adgang til singleevents i hele Europa.

Siden er virkelig god, hvis man søger kærligheden på tværs af landegrænser, men ikke så god hvis man søger kærligheden lokalt og ikke bor i nærheden af en af storbyerne.

Kundeservice-afdelingen er ikke populær, og der er helt sikkert noget at arbejde på der for match.com.