Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Match.com

Screenshot af Match 2023
0
4/5
Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Mulighed for brug af velfungerende app

Nye profiler accepteres manuelt

56% mænd og 44% kvinder

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Match.com

Match 300x150

De fleste har på et eller andet tidspunkt hørt om Match.com. Datingsiden, som på verdensplan var den allerførste, har nemlig været god til at profilere sig selv, og tag-linen ”det hele starter med et klik” har bidt sig fast i manges bevidstheder.

Det er ikke kun herhjemme i Danmark, at Match er populær, for på verdensplan er der tale om en mastodont af en datingside. 

I skrivende stund er tjenesten tilgængelig i mere end 20 forskellige lande, og ifølge vores oplysninger havde brandet på verdensplan i begyndelsen af 2023 imponerende 11 millioner betalende brugere. I Danmark lød det samlede medlemstal (betalende og gratis brugere) på omkring 300.000 på selvsamme tidspunkt.

På mange måder er Match.com en rigtig, rigtig fin datingsideDen er nemlig overskueligt bygget op, har mange fede features og byder på et fornuftigt aktivitetsniveau.

Modsat sider som Dating.dk og Single.dk er Match.com dog ikke udelukkende et dansk datingsite. Tværtimod er Match.com et internationalt datingsite, hvorfor siden ikke er tosset for dig, der synes, at det kunne være spændende og sjovt at date lidt på tværs af landegrænser.

Med det sagt er det værd at bemærke, at det bestemt også er muligt at finde en kæreste bosat i Danmark via Match.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

God til dating på tværs af landegrænser

Gratis oprettelse

Ulemper

Deres kundeservice-afdeling er ikke særligt god

Færre profiler end på de store danske datingsider

Videogennemgang af Match.com

Match.com pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 299 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 149 kr.
I alt: 447 kr.

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 79 kr.
I alt: 474 kr.

Gratis oprettelse

Hvis du har lyst til at snuse til, hvad Match.com kan, kan vi glæde dig med, at det ikke koster noget som helst at oprette en profil på portalen. 

Dog skal du være opmærksom på, at du formentlig først rigtig får noget ud af dit ophold i et datingmæssigt perspektiv, hvis du opgraderer dit medlemskab til et betalt et af slagsen, da du ikke vil kunne sende beskeder med en gratis profil. Dog vil du kunne se andre profilers billeder samt snuse til en række af de funktioner, som Match.com byder på.

Ønsker du at oprette en profil, skal du være beredt på, at denne proces kommer til at tage lidt tid. 

Når du opretter dig, skal du nemlig besvare en række spørgsmål om dig selv samt om dine forventninger til en kommende partner. Ligeledes forlanges det, at du tilføjer et billede til din profil. Dette billede bliver officielt, så snart det godkendes af kundeservice.

Match oprettelse

Den lettere tidskrævende oprettelsesproces kan måske virke afskrækkende, men den har faktisk to yderst fordelagtige effekter. Dels er den med til at filtrere fårene fra bukkene. Sagen er nemlig den, at hvis man ikke gider at investere lidt tid i at oprette sig på en datingportal, jamen så er man formentlig heller ikke synderligt seriøs i sin jagt på kærligheden. 

Med andre ord bidrager en tidskrævende oprettelsesproces altså til at sortere de mest useriøse brugere fra.

Derudover bidrager processen til, at det (forhåbentlig!) bliver lettere for dig at finde en partner. De forskellige oprettelsestrin sikrer nemlig, at både din og alle andres profiler bliver ekstremt veludfyldte, hvilket bevirker, at du hurtigt vil kunne danne dig et fornuftigt indtryk af, hvorvidt andre brugere er noget for dig eller ej.

Massevis af brugere på verdensplan

Match.com er – som tidligere antydet – en verdensomspændende service, hvilket betyder, at siden er særligt attraktiv for dig, der rejser meget, eller dig, der synes, det kunne være spændende at date folk i andre lande.

Er du interesseret i at komme i kontakt med singler udenfor Danmark, skal du bruge Matchs søgefunktion. Via denne har du mulighed for at indstille dine kriterier til en mulig partner, og et af de kriterier, du kan justere på, er en potentielt partners bopæl. 

Du kan ikke vælge at søge efter datingprofiler i et helt land ad gangen, men i stedet kan du indtaste en specifik by, trykke søg og herefter se de personer, du har mulighed for at række ud til.

På billedet nedenfor kan du se en søgning efter singler i London, som vi har foretaget.

Singler i London - Match

Shuffle-funktion

På Match.com er der mange forskellige fede features, der gør online dating både sjovt og spændende.

En af de fede funktioner, som Match.com byder på, kaldes ‘shuffle’. En funktion, der dels fungerer rigtig godt som fornøjeligt tidsfordriv, men som samtidig er ekstremt effektiv i et datingmæssigt perspektiv. 

Shuffle er lidt ligesom Tinder. I Shuffle skal du nemlig sige enten ’ja’ eller ’nej’ til, hvorvidt du kan lide den person, som du eksponeres for. 

Siger du ’ja’, bliver personen tilføjet til dine favoritter. Hvis du har et premium-abonnement, vil du kunne se, hvilke profiler der har føjet dig til deres favoritter.

Match - Shuffle-funktion

Videoopkald

Hos Match behøver du ikke nøjes med at udveksle beskeder med de andre brugere. Du har nemlig mulighed for at tage samtalen til næste niveau ved at anmode en anden bruger om et video- eller lydopkald. 

Sidstnævnte foregår som et almindelig telefonopkald, mens et videoopkald er lidt mere avanceret, da I her får mulighed for også at se hinanden i realtid. 

Vi er ret begejstrede for denne funktion, da den er et effektivt redskab til at vurdere, hvorvidt kemien er til stede, når man taler ansigt til ansigt sammen med et match.

Til kamp mod fakere

Hos FindEnKæreste.dk bifalder vi i den grad, at ethvert potentielt medlem skal tilføje et billede, når han/hun opretter en profil på Match.com, da det nu engang bare er sjovest at befinde sig på datingsider, hvor man kan se de andre medlemmer. 

Ligeledes bifalder vi, at billedet, der tilføjes, skal godkendes af kundeservice. Denne proces gør nemlig, at Match.com kan mindske antallet af fakere.

Er Match.com pengene værd?

Hos Match.com skal man – ligesom det er tilfældet for næsten alle andre datingsider – betale for et medlemskab, hvis man ønsker at sende beskeder til andre brugere. Da denne funktion er essentiel, er der ingen vej udenom, hvis man gerne vil i kontakt med andre på siden. 

Det er derfor ganske oplagt at kigge på, om man får nok ud af Match til at retfærdiggøre et betalt medlemskab.

Match.com er ikke en dyr datingside, og vælger man det længste medlemskab på 6 måneder, ender man med en månedlig betaling på blot 79 kr., hvilket er en yderst rimelig pris. 

Dog er du forpligtet til at betale for et medlemskab i samtlige 6 måneder – også selvom du finder kærligheden inden da og derfor ikke længere har brug for din konto. 

Vi mener, at man som betalende bruger får rigtigt meget for sine penge, da man dels for adgang til en enorm database af datingprofiler, samtidigt med at man får adgang til en række sjove og smarte funktioner, som kan hjælpe en med at komme i kontakt med singler på siden.

Brugere

ca. 300.000

Kønsfordeling

56% mænd | 44% kvinder

Målgruppe

18-45 årige

Brugerne er ikke begejstrede, hvis man kigger på Trustpilot

Hvis man læser anmeldelser på Trustpilot, er det de færreste, som er begejstrede for Match.com. Desværre… 

Et af de forhold, der kritiseres, er kundeservice-afdelingen, som anklages for ikke at investere tid nok i at hjælpe brugerne på et tilfredsstillende niveau. 

Derudover er der flere Trustpilot-anmeldere, som hævder, at de har haft svært ved at afmelde sig Match.com. At afmelde sig platformen er dog ikke noget, som vi har haft besvær med. For os krævede det blot ganske få klik, og så var vores profil forvandlet til digitalt støv.

Match.com app

Hvis du gerne vil date fra din telefon, kan du gøre dette helt problemfrit med den rigtig fine app, som Match tilbyder sine brugere. 

Appen er tilgængelig til både iOS og Android, hvor den kan hentes i de respektive app-butikker. 

Match app

Kort opsummering

Match.com er ikke noget tosset dating site. Slet ikke! 

Siden, der er dejligt overskueligt bygget op, byder på mange fede features, der sikrer en både sjov, underholdende og effektiv online dating-oplevelse.

Med et betalt medlemskab får du naturligvis adgang til alle platformens eksklusive funktioner, såsom videoopkald og shuffle-funktionen.

Der er massevis af brugere at komme i kontakt med hos Match, og hvis du ikke har som krav, at din næste kæreste nødvendigvis skal være bosat i Danmark, bliver udvalget af datingprofiler kun større. Hos Match.com kan du nemlig søge kærligheden på tværs af landegrænser. 

Søger du udelukkende kærligheden herhjemme, mener vi umiddelbart, at Single.dk og Dating.dk er mere oplagte valg end Match.com, da disse sites byder på endnu større danske brugerbaser, end Match.com gør.

Selvom Match.com på mange måder er en fortræffelig datingside, er der en række vækstpunkter for platformen, hvilket også kommer til udtryk, hvis man tjekker Trustpilot. Her fremstår det nemlig klart og tydeligt, at eksempelvis kundeservice-afdelingen kunne gøre deres job endnu bedre, end de gør nu.

Hvis du fortsat er i tvivl om hvorvidt Match.com er det rette valg for dig, kan du med fordel trykke på knappen nedenfor og oprette en gratis profil og snuse lidt til platformen.

Match logo
4/5

4,0

/5

Match logo
4/5

4,0

/5