Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Match.com

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5
Match.com screenshot

Mulighed for brug af velfungerende app

Nye profiler accepteres manuelt

56% mænd og 44% kvinder

Mulighed for brug af velfungerende app

Nye profiler accepteres manuelt

56% mænd og 44% kvinder

Uddybende anmeldelse af
Match.com

De fleste har allerede hørt om Match.com Match.com har nemlig været gode til at profilere sig selv, og deres tag-line ”Det hele starter med et klik” har bidt sig fast i de flestes bevidsthed.

På mange måder er Match.com en rigtig, rigtig fin datingside. 

Den er nemlig overskueligt bygget op, har mange fede features og byder på et fornuftigt aktivitetsniveau.

Modsat sider som Dating.dk og Single.dk er Match.com dog ikke udelukkende et dansk datingsite. 

Tværtimod er Match.com et internationalt datingsite, hvorfor siden ikke er tosset for dig, der synes, at det kunne være spændende at date lidt på tværs af lande grænser.

Med det sagt er det værd at bemærke, at det bestemt også er muligt at finde en kæreste bosat i Danmark via Match.com.

Match.com screenshot

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

De afholder mange single-events

God til dating på tværs af landegrænser

Gratis oprettelse

Ulemper

Deres kundeservice-afdeling er ikke særligt god

Færre profiler end på de store datingsider

Videogennemgang af Match.com

Match.com pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 299 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 149 kr.
I alt: 447 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 79 kr.
I alt: 474 kr.

 

Gratis oprettelse

Hvis du har lyst til at snuse til, hvad Match.com kan, kan vi glæde dig med, at det ikke koster noget som helst at oprette en profil på portalen. 

Dog skal du være opmærksom på, at du formentlig først rigtig noget ud af dit ophold i et datingmæssigt perspektiv, hvis du opgraderer dit medlemskab til et betalt et af slagsen, da du ikke vil kunne sende beskeder med en gratis profil. Dog vil du kunne se andre profilers billeder samt snuse til de en række af funktioner, som Match.com byder på.

Ønsker du at oprette en profil, skal du være beredt på, at denne proces kommer til at tage lidt tid. Når du opretter dig, skal du nemlig besvare en række spørgsmål om dig selv samt om dine forventninger til en kommende partner. Ligeledes forlanges det, at du tilføjer et billede til din profil. Dette billede bliver officielt, så snart det godkendes af kundeservice.

Den lettere tidskrævende oprettelsesproces kan måske virke afskrækkende, men den har faktisk to yderst fordelagtige effekter. Dels er den med til at filtrere fårene fra bukkene. Sagen er nemlig den, at hvis man ikke gider at investere lidt tid at oprette sig på en datingportal, jamen så er man formentlig heller ikke synderligt seriøs i sin jagt på kærligheden. Med andre ord bidrager en tidskrævende oprettelsesproces altså til at sortere de mest useriøse fra.

Derudover bidrager processen til, at det (forhåbentlig!) bliver lettere for dig at finde en partner. De forskellig oprettelsestrin sikrer nemlig, at både din og alle andres profiler bliver ekstremt veludfyldte, hvilket bevirker, at du hurtigt vil kunne danne dig et fornuftigt indtryk af, hvorvidt andre brugere er noget for dig eller ej.

Massevis af brugere på verdensplan

Match.com er – som tidligere antydet – en verdensomspændende service, hvilket betyder, at siden er særligt attraktiv for dig, der rejser meget, eller dig, der synes, det kunne være spændende at date folk i andre lande.

Smarte funktioner og features

På Match.com er der mange forskellige fede features, der gør online dating både sjovt og spændende.

En af de fede funktioner, som Match.com byder på, kaldes ‘shuffle’. En funktion, der dels er rigtig godt tidsfordriv, da den er underholdende, men som samtidig er ekstremt effektiv i et datingmæssigt perspektiv. 

Shuffle er lidt ligesom Tinder. I Shuffle skal du nemlig sige enten ’ja’ eller ’nej’ til, hvorvidt du kan lide den person, som du eksponeres for. 

Siger du ’ja’, bliver personen tilføjet til dine favoritter. Hvis du har et premium-abonnement, vil du kunne se, hvilke profiler der har føjet dig til deres favoritter.

En ting, der særligt adskiller Match.com fra flere af konkurrenterne, er, at Match.com arrangerer en masse fede fysiske events for deres medlemmer. 

Det være sig blandt andet single-aftener og -fester. At Match.com gør dette, synes vi, er virkelig fedt!

Desværre har Match.com ikke super meget fokus på Danmark, når der planlægges fede single-events, hvorfor de fleste fede events som regel foregår i større lande i Europa.

Til kamp mod fakere

Hos FindEnKæreste.dk bifalder vi i den grad, at ethvert potentielt medlem skal tilføje billede, når han/hun opretter en profil på Match.com, da det nu engang bare er sjovest at befinde sig på datingsider, hvor man kan se de andre medlemmer. 

Ligeledes bifalder vi, at billedet, der tilføjes, skal godkendes af kundeservice. Denne proces gør nemlig, at Match.com kan mindske antallet af fakere.

Brugerne er ikke begejstrede

Hvis man læser anmeldelser på Trustpilot, er det de færreste, som er begejstrede for Match.com. Desværre… 

Et af de forhold, der kritiseres, er kundeservice-afdelingen, som anklages for ikke at investere tid nok i at hjælpe brugerne på et tilfredsstillende niveau. 

Derudover er der flere Trustpilot-anmeldere, som hævder, at de har haft svært ved at afmelde sig Match.com. At afmelde sig platformen er dog ikke noget, som vi har haft besvær med. For os krævede det blot ganske få klik, og så var vores profil forvandlet til digitalt støv.

Kort opsummering

Match.com er ikke nogen tosset side. Slet ikke! 

Siden, der er dejligt overskueligt bygget op, byder på mange fede features, der sikrer en både sjov, underholdende og effektiv online dating-oplevelse.

Med et betalt medlemskab får du naturligvis adgang til alle platformens eksklusive funktioner, men herlighederne stopper ikke der. Som premium-medlem inviteres du nemlig også til en masse fede singleevents i hele Europa.

Match.com er særligt god, hvis du søger kærligheden på tværs af landegrænser. Søger du derimod kærligheden i Danmark, mener vi, at Single.dk og Dating.dk er mere oplagte valg, da den danske brugerbase er større på disse to sider.

Selvom Match.com på mange måder er en fortræffelig datingside, er der en række vækstpunkter for platformen, hvilket også kommer til udtryk, hvis man tjekker Trustpilot. Her fremstår det nemlig klart og tydeligt, at eksempelvis kundeservice-afdelingen kunne gøre deres job endnu bedre, end de gør nu.