Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Dating.dk

Anmeldelse af Dating.dk
0
4.4/5
Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
5/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Danskernes foretrukne i mere end 20 år

Største danske datingside målt på brugere

52% mænd og 48% kvinder

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Dating.dk 

Dating.dk er Danmarks største datingside og en af de ældste spillere på markedet. 

Datingsiden har nemlig været aktiv siden 1998, og vi kan med glæde i stemmen meddele, at den ingenlunde er blevet metaltræt med årene. 

I dag er den nemlig en topmoderne side, der 100 % har fulgt med tiden, hvad angår features og visuelt udtryk. 

Foruden at være en af de ældste sider, er Dating.dk også en af de mest anerkendte og populære datingsider i Danmark, hvilket blandt andet fremgår af datingsidens Trustpilot-score, som i øjeblikket er på 4,3 ud af 5.

Faktisk finder du næppe en datingside i Danmark, som huser flere singler på jagt efter kærligheden, end Dating.dk. Aktivitetsniveauet herinde er nemlig skyhøjt!

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenligt system

De afholder mange begivenheder for singler

Rigtig mange brugere

Gratis oprettelse

Formidabel kundeserviceafdeling

Ulemper

Ingen selvstændig sektion for homoseksuelle

Videogennemgang af Dating.dk

Dating.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 129 kr.
I alt: 129 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 129 kr. (29 kr. første måned)
I alt: 287 kr.

Nem, hurtig og gratis oprettelse

Det er meget let at oprette en profil på Dating.dk, så selvom du måske ikke måtte være så ferm til det dersens internet, er vi helt sikre på, at du er i stand til at oprette dig hos Dating.dk.

Det er ikke blot let at oprette sig på platformen – det er tilmed gratis! 

Dog er det nødvendigt med et premium-medlemskab, hvis du for alvor vil have noget ud af Dating.dk. Med en gratis profil vil du nemlig støde på en del begrænsninger. Eksempelvis vil du ikke kunne skrive med de andre medlemmer, hvilket jo er ret centralt, når man jagter en kæreste online.

Brugervenlig datingside med mange gode funktioner

Dating.dk’s brugerflade er meget overskuelig og intuitiv. Uanset om du måtte være vant til at begå dig online eller er en nybegynder på nettet, vil du hurtigt lære at navigere rundt på Dating.dk’s platform og finde de funktioner, du ønsker. Kæmpe ros herfra til folkene bag Dating.dk for at lave et så brugervenligt site.

Foruden brugervenligheden er det værd at bemærke, at Dating.dk byder på alle de funktioner, der skal til for at få en god datingoplevelse. Du kan naturligvis sende beskeder til de andre brugere, ligesom du kan søge efter andre medlemmer, der imødekommer dine krav til en kommende partner. Ønsker du ikke selv at søge, kan du tilmed vælge at lade Dating.dk gøre arbejdet for dig, for tjenesten tilbyder nemlig en smart match-funktion, hvor du får foreslået relevante partnere.

Og netop søgefunktionen fortjener ros. Den er nemlig rigtig, rigtig god, da den både er meget overskuelig at benytte og samtidig lader dig målrette dine søgninger efter mange vigtige kriterier.

Foruden ovenstående kan du på platformen let udforme din egen profil med blandt andet billeder og tekst. Det anbefaler vi, at du gør, da det uden tvivl øge antallet af henvendelser og graden af relevans for disse.

Som en ekstra bonus bliver du som medlem hos Dating.dk inviteret med til en række arrangementer for singler. Det være sig eksempelvis spændende foredrag og lignende.

Brugere

ca. 500.000

Kønsfordeling

52 % mænd | 48 % kvinder

Målgruppe

18-70 årige

Validerede profiler

Der findes desværre folk, hvis eneste mål på nettet er at snyde andre. Dette gælder også på datingsider, hvor svindlere håber på at lokke penge ud af uskyldige og intetanende brugere, som blot ønsker at findes kærligheden.

For at gøre det mere sikkert at færdes hos Dating.dk, tilbyder datingsiden, at man kan ID validere sin profil.

Valideringen foregår ved hjælp af MitID, så brugernekan  bekræfte deres identitet overfor Dating.dk. Det vil fremgå af din datingprofil, at din identitet er verificeret, hvilket med stor sandsynlighed vil gøre dig mere interessant for de andre brugere

Valideret profil

Få foreslået mulige partnere

Hos Dating.dk kan du selv være opsøgende og benytte den ganske velfungerende søgefunktion til at finde datingprofiler, som ser interessante ud. Du kan dog også bede platformen om hjælp, og lade datingsiden om det hårde arbejde.

Dating.dk tilbyder nemlig en smart match-funktion, hvor en særlig algoritme sørger for at udvælge de singler på siden, som du passer særligt godt med. Udvælgelsen sker på baggrund af en række personlige spørgsmål, som både du og de andre brugere skal besvare.

Når du besøger en profil hos Dating.dk kan du også benytte match-funktionen til at vurdere, om I er et godt match. Du kan blandt andet se, hvor godt I passer sammen på en række centrale områder som fx værdier, interesser og livsstil.

Sådan matcher i - dating.dk

Se singler i din umiddelbare nærhed

Det er som udgangspunkt en god idé at være tålmodig, hvis man håber på at finde sit livs kærlighed, men nogen gange skal der bare ske noget – gerne med det samme! 

Til dette formål tilbyder Dating.dk en funktion, som de kalder for ‘Singler i nærheden’. 

Hvis du har været på Tinder, vil du sikkert genkende denne funktion, hvor du på baggrund af et profilbillede og enkelte informationer, skal beslutte, om du er interesseret i personen eller ej. Du kan enten trykke på krydset for at ignorere profilen eller hjertet for at vide interesse. 

Trykker du på hjertet, vil modtageren få det at vide og forhåbentlig gengælde din interesse.

Med denne funktion kan du ret hurtigt tage stilling til en lang række datingprofiler, hvilket i sig selv kan være smart, hvis man har travlt og ikke ønsker at bruge timevis på en datingside. Ulempen er dog, at man risikerer at sortere andre brugere fra på et uoplyst grundlag. 

De profiler, du får vist, befinder sig alle sammen indenfor en overskuelig afstand af dig, så hvis I ender med at synes godt om hinanden, kan I principielt aftale at mødes allerede samme dag uden det store behov for planlægning af logistik. 

Er Dating.dk pengene værd?

Det er vores vurdering, at man som betalende bruger hos Dating.dk, får rigtigt meget for sine penge. 

Først og fremmest placerer Dating.dk sig nogenlunde i midten prismæssigt, hvis man sammenligner med andre lignende tilbud. 129 kr. om måneden er, hvis du spørger os, en ganske beskeden og fair pris for en tjeneste som denne.

Som betalende medlem får du mulighed for at komme i kontakt med tusindvis af danske singler, hvilket er en ukompliceret affære takket være den simple og intiutive brugerflade, som Dating.dk tilbyder. 

Derudover tilbyder Dating.dk en lang række smarte funktioner, som giver betalende brugere ekstra valuta for pengene. Du kan blandt andet benytte match-funktionen til at få foreslået mulige dates eller hurtigt sortere i de mangler singler ved hjælp af den sjove Tinder-lignende swipe-funktion.

Det er vores klare holdning, at det ikke skal være prisskiltet, som skal afholde dig fra et blive betalende medlem, for du finder næppe en dansk datingside, som tilbyder mere til en billigere pris.

Brugerne elsker Dating.dk

Dating.dk får utallige rosende ord på Trustpilot, hvor brugerne blandt andet fremhæver brugerfladen og kundeservice-delen som store styrker. 

Flere påpeger, at kundeservice-afdelingen er decideret proaktiv, og at eventuelle problemer bliver løst, før de opstår.

Dating.dk på Trustpilot

Velfungerende app til telefonen

Du er ikke tvunget til at sidde foran computeren, når du skal skrive med flotte fyre eller smukke kvinder hos Dating.dk. Faktisk kan du gøre det ved busstoppestedet, i sofaen, i sengen, i frokostpausen på arbejdet eller sågar på toilettet, hvis du skulle have lyst til det.

Takket være en yderst velfungerende og gratis app kan du nemlig nemt date på Dating.dk, uanset hvor du befinder dig.

Dating.dk app screenshots

Kort opsummering

Dating.dk er Danmarks største datingside, og vi forstår udmærket godt, hvorfor så mange vælger at oprette sig på denne, som tilfældet er. Det er nemlig en rigtig, rigtig gode datingside, der byder på en meget overskuelig brugerflade og et højt aktivitetsniveau.

Der er ikke så meget tingeltangel på Dating.dk som på nogle af de andre sider, hvilket bidrager til at gøre Dating.dk dejligt overskuelig. 

Sitets søgefunktion er tilmed rigtig god, hvilket trækker op i vores bedømmelse. Ligeledes trækker det op, at siden byder på alle de funktioner, som er nødvendige for at få en god datingoplevelse.

Brugerne er – ikke overraskende – begejstrede og uddeler rigtig flotte karakterer på Trustpilot. Derfor er vi også ret sikre på, at du ikke bliver skuffet, hvis du vælger, at dit online datingeventyr skal starte på Dating.dk.

4.4/5

4,4

/5

4.4/5

4,4

/5