Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af dating.dk

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
5/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5

Fordele

  • Brugervenligt system
  • De afholder mange single-events
  • Rigtig mange brugere
  • Gratis oprettelse
  • Formidabel kundeserviceafdeling

Ulemper

  • Ingen selvstændig sektion for homoseksuelle

Priser

PeriodePer månedI alt
1 måned179 kr.179 kr.
3 måneder129 kr.387 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.

Kønsfordeling

0 %
Mænd
0 %
Kvinder

Uddybende anmeldelse af dating.dk

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden. Vi kan dog garantere, at anmeldelsen er helt og aldeles ærlig og reel.

Anmeldelse af dating.dk – Danmarks største datingside

Dating.dk er Danmarks største datingside og en af de ældste spillere på markedet. Siden har været aktiv siden 1998, og vi kan med glæde i stemmen meddele, at den ingenlunde er blevet metaltræt. Den har fulgt med tiden, hvad angår features og nytænkning inden for dating. Den er på alle tænkelige måder topmoderne.

Det er meget let at oprette en profil. Dating.dk forlanger meget få oplysninger af en, før man er i gang. Det er desuden gratis at oprette sig, så man skal ikke have pungen op af lommen for at snuse lidt rundt. 

Dating.dk anmeldelse, priser og kønsfordeling

Dog er det nødvendigt med et premium-medlemskab, hvis man for alvor vil have noget ud af servicen. Man bliver nemlig udsat for en del begrænsninger som gratis profil.

Brugerfladen er meget overskuelig og intuitiv, og der er mange features, der gør datingoplevelsen rigtig, rigtig god.

Søgefunktionen er for eksempel rigtig god. Man kan tilføje en række forskellige ønsker til blandt andet alder, hårfarve og højde, og så får man vist de profiler, der imødekommer ens ønsker på en overskuelig måde.

Man kan godt fornemme, at dating.dk er en stor og populær datingside. Udvalget af profiler er væsentlig større end på mange af de konkurrerende sider, og det virker til, at datingsiden benyttes af alle aldersgrupper.

Dating.dk har udviklet et system, der aktivt forsøger at matche en med folk, man passer sammen med. Hver dag kan man besvare et spørgsmål, og dette svar bruger algoritmen så i forhold til de partnerforslag, man bliver eksponeret for.

Det er muligt at udforme en rigtig fyldig profil og vise, hvem man er. Har man ikke lyst til at fortælle alt for meget, kan man dog også sagtens nøjes med at skrive en fin lille profiltekst og stadigvæk få masser  af henvendelser.

Dating.dk er ikke blot dating online. Dating.dk arrangerer nemlig en række forskellige arrangementer, såsom singlefester, som medlemmer inviteres med til.

Dating.dk får utallige rosende ord på Trustpilot, hvor brugerne blandt andet fremhæver brugerfladen og kundeservice-delen som store styrker hos Dating.dk. Flere påpeger, at kundeservicen er decideret proaktiv, og at problemer bliver løst, før de opstår.

Kort opsummering

Dating.dk er Danmarks største datingside, og vi forstår udmærket godt, at så mange vælger at oprette sig på denne.

Der er ikke så meget tingeltangel på dating.dk som på nogle af de andre sider. Siden er overskuelig, og dens søgefunktion er rigtig god. Derudover er der alle de features, som man har brug for for at få en god datingoplevelse.

Der er mange medlemmer, og det indebærer, at aktiviteten er rigtig høj. Man får jævnligt henvendelser, hvis der er noget ved ens profil. Gode billeder og en skarp profiltekst er afgørende i den henseende.

Brugerne er begejstrede og uddeler rigtig flotte karakterer på Trustpilot, og det forstår vi så udmærket. Dating.dk leverer nemlig rammerne for en ekstraordinært god datingoplevelse.