Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Dating.dk

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
5/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5
Dating.dk anmeldelse og test

Danskernes foretrukne i mere end 20 år

Største danske datingside målt på brugere

52% mænd og 48% kvinder

Danskernes foretrukne i mere end 20 år

Største danske datingside målt på brugere

52% mænd og 48% kvinder

Uddybende anmeldelse af
Dating.dk 

Dating.dk er Danmarks største datingside og en af de ældste spillere på markedet. Datingsiden har nemlig været aktiv siden 1998, og vi kan med glæde i stemmen meddele, at den ingenlunde er blevet metaltræt med årene. 

I dag er den nemlig en topmoderne side, der 100 % har fulgt med tiden, hvad angår features og visuelt udtryk. 

Foruden at være en af de ældste sider, er Dating.dk også en af de mest anerkendte og populære datingsider i Danmark. 

Faktisk finder du næppe en datingside i Danmark, som huser flere singler på jagt efter kærligheden, end Dating.dk. Aktivitetsniveauet herinde er nemlig skyhøjt!

Dating.dk anmeldelse og test

Fordele

Brugervenligt system

De afholder mange begivenheder for singler

Rigtig mange brugere

Gratis oprettelse

Formidabel kundeserviceafdeling

Ulemper

Ingen selvstændig sektion for homoseksuelle

Videogennemgang af Dating.dk

Dating.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 179 kr.
I alt: 179 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 129 kr.
I alt: 387 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 99 kr.
I alt: 594 kr.

 

Nem, hurtig og gratis oprettelse

Det er meget let at oprette en profil på Dating.dk, så selvom du måske ikke måtte være så ferm til det dersens internet, er vi helt sikre på, at du er i stand til at oprette dig hos Dating.dk.

Det er ikke blot let at oprette sig på platformen – det er tilmed gratis! 

Dog er det nødvendigt med et premium-medlemskab, hvis du for alvor vil have noget ud af Dating.dk. Med en gratis profil vil du nemlig være udsat for en del begrænsninger. Eksempelvis vil du ikke kunne skrive med de andre medlemmer, hvilket jo er ret centralt, når man jagter en kæreste online.

Brugervenlig datingside med mange gode funktioner

Dating.dk’s brugerflade er meget overskuelig og intuitiv. Uanset om du måtte være vant til at begå dig online eller er en nybegynder på nettet, vil du hurtigt lære at navigere rundt på Dating.dk’s platform og finde de funktioner, du ønsker. Kæmpe ros herfra til folkene bag Dating.dk for at lave et så dejligt brugervenligt site.

Foruden brugervenligheden er det værd at bemærke, at Dating.dk byder på alle de funktioner, der skal til for at få en god datingoplevelse. Du kan naturligvis sende beskeder til de andre brugere, men du kan også en masse andre ting, såsom at debattere på platformens fine forum eller lade dig underholde af, hvad der dukker op på væggen – Dating.dk’s bud på et feed. Derudover kan du naturligvis søge efter andre medlemmer, der imødekommer dine krav til en kommende partner.

Og netop søgefunktionen fortjener ros. Den er nemlig rigtig, rigtig god, da den både er meget overskuelig at benytte og samtidig lader dig målrette dine søgninger efter mange vigtige kriterier.

Foruden ovenstående kan du på platformen let udforme din egen profil med blandt andet billeder og tekst. Det anbefaler vi, at du gør, da det uden tvivl øge antallet af henvendelser og graden af relevans for disse.

Som en ekstra bonus bliver du som medlem hos Dating.dk inviteret med til en række arrangementer for singler. Det være sig eksempelvis spændende foredrag og lignende.

Brugerne elsker Dating.dk

Dating.dk får utallige rosende ord på Trustpilot, hvor brugerne blandt andet fremhæver brugerfladen og kundeservice-delen som store styrker. 

Flere påpeger, at kundeservice-afdelingen er decideret proaktiv, og at eventuelle problemer bliver løst, før de opstår.

Velfungerende app til telefonen

Du er ikke tvunget til at sidde foran computeren, når du skal skrive med flotte fyre eller smukke kvinder hos Dating.dk. Faktisk kan du gøre det ved busstoppestedet, i sofaen, i sengen, i frokostpausen på arbejdet eller sågar på toilettet, hvis du skulle have lyst til det.

Takket være en yderst velfungerende og gratis app kan du nemlig nemt date på Dating.dk, uanset hvor du befinder dig.

Kort opsummering

Dating.dk er Danmarks største datingside, og vi forstår udmærket godt, hvorfor så mange vælger at oprette sig på denne, som tilfældet er. Det er nemlig en rigtig, rigtig gode datingside, der byder på en meget overskuelig brugerflade og et højt aktivitetsniveau.

Der er ikke så meget tingeltangel på Dating.dk som på nogle af de andre sider, hvilket bidrager til at gøre Dating.dk dejligt overskuelig. 

Sitets søgefunktion er tilmed rigtig god, hvilket trækker op i vores bedømmelse. Ligeledes trækker det op, at siden byder på alle de funktioner, som er nødvendige for at få en god datingoplevelse.

Brugerne er – ikke overraskende – begejstrede og uddeler rigtig flotte karakterer på Trustpilot. Derfor er vi også ret sikre på, at du ikke bliver skuffet, hvis du vælger, at dit online datingeventyr skal starte på Dating.dk.