Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Dating.dk

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
5/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5
Dating.dk anmeldelse og test

Danskernes foretrukne i mere end 20 år

Største danske datingside målt på brugere

52% mænd og 48% kvinder

Danskernes foretrukne i mere end 20 år

Største danske datingside målt på brugere

52% mænd og 48% kvinder

Uddybende anmeldelse af
Dating.dk 

Dating.dk er Danmarks største datingside og en af de ældste spillere på markedet. Siden har været aktiv siden 1998, og vi kan med glæde i stemmen meddele, at den ingenlunde er blevet metaltræt. Den har fulgt med tiden, hvad angår features og nytænkning inden for dating. Den er på alle tænkelige måder topmoderne.

Derudover er den en af de mest anerkendte og populære datingsider i Danmark, hvilket betyder, at singler flokkes til Dating.dk i håb om at finde en kæreste. 

Du finder næppe en dansk datingside, som huser flere singler på jagt efter kærligheden, end Dating.dk

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden. Vi kan dog garantere, at anmeldelsen er helt og aldeles ærlig og reel.

Dating.dk anmeldelse og test

Fordele

Brugervenligt system
De afholder mange begivenheder for singler
Rigtig mange brugere
Gratis oprettelse
Formidabel kundeserviceafdeling

Ulemper

Ingen selvstændig sektion for homoseksuelle

Videogennemgang af Dating.dk

Dating.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 179 kr.
I alt: 179 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 129 kr.
I alt: 387 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 99 kr.
I alt: 594 kr.

 

Nem, hurtig og gratis oprettelse

Det er meget let at oprette en profil. Dating.dk forlanger meget få oplysninger af en, før man er i gang. Det er desuden gratis at oprette sig, så man skal ikke have pungen op af lommen for at snuse lidt rundt. 

Dog er det nødvendigt med et premium-medlemskab, hvis man for alvor vil have noget ud af servicen. Man bliver nemlig udsat for en del begrænsninger som gratis profil.

Brugervenlig datingside med mange gode funktioner

Brugerfladen er meget overskuelig og intuitiv, og der er mange features, der gør datingoplevelsen rigtig, rigtig god.

Søgefunktionen er for eksempel rigtig god. Man kan tilføje en række forskellige ønsker til blandt andet alder, hårfarve og højde, og så får man vist de profiler, der imødekommer ens ønsker på en overskuelig måde.

Dating.dk har udviklet et system, der aktivt forsøger at matche en med folk, man passer sammen med. Hver dag kan man besvare et spørgsmål, og dette svar bruger algoritmen så i forhold til de partnerforslag, man bliver eksponeret for.

Det er muligt at udforme en rigtig fyldig profil og vise, hvem man er. Har man ikke lyst til at fortælle alt for meget, kan man dog også sagtens nøjes med at skrive en fin lille profiltekst og stadigvæk få masser  af henvendelser.

Som en ekstra bonus bliver man som medlem hos Dating.dk inviteret med til arrangementer for singler, hvor der er gode muligheder for at møde adskillige potentielle partnere i den virkelige verden. 

Danmarks største datingside

Dating.dk har eksisteret i mere end 20 år og i den tid, har de formået at opbygge et stærkt brand, som er kendt af de fleste danskere. Grundet sidens popularitet er det ofte her, de fleste starter deres jagt på kærligheden, hvilket betyder, at der er massevis af danske singler oprettet på siden.

Fordi mængden af brugere er så stor, er dine chancer for at finde en kæreste rigtigt gode hos Dating.dk

Brugerne elsker Dating.dk

Dating.dk får utallige rosende ord på Trustpilot, hvor brugerne blandt andet fremhæver brugerfladen og kundeservice-delen som store styrker hos Dating.dk. 

Flere påpeger, at kundeservicen er decideret proaktiv, og at problemer bliver løst, før de opstår.

Velfungerende app til telefonen

Du er ikke tvunget til at sidde foran computeren, når du skal skrive med flotte fyre eller smukke kvinder hos Dating.dk. Faktisk kan du gøre det ved busstoppestedet, når du venter på bussen, i sofaen, i sengen, i frokostpausen på arbejdet og sågar på toilettet, hvis du skulle have lyst til det.

Takket være en yderst velfungerende og gratis app kan du nemt date på Dating.dk, uanset hvor du befinder dig.

Kort opsummering

Dating.dk er Danmarks største datingside, og vi forstår udmærket godt, at så mange vælger at oprette sig på denne.

Der er ikke så meget tingeltangel på dating.dk som på nogle af de andre sider. Siden er overskuelig, og dens søgefunktion er rigtig god. Derudover er der alle de features, som man har brug for for at få en god datingoplevelse.

Der er mange medlemmer, og det indebærer, at aktiviteten er rigtig høj. Man får jævnligt henvendelser, hvis der er noget ved ens profil. Gode billeder og en skarp profiltekst er afgørende i den henseende.

Brugerne er begejstrede og uddeler rigtig flotte karakterer på Trustpilot, og det forstår vi så udmærket. Dating.dk leverer nemlig rammerne for en ekstraordinært god datingoplevelse.