Dating apps ❤️ 
Se de 16 bedste danske datingapps

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Der er mange forskellige datingapps på markedet. Vi giver dig her en introduktion til de, der i vores øjne er de bedste.

Moderne eventyr kan sagtens starte således: “Der var engang en ulykkelig single med krampe i tommelfingeren… Men så hørte den ulykkelige single den dejlige lyd, der indikerede, at vedkommende havde fået et match!” 

Rigtig mange forhold i dagens Danmark begynder nemlig på en af de mange forskellige datingapps.

Vi giver dig her en introduktion til de datingapps, som i vores øjne er de bedste. Alle apps, som vi præsenterer, er gratis at hente, men flere af dem forlanger penge, hvis du ønsker adgang til samtlige funktioner. 

Se også vores sublime oversigt over datingsider.

I vores test af datingapps har vi særligt lagt vægt på, hvor godt de forskellige apps har præsteret inden for følgende parametre:

  • Brugervenlighed
  • Funktionsmuligheder
  • Aktivitetsniveau
  • Grad af seriøsitet for brugerne
  • Pris. 

Samtlige af de datingapps, vi har oprettet os på og testet, har vi givet en samlet karakter på en skala, der går fra 0 til 5. 

En datingapps samlede karakter er altid et gennemsnit af fem individuelle karakterer, der gives på baggrund af, hvor godt en datingapp – i vores øjne – præsterer inden for de føromtalte parametre. 

Læs mere om, hvordan vi anmelder her

Foruden vores egne førstehåndserfaringer har vi i forbindelse med vores vurderinger og bedømmelser af diverse datingapps også søgt viden og indsigt via andenhåndsberetninger, heriblandt forbrugeranmeldelser på Trustpilot og artikler på større danske nyhedsmedier samt i velrenommerede forbrugermagasiner.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

4.2/5

Målgruppe:

Unge

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-35 årige

Fra

77 kr.

pr. måned

Fra

77 kr.

pr. måned

Lovoo er en sjov datingapp med et støt stigende antal danske medlemmer.

I skrivende stund er appen dog ikke helt lige så populær som eksempelvis Tinder og Happn herhjemme, men det kan sagtens være, at det kommer. Potentialet er der i hvert fald, og i vores naboland, Tyskland, har appen eksempelvis fået særdeles godt fat i befolkningen.

Her er den nemlig en af de mest populære datingapps overhovedet målt på antal medlemmer.

Derfor er appen også en særligt oplagt mulighed for dig, hvis du bor i nærheden af grænsen og finder det tyske folk attraktivt.

Selvom du ikke nødvendigvis bor nær grænsen, kan Lovoo sagtens stadigvæk være den app, der løser dine kærlighedskvaler. 

Som bemærket er antallet af danske brugere nemlig stigende, og dette skyldes blandt andet, at appen byder på en overskuelig brugerflade samt en masse spændende funktioner, der gør dating både sjovt og underholdende.

Eksempelvis byder appen på et swipe-system, som minder om det, man kender fra Tinder.

Via dette system får du præsenteret andre profiler, som du kan swipe henholdsvis til højre eller venstre. 

Hvis du swiper en profil til højre, angiver du, at du er interesseret i vedkommende, og hvis vedkommende, du swiper til højre, gør det samme, når vedkommende ser din profil, bliver I et match og vil herefter kunne skrive til hinanden. 

Hver dag har du et begrænset antal gratis swipes, men hvis du ønsker uendeligt mange swipes, kan du tilkøbe dette for et beskedent beløb.

På Lovoo har du dog også mulighed for – i modsætning til på andre lignende apps – at skrive til nogle, som du endnu ikke er matchet med. 

For at gøre dette skal du bruge en ‘icebreaker’. Du får et par ‘icebreakers’ gratis, når du opretter dig, men hvis du har brug for endnu flere, vil du kunne tilkøbe disse.

Foruden swipe-funktionen byder Lovoo på nogle sjove live-funktioner, hvor du blandt andet selv kan streame en session til fornøjelse for andre brugere eller se andre streame.

Ydermere er der i appen en sektion, hvor du kan se profiler i nærheden. Denne sektion fortjener – i vores øjne – også ros, da langt de fleste foretrækker at finde en kæreste, som ikke bor på den anden side af jordkloden.

Sidst, men ikke mindst vil vi rose folkene bag Lovoo for at byde på en række sjove muligheder, når det kommer til opsætningen af ens datingprofil. 

Udover at du kan tilføje en stak billeder af dig selv, skrive en profiltekst samt informere om, hvad du leder efter, kan du nemlig også svare på underfundige prædefinerede spørgsmål, der siger en masse om, hvilken type du er. Det være sig blandt andet spørgsmål såsom:

Denne serie er jeg vild med i øjeblikket
Min sidste koncert var…

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos LOVOO?

PeriodePer månedI alt
1 måneder195 kr.195 kr.
3 måneder123 kr.369 kr.
12 måneder77,41 kr.929 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Meget højt

Primær aldersgruppe:

18-70 årige

Fra

129 kr.

pr. måned

Fra

129 kr.

pr. måned

Du kender formentlig allerede Dating.dk. Dette er nemlig dels Danmarks ældste, men også største datingside.

I dag er Dating.dk ikke blot en datingtjeneste, der kan tilgås via en computer, nej, i dag kan du også lede efter kærligheden på Dating.dk via en rigtig fin app.

En app, der bør roses for flere ting. 

Først og fremmest bør den roses for at være dejligt brugervenlig. Dernæst bør den roses for at byde på en række funktioner, der gør online dating både sjovt og effektivt.

Som bemærket er Dating.dk Danmarks største datingtjeneste, og netop derfor er aktivitetsniveauet på Dating.dk’s app også rigtig, rigtig højt.

Hvis du endnu ikke er medlem hos Dating.dk, vil det sikkert glæde dig at høre, at oprettelse på platformen er ganske gratis.

Dog er du nødt til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen, hvis du ønsker at udveksle beskeder med de andre brugere.

Heldigvis er Dating.dk’s priser ikke særligt høje, så det er vi sikre på, at du nok skal få råd til, hvis du begejstres for platformen.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Dating.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned129 kr.129 kr.
3 månederFørste måned 29 kr.
herefter 129 kr. 
287 kr.
4/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

Fra

79 kr.

pr. måned

Fra

79 kr.

pr. måned

Oprindeligt var Match.com kun en datingside. På et tidspunkt valgte folkene bag datingtjenesten dog også at lancere en datingapp, så alle, der var tilmeldt Match.com, fik mulighed for at date på farten.

Der er mange gode grunde til at give Match.com chancen. 

Et par af de allerbedste er, at både Match.com’s datingside og -app er yderst brugervenlige størrelser, at aktivitetsniveauet på platformen er relativt fornuftigt, og at tjenesten byder på en masse fede funktioner, der gør online dating både sjovt og effektivt.

Foruden disse forhold bør Match.com roses for at være en datingtjeneste, der forener det virtuelle med det fysiske. Regelmæssigt inviterer Match.com nemlig sine medlemmer til singleaftener, hvor medlemmerne på en afslappet og behagelig måde kan møde ligesindede. 

Vær opmærksom på, at det er nødvendigt med et betalt medlemskab for at få adgang til den slags arrangementer. 

Hvis du er nysgerrig og bare vil snuse lidt rundt på Match.com’s datingapp, kan vi informere om, at det er gratis at oprette sig på Match.com samt at hente appen. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Unge

Aktivitetsniveau:

Højt

Primær aldersgruppe:

18-35 årige

Fra

129 kr.

pr. måned

Fra

129 kr.

pr. måned

Tinder er umiddelbart den mest populære datingapp i Danmark målt på antal medlemmer.

At Tinder er blevet så populær, som tilfældet er, skyldes flere forhold. 

Dels skyldes det, at appen er yderst brugervenlig. Noget, som du uden tvivl hurtigt vil erfare, sæt du giver appen en chance.

I så fald er vi sikre på, at du i løbet af ganske få sekunder gennemskuer swipe-systemet, der omfatter, at du henholdsvis skal swipe til højre eller venstre afhængigt af, hvorvidt du ønsker at lære vedkommende, du ser et billede af, bedre at kende.

På Tinder vil du ofte blive valgt fra eller til på baggrund af dine billeder og dermed dit udseende, hvorfor app’en må siges at være ret så overfladisk. Dette vil stensikkert være en udfordring og et problem for nogle, mens andre vil have det fint med det. 

En stor fordel ved Tinder er, at det ikke koster penge at udveksle beskeder med sine matches. Dermed vil du kunne finde kærligheden på Tinder ganske gratis.

Dog er det vigtigt at bemærke, at du vil være underlagt en række begrænsninger med en gratis profil, eksempelvis antallet af daglige likes.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Tinder?

TypeVarighedPris
Tinder Plus1 måned129 kr.
Tinder Gold1 måned215 kr.
Tinder Platinum1 måned255 kr.
3.4/5

Målgruppe:

Unge

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

18-35 årige

Fra

103 kr.

pr. måned

Fra

103 kr.

pr. måned

Badoo er på mange måder en slags blanding af flere af de mest populære datingapps i Danmark. 

Badoo indeholder nemlig blandt andet elementer fra Tinder, i og med du også på Badoo kan swipe dig igennem andre medlemmer. 

Derudover byder Badoo også på en funktion, der minder om noget, man ser hos Happn og Lovoo. 

Også på Badoo kan du nemlig blive præsenteret for brugere, der befinder sig i nærheden af dig.

Badoos brugerflade er visuelt lækker, og appen er overvejende brugervenlig.

I Danmark er appen endnu ikke helt lige så populær som Tinder, hvis man alene kigger på antallet af medlemmer, men den må uden tvivl siges at have fint med vind i sejlene, og hvis du vil jagte kærligheden på så mange platforme som muligt, giver det i vores øjne god mening, hvis du også opretter dig hos Badoo.

At finde en kæreste via Badoo er nemlig på ingen måde umuligt, og mange bruger da også Badoo med netop dette formål, selvom tanken bag Badoo som platform faktisk er at være et mødested for fremmede med forskellige intentioner.

Derfor er der også en række brugere på Badoo, der søger venskaber frem for en kærlighedsrelation. 

Vores erfaring er dog, at størstedelen af brugerne på Badoo leder efter en kæreste.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Badoo?

PeriodePer månedI alt
1 måned174,99 kr.174,99 kr.
3 måneder138,33 kr.414,99 kr.
6 måneder103,16 kr.619 kr.
Resten af livet
999 kr.
3.8/5

Målgruppe:

Unge

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

Fra

62 kr.

pr. måned

Fra

62 kr.

pr. måned

Happn er en datingapp, der fungerer ved hjælp af lokalitetsfunktionen i din telefon.

Med Happn har du derfor mulighed for at like de Happn-brugere, du passerer i den virkelige verden.

Hvis vedkommende, du giver et like, også liker dig, bliver I et crush, hvilket bevirker, at I vil kunne chatte med hinanden. 

Udover at like en person kan du også charme en person på Happn.

Hvis du vælger at charme en person, får vedkommende besked om din interesse, uanset om personen har liket dig eller ej.

Ligesom på så mange andre datingapps har du på Happn også mulighed for at designe din profil med både billeder og lidt profiltekst.

Der er dog ikke nogen garanti for, at de andre brugere læser din profiltekst; på Happn er det nemlig udseendet, der først og fremmest er i fokus. 

Derfor er det meget vigtigt, at du får taget nogle gode vellignende billeder, der sælger dig godt. hvis du ønsker at give dig selv de bedste forudsætninger for at få succes på Happn.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Happn?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Meget højt

Primær aldersgruppe:

25-64 årige

Fra

199 kr.

pr. måned

Fra

199 kr.

pr. måned

Der er relativt stor chance for, at du allerede kender en smule til Single.dk.

Single.dk er nemlig den næststørste datingside i Danmark målt på antallet af medlemmer.

Single.dk er dog ikke blot en datingside; folkene bag tjenesten har nemlig også udviklet en rigtig fin app, så alle Single.dk-brugere kan jagte kærligheden, mens de er på farten.

Du skal give Single.dk chancen, hvis du er seriøs i din jagt på kærligheden, da Single.dk – ifølge dem selv – er den platform, der bringer flest par sammen. 

Den høje succesrate på Single.dk skyldes utvivlsomt deres veludviklede matchalgoritme, der søger for, at brugerne på platformen bliver eksponeret for folk, som de passer godt sammen med. 

Hos Single.dk er det gratis at oprette en profil. Dog er det værd at nævne, at hvis du ønsker adgang til alle de fede funktioner, skal du opgradere til et betalt medlemskab. 

Generelt set får både Single.dk’s side og app rigtig pæne ord med på vejen af brugerne. 

Dog bliver der skrevet en række negative anmeldelser i ny og næ, men typisk skyldes disse, at folk er utilfredse med at betale penge for servicen. 

Hvis du ikke har noget imod at betale lidt for at få hjælp til at finde kærligheden, er vi sikre på, at Single.dk’s app vil være et rigtig godt valg for dig. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Single.dk?

PeriodePer månedI alt
4 månederFørste måned 29 kr.
herefter 199 kr. 
626 kr.
4.2/5

Målgruppe:

Singler over 50

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

50-70 årige

Fra

79 kr.

pr. måned

Fra

79 kr.

pr. måned

Her har vi igen at gøre med en datingside, der også tilbyder brugerne at date via en rigtig fin og brugervenlig app. 

Datingsiden – og dermed også appen – er målrettet seniorer, og det betyder nærmere bestemt, at hvis man ønsker at oprette en profil, skal man som minimum være fyldt 50 år for at blive godkendt. 

Lige siden lanceringen af datingtjenesten i 2010 har målet for folkene bag været at tiltrække et særligt segment – nemlig de aktive seniorer, og platformen er både tiltænkt at være sted, hvor brugerne kan finde kærlighed og venskaber.

Folkene bag 50plusmatch forsøger konstant at være med på noderne. Derfor implementerer de også jævnligt nye, smarte teknologier, der skal bidrage til, at brugerne får lettere ved at navigere rundt på tjenesten, og at brugerne præsenteres for så relevante partnerforslag som muligt.

Det er gratis at hente 50plusmatch-appen samt at oprette en profil. 

Dog er det værd at bemærke, at hvis du ønsker adgang til samtlige funktioner på platformen samt i appen, vil det være nødvendigt for dig at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos 50plusmatch?

PeriodePer månedI alt
1 måned199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.
4.1/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

18-34 årige

Fra

160 kr.

pr. måned

Fra

160 kr.

pr. måned

Her har vi igen at gøre med en datingside, der også tilbyder brugerne at date via en rigtig fin og brugervenlig app. 

Datingsiden – og dermed også appen – er målrettet seniorer, og det betyder nærmere bestemt, at hvis man ønsker at oprette en profil, skal man som minimum være fyldt 50 år for at blive godkendt. 

Lige siden lanceringen af datingtjenesten i 2010 har målet for folkene bag været at tiltrække et særligt segment – nemlig de aktive seniorer, og platformen er både tiltænkt at være sted, hvor brugerne kan finde kærlighed og venskaber.

Folkene bag 50plusmatch forsøger konstant at være med på noderne. Derfor implementerer de også jævnligt nye, smarte teknologier, der skal bidrage til, at brugerne får lettere ved at navigere rundt på tjenesten, og at brugerne præsenteres for så relevante partnerforslag som muligt.

Det er gratis at hente 50plusmatch-appen samt at oprette en profil. 

Dog er det værd at bemærke, at hvis du ønsker adgang til samtlige funktioner på platformen samt i appen, vil det være nødvendigt for dig at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Bumble?

PeriodePer månedI alt
1 måned219 kr.219 kr.
3 måneder159,67 kr.479 kr.
Ubegrænset –1.199 kr.
3.6/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

30-55 årige

Fra

199 kr.

pr. måned

Fra

199 kr.

pr. måned

Ligesom en række andre datingtjenester, vi har omtalt tidligere i artiklen, er Partner Med Niveau startet som udelukkende en datingside.

På et tidspunkt har folkene bag tjenesten dog udviklet og lanceret en app, så alle Partner Med Niveau-brugere i dag også har mulighed for at date på farten.

Det ligger lidt i navnet ‘Partner Med Niveau’, at datingtjenesten ikke er for alle.

Tjenesten er nemlig primært for elitedatere, som er folk, der stiller ekstremt høje krav til en kommende partner. 

Ifølge folkene bag Partner Med Niveau er 65 % af brugerne akademikere, hvorfor man kan udlede, at et hovedkriterie for at tilhøre eliten er ens uddannelsesniveau, hvis man spørger dem, der står bag Partner Med Niveau.

For at oprette sig hos Partner Med Niveau skal man være yderst tålmodig. Oprettelsesprocessen involverer nemlig blandt andet en personlighedstest med over 200 spørgsmål. 

Tiden, der bruges på denne test, er dog godt givet ud, da ens svar bruges af en effektiv matchalgoritme, der viser en så relevante partnerforslag som overhovedet muligt.

Det er ganske gratis at oprette sig på platformen samt at hente appen. Dog er det, ligesom på mange andre datingtjenester, nødvendigt at opgradere sit medlemskab til et betalt et af slagsen, hvis man for alvor vil have noget ud af sit ophold på platformen. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1.197 kr.
6 måneder309 kr.1.854 kr.
3.8/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

Fra

165 kr.

pr. måned

Fra

165 kr.

pr. måned

Folkene bag Hinge hævder at have skabt en datingapp, som er designet til at blive slettet. 

Med det menes, at Hinge – ifølge folkene bag appen – rent faktisk hjælper brugerne med at finde kærligheden.

Appen skal roses for at være dejligt brugervenlig, og allerede når du opretter en profil, fornemmer du, at det er vigtigt for Hinge, at brugerne giver noget af dem selv, hvilket også er ret fedt.

Når du opretter dig, bliver du nemlig bedt om lidt af hvert, og hvis du forsøger at springe over, hvor gærdet er lavest, får du besked om, at du ikke vil kunne like andre profiler og/eller skrive med disse, hvis ikke du udfylder din profil tilstrækkeligt grundigt.

Dette er uden tvivl med til at sikre, at majoriteten af Hinges brugere er seriøse.

En række af de ting, du bliver bedt om, når du opretter en profil hos Hinge, er standardiserede elementer såsom at angive din alder og at uploade et par billeder, men derudover byder oprettelsesfasen også på en række markant anderledes elementer, eksempelvis kan du vælge nogle prædefinerede sætninger, som du får mulighed for at afslutte. 

Det være sig eksempelvis følgende:

  • Den hurtigste måde at imponere er…
  • Min typiske søndag…

Dette er super fedt, da du ved at afslutte disse sætninger kan vise, hvem og hvordan du er, og det samme gør sig jo gældende for de andre brugere.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Hinge?

PeriodePer månedI alt
   
   
   
3.4/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

20-65 årige

Fra

199 kr.

pr. måned

Fra

199 kr.

pr. måned

Måske kender du allerede Victoria Milan? 

Det er i hvert fald en datingservice, der for nogle år siden kom i vælten og fik en tur i igennem mediemøllen, fordi rigtig mange var chokerede over datingservicens formål. 

De anså – og anser nok stadigvæk – servicen for værende en anelse umoralsk, og derfor blev den genstand for en del kritik.

Forargelsen skyldtes og skyldes, at Victoria Milan særligt henvender sig til folk i et forhold, der søger lidt ekstra spænding i form af en eller flere affære(r).

Netop derfor har vi hos FindEnKaereste.dk da også haft vores betænkeligheder omkring, hvorvidt vi skulle nævne platformen på vores oversigt over de bedste datingapps. 

I sidste ende valgte vi – som du nok har gættet – at medtage den og motivationen herfor kommer i det nedenstående.

Vi bifalder naturligvis hverken utroskab eller opfordringer hertil, men der er ingen tvivl om, at Victoria Milan er meget mere end blot facilitator for utroskabsaftaler. 

Datingtjenesten bruges nemlig også af mange singler, der er på jagt efter frække dates.

Ligeledes bruges den af mange i et åbent forhold, som søger sex med andre, og det kan man vel ikke have noget imod. 

Ligesom en række af de andre datingtjenester, vi har beskrevet, var også Victoria Milan oprindeligt blot en datingside.

På et tidspunkt lancerede folkene bag tjenesten dog også en app, hvilket betyder, at alle Victoria Milan-brugere i dag også kan forsøge at få frække aftaler i hus, når de er på farten.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos VictoriaMilan?

PeriodePer månedI alt
1 måned399 kr.399 kr.
3 måneder299 kr.897 kr.
6 måneder219 kr.1.314 kr.
12 måneder199 kr.2.388 kr.
3.5/5

Målgruppe:

Homoseksuelle

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-65 årige

Fra

64 kr.

pr. måned

Fra

64 kr.

pr. måned

Grindr er den førende datingapp for homoseksuelle mænd.

Appen eksisterede før Tinder, og folkene bag Tinder har uden tvivl ladet sig inspirere af Grindr, da de kreerede deres app. 

Grindr skal roses for en række forhold, blandt andet for at være ganske brugervenlig. Ligeledes skal aktivitetsniveauet roses. I mange lande og områder er dette nemlig ganske højt.

Det anslås, at Grindr har over fire millioner brugere på verdensplan. 

Som bøsse kan det, medmindre man frekventerer homobarer og/eller -klubber, være svært at spotte andre fyre, som også er til mænd.

Denne bekymring slipper du helt og aldeles for hos Grindr.

Her udgøres brugerbasen nemlig udelukkende af homo- og biseksuelle mænd.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Grindr?

PeriodePer månedI alt
1 måned155 kr.155 kr.
3 måneder103 kr.309 kr.
12 måneder64 kr.769 kr.
3/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-65 årige

Fra

0 kr.

pr. måned

Fra

0 kr.

pr. måned

Ifølge Danmarks Statistik fandtes der i 2016 3.1 mio. danske brugere på det sociale medie Facebook. 

Det giver derfor god mening at benytte platformen, som mere end halvdelen af befolkningen benytter, til at finde kærligheden. 

Med Facebook Dating benytter du din eksisterende Facebook-profil til at blive matchet med andre mennesker, som har samme interesser som dig. 

Facebook ved allerede en hulens masse om dig. Det kan man mene om, hvad man vil, men når det kommer til at finde din soulmate, kan det være ganske praktisk, at Facebook kender dig ganske godt.

Med afsæt i blandt andet din brugeradfærd vil Facebook Datings algoritme kunne fremvise dig partnerforslag, som algoritmen formoder, du vil passe rigtig godt sammen med.

Facebook Dating byder på en række sjove funktioner, blandt andet den, der kaldes ‘Secret Crush’. 

Med denne funktion kan du markere op til ni af dine venner på Facebook eller personer, som du følger på Instagram som et crush. 

Hvis en eller flere af de personer, som du markerer som et crush også markerer dig som et crush, vil I begge få besked, hvorefter det er op til jer, hvad I videre vil gøre. 

Vil du prøve Facebook Dating, kan du tilgå dating-sektionen gennem Facebook-app’en på din telefon. Har du ikke allerede den, kan den hentes til iOS her og Android her. 

Selvom du bruger Facebook Dating gennem Facebook-appen, behøver du ikke være nervøs for, om dine venner og bekendte kan følge med i din jagt på kærligheden; dette får de nemlig ikke nys om.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Facebook Dating?

Facebook Dating er i skrivende stund helt gratis at benytte, hvis du i forvejen har en Facebook-konto.

FAQ – dating apps

I vores test af dating apps har vi peget på Tinder og LOVOO som de bedste rendyrkede dating apps. 

Tager vi datingsider, som også tilbyder en app, med i ligningen, er Dating.dk og Single.dk iblandt vores favoritter.

I en undersøgelse, som er foretaget af Danmarks Statistik, fremgår det, at ni procent af alle voksne danskere i 2022 brugte enten datingsider eller -apps i løbet af året. 

Datingapps og -sider er – ifølge en tidligere undersøgelse fra Danmarks Statistik – nemlig en fra 2016 – særligt populære hos de yngre segmenter. 

Tre ud af fire aktive brugere er nemlig – ifølge denne undersøgelse – mellem 16 og 44 år, og hver tredje bruger er mellem 16 og 24 år.

Som du kan se via ovenstående gennemgang af de mest populære danske datingapps, findes der en række datingapps, hvor du kommer langt med en gratis profil. Derfor kan det sagtens lade sig gøre at finde kærligheden ganske gratis via en datingapp. 

Via næsten alle datingapps vil ikke-betalende brugere dog opleve begrænsninger i en eller anden form for udstrækning. Det være sig eksempelvis i forhold til antallet af daglige likes, antallet af daglige beskeder og lignende. Hvis du ikke ønsker disse begrænsninger, vil du for et beskedent beløb kunne opgradere dit medlemskab til et premium-medlemskab.