Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Senior.dk

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
4/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
4/5
Senior.dk

Datingside for 50+

Gratis oprettelse

46% mænd og 54% kvinder

Datingside for 50+

Gratis oprettelse

46% mænd og 54% kvinder

Uddybende anmeldelse af Senior.dk

Senior.dk er et dating- og mødested for folk over 50. Siden er en af de mest populære datingsider for seniorer, hvilket er yderst positivt i forhold til aktivitetsniveauet på siden, som er rigtig højt.

Målgruppen for siden er, som sagt, folk over 50, og derfor er det vigtigt, at siden visuelt appellerer til både de digitalt dannede og dem, der ikke er så digitalt dannede, og på det område vil vi give senior.dk topkarakter. 

Sidens visuelle identitet bevirker nemlig, at den indiskutabelt er en af de mest overskuelige dating sider, der findes, og at enhver let kan finde de funktioner, som vedkommende har brug for.

Fordele

Brugervenligt system

Brugerne kan oprette events

Mange brugere

God kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Nogle af profilerne er inaktive

Videogennemgang af Senior.dk

Senior.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 125 kr.
I alt: 125 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 83 kr.
I alt: 249 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 69 kr.
I alt: 414kr.

 

Nem, hurtig og gratis oprettelse

Det er ekstremt let at oprette en profil på senior.dk – og det er tilmed gratis. Man skal blot give lidt informationer angående brugernavn, fødselsdagsdato samt skrive en kort profiltekst, og så er man faktisk i gang.

Når man har oprettet en profil, kan man sagtens nuancere denne og fylde den med yderligere informationer om sig selv. Det anbefaler vi enhver at gøre, da kedelige profiler uden indhold sjældent får særligt mange henvendelser. 

Tilmed anbefaler vi, at du får tilføjet et billede til din profil. Selv hævder folkene bag senior.dk, at chancen for, at der bliver taget kontakt til din profil er syv gange større, hvis du har et profilbillede.

Mange fine features

På senior.dk er der forskellige features, der sikrer, at du ikke kommer til at kede dig. Der er altid liv i chatten, og tilmed er der et forum, som bliver brugt til lidt forskelligt – nogle opretter deciderede kontaktannoncer derinde, mens andre diskuterer politik og lignende.

Langt de fleste features kræver, at man har et betalt medlemskab. Siden minder derfor om flere af sine konkurrenter, da man også her skal have penge op af lommen for at få det maksimale ud af sit ophold på siden.

En ting, der dog gør, at senior.dk differentierer sig fra mange af sine konkurrenter, er, at det på denne side er muligt for brugerne at oprette events, som de andre brugere kan deltage i. Dette er super fedt, da der ofte planlægges en masse fede arrangementer, hvor man kan møde ligesindede.

På senior.dk er der i øvrigt også en fin søgefunktion, der kan sørge for at vise dig særligt relevante partnerforslag. Denne funktion fungerer rigtig fint og er samtidig nem at bruge.

Gode anmeldelser hos Trustpilot

Hvis du tjekker Trustpilot for senior.dk, vil du støde på overvejende positive anmeldelser af sitet. 

Flere giver udtryk for at have haft mange gode erfaringer med siden, og kundeservice-folkene fremhæves af flere som værende søde og evigt hjælpsomme.

Flere fortæller desuden, at de har haft succes med at finde en partner på platformen.

Senior.dk trustpilot

Kort opsummering

Vi har ikke meget dårligt at sige om senior.dk. Det er senior-dating for ældre mennesker, der er seriøse i deres jagt på kærligheden. Hjemmesiden er overskuelig og indeholder alle de features, man har brug for, for at få en god datingoplevelse.

Sidens aktivitetsniveau er dejligt højt, hvorfor man får en hel del henvendelser, hvis man har gjort noget ud af sin profil. Vores råd er derfor: Opret en profil på senior.dk, hvis du er på jagt efter en senior-dating-side, der leverer over hele linjen.