Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Senior.dk

Screenshot af Senior.dk
0
4.4/5
Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
4/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Datingside for 50+

Gratis oprettelse

46% mænd og 54% kvinder

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Senior.dk

Senior.dk 300x150 2

Senior.dk er et dating- og mødested for folk over 50. Siden er en af de mest populære datingsider for seniorer, hvilket blandt andet afspejles i medlemstallet, som er rigtig højt. 

Målgruppen for siden er, som sagt, folk over 50, og derfor er det vigtigt, at siden visuelt appellerer til både de digitalt dannede og dem, der ikke er vokset op med computere, internettet og smartphones, og på det område vil vi give senior.dk topkarakter. 

Sidens visuelle identitet bevirker nemlig, at den indiskutabelt må siges at være en af de mest overskuelige dating sider, der findes. Når det er sagt, så er det dog centralt at bemærke, at udtrykket er en smule gammeldags, men når målgruppen er i den alder, som den er, gør dette bestemt ikke noget.

Hos Senior.dk kan du som bruger både søge efter nye venner eller en kæreste, men det er især kærligheden, som brugerne på tjenesten er på jagt efter, har vi erfaret.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Datingside målrettet bruger 50+

Brugervenligt system

Brugerne kan oprette events

Mange brugere

God kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Aktiv moderation af profiler

Ulemper

Ikke alle brugere leder efter en kæreste

Videogennemgang af Senior.dk

Senior.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 125 kr.
I alt: 125 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 83 kr.
I alt: 249 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 69 kr.
I alt: 414kr.

 

Nem, hurtig og gratis oprettelse

Det er ekstremt let at oprette en profil på Senior.dk – og det er tilmed gratis. Du skal blot give lidt informationer angående dit ønskede brugernavn, din fødselsdagsdato samt skrive en kort profiltekst, og så er du faktisk i gang.

Når du har oprettet en profil, kan du sagtens nuancere denne og fylde den med yderligere informationer om dig selv. Det anbefaler vi enhver at gøre, da kedelige profiler uden indhold sjældent får særligt mange henvendelser. 

Tilmed anbefaler vi, at du får tilføjet et billede til din profil. Selv hævder folkene bag Senior.dk, at chancen for, at der bliver taget kontakt til din profil er syv gange større, hvis du har et profilbillede.

Senior.dk oprettelse

Mange fine features

På Senior.dk er der forskellige features, der sikrer, at du ikke kommer til at kede dig. Der er altid liv i chatten, og tilmed er der et forum, som bliver brugt til lidt forskelligt – nogle opretter deciderede kontaktannoncer derinde, mens andre diskuterer politik og lignende.

Langt de fleste features kræver, at man har et betalt medlemskab. Siden minder derfor om flere af sine konkurrenter, da man også her skal have penge op af lommen for at få det maksimale ud af sit ophold på siden.

En ting, der dog gør, at Senior.dk differentierer sig fra mange af sine konkurrenter, er, at det på denne side er muligt for brugerne at oprette events, som de andre brugere kan deltage i. 

Dette er super fedt, da der ofte planlægges en masse fede arrangementer, hvor man kan møde ligesindede. 

Især gåture virker til at være populære blandt brugerne hos Senior.dk; vi stødte i hvert fald på adskillige begivenheder, som involverede en rask spadseretur. 

Begivenhed, Senior.dk

Ovenfor kan du se et eksempel på en begivenhed oprettet af en bruger hos Senior.dk. 

Foruden gåture stødte vi i begivenhedssektionen på følgende arrangementer:

  • danse-arrangementer
  • cafébesøg
  • jazzkoncerter. 

På Senior.dk er der i øvrigt også en fin søgefunktion, der vil kunne hjælpe dig med at finde frem til relevante partnerforslag. 

Aktiv moderation af profiler

Hos FindEnKaereste.dk har vi efterhånden testet flere datingsider og -apps, end vi orker at tælle, og derfor har vi set lidt af hvert.

Vi har blandt andet stiftet bekendtskab med en del datingsider, som hverken luger ud i inaktive brugere eller er vakse nok til at hjælpe brugerne, når de har brug for hjælp.

Sådan er det heldigvis ikke hos Senior.dk!

Dette sites kundeservice-afdeling høster nemlig en masse ros og bliver af flere tidligere og nuværende brugere betegnet som værende både hurtige og effektive i henhold til at løse problemer.

Det er fedt og noget, der fortjener ros. 

Noget andet, der fortjener ros, er, at der fra Senior.dk’s side aktivt bliver gjort en indsats for at rydde op i brugerne, hvilket betyder, at andelen af inaktive brugere ikke er synderligt stor på Senior.dk. 

Der er intet mere irriterende end at bruge lang tid på at forfatte en rigtig fin besked til en anden bruger for så efterfølgende at kunne konstatere, at denne bruger senest var online for 16 måneder siden. Det er simpelthen spild af tid og heldigvis noget, som du formentlig undgår, hvis du vælger Senior.dk. 

Senior.dk tilbyder IKKE en app

Der findes efterhånden ikke mange datingsider, som ikke også er tilgængelige i en app-version til telefonen. 

Dette er dog ikke tilfældet for Senior.dk, som i skrivende stund ikke har nogen app tilgængelig. 

Til gengæld fungerer datingsiden fint i browseren på telefonen, så du kan sagtens benytte din smartphone eller tablet til at date på siden. 

Hvem opretter sig hos Senior.dk?

Hos Senior.dk er samtlige brugere minimum 50 år. 

På platformen er det både muligt at søge efter venskaber og kærlighed, men det er vores erfaring, at de fleste opretter sig med henblik på det sidste, altså at finde en kæreste.

Senior.dk er en af de førende Seniordating-sider målt på antallet af brugere, hvilket i sig selv gør den værd at overveje, hvis du er single, ældre end 50 år og leder efter en person at dele tilværelsen med.

Når det kommer til brugere på datingsider, vægter vi altid kvalitet over kvantitet – man kan nemlig sagtens have en datingside, hvor der er tusinder af brugere, som er inaktive eller meget passive. Sådan er det dog ikke hos Senior.dk. Her er langt størstedelen af brugerne engagerede og aktive.

Der er nogenlunde lige kønsfordeling på platformen, så uanset om du leder efter mandlige eller kvindelige bekendtskaber, skulle du have fine muligheder for at finde, hvad du søger, hos Senior.dk

Brugere

ca. 120.000

Kønsfordeling

46 % mænd | 54 % kvinder

Målgruppe

50-75 årige

Gode anmeldelser hos Trustpilot

Hvis du tjekker Trustpilot for Senior.dk, vil du støde på overvejende positive anmeldelser af sitet. 

Blandt de 82 anmeldelser, der i skrivende stund er skrevet, er 67 % på fem ud af fem stjerner, mens 12 % er på 4 stjerner.

Flere giver udtryk for at have haft mange gode erfaringer med siden, og kundeservice-folkene fremhæves af flere som værende søde og evigt hjælpsomme.

Senior.dk Trustpilot 2023

En række personer fortæller desuden, at de har haft succes med at finde en partner på platformen, hvilket må siges at være den største ros, som en datingside kan modtage – det er trods alt derfor, at en sådan eksisterer.

Senior.dk Trustpilot anmeldelse

Kort opsummering

Vi har ikke meget dårligt at sige om Senior.dk, der tilbyder senior-dating for ældre mennesker, der er seriøse i deres jagt på kærligheden. 

Hjemmesiden er overskuelig og indeholder alle de features, man har brug for, for at få en god datingoplevelse. Det er desuden tydeligt, at skaberne har haft målgruppen for øje i designfasen af tjenesten, hvorfor brugervenligheden er rigtig god.

Hos Senior.dk er alle brugere ikke nødvendigvis singler, og det er heller ikke alle, som leder efter kærligheden. Tjenesten benyttes nemlig også af ældre personer, som ønsker at finde nye venskaber.

Sidens aktivitetsniveau er dejligt højt, hvorfor man som regel får en hel del henvendelser, hvis man har gjort noget ud af sin profil.

Vores råd er derfor: Opret en profil på Senior.dk, hvis du er på jagt efter en senior-dating-side, der leverer over hele linjen.

Senior.dk logo
4.4/5

4,4

/5

Senior.dk logo
4.4/5

4,4

/5