Anmeldelse af senior.dk – seriøs dating for seniorer, der søger kærligheden

Senior dating - Senior dk - netdating for seniorer
Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
4/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
4/5

Fordele

 • Brugervenligt system
 • Mange fede features
 • Brugerne kan oprette events
 • Mange brugere
 • God kundeservice-afdeling
 • Gratis oprettelse

Ulemper

 • Nogle af profilerne er inaktive 

Priser

 • 1 måned: 125 kr./md.
 • 3 måneder: 83 kr./md.
 • 6 måneder: 69 kr./md.

Kønsfordeling

 • 55%
 • 45%

Uddybende anmeldelser af senior.dk

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden. Vi kan dog garantere, at anmeldelsen er helt og aldeles ærlig og reel.

Senior.dk er et dating- og mødested for folk over 50. Siden er en af de mest populære datingsider for seniorer, og dette er positivt i forhold til aktiviteten på siden.

Målgruppen for siden er, som sagt, folk over 50, og derfor er det vigtigt, at siden visuelt skal appellere til både de digitalt dannede og ikke så digitalt dannede, og der vil vi give senior.dk toppoint. Det er uden tvivl en af de mest overskuelige datingsider, der findes.

Det er ekstremt let at oprette en profil – og det er tilmed gratis. Man skal blot give lidt informationer angående brugernavn, fødselsdagsdato samt skrive en kort profiltekst, og så er man i gang.Senior.dk - anmeldelse, priser og kønsfordeling

Når man har oprettet en profil, kan man sagtens nuancere denne og fylde den med yderligere informationer om sig selv. Det anbefaler vi, da de kedelige profiler uden indhold sjældent får særligt mange henvendelser.

Tilmed anbefaler vi, at du får tilføjet et billede til din profil. Selv hævder folkene bag senior.dk, at chancen for, at der bliver taget kontakt til din profil er syv gange større, hvis du har et profilbillede.

Mange fine features

På senior.dk er der forskellige features, der sikrer, at man ikke kommer til at kede sig. Der er altid liv i chatten og tilmed er der et forum, som bliver brugt til lidt forskelligt – nogle opretter deciderede kontaktannoncer derinde, mens andre diskuterer politik og lignende.

Langt de fleste features kræver, at man har et betalt medlemskab. Siden minder derfor om flere af sine konkurrenter, da man også her skal have penge op af lommen for at få det maksimale ud af sit ophold på siden.

En ting, der gør, at siden differentierer sig fra mange af sine konkurrenter, er, at det er muligt for brugerne at oprette events, som de andre brugere kan deltage i. Dette er super fedt, da der ofte planlægges en masse fede arrangementer, hvor man kan møde ligesindede.

Der er også en fin søgefunktion på siden, der kan sørge for at vise en særligt relevante partnerforslag. Denne funktion fungerer rigtig fint og er nem at bruge.

Hvis man tjekker Trustpilot, er anmeldelserne overvejende positive. Flere giver udtryk for at have haft mange gode erfaringer med siden, og kundeservice fremhæves af flere som værende søde og evigt hjælpsomme.

Kort opsummering

Vi har ikke meget dårligt at sige om senior.dk. Det er senior-dating for seniorer, der er seriøse i deres jagt på kærligheden. Hjemmesiden er overskuelig og indeholder alle de features, man har brug for.

Siden er populær, og det betyder meget aktivitet, hvorfor man får en hel del henvendelser, hvis man har gjort noget ud af sin profil.

4.84/5 (25)