Sugardating – få overblikket over sugardating-sider

Kort herunder finder du en oversigt over danske sugardating-sider. I oversigten fremgår nøgleinformationer om siderne, så du let kan vælge den side, der passer bedste til dine behov.

Hvis du ønsker at læse endnu mere om de forskellige sider, kommer der efter oversigten nuancerede beskrivelser af, hvad der kendetegner de enkelte sider. 

Allersidst på siden finder du en række generelle afsnit om sugardating. Ønsker du at hoppe direkte til disse afsnit, skal du klikke her.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du opretter en profil på en eller flere af nedenstående sugardating-sider.

Yderst seriøs platform for sugardating
Både for sugardaddies og -babes
Udviklet af folkene bag Victoria Milan
Veludviklet brugerflade

Gratis oprettelse for boytoys og sugarbabes
Største sugardating-platform i Skandinavien
Fin blog med meget nyttig viden
Nemt at oprette sig

Fine muligheder med en gratis profil
Find lige, hvad du søger 
Fin blog med meget nyttig viden
Ganske brugervenlig

RichMeetBeautiful er i vores øjne den side, der leverer bedst, når det kommer til brugeroplevelse. Siden er yderst flot og overskueligt bygget op, og man kan let finde, hvad man søger.

Folkene bag siden siger, at den er for modne, succesfulde og økonomisk stabile mænd, der ønsker at møde smukke, unge kvinder til forhold og/eller dates.  Boytoys og sugarmommas er dog også meget velkomne på siden. Den domineres dog af sugardaddies og -babes.

RichMeetBeautiful - Guide til sugardating

Det er gratis at oprette en profil og snuse lidt rundt, og hvis man som kvinde opretter sig, har man ret mange funktioner fra begyndelsen. Som mand skal man derimod købe sig adgang, hvis det skal være rigtig sjovt. Man kan dog få lov at kigge på udvalget, hvis bare man tilføjer et billede. Kontaktskabelse og lignende kræver dog et medlemskab. 

SugarDaters – Skandinaviens største sugardating-platform

SugarDaters er en dating-platform, hvis formål er at forbinde ligesindede samt at give dem en unik datingoplevelse. SugerDaters blev lanceret i 2013 og har hovedsæde i Aarhus.

I dag anser SugarDaters sig selv som den ledende SugarDating-platform i Skandinavien. De hævder selv, at de er en af Europas største sider til sugardating. Hvorvidt dette er sandt, må være for egen regning.

Det er gratis at oprette sig som henholdsvis sugerbabe eller boytoy, så længe man uploader et profilbillede samt forfatter en profiltekst.

Sugardating.dk – En super platform til at udleve seksuelle fantasier

På sugardating.dk kan man møde både sugarbabies, sugardaddies, sugarmoms og toyboys. Uanset om du søger en fast sexpartner, et forhold, en flirt, sexchats, spontane møder eller dinner dates, så kan du finde dette via sugardating.dk.

Det er ganske let at oprette sig. Når man opretter sig, kan man vælge imellem et sølv- eller et guldabonnement.

Sugardating.dk

Sølvabonnementet er gratis, men involverer også begrænsede muligheder. Man kan for eksempel ikke tage kontakt til andre brugere med et sådant abonnement. Dog er det muligt at besvare henvendelser med en gratis profil, og man kan tilmed også få lov at læse de andres profiltekster samt se deres billeder uden at betale for et guldabonnement.

Hvad er sugardating?

Du har sikkert hørt begrebet ’sugardating’ før. Det er nemlig et ord, som er blevet brugt rigtig meget i løbet af de seneste år, i takt med at fænomenet er blevet mere og mere udbredt.

Sugardating er en datingform, hvor en sugardaddy eller -mama tager sig af enten en sugerbabe eller et boytoy.

Typisk er sugarfaderen eller -moderen en velhavende ældre herre eller kvinde, der forkæler sin sugarbabe eller sit boytoy med gaver og tjenester af økonomisk værdi.

Sugarbaben eller boytoy’et betaler typisk igen med kærlighed og seksuelle tjenester.

Der vil ofte være stor aldersforskel på dem, der sugardater. Det er ikke atypisk, at en sugardaddy eller -mama er over 20 år ældre end personen, vedkommende dater.

Hvad er en sugerbabe og en sugardaddy?

En sugarbabe er en kvinde, der er en del af et fordelagtigt forhold med en sugardaddy. En sugarbabe modtager typisk adskillige gaver af høj økonomisk værdi af sin sugardaddy. Til gengæld giver sugarbaben sex og kærlighed til sin sugardaddy.

Inden for sugardating er det ofte manden, der er ældst og vedkommende med status og penge, men man ser skam også eksempler på ældre kvinder, der økonomisk forkæler unge mænd, som til gengæld tilfredsstiller de ældre kvinder. I så fald er der tale om en sugarmama og et boytoy

5/5 (2)