Redegørelse for vores karaktersystem

Når vi anmelder og vurderer en datingservice, tager vurderingen afsæt i følgende fem parametre:

Indholdsfortegnelse

Samtlige datingservices, vi anmelder, får karakterer mellem nul og fem inden for alle ovenstående parametre.

Derudover gives der også en overordnet karakter, som svarer til et gennemsnit af de fem individuelle karakterer.

Hvad lægger vi vægt på inden for de fem kriterier?

Hvis en datingservice skal opnå en god karakter i forhold til brugervenlighed, er det vigtigt, at datingservicen er let at navigere rundt på.

Med andre ord værdsætter vi en intuitiv brugerflade, hvor det som bruger er let at finde de funktioner, man ønsker at gøre brug af, og foretage de justeringer af ens datingprofil, som man ønsker.

Det trækker naturligvis meget ned i vores bedømmelse, hvis vi oplever, at en eller flere funktioner ikke fungerer efter hensigten, eller hvis vi er meget udfordrede i forhold til at foretage de handlinger, vi ønsker.

’Features’ kan oversættes til ’funktioner’, og dette er netop, hvad vi vurderer inden for dette parameter. 

Hvis en datingservice skal opnå en god karakter inden for ’features’, skal datingtjenesten byde på funktioner, som vi finder både underholdende og effektive i forhold til at hjælpe brugeren med at forløse sit formål.

Vi kigger også på antallet af funktioner, men bare fordi en datingtjeneste byder på mange funktioner, er dette ikke ensbetydende med, at tjenesten tildeles en god karakter. 

Funktionerne skal nemlig være veludviklede og give mening i forhold til brugernes formål på datingtjenesten.

I vores vurdering lægger vi desuden også vægt på, hvor lette funktionerne er at betjene, og om de kan anses som værende eksklusive – altså funktioner, som du ikke finder på enhver anden datingtjeneste.

Når vi vurderer en datingtjeneste i forhold til parameteret ’aktivitet’, lægger vi særligt vægt på to forhold.

Det ene er antallet af brugere, mens det andet er det generelle aktivitetsniveau blandt brugerne.

Et højt antal brugere er i sig selv ikke nok til en god karakter hos os, da en imponerende mængde brugere i vores øjne ikke er særligt imponerende, hvis størstedelen af disse er passive.

Når vi vurderer, i hvilket omfang en datingtjeneste kan betegnes som værende seriøs, tager vi datingsidens formål med i vores overvejelser.

Med det menes, at vi stiller forskellige krav til brugernes seriøsitet hos eksempelvis Dating.dk og Victoria Milan.

Skulle du ikke være bekendt med disse to sider, kan vi fortælle, at Dating.dk er et brand, der appellerer til dem, der er seriøse i deres jagt på kærligheden, mens Victoria Milan henvender sig til folk, der søger sexpartnere.

Hvis en datingtjeneste skal opnå en fornuftig karakter inden for seriøsitet, er det vigtigt, at størstedelen af tjenestens brugere søger det samme og udviser et stort engagement.

Derudover er det vigtigt, at datingtjenesten ikke benytter sig af falske profiler.

Ligeledes er det vigtigt, at datingtjenestens brugerflade og funktionalitet understøtter datingsidens formål.

Hos langt de fleste datingtjenester, er spillereglerne således: Det er gratis at oprette sig, men hvis du ønsker adgang til de funktioner, der gør online dating sjovt og effektivt, er du nødsaget til at opgradere til et premium-abonnement.

Når vi vurderer en datingtjeneste ud fra kriteriet ’pris’, kigger vi dels på selve prisen for et premium-medlemskab, men vi kigger i høj grad også på, hvor meget værdi man får for pengene ved at indgå et sådant medlemskab. 

Det kan der nemlig være stor forskel på fra datingtjeneste til datingtjeneste, hvilket betyder, at det langt fra er sikkert, at to datingtjenester, der opererer med de samme prissatser, opnår samme karakterer i forhold til ’pris’.

Derfor er vi til at stole på

Hos FindEnKaereste.dk spiller vi altid med åbne kort. 

Derfor lægger vi heller ikke skjul på, hvilke datingtjenester vi har kommercielle samarbejder med, og hvilke vi ikke har.

Selvom vi har kommercielle samarbejder med en lang række datingtjenester, kan vi garantere dig for, at du kan stole på vores vejledning.

Vi følger nemlig altid en stram arbejdsproces, der sikrer, at vores anmeldelser og vurderinger bliver så reelle og ærlige som overhovedet muligt.

Helt konkret indbefatter den proces, at enhver datingtjeneste, vi anmelder og vurderer, anmeldes og vurderes, før vi undersøger muligheden for et kommercielt samarbejde med datingtjenesten. 

Ved at gøre sådan sikrer vi, at vores bedømmelser og vurderinger på ingen måde påvirkes af eventuelle kommercielle fordele, og dette – anser vi – som værende meget vigtigt, hvis vi skal forløse vores mål om at forblive danskernes foretrukne sammenligningsplatform i dating-nichen.

Skal vi også for fremtiden have lov indtage denne fornemme position, er det – i vores øjne – centralt, at vi også fremover er den bedste sammenligningsplatform på markedet.

Og i vores øjne er den bedste sammenligningsportal en, man kan stole 100 % på.

Med jævne mellemrum ændres diverse datingtjenester på den ene eller anden måde. Det kan være, at en tjeneste tilføjer nye funktioner eller fjerner nogle, der ikke rigtig bliver benyttet.

Det kan også være, at prisen på et premium-medlemskab justeres op eller ned.

Hos FindEnKaereste.dk gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at vores informationer er up-to-date. Vi sørger selv for jævnligt at besøge diverse datingtjenester med henblik på at afklare, hvorvidt noget er ændret, siden vi skrev anmeldelsen.

Derudover får vi en masse hjælp fra vores besøgende i forhold til at sikre, at vores indhold beskriver nutidige forhold.

I den henseende vil vi også meget gerne appellere til dig om at kontakte os, hvis du falder over uddaterede oplysninger på vores site. 

Du kan fange os på info@findenkaereste.dk.

Som nævnt tidligere elsker vi at få input fra vores besøgende og værdsætter ethvert input rigtig meget, da diverse input hjælper os med at holde vores indhold aktuelt og relevant.

Får vi konstruktiv kritik fra en besøgende, lytter vi altid, og det hænder jævnligt, at vi foretager justeringer på vores site efter forbedringsforslag fra en eller flere besøgende.

Vores anmeldelser af diverse datingtjenester tager ikke blot udelukkende afsæt i vores egne oplevelser og erfaringer.

Når vi vurderer et site, inddrager vi også andenhåndsberetninger, eksempelvis anmeldelser fra Trustpilot.

Dette gør vi af flere årsager. 

Dels er Trustpilot-anmeldelser en god indikation for, hvorvidt en datingtjeneste lever op til tjenestens egne lovprisninger.

Derudover skyldes det, at man på Trustpilot ofte får et godt indtryk af, hvorvidt en datingtjenestes kundeservice-personale yder et tilfredsstillende stykke arbejde. Noget, som vi anser som ganske vigtigt.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores anmeldelsesprocedure eller vores site generelt, så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@findenkaereste.dk.