Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Be2
Potentialet er der, men rygtet er imod dem

Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
1/5
Seriøsitet:
1/5
Pris:
3/5

Fordele

  • Brugervenligt system
  • Mange fede features
  • Kan bruges til dating i hele verden
  • Gratis oprettelse

Ulemper

  • Mange falske profiler
  • Kundeservice hagles ned
  • Flere kalder det et svindelfirma

Priser

PeriodePer månedI alt
3 måneder499 kr.1497 kr.
6 måneder399 kr.2394 kr.
12 måneder299 kr.3588 kr.

Kønsfordeling

0 %
Mænd
0 %
Kvinder

Uddybende anmeldelse af Be2

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden. Vi kan dog garantere, at anmeldelsen er helt og aldeles ærlig og reel.

Be2 er en udenlandsk datingside, som til trods for en ganske fin platform, som både er overskuelig og brugervenlig, ikke kan få en anbefaling med på vejen af os, efter vi har testet siden og læst beretninger fra andre brugere. 

Hos Be2 finder du flere smarte funktioner, men den begrænsede mængde af danske brugere og en ringe kundeservice gør, at vi foreslår, at du i stedet kigger på en af de mange alternative datingsider, som du finder på nettet. 

Se vores oversigt over datingsider her

Stort potentiale, men skidt eksekvering

Vi anbefaler på ingen måde et betalt medlemskab til denne side. Det fremgår tydeligt via adskillige Trustpilot-anmeldelser, at folk har svært ved at få deres penge tilbage, og at Be2 fakturerer højere beløb, end de oplyser.

Det er selvfølgelig på ingen måde i orden, og derfor kan vi ikke bakke om Be2’s datingservice.

Dog vil vi sige, at vi synes, det er ærgerligt, at dem, der driver siden, er nogle hustlere, for rammerne for at finde en kæreste hos Be2 er egentlig okay, hvis man betragter sidens layout og features. 

Når man opretter sig, indsamler systemet mange relevante informationer, som algoritmen kan bruge til at eksponere en for relevante partnerforslag. Det er jo ikke så tosset!

Ydermere er der en Tinder-lignende feature, hvor man kan swipe mellem de andre brugere. Det er godt tidsfordriv og med til at gøre dating ret spilagtigt.

Siden er ganske let at navigere rundt på, og hvis den blev drevet hæderligt, ville vi hellere end gerne anbefale den.

Hagles ned på Trustpilot

Selvom vi har forsøgt, er det ikke lykkedes os, at finde en positiv anmeldelse af Be2. I skrivende stund er 97 % af alle anmelderne på Trustpilot enige om, at siden er decideret dårlig.

De ringe anmeldelser skyldes i høj grad kundeservice, som er sløve til at vende tilbage. Adskillige brugere betetter desuden om, at de oplyste priser ikke holder stik, og medlemskabet derfor ender med at koste mere. 

Vi anbefaler i stedet

Istedet for at benytte Be2, som vi på ingen møder anbefaler, kan du overveje at oprette dig på en eller flere af nedenstående datingsider, som vi gerne står inde for. 

4.4/5

Klarer sig eminent på Trustpilot
Danskernes foretrukne i mere end 20 år
Nem og gratis oprettelse
Danmarks største datingside

4.2/5

Veludviklet matchalgoritme
Bredt aldersspektrum
Over 50.000 aktive medlemmer
Stor artikeldatabase med tips til dating

3.8/5

Nem og hurtig oprettelse
Dating for voksne over 40 år
God kundesupport døgnet rundt
Masser af gode tips og tricks til dating

Kort opsummering

Der er for mange advarselslamper, der blinker, til at vi kan anbefale et medlemskab hos Be2. Adskillige tidligere brugere beretter om, at de har haft svært ved at få deres penge tilbage, og at Be2 har faktueret et større beløb end aftalt.

Det er en skam, for siden har stort potentiale, når det kommer til online dating. Der er mange fine funktioner, og layoutet fejler absolut intet. 

I stedet for at spilde tid og penge på Be2 anbefaler vi i stedet, at du tjekker en af vores anbefalede datingsider ovenfor.