Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Be2.com

Screenshot af Be2
0
2.6/5
Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
1/5
Seriøsitet:
1/5
Pris:
3/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Mere end 19 mio. brugere på verdensplan

Partnerforslag baseret på personlighedstest

52% mænd og 48% kvinder

Uddybende anmeldelse af
Be2

Be2 er en udenlandsk datingside, som – trods et højt niveau af brugervenlighed – ikke kan få en anbefaling med på vejen af os, hvilket blandt andet skyldes, at sitet er fyldt med falske profiler, og at det er unødvendigt svært at afmelde sig, hvis først man har opgraderet sit medlemskab til et betalt et af slagsen. 

Heldigvis findes der en masse andre fine datingsider, som ikke benytter sig af de luskede tricks, som Be2 gør, og vi anbefaler naturligvis, at du i stedet giver et af disse sites chancen.

Vi er især begejstrede for Dating.dk, Single.dk og Match.com.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenligt system

Kan bruges til dating i hele verden

Gratis oprettelse

Ulemper

Mange falske profiler

Kundeservice hagles ned

Flere betegner bagmændene som decideret svindlere

Videogennemgang af Be2

Be2 pris

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 499 kr.
I alt: 1497 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 399 kr.
I alt: 2394 kr.

 

 

12 MÅNEDER

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 3588 kr.

 

Stort potentiale, men skidt eksekvering

Vi anbefaler – som sagt – på ingen måde et betalt medlemskab hos Be2, og i de følgende afsnit vil vi nuancere hvorfor. 

Det fremgår tydeligt via adskillige Trustpilot-anmeldelser, at folk har svært at afmelde sig Be2’s service, og at Be2 sommetider fakturerer højere beløb, end de tydeligt oplyser. Dette er naturligvis på ingen måde i orden, og derfor er vores utvetydige råd til dig: Lad være med at oprette dig hos Be2.

Se vores oversigt over datingsider her

Dog vil vi sige, at vi synes, det er ærgerligt, at dem, der driver siden, benytter luskede og fine tricks, for rammerne for at finde en kæreste hos Be2 er egentlig okay, hvis man betragter sidens layout, brugerflade og features. 

Når man opretter sig, indsamler systemet mange relevante informationer, som algoritmen kan bruge til at eksponere en for relevante partnerforslag. Det er jo ikke så tosset!

Ej heller er det tosset, at sitet byder på en Tinder-lignende feature, hvor man kan swipe mellem de andre brugere. En funktion, der er yderst underholdende og rigtig godt tidsfordriv.

Hagles ned på Trustpilot

Selvom vi har ledt med lys og lygte, er det ikke lykkedes os at finde en eneste positiv anmeldelse af Be2 på Trustpilot, og i skrivende stund er 97 % af alle anmelderne på Trustpilot enige om, at siden er decideret dårlig.

De mange negativt stemte anmeldelser skyldes i høj grad en elendig kundeservice-afdeling, svag kommunikation, hvad angår priser på medlemskaber, og at det er urimeligt svært at afmelde sig, hvis først man har opgraderet sig medlemskab til et betalt et af slagsen.

Vi anbefaler i stedet

4.4/5

Klarer sig eminent på Trustpilot
Danskernes foretrukne i mere end 20 år
Nem og gratis oprettelse
Danmarks største datingside

4.2/5

Veludviklet matchalgoritme
Bredt aldersspektrum
Over 50.000 aktive medlemmer
Stor artikeldatabase med tips til dating

3.8/5

Dating for alle over 18
Populær international datingside
Tilbyder velfungerende app
Brugervenlig platform

Kort opsummering

Der er for mange advarselslamper, der blinker løs, til vi kan anbefale Be2. Adskillige Trustpilot-brugere beretter om, at de har haft svært ved at få deres penge tilbage hos Be2, samt at Be2 har faktureret et større beløb end aftalt. Ingen af delene er på nogen måde i orden!

Det er en skam, at bagmændene benytter luskede metoder, for siden har et stort potentiale, når det kommer til online dating. Den er nemlig dejligt overskuelig og byder på en række fine samt sjove funktioner. 

Be2 300x150
2.6/5

2,6

/5

Be2 300x150
2.6/5

2,6

/5