Dating sider ❤️ Se de 18 bedste datingsider

Herunder finder du en yderst overskuelig oversigt over de mest populære og bedste datingsider i Danmark. 

Ønsker du at lære de enkelte datingsider endnu bedre at kende, følger der efter den overskuelige oversigt længere beskrivelser af samtlige datingsider i samme rækkefølge, som disse præsenteres i via oversigten.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

4.4/5

Pris
Fra 199 kr./md.

Medlemmer 
ca. 380.000

4.4/5

Pris
Fra 129 kr./md.

Medlemmer 
ca. 500.000

4/5

Pris
Fra 79 kr./md.

Medlemmer 
ca. 300.000

4.4/5

Pris
Fra 69 kr./md.

Medlemmer 
ca. 119.000

4.2/5

Pris
Fra 79 kr./md.

Medlemmer 
ca. 25.000

3.6/5

Pris
Fra 499 kr./md.

Medlemmer 
Ukendt

3.6/5

Pris
Fra 309 kr./md.

Medlemmer 
ca. 120.000

3.4/5

Pris
Fra 199 kr./md.

Medlemmer 
ca. 250.000

3.5/5

Pris
Fra 179 kr./md.

Medlemmer 
ca. 36 millioner

2.6/5

Pris
Fra 299 kr./md.

Medlemmer 
ca. 19 millioner

3.4/5

Pris
Fra 129 kr./md.

Medlemmer 
ca. 100.000

4/5

Pris
Fra 83 kr./md.

Medlemmer 
ca. 100.000

3.2/5

Pris
Fra 99 kr.

Medlemmer 
Ukendt

3.2/5

Pris
Fra 100 kr./md.

Medlemmer 
ca. 40 millioner

3.4/5

Pris
Fra 104 kr./md.

Medlemmer 
ca. 300 millioner

3.2/5

Pris
Fra 53 kr./md.

Medlemmer 
Ukendt

3/5

Pris
Fra 195 kr./md.

Medlemmer 
Ukendt

2.6/5

Pris
Fra 99 kr./md.

Medlemmer 
ca. 25.000

Single.dk
Stor datingside for alle og enhver

Screenshot af Single.dk

Single.dk har eksisteret siden 1999, og lige siden Single.dk tog sit første spæde digitale skridt har målet været at hjælpe danske singler med at finde kærligheden.

Single.dk bryster sig at være den datingside, der bringer flest par sammen. Hvorvidt dette er sandt, må stå for Single.dk’s egen regning. 

Dog kan det ikke diskuteres, at forudsætningerne for at finde kærligheden på Single.dk er ganske gode – såvel for de unge som for de gamle – hvilket blandt andet skyldes, at aktivitetsniveauet på platformen er ganske højt. Det samme kan i øvrigt siges om seriøsitetsgraden for de fleste af platformens brugere.

Byder på avanceret matchalgoritme 

Hos Single.dk har man udviklet en avanceret matchalgoritme, hvis formål er at øge chancerne for, at platformens brugere bliver eksponeret for profiler, som de passer godt sammen med. 

Da vi testede Single.dk, var vi både begejstrede og imponerede over matchalgoritmens formåen. Denne viste os nemlig et hav af potentielle partnere, som vi umiddelbart passede rigtig fint med.

Søg kærligheden døgnet rundt

Når du er tilmeldt Single.dk, kan du søge kærligheden døgnet rundt. 

Single.dk byder nemlig på fine apps til både iOS og Android, hvor du kan følge med i, om hende den søde eller ham den flotte har svaret på din besked.

Videogennemgang af Single.dk

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

Højt aktivitetsniveau

Gratis oprettelse

Er ifølge dem selv den side, der bringer flest par sammen

Ulemper

Er ikke perfekt til nichedating

6 måneders binding på medlemskab

 

Hvad koster et medlemskab hos Single.dk?

PeriodePer månedI alt
4 månederFørste måned 29 kr.
herefter 199 kr. 
626 kr.

Dating.dk
Danmarks største datingside

Anmeldelse af Dating.dk

Langt de fleste kender Dating.dk.

Dating.dk er nemlig Danmarks største datingside. Og faktisk er Dating.dk ikke kun den største datingside herhjemme; det er også den ældste.

De digitale døre til Dating.dk slog nærmere bestemt op i 1998, og siden dengang har rigtig mange danskere været forbi platformen for at oprette en profil og søge kærligheden. Nærmere bestemt mere end 500.000.

I vores øjne er der rigtig, rigtig mange gode grunde til at vælge Dating.dk som sin kommende datingside. 

Et par af de allerbedste grunde er, at aktivitetsniveauet er skyhøjt, og at langt størstedelen af brugerne er ret så seriøse i deres jagt på kærligheden. Derudover trækker det også op i vores bedømmelse, at kønsfordelingen er ganske lige hos Dating.dk.

Intuitiv brugerflade

Et yderligere argument, der taler for, at du vælger Dating.dk som din kommende datingside, er brugerfladen, der – i vores øjne – er yderst let at navigere rundt på.

At Dating.dk byder på et yderst overskueligt og brugervenligt setup er næppe noget tilfælde. Det er helt sikkert en konsekvens af, at Dating.dk sigter yderst bredt, hvad angår målgruppe, og når man gør det, er det vigtigt med en platform, der er let at navigere rundt på, uanset om man er ung og digital indfødt, eller man senior uden for meget teknisk snilde.

Datingside, der præsenterer dig for relevante partnerforslag

Som bruger på Dating.dk vil du let kunne definere, hvad du søger, hvorefter Dating.dk’s system vil præsentere dig for en række potentielle partnere, og så er det ellers bare at tage initiativ og skabe den første kontakt til din potentielt kommende kæreste. 

Videogennemgang af Dating.dk

Fordele

Brugervenligt system

Afholder mange begivenheder for singler

Rigtig mange brugere

Gratis oprettelse

Formidabel kundeserviceafdeling

Ulemper

Ingen selvstændig sektion for homoseksuelle

Hvad koster et medlemskab hos Dating.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned129 kr.129 kr.
3 månederFørste måned 29 kr.
herefter 129 kr. 
287 kr.

Match.com
Datingservice med fokus på både online og offline dating

Screenshot af Match.com

For nogle år siden kørte Match.com massivt på med TV-reklamer, hvor salgsfrasen for datingservicen var: “Det hele begynder med et klik.” En frase, der har bidt sig fast i hjernemassen på de fleste – sikkert også dig. 

Blandt andet på grund af den ret så massive marketing-indsats, som Match.com iværksatte år tilbage, er kendskabsgraden til Match.com relativt høj i Danmark. 

Netop fordi kendskabsgraden til Match.com er ganske høj, er Match.com da også en af de datingsider, hvor aktivitetsniveauet er højest. 

Når det er sagt, vil vi dog gerne lige pointere, at antallet af danske profiler på Match.com ikke kommer i nærheden af antallet af danske profiler på Single.dk og Dating.dk, som indiskutabelt er de førende datingsites herhjemme målt på antallet af medlemmer.

Fin brugerflade

Selvom aktivitetsniveauet hos Match.com ikke helt kan matche aktivitetsniveauet hos hverken Single.dk og Dating.dk, betyder dette ikke, at Match.com ikke kan være det rette match for dig.

Match.som har nemlig nogle andre fortrin, som de andre sites ikke har, hvilket vi vender tilbage til.

Inden da ønsker vi at bemærke, at også Match.com byder på en rigtig fin, flot og overskuelig brugerflade, som du uden tvivl hurtigt vil lære at navigere rundt på.

Kom med til sjove events

Et område, hvor indenfor Match.com udmærker sig i særlig grad sammenlignet med mange andre datingsider, er i forhold til at byde medlemmerne på mere end blot en virtuel platform.

Sagen er nemlig den, at Match.com med jævne mellemrum arrangerer singleaftener, hvor medlemmerne på en afslappet og behagelig måde kan møde ligesindede.

Dette initiativ bifalder vi i høj, høj grad, da vi mener, at der er mange fordele forbundet med at møde andre singler i virkeligheden. 

Det er nemlig aldrig til at sige, hvorvidt man har kemi, når man blot skriver sammen. Det opdager man først, når man mødes i den virkelige verden, og disse møder hjælper Match.com altså med at facilitere for deres medlemmer.  

Videogennemgang af Match.com

Fordele

Brugervenligt system

Mange fede features

De afholder mange single-events

God til dating på tværs af landegrænser

Gratis oprettelse

Ulemper

Deres kundeservice-afdeling er ikke særligt god

Færre profiler end på de store datingsider

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.

Senior.dk 
Troværdigt datingsite for seniorer

Screenshot af Senior.dk

Senior.dk er et dating- og mødested for folk over 50 år, og umiddelbart vil vi hævde, at Senior.dk er den p.t. førende danske deciderede senior dating-side målt på antallet af medlemmer. 

Et af de mest seriøse dating sites

Lige siden lanceringen af Senior.dk har målet for ophavsmændene været klart defineret: at skabe en seriøs datingplatform for seniorer. 

Dette formål har platformens ophavsmænd stadigvæk i dag, og derfor allokerer de en del ressourcer til at holde Senior.dk fri for trolls og falske profiler. 

Noget, som vi kun kan bifalde, da der ikke findes noget mere irriterende end at ende på en datingside, hvor halvdelen af profilerne er enten falske eller inaktive.

Fin brugerflade

Noget andet, som vi kan kun bifalde, er Senior.dk’s brugerflade, der er yderst let at navigere rundt på. 

Derfor kan du roligt forvente, at du – allerede efter ganske få minutters øvelse – vil være i stand til hurtigt at finde de funktioner, du ønsker at bruge hos Senior.dk.

Videogennemgang af Senior.dk

Fordele

Brugervenligt system

Brugerne kan oprette events

Mange brugere

God kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Nogle af profilerne er inaktive

Hvad koster et medlemskab hos Senior.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned125 kr.125 kr.
3 måneder83 kr.249 kr.
6 måneder69 kr.414 kr.

50plusmatch
D
ating for aktive seniorer

50plusmatch - de bedste dating sider

Ligesom Senior.dk er 50plusmatch en senior dating-side, hvilket betyder, at samtlige brugere af platformen er minimum 50 år.

Hvis Senior.dk er den største senior dating-side i Danmark målt på antallet af medlemmer, er der vist ingen tvivl om, at 50plusmatch er den næststørste. Også dette site byder nemlig på et fornuftigt aktivitetsniveau.

En del år på bagen

Efterhånden har 50plusmatch en del år på bagen. Sitet blev nemlig lanceret tilbage i 2010. Allerede dengang var målgruppen klart og skarpt defineret. 

Planen var nemlig, at 50plusmatch skulle være et online mødested for ældre mennesker, der kan lide at holde sig i form. Også i dag slår 50plusmatch sig op på at være en datingplatform for aktive seniorer. 

Vores opfattelse er dog på ingen måde, at du ikke vil kunne få lov at blive en del af fællesskabet hos 50plusmatch, hvis du er typen, der hver dag bruger en del timer på at dovne og slappe af. Så rabiate er 50plusmatch nemlig heller ikke omkring at afgrænse deres målgruppe.

Datingsiden forbedres løbende

50plusmatch forsøger konstant at være med på noderne. 

Derfor implementerer folkene bag jævnligt nye, smarte teknologier, der skal bidrage til, at brugerne får lettere ved at navigere rundt på siden, og at brugerne præsenteres for så relevante partnerforslag som muligt.

Fremragende kundeservice

Folkene bag 50plusmatch prioriterer kundeservice rigtig højt, og derfor garanterer de også, at responstiden på spørgsmål over mail er yderst lav.

Selvom svartiden er lav, er kvaliteten af svarene altid høj. Man får nemlig altid fyldestgørende og personlige svar på de spørgsmål, man stiller 50plusmatchs kundeservice-personale.

Prøv også deres fine app

Holdet bag 50plusmatch har udviklet en fin app, så du kan bruge deres service, selvom du ikke sidder ved computeren. Appen er, ligesom desktop-udgaven, ganske brugervenlig.

Videogennemgang af 50plusmatch.dk

Fordele

Mulighed for at chatte og quizze

Brugervenligt system

Seriøse brugere

Rigtig god kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Ikke så gode betingelser for homoseksuelle seniorer på jagt efter kærligheden

Hvad koster et medlemskab hos 50plusmatch?

PeriodePer månedI alt
1 måned199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.

Dating30plus
For dig der drømmer om villa, Volvo og vovse

Screenshot af dating30plus

Dating30plus er en datingside, som henvender sig til seriøse singler i alderen 25-45 år.

Fælles for de brugere, som siden ønsker at appellere til, er, at de alle er klar til at lægge det vilde singleliv bag sig og i stedet træde ind i næste fase af livet. 

Denne fase må, for de fleste af brugernes vedkommende, meget gerne involvere børn, fast bolig og naturligvis en kæreste. 

God brugeroplevelse

Når det kommer til brugeroplevelsen, leverer Dating30plus rigtig fornuftigt. Sitet er nemlig yderst brugervenligt og dejligt intuitivt at navigere rundt på. 

Fine funktioner

Derudover fortjener sitet ros for at byde på en række smarte og nyttige funktioner, som har potentiale til at give dig en både effektiv og underholdende online dating-oplevelse.

En af de funktioner, som sitet byder på, finder du under menupunktet ‘Kontakter’. Her finder du personer, som – baseret på holdninger, værdier og personlighed – vurderes som værende særligt gode matches for dig. 

Finder du en person, som du godt vil lære bedre at kende, kan du som premium-medlem udveksle beskeder med vedkommende – ikke så meget nyt og revolutionerende i det. 

Til gengæld er det en smule nyskabende, at Dating30plus giver deres medlemmer muligheden for at foretage videoopkald, så de kan se hinanden i øjnene og fornemme, om samtalen flyder, når den ikke længere blot foregår på skrift.

Fordele

Meget brugervenligt site

Smart match-funktion

For seriøse singler i alderen 25-45 år

Alle brugere leder efter den store kærlighed

Mulighed for videoopkald

Ulemper

Prisen for et medlemskab er høj

Mistanke om falske profiler

Hvad koster et medlemskab hos Dating30plus?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder599 kr.1797 kr.
6 måneder499 kr.2994 kr.

Partner Med Niveau
D
ating for akademikere 

Screenshot af PartnerMedNiveau.dk

Partner Med Niveau er en elitedating-side for dig, der søger en målrettet og karrierebevidst partner.

Ikke for alle

Hos Partner Med Niveau er det ikke hvem som helst, der får lov at blive medlem. Her stilles der nemlig store krav til blandt andet medlemmernes grad af uddannelsesniveau.

Selv hævder Partner Med Niveau, at omkring 65 % af brugerbasen er akademikere. Det har ikke været muligt for os at verificere denne påstand, men der er ingen tvivl om, at størstedelen af brugerne hos Partner Med Niveau har mere end blot en 10. klasse. Langt de fleste medlemmer er nemlig veluddannede og yderst karrierebevidste.

Et godt dating site for dig, der stiller høje krav til en partner

Nogle finder måske Partner Med Niveau for en anelse snobbet, men der er ingen tvivl om, at personer, der har en lang liste med krav til en kommende partner, vil have fine betingelser for at finde kærligheden på netop denne datingside.

Smart matchsystem

Folkene bag Partner Med Niveau ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces, hvor blandt andet det – at søge sig frem til de gode potentielle partnere – kan være en tidsrøver. 

Derfor har folkene bag Partner Med Niveau udviklet et matchsystem, der sørger for, at du bliver eksponeret for profiler, som matchsystemet vurderer, du vil have gode chancer for at forelske dig i.

Afsæt god tid til at oprette dig

Når du registrerer dig hos Partner Med Niveau, skal du udfylde en personlighedstest med over 200 spørgsmål. 

Gennem denne test får du blandt andet mulighed for at give udtryk for dine mange præferencer til en potentiel partner. 

Med andre ord: Det tager lidt tid at oprette en god og grundig profil på Partner Med Niveau, men det er tiden værd. 

Alle dine svar bruges nemlig til at øge relevansen af de partnerforslag, som du får.

Videogennemgang af PartnerMedNiveau.dk

Fordele

Brugervenligt system

Veludviklet matchalgoritme

Seriøse medlemmer

Gratis oprettelse

Ulemper

Relativt dyrt at være medlem

Færre profiler end på de store brede datingsider


Mange profiler uden billeder

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1197 kr.
6 måneder309 kr.1854 kr.

Victoria Milan
Fræk datingside for dig, der søger sexpartnere

Screenshot af VictoriaMilan

Victoria Milan er en fræk datingside, der i mange år har brandet sig som den frække dreng i klassen, hvor gifte og folk i forhold kan finde affærer. 

Havde Victoria Milan udelukkende været en datingside, der faciliterer affærer, havde vi med garanti ikke promoveret sitet, da dette ikke ville have været foreneligt med vores moralske værdier.

Dog er Victoria Milan meget mere end blot et site, der appellerer til gifte og folk i forhold, der søger lidt spænding. 

Rigtig mange singler benytter nemlig også Victoria Milan, og det gør de typisk med henblik på at finde sexpartnere, og dette ser vi bestemt intet forkert i.

Tænk dig godt og grundigt om

Vi kan dog ikke lukke øjnene for, at Victoria Milan også tiltrækker en del, der ønsker at indlede en eller flere affære(r). 

Hvis du befinder dig i et forhold og overvejer at oprette dig hos Victoria Milan, vil vi opfordre dig til at tænke dig godt og grundigt om en ekstra gang, inden du opretter dig på platformen.

Er du nu helt, helt sikker på, at du ønsker at være din partner utro? 

Når først du har foretaget et sidespring, kan dette ikke gøres om, og ville du ikke blive ekstremt såret, hvis din partner var dig utro, uanset om I har problemer i forholdet eller ej? 

Det er din beslutning, men tænk dig nu godt og grundigt om.

En del fakeprofiler

Vær opmærksom på, at du vil støde på en del fakeprofiler hos Victoria Milan; sådan er det desværre på langt de fleste sexdating-sider. 

Netop derfor gør du klogt i at medbringe lidt sund skepsis, når du besøger platformen.

Hvis du fra start bliver bombarderet med beskeder, er det formentlig fra falske profiler. Formålet med beskederne vil være at lokke dig til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen. Du vil nemlig ikke kunne svare på dine beskeder, før du er betalende bruger.

Naturligvis er der også en masse reelle profiler hos Victoria Milan, hvorfor du uden tvivl – med lidt held og en smule charme – vil kunne lande en masse frække dates via platformen.

Videogennemgang af Victoria Milan

Fordele

Brugerne spiller med åbne kort

Lækkert layout

God til sjov og ballade

Brugervenligt system

Ulemper

Få finder kærligheden på siden

Overvægt af mandlige profiler


En række fakeprofiler

Hvad koster et medlemskab hos Victoria Milan?

PeriodePer månedI alt
1 måned399 kr.399 kr.
3 måneder299 kr.897 kr.
6 måneder219 kr.1314 kr.
12 måneder199 kr.2388 kr.

C-date
Brugervenligt sexdating-site, hvor du kan finde meget forskelligt

Screenshot af C-Date

Ligesom Victoria Milan er C-date også en datingside i den frække afdeling. 

Her søger størstedelen af brugerne nemlig også uforpligtende sexaftaler, hvilket kommer til udtryk allerede i forbindelse med oprettelsen. 

Opretter du en profil hos C-date, vil du nemlig skulle fortælle, hvad du søger blandt følgende muligheder:

  • Venskab
  • Et langvarigt forhold
  • En affære
  • Lidt sjov
  • En distraktion
  • Chat.

Selvom du kan angive, at du søger både enten ‘venskaber’ eller ‘et langvarigt forhold’, når du opretter dig hos C-date, er vores erfaring, at de fleste brugere tilmelder sig platformen for at finde uforpligtende dates.

Rebrandede sig for få år siden

Før i tiden var det endnu mere eksplicit kommunikeret, at C-date var en fræk datingside, end det er i dag. 

Dette skyldes blandt andet, at C-date rebrandede sig selv for ganske få år tilbage med henblik på at blive mindre fræk og mere bredt appellerende, og konsekvensen heraf har uden tvivl været en forøgelse i antallet af brugere, der benytter C-date med henblik på at finde et langvarigt forhold.

Dette betyder, at C-date muligvis også vil kunne være noget for dig, hvis du er seriøs i din jagt på kærligheden. 

Er dette tilfældet, vil vi dog – i og med at rigtig mange stadigvæk primært benytter C-date som en sexdating-side – råde dig til at give enten Dating.dk eller Single.dk chancen i stedet for. 

Dels fordi disse platforme byder på endnu flere brugere, men også fordi størstedelen af brugerne på disse platforme er på jagt efter kærligheden, og dette er altså endnu ikke tilfældet for størstedelen af C-dates brugere, selvom platformen for år tilbage ændrede en smule identitet og blev mere bredt appellerende.

Blakket ry på Trustpilot

Det er ikke Guds bedste børn, der står bag C-date, hvilket kommer til udtryk på Trustpilot, hvor platformen får en del tæsk. 

Vi har selv testet platformen og anerkender en række af de kritikpunkter, der gentages af mange anmeldere på Trustpilot. 

Dog skyldes en del af kritikken også, at folk ganske enkelt ikke får læst betingelserne grundigt nok, inden de opgraderer til et premium-medlemskab. 

Mange brokker sig nemlig over, at C-date trækker det samlede beløb for eksempelvis tre måneders medlemskab, kort efter man har opgraderet, men dette er altså klart og tydeligt kommunikeret på den side, hvor du kan opgradere dit medlemskab. 

Videogennemgang af C-date

Fordele

Brugervenligt system

Gode muligheder for at finde sexpartner

Gratis oprettelse

Høj diskretion og anonymitet

Ulemper

Pris i den høje ende

Betalt medlemskab er en nødvendighed

Ingen søgefunktion

Udmelding er ALT for besværligt

Hvad koster et medlemskab hos C-date?

PeriodePer månedI alt
3 måneder359 kr.1077 kr.
6 måneder269 kr.1614 kr.
12 måneder179 kr.2148 kr.

Be2 
International datingside, der vokser i Danmark

Screenshot af Be2

Selv hævder Be2, at det er selvbevidste singler, som finder kærligheden via deres service. 

Et af de elementer, som siden brander sig på, er dens veludviklede matchalgoritme.

Der bliver – ifølge folkene bag Be2 – ikke skudt med spredehagl på deres datingplatform, hvor du som bruger præsenteres for potentielle partnere på baggrund af de svar, du giver i en indledende personlighedstest.

Forsøger at være et seriøst dating site

Man skal ikke læse mange informationer på Be2’s hjemmeside, før man fornemmer stoltheden over matchmaking-systemet. 

Derudover fornemmer man også hurtigt en stor stolthed over at tilbyde brugerne en høj grad af anonymitet. Sidst, men ikke mindst fornemmer man en stolthed over at være en platform for seriøse datere.

Gratis oprettelse

Som udgangspunkt er det gratis at oprette sig hos Be2. Som alle andre datingsider har Be2 dog også interesse i at tjene penge, og derfor er det også begrænset, hvor mange funktioner du får adgang til via en gratis profil. 

Dog vil du med blot en gratis profil hos Be2 kunne tage en personlighedstest og udarbejde din egen profil med billeder og tekst. Ligeledes vil du – uden at skulle betale så meget som en krone – kunne modtage en evaluering af din personlighedstest samt se en liste over anbefalede partnere.

Her stopper den gratis leg desværre også…

Dette betyder, at hvis du ønsker at kontakte en eller flere af de profiler på din liste over anbefalede partnere, vil du være nødt til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen. 

Dårligt ry på Trustpilot

Be2 får desværre en del tæsk på Trustpilot. De kritikpunkter, der er mest gennemgående, vedrører, at antallet af medlemmer på Be2 ikke er synderligt højt, at priserne er for høje, og at det er unødvendigt besværligt at afmelde sig.

Derudover brokker mange sig også over, at Be2 har trukket et større beløb end forventet. 

Dette skyldes dog, at du hos Be2 betaler for den samlede premium-periode fra dag et. Med andre ord betyder det, at hvis du ønsker seks måneders premium-medlemskab hos Be2, så betaler du for samtlige seks måneder, kort efter du har opgraderet dit medlemskab. 

Videogennemgang af Be2.dk

Fordele

Mange fede features

Brugervenligt system

Kan bruges til dating i hele verden

Gratis oprettelse

Ulemper

Dårligt ry på Trustpilot

Høje priser

Svært at afmelde sig

Hvad koster et medlemskab hos Be2?

PeriodePer månedI alt
3 måneder499 kr.1497 kr.
6 måneder399 kr.2394 kr.
12 måneder299 kr.3588 kr.

Nextlove
Datingside for fraskilte og aleneforældre

Screenshot af Nextlove

Hvis du er træt af, at det – at du er aleneforælder – ofte viser sig at være en dealbreaker på de datingsider, hvor du sædvanligvis færdes, bør du overveje at give Nextlove.dk chancen.

Denne datingside er nemlig målrettet fraskilte samt aleneforældre, som gerne vil finde en partner at dele dagligdagen med.

Derfor er medlemmerne hos Nextlove.dk helt indforståede med, hvis der følger et eller flere børn med til pakken.

Relevante partnerforslag

Hos Nextlove.dk har man udviklet en særlig matchalgoritme, som bruges til at sætte dig i kontakt med de brugere, som algoritmen vurderer, du vil komme særligt godt overens med. 

Via en procentsats vil du kunne se, hvor godt du – ifølge algoritmen – passer sammen med de andre medlemmer på siden.

Kærlighed er dog underfundig og for kompleks til at kunne udregnes via matematiske formler. 

Derfor er der naturligvis heller ingen garanti for, at du forelsker dig i en af de personer, som matchalgoritmen vurderer, du passer godt med. 

Hvor om alting er, så synes vi dog, at procentsatserne fungerer fint som pejlemærker for, hvorvidt du bør tage kontakt til et andet medlem eller ej. 

Gratis oprettelse

Oprettelse på Nextlove.dk er gratis, men hvis du for alvor skal have noget ud af dit besøg på siden, er du nødt til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen. 

Det er nemlig først som betalende bruger, at du vil kunne skrive til de andre medlemmer.

Videogennemgang af Nextlove.dk

Fordele

Datingside målrettet fraskilte

Gratis oprettelse

God til dating på tværs af landegrænser

Brugervenligt system

Ulemper

En række fakeprofiler

Kundeserviceafdelingen roses ikke til skyerne

Hvad koster et medlemskab hos Nextlove?

PeriodePer månedI alt
3 måneder249 kr.747 kr.
6 måneder189 kr.1134 kr.
12 måneder129 kr.1548 kr.

Scor.dk
Datingside for de lystfulde typer

Screenshot af Scor.dk

Kendskabsgraden til Scor.dk er rigtig, rigtig høj, hvorfor der er stor sandsynlighed for, at du allerede kender til sitet.

Hvis du – mod forventning – aldrig før har hørt om Scor.dk, kan vi fortælle, at Scor.dk er en fræk datingside, hvor de fleste brugere søger uforpligtende dates og frække oplevelser.

Umiddelbart vil vi vurdere, at Scor.dk er den førende danske sexdating-side målt på antallet af medlemmer. I hvert fald er dette antal ganske højt, hvilket betyder, at aktivitetsniveauet på Scor.dk er rigtig, rigtig fornuftigt.  

Et af Danmarks ældste datingsites

På fødselsattesten for Scor.dk står der ‘1998’, hvilket gør Scor.dk til en af de absolut ældste datingsider i Danmark. Faktisk er det kun Dating.dk, der er ældre.

Benyttes både af par og singler

Scor.dk benyttes i stor stil af både par og singler, og selvom Scor.dk måske ikke er den mest romantiske arena, hvor der bliver spillet sød kærlighedsmusik på violin, har siden i tidens løb bragt en række par sammen. 

Som vi tidligere har været inde på, er Scor.dk dog ikke det mest oplagte sted for dig, hvis du søger kærligheden; langt de fleste medlemmer hos Scor.dk søger nemlig primært sexdates og frække oplevelser.

Fordele

Mange aktive brugere

God kundeservice

En af de ældste og mest anerkendte sider

Mulighed for at lave en par-profil

Ulemper

Overtal af mænd

Hvad koster et medlemskab hos Scor.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned149 kr.149 kr.
3 måneder116 kr.349 kr.
12 måneder83 kr.999 kr.

ScorNU 
Populær hos dem, der kan lide at chatte frækt

Screenshot af ScorNU

ScorNU.com er en datingside inden for kategorien ‘sex dating‘. 

Siden er særligt populær hos dem, der kan lide at chatte frækt med andre. Der er nemlig godt gang i kedlerne med frække ord og beskeder på chat-komfuret hos ScorNU.com. 

Alternativ betalingsmodel

Hos ScorNU.com opereres der ikke med premium-abonnementer. I stedet opereres der med ‘credits’, som du kan og skal benytte, når du ønsker at skrive med andre. 

En stor fordel ved ScorNU.com’s betalingsmodel er, at du kun kaster penge efter platformen, når der er interesse for din profil og nogle at skrive med. 

Til gengæld synes vi dog personligt, at det er alt, alt for dyrt at sende beskeder på ScorNU.com. For at konkretisere kan vi fortælle, at det sagtens kan koste dig 10 kroner at sende én besked på platformen.

Gratis oprettelse og fin velkomst

Hvis du er nysgerrig på ScorNU.com, kan vi glædeligt informere dig om, at det er helt gratis at oprette en profil på platformen. 

Når du opretter dig, får du tilmed en rigtig fin velkomst, der blandt andet involverer to gratis ‘credits’, hvilket betyder, at de første to beskeder, du sender, er på husets regning.

Ikke nogen pæn side

ScorNU.com vinder næppe mange designpriser. Siden er nemlig ikke særligt visuelt lækker – faktisk har den et lidt gammeldags look. 

Til gengæld er den ganske overskuelig og brugervenlig, og det er nu engang det vigtigste for langt de fleste.

Du vil støde på fakeprofiler

Der er beklageligvis en del fakeprofiler på ScorNU.com. 

Fakeprofiler er desværre rimelig fast inventar på de fleste sexdating-sider, hvorfor den type profiler nok bare er et vilkår, du skal lære at leve med, hvis du ønsker at sexdate online. 

Fordele

Brugervenligt system

Ikke bundet af et fast abonnement


Fin velkomst


Gratis oprettelse

Ulemper

En del fakeprofiler

Siden er lidt grim

Hvad koster et medlemskab hos ScorNU?

Antal flirtsI alt
1099 kr.
25225 kr.
50399 kr.

Zoosk
International datingside med veludviklet matchmaking-teknologi

Zoosk er en verdensomspændende datingplatform, der opererer i mere end 80 forskellige lande.

Langt de fleste, der dater via Zoosk, gør det via Zoosks app, som er en af de absolut mest populære datingapps, der findes.

Over 40 millioner brugere på verdensplan

På verdensplan har Zoosk mere end 40 millioner brugere, hvilket gør Zoosk til en af de største datingservices globalt set.

Desværre har Zoosk endnu ikke fået så godt fat i det danske publikum, hvorfor du ikke skal forvente et synderligt højt aktivitetsniveau blandt danske brugere, sæt du giver Zoosk chancen.

Matcher brugere ved hjælp af avanceret algoritme

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche brugerne. 

Hos Zoosk er der tale om en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, der løbende indsamler informationer om brugernes adfærd. 

Dette betyder derfor, at Zoosks algoritme matcher brugerne med afsæt i blandt andet adfærdsmønstre.

Fordele

Mange fine funktioner

Flot layout

Gratis oprettelse

Brugervenligt system

Ulemper

Hagles ned på Trustpilot

Få danske brugere


En del fakeprofiler

Hvad koster et medlemskab hos Zoosk?

PeriodePer månedI alt
1 måned220 kr.220 kr.
3 måneder145 kr.435 kr.
6 måneder100 kr.600 kr.

Badoo
Ikke kun for dig, der søger kærligheden

Screenshot af Badoo

Badoo adskiller sig fra en del af de andre datingsider i vores oversigt ved ikke nødvendigvis at være målrettet dig, der leder efter en kæreste.

At finde en kæreste via Badoo er bestemt en mulighed, og mange bruger da også tjenesten med netop dette formål, men tanken bag Badoo er faktisk at være et mødested for fremmede med forskellige intentioner.

Derfor vil der også være en del brugere på Badoo, der søger venskaber frem for kærlighed. Vores erfaring er dog, at størstedelen af brugerne leder efter en kæreste.

Brugerflade minder en smule om Tinder

En af de mest populære funktioner på Badoo minder om Tinders hovedfunktion – nemlig swipe-funktionen. 

Via denne funktion præsenteres du for profiler i din nærhed, som du enten kan give et like eller afvise.

Hvis du liker en profil og vedkommende også liker dig, bliver I et match og vil kunne skrive sammen.

Funktionen er både underholdende, sjov og effektiv. Den sikrer nemlig, at du tager stilling til en masse profiler.

Fin app til mobilen

Badoo har også en app, som er værd at installere på din smartphone, hvis du skulle vælge at oprette dig på siden. Appen fungerer nemlig rigtig godt og er dejligt brugervenlig.

Fordele

Underholdende funktioner

Fine priser

Gratis oprettelse

Du kommer ret langt med en gratis profil

Ulemper

Lidt overfladisk

Ikke særligt nyskabende

Hvad koster et medlemskab hos Badoo?

PeriodePer månedI alt
1 måned174,99 kr.174,99 kr.
3 måneder138,33 kr.414,99 kr.
6 måneder103,16 kr.619 kr.
Resten af livet
999 kr.

MitDating
Gratis og seriøs datingside

Screenshot af MitDating

Hos MitDating.dk behøver du ikke at bruge en eneste krone på at finde kærligheden. Denne datingside lader nemlig brugerne undtagelsesvis få adgang til stort set samtlige funktioner med et gratis medlemskab.

Med andre ord betyder det, at du hos MitDating.dk ikke skal betale for at udveksle beskeder med de andre medlemmer. 

Dog kan du – hvis du ikke ønsker at være underlagt nogen som helst begrænsninger – tilkøbe dig premium-adgang. 

Sletter aktivt falske profiler

Hos MitDating.dk gør man en dyd ud af at opsnuse falske profiler og slette disse. 

En indsats, som vi kun kan bifalde. Der findes nemlig ikke noget mere irriterende end at spilde tid på falske profiler.

Du skal være bosat i Danmark

Efter sigende er det ikke muligt at oprette sig hos MitDating.dk, hvis ikke man befinder sig i Danmark. 

Dermed kan du være ganske sikker på, at alle andre brugere geografisk befinder sig i samme land som dig – såfremt du altså bor i Danmark.

Fordele

Gratis at bruge

Se, hvor godt et match du er med andre brugere

Fine anmeldelser på Trustpilot

Ulemper

Ikke super mange brugere

Hvad koster et medlemskab på MitDating?

(Medlemskab er ikke påkrævet)

PeriodePer månedI alt
1 uge39 kr.
1 måned79 kr.79 kr.
3 måned53 kr.159 kr.

Elitedaters
Datingside for kræsne singler med ambitioner og høje forventninger til en kommende partner

Screenshot af Elitedaters

Elitedaters er – som navnet på siden antyder – en elitedating-side, hvilket betyder, at ligesom Partner Med Niveau så appellerer Elitedaters til dig, der har styr på karrieren, og som stiller høje krav til en kommende partner.

Ikke alle kan blive medlem hos Elitedaters

Hos Elitedaters bliver du ikke uden videre medlem. 

Her skal din profil nemlig vurderes af Elitedaters-redaktionen, som vil tage stilling til, om du er kvalificeret til at få fuld adgang.

Hvad er kravene?

Når redaktionen vurderer, hvorvidt du skal tildeles fuld adgang til sitet, lægger de vægt på, hvorvidt du er veluddannet, og om du har brugt tid og energi på at kreere en velskrevet profiltekst. 

De fleste brugere bor i storbyerne

De fleste af brugerne på Elitedaters er akademikere, og omkring 80% af medlemmerne er bosat i eller omkring de danske storbyer. 

2 dages gratis premium-medlemskab

Hvis du godkendes af redaktionen, får du 2 dages gratis medlemskab uden binding, hvorefter du vil skulle betale for at fortsætte med at bruge siden. 

Videogennemgang af Elite Daters

Fordele

To dages gratis betalt medlemskab ved oprettelse

Seriøse og veluddannede brugere

Alle profiler skal vurderes og godkendes af redaktionen

Ulemper

Ikke et specielt brugervenligt site

En del inaktive profiler

Hvad koster et medlemskab hos Elitedaters?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder195 kr.585 kr

FarmerDating
Dating for folk på landet

Leder du efter en, der holder af dyr, bondegårde og det landlige liv, så er FarmerDating formentlig det rigtige sted at lede for dig.

På FarmerDating vil du nemlig møde landmænd og -kvinder, folk, der bor på landet, og folk, der gerne vil bo uden for storbyen.

Ikke mange aktive brugere

Aktivitetsniveauet er desværre ikke vildt højt på Farmerdating.

Ligeledes virker det ikke til, at holdet bag siden har brugt meget energi på at optimere brugeroplevelsen.

Funktionaliteten og udseendet er nemlig lidt gammeldags.

Trods dette mener vi dog alligevel, at siden har sin eksistensberettigelse, og at den fungerer fint som samlested for alle de landmænd, der ønsker at søge kærligheden digitalt.

Fordele

Datingside for folk på landet

Fine anmeldelser fra brugerne på sitet

Rimelige priser

Gratis oprettelse

Ulemper

Lavt aktivitetsniveau

Brugerfladen trænger til en opdatering

Hvad koster et medlemskab hos FarmerDating?

PeriodePer månedI alt
1 måned129 kr.129 kr.
3 måneder99 kr.299 kr.

FAQ – dating

Hvordan fungerer en datingside?

På en datingside kan man finde andre singler og interagere med disse. Mange datingsider har udviklet smarte matchalgoritmer, der gør, at man præsenteres for ekstremt relevante partnerforslag. 

Datingsider kan have mange forskellige funktioner, men en række af de funktioner, som de fleste sider har, er en søgefunktion, muligheden for at skrive med andre medlemmer samt muligheden for at designe sin egen profil med blandt andet tekst og billeder.

Hvad koster det at oprette en profil på en datingside?

På langt de fleste datingsider er det gratis at oprette en profil. Det er dog sjældent, at man kommer særligt langt med en gratis profil.

Som regel skal man nemlig opgradere sit medlemskab til et betalt et af slagsen for at skrive med andre medlemmer.

Hvilken datingside er bedst?

Det er svært at svare på, hvilken datingside der er bedst, da svaret altid vil være betinget af spørgens krav og forventninger. 

Den side, der er bedst for en person, er det ikke nødvendigvis for en anden, hvis de to personer har vidt forskellige krav og forventninger.

Hvilken datingside skal jeg vælge?

Du skal vælge den datingside, der passer bedst til dine behov. Hvis du er senior og seriøs i din jagt på kærligheden, er en seniordating-side formentlig det rette valg for dig. 

Er du derimod en yderst polyamorøs type, der leder efter frække bekendtskaber, vil en sexdating-side formentlig være det perfekte valg.

Er du derimod midaldrende, seriøs i din jagt på kærligheden og på udkig efter en datingside med et højt aktivitetsniveau, vil Dating.dk og Single.dk være de mest oplagte valg for dig, da disse sider – målt på antallet af medlemmer – er de største i Danmark.

Hvordan får jeg succes med online dating?

Først og fremmest er det vigtigt, at du er åben for at møde nye mennesker. Du skal engagere dig, når du får henvendelser, og det er en styrke, hvis du selv er opsøgende og henvender dig til andre. Du skal selv gøre en indsats, hvis samtalerne skal flyde.

Derudover er det også vigtigt, at du gør noget ud af din profil. En skarp profiltekst og et godt profilbillede er et must! 

Kampen om opmærksomhed på en datingside kan nemlig være hård, da du vil skulle konkurrere med en masse andre medlemmer, som stensikkert også gør sig umage. 

Om dating sider

Som du kan se i vores oversigt, er der dating sider for stort set enhver målgruppe. Det bør i øvrigt pointeres, at vi slet, slet ikke har medtaget samtlige dating sider, der findes. 

Der findes eksempelvis en række nichesider, som vi har vurderet som værende for smalle til at skulle indgå i vores oversigt over de bedste dating sider. 

Dette skyldes, at ønsket fra vores side med oversigten har været udelukkende at fremhæve relativt bredt appellerende og veletablerede dating sider, som hver især byder på brugerflader, der kan resultere i gode datingoplevelser.

Vær derfor opmærksom på, at ovenstående oversigt ikke er udtømmende, når det kommer til danske dating sider, og at der – hvis du er meget specifik og målrettet i din jagt på en partner – måske findes en nicheside, som er et endnu bedre valg for dig end en af de sider, som vi har valgt at fremhæve.

Stor vækst i antallet af dating sider de seneste år

Før i tiden fandt mange kærligheden i byen, gennem deres netværk eller via kontaktannoncer. Sådan er det umiddelbart ikke længere. Vi føler os ret overbeviste om, at langt de fleste kærestepar i dag finder hinanden via en dating side eller -app

Vi forestiller os, at rigtig mange sætter pris på at være født i en tidsalder, hvor dating sider og -apps er tilgængelige. 

Det er nemlig ikke let at finde kærligheden, og for mange er det rigtig svært at skabe kontakt til fremmede mennesker, de finder interessante i den virkelige verden. 

For de fleste bliver kontaktskabelsen lidt lettere, når de har fået alkohol indenbords, men der findes mange, som end ikke under påvirkning af lidt alkohol kan finde modet til at henvende sig til en potentiel partner.

For os er det tydeligt, at mange finder det lettere at tage den første kontakt til et fremmede menneske online. 

At det forholder siger sådan kan måske skyldes, at den potentielle afvisning foregår i et aflukket, hemmeligt rum og ikke ude i offentligheden. Der er stensikkert mange mekanismer, der har indflydelse på, hvorfor mange synes, at det er lettere at henvende sig til fremmede på dating sider, og du vil sikkert selv hurtigt kunne komme i tanke om et par.

Stadigvæk mange singler

Selvom teknologiske fremskridt har muliggjort, at vi mennesker nu også kan date online, og at der generelt er kommet mange flere datingmuligheder, har dette ikke ført til et fald i antallet af enlige. Ifølge seneste hustandsoptælling fra Danmarks Statistik fremgår det nemlig, at der aldrig har været flere enlige på landsplan (2023).

Værd at bemærke, om denne statistik er det dog, at den baserer sig på hustandsforhold, hvorfor par, der ikke lever sammen, tælles med som enlige. Hvor om alting er, så kan statistikken sagtens ses som en klar antydning af, at antallet af singler i hvert fald ikke virker til at være faldende, selvom der aldrig har været flere muligheder for at date.

Hvor meget gør du selv for at finde kærligheden?

At date online er på ingen måde stigmatiseret, som det var engang. I dag er det fuldt ud socialt acceptabelt at oprette en profil på en dating side, og der er intet forkert i at have mødt sin kommende livspartner online. Derfor skal du da endelig heller ikke holde dig tilbage med at oprette dig på en eller flere dating sider, hvis du godt kunne tænke dig at finde en kæreste. 

Årsagen for ikke at oprette sig skal i hvert fald ikke være en frygt for udskamning. 

Find en datingside, der passer til dit formål

Som du kan se lidt længere oppe, er der mange forskellige dating sider, og de tilbyder hver især noget forskelligt.

Hvorfor er der så stort et udvalg af dating sider?

Det skyldes, at markedet forlanger det. Folk søger kærligheden på vidt forskellige måder, og folk søger vidt forskellige ting. 

Eksempelvis søger nogle en kæreste, der er yderst karrierebevidst, og som har styr på sit liv. Derfor opstod sider som Partner Med Niveau og EliteDaters. 

Andre er kommet godt op i alderen og leder efter en jævnaldrende sjæleven. Til dem findes der seniordating-sider. 

Atter andre søger blot sex og sjov, og for disse findes der sexdating-sider såsom C-date, Scor.dk og Victoria Milan.