Datingsider

Mange mennesker finder kærligheden på en datingside – måske er det også der, din kommende kæreste befinder sig?

Se også vores sublime oversigt over datingapps.

Vi har herunder samlet en oversigt over nogle af de mest populære datingsider. I oversigten fremgår centrale informationer om de enkelte datingsider. Disse informationer gør forhåbentligt, at det bliver pærelet for dig at vælge den datingside, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Hvis du ønsker at læse yderligere om de forskellige datingsider, kommer der efter oversigten nuancerede beskrivelser af, hvad der kendetegner de forskellige datingsider. Hop til disse her.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du opretter en profil på en eller flere af nedenstående datingsider.

Veludviklet matchalgoritme
Bredt aldersspektrum
Over 50.000 aktive medlemmer
Stor artikeldatabase med tips til dating

+200.000 medlemmer
Minimum 18 år
Nem og gratis oprettelse
Danmarks største datingside

Nem og hurtig oprettelse
Dating for voksne over 40 år
God kundesupport døgnet rundt
Masser af gode tips og tricks til dating

Find både venskaber og kærlighed
For singler over 50 år
Gode vejledende artikler med tips og tricks
Brugervenligt system

Dating for aktive mennesker over 50 år
Ligelig fordeling mellem kønnene
Quiz med de andre medlemmer
Formidabel kundeservice

Læs inspirerende kærlighedshistorier
Minimum 18 år
Gode vejledende artikler med tips og tricks
Få adgang til adskillige single-events

Skræddersyede partnerforslag
65 % af brugerne er akademikere
Yderst seriøs datingside
Mange tips og tricks til at finde kærligheden

Find en affære
Høj diskretion
Du sætter selv dine grænser
Gratis oprettelse

Hastigt voksende datingside
Over 19 mio. medlemmer fordelt i 37 lande
Partnerforslag baseret på personlighedstest
Brugerne har fuld kontrol over privatlivet

Nextlove - Datingsider

Dating for skilte og aleneforældre
Tjek, hvor godt du passer med andre brugere
Oprettelse er gratis
Brugere er verificerede

Veludviklet Behavorial Matchmaking-teknologi
Servicen har en meget populær mobilapp
Verdensomspændende service
Over 40 mio. brugere på verdensplan

Altid mange brugere online
Find en sexpartner
Benyttes af både par og singler
En af Danmarks ældste datingsider

Find en kæreste, venner eller noget tredje
Samme koncept som Tinder
Har en populær app
Gratis oprettelse

Helt gratis – ingen betaling!
Dating for alle, unge såvel som gamle
Gode anmeldelser
Profiler godkendes manuelt

For singler med ambitioner
Brugerne er veluddannede
To dage gratis uden binding
Særligt populær i storbyerne

Dating for folk på landet
Målrettet datingside
Gratis oprettelse
Beskedent antal aktive brugere

Single.dk har eksisteret siden 1999. Lige siden begyndelsen har formålet for single.dk været at hjælpe singler med at finde kærligheden. Single.dk bryster sig at være den datingside, der bringer flest par sammen. Hvorvidt dette er sandt, må stå for egen regning, men det er i hvert fald, hvad de hævder på deres hjemmeside.

Single.dk - guide til datingsider

En ting, som dog stensikkert er sandt, er, at de har udviklet en avanceret matchalgoritme. Denne algoritme skal øge chancerne for, at man bliver eksponeret for folk, som man passer godt sammen med.

Når man er tilmeldt single.dk, kan man søge kærligheden døgnet rundt. De har nemlig fine apps til både iOS og Android, hvor man kan følge med i, om hende den søde eller ham den flotte har svaret på ens besked.

Hvad koster et medlemskab hos Single.dk?

PeriodePer månedI alt
4 månederFørste måned 29 kr.
herefter 199 kr. 
626 kr.

Dating.dk – Danmarks største datingside

Langt de fleste kender Dating.dk. Det er nemlig Danmarks største datingside. Siden har været aktiv siden 1998, og i dens levetid har over 500.000 mennesker været forbi for at oprette en profil. Kønsfordelingen er omkring 50/50.

Det er let at oprette en profil, og brugerfladen er meget intuitiv. Det er næppe noget tilfælde. Dating.dk sigter nemlig bredt, og når man gør det, er det vigtigt, at det er let at oprette en profil, uanset om man er ung og digital indfødt, eller om man senior uden for meget teknisk snilde.

Dating.dk anmeldelse, priser og kønsfordeling

Når du er oprettet, kan du let definere, hvad du søger, hvorefter systemet vil præsentere dig for en række potentielle partnere, og så er det ellers bare at tage initiativ og skabe den første kontakt til din potentielt kommende kæreste.  

Hvad koster et medlemskab hos Dating.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned179 kr.179 kr.
3 måneder129 kr.387 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.

40plus.dk – dating for folk over 40

40plus er for midaldrende, der er seriøse i deres jagt på kærligheden og nye venskaber. På 40plus er der over 50.000 aktive profiler, så det er ikke utænkeligt, at din kommende kærlighed befinder sig derinde.

Datingsiden blev grundlagt i 2006 og havde fra start et ønske om at skabe fællesskaber, dels for folk, der søgte kærligheden, men også for folk over fyrre, der søgte nye bekendtskaber.

40plus.dk - guide til netdating

40plus er derfor ikke blot for dem, der søger den store kærlighed. Det er også for midaldrende, der gerne vil udvide deres netværk. På 40plus kan man finde bekendtskaber, der deler ens hobbyer og interesser. 

Hvad koster et medlemskab hos 40plus?

PeriodePer månedI alt
1 måned169 kr.169 kr.
3 måneder119 kr.357 kr.
6 måneder89 kr.534 kr.

Senior.dk – troværdigt datingsite for seniorer

Senior.dk er et dating- og mødested for folk over 50 år. Senior.dk er altså ikke stedet for ungdomslingo og hashtags, men derimod et sted for ældre mennesker, der er på udkig efter en kæreste eller nye venner.

Senior.dk er en senior dating-side, der fra begyndelsen har haft følgende mål: at skabe en seriøs platform for voksendating. Dette formål har platformen stadigvæk i dag, og derfor allokerer senior.dk ressourcer til at holde siden fri for trolls og lignende.

Senior.dk bruger mange timer på aktivt at slette useriøse og inaktive datingprofiler. Vælger du senior.dk, er du derfor sikker på at slippe for ballademagere og folk, der spilder din tid.

Hvad koster et medlemskab hos Senior.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned125 kr.125 kr.
3 måneder83 kr.249 kr.
6 måneder69 kr.414 kr.

50plusmatch – dating for aktive seniorer

50plusmatch tilbyder målrettet dating for seniorer. Man skal nemlig minimum være 50 år for at oprette en profil her. Datingservicen har eksisteret siden 2010, og allerede fra begyndelsen har målet været at tiltrække ældre mennnesker, der kan lide at holde sig i form.

Datingservicen forsøger konstant at være med på noderne. Derfor implementerer folkene bag jævnligt nye, smarte teknologier, der skal bidrage til, at brugerne får lettere ved at navigere rundt på siden, og at brugerne præsenteres for så relevante partnerforslag som muligt.

50plusmatch - guide til datingsider

Folkene bag 50plusmatch prioriterer kundeservice rigtig højt, og derfor garanterer de også, at de svarer hurtigt på enhver mail, de får. Og det er ikke bare et standardsvar med et links til en side, hvor den fortvivlede bruger skal lede efter sit svar blandt en masse andre svar. Det er personlige og præcise svar.

Holdet bag 50plusmatch har udviklet en fin app, så man kan bruge deres service, selvom man ikke sidder ved computeren. Appen er, ligesom desktop-udgaven, ganske brugervenlig.

Hos 50plusmatch er det muligt for betalende medlemmer at chatte med hinanden. Det er let og hurtigt, og man kan starte en-til-en-samtaler med ethvert betalende medlem, uanset om man sidder foran computeren eller bruger appen.

I chatten kan man naturligvis skrive sammen, men man kan også sende hinanden en masse sjove GIFs – altså ultrakorte videoer. Det bliver at være yderst fornøjeligt, og de mange GIFs er værdsatte af brugerne, der ikke lige kan komme på noget at indlede en samtale med.

Hvad koster et medlemskab hos 50plusmatch?

PeriodePer månedI alt
1 måned199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.

Match.com – datingservice med fokus på både online og offline dating

Match.com har en salgsfrase, der lyder således: “Det begynder med et klik.” Denne frase har bidt sig fast i hjernemassen på de fleste – sikkert også dig.

For match.com er det vigtigt, at dating er let. Derfor har de udviklet en flot og overskuelig brugerflade, der gør det nemt at tage kontakt til potentielle partnere.

Match.com - guide til datingsider

Match.com forener det virtuelle med det fysiske. Regelmæssigt inviterer de nemlig til singleaftener, hvor medlemmerne på en afslappet og behagelig måde kan møde ligesindede. Dette bifalder vi, da vi mener, at der er mange fordele ved at møde andre singler i virkeligheden. Det er nemlig aldrig til at sige, hvorvidt man har kemi, når man blot skriver sammen. Det opdager man først, når man mødes i den virkelige verden.  

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.

Partnermedniveau.dk – dating for akademikere 

Partnermedniveau.dk er for dig, der søger en målrettet og karrierebevidst partner. Partner med niveau tilhjører kategorien elitedating. 65 % af brugerne er akademikere, og chancen for at møde veluddannede folk på denne datingside er dermed ganske stor.

Nogle finder måske siden lidt snobbet, men der er ingen tvivl om, at personer, der har en lang liste krav til en kommende partner, har fine betingelser for at finde kærligheden her.

Partnermedniveau - guide til datingsider

Folkene bag partnermedniveau.dk ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces. Det kan tage lang tid at søge sig frem til de gode matches. Derfor har siden et veludviklet matchsystem, der sørger for, at man bliver eksponeret for mennesker, som man meget vel kunne forelske sig i.

Når man registrerer sig på partnermedniveau.dk, udfylder man en personlighedstest med over 200 spørgsmål. Gennem denne test får man mulighed for at give udtryk for ens mange præferencer til en potentiel partner. 

Med andre ord: Det tager lidt tid at oprette en god og grundig profil på partnermedniveau.dk, men når man først har defineret sine ønsker til en kommende pa sørger systemet for, at man bliver præsenteret for ekstremt relevante datingforslag.

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1197 kr.
6 måneder309 kr.1854 kr.

Victoriamilan.dk – for dig, der leder efter en affære

Vi, der står bag findenkaereste.dk, betragter egentlig os selv som moralsk ansvarlige mennesker, og derfor kan det virke lidt paradoksalt, at vi har valgt at tage Victoriamilan.dk med i vores oversigt over danske datingsider.

Man kan nemlig sagtens diskutere, hvor etisk denne side er. Man kan dog ikke ignorere, at rigtig mange søger spænding uden for parforholdet. Hvis vi mennesker var så hæderlige, som Jesus forsøgte at opdrage os til at være, så eksisterede siden ikke. 

Victoria Milan - guide til datingsider

Men det er vi ikke, og derfor er det et marked for arrangeret utroskab. Siden kan dog også bruges af folk, der lever i åbne forhold. Det bifalder vi i den grad, og i den forbindelse har datingsiden sin eksistensberettigelse.

Hvis du endnu ikke har hørt om Victoriamilan.dk, kan vi fortælle dig, at der er tale om en sexdating-side, der primært henvender sig til folk i faste forhold, der søger affærer. Hvis du savner lidenskab, spænding og nærhed, kan du få det på Victoriamilan.dk. På siden kan du også finde længerevarende affærer, engangsknald og anonyme onlineflirts. 

Som medlem af Victoria Milan er du 100 % anonym. Du behøver ikke at opgive identificerende personlige oplysninger såsom navn, adresse eller telefonnummer.

Bemærk, at du vil støde på en del fakeprofiler på platformen. Sådan er det desværre på langt de fleste sexdating-sider og desværre også denne her. Netop derfor gør du klogt i at medbringe lidt sund skepsis, når du besøger platformen. Når du fra start bliver bombarderet med beskeder, er det formentlig fra falske profiler. 

Blandt fakeprofilerne findes der dog også en masse reelle profiler, så det er ikke, fordi et medlemskab på platformen ikke kan føre til noget; det kan det sagtens.

Hvad koster et medlemskab hos Victoria Milan?

PeriodePer månedI alt
1 måned399 kr.399 kr.
3 måneder299 kr.897 kr.
6 måneder219 kr.1314 kr.
12 måneder199 kr.2388 kr.

Be2 – international datingside, der vokser i Danmark

Be2 hævder, at det er selvbevidste singler, som finder kærligheden via deres service. Et af de elementer, som siden differentierer sig ved og brander sig på, er dens veludviklede matchalgoritme.

Der bliver – ifølge folkene bag siden – ikke skudt med spredehagl hos Be2, hvor brugerne præsenteres for potentielle partnere på baggrund af de svar, de giver i en indledende personlighedstest.

Be2 - guide til datingsider

Man skal ikke læse mange informationer på Be2’s hjemmeside, før man fornemmer stoltheden over deres matchmaking-system. Derudover er de også stolte over, at deres service tilbyder brugerne en høj grad af anonymitet. Ligeledes hævder de, med stolthed i stemmen, at deres side er for seriøse datere. Brugere på Be2 er ikke på platformen for at finde et one night stand eller lignende. De er der for at finde kærligheden.

Som udgangspunkt er det gratis at oprette sig hos Be2. Som alle andre datingsider har Be2 dog også interesse i at tjene penge, og derfor er det også begrænset, hvor mange funktioner man har med en gratis profil. 

Med en gratis profil kan man tage personlighedstesten og udforme ens profil. Derudover er det gratis at modtage en evaluering af ens personlighedstest samt en liste over anbefalede partnere.

Det sjove kan dog først begynde, når man smider penge i datingmaskinen, for det er ikke muligt at skrive til andre profiler uden at være premium-bruger. 

Vær opmærksom på, at der er adskillige brugere, der hævder, at de bliver faktureret for et større beløb, end Be2 oplyser, og at Be2 klarer sig virkelig dårligt på Trustpilot.

Hvad koster et medlemskab hos Be2?

PeriodePer månedI alt
3 måneder499 kr.1497 kr.
6 måneder399 kr.2394 kr.
12 måneder299 kr.3588 kr.

Nextlove – datingside for fraskilte og aleneforældre

Nextlove.dk har set et hul i markedet og målrettet deres datingside til fraskilte eller aleneforældre, som gerne vil finde en partner at dele dagligdagen med.

Når man skal finde en partner, er det en fordel, at men er nogenlunde på samme stadie i tilværelsen – en 40-årig med to børn har næppe så meget tilfælles med en 25-årig som lige er blevet færdig med at gå i skole. 

Det er derfor oplagt at oprette sig hos Nextlove.dk, hvis du er alene med børn og/eller er fraskilt – det er de andre på datingsiden nemlig også. Du er garanteret, at I har noget tilfælles, og dermed noget at snakke om, samtidig med at de andre på siden er indforståede med din situation. 

Hos Nextlove.dk har de udviklet en særlig match-algoritme, som bruges til at sætte dig i kontakt med dem som algoritmen vurderer, du vil komme særligt godt overens med. På baggrund af en procentsats kan du se, hvor godt du passer sammen med de andre medlemmer på siden. 

Oprettelsen er gratis på siden, men for at få mest muligt ud af sin profil er det nødvendigt at betale for at opgradere den. 

Hvad koster et medlemskab hos Nextlove?

PeriodePer månedI alt
3 måneder249 kr.747 kr.
6 måneder189 kr.1134 kr.
12 måneder129 kr.1548 kr.

Zoosk – international datingside med veludviklet matchmaking-teknologi

Zoosk er den datingservice, der har den bedst sælgende app i Apples App Store. Det høje salgstal kan dels forklares ved, at Zoosk er en verdensomspændende datingservices, der kan benyttes i 80 lande.

Der findes i dag over 40 millioner brugere af Zoosk, så mon ikke der findes minimum en Zoosk-bruger, som du finder bare en smule charmerende.

Zoosk - guide til datingsider

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche brugerne. 

Hos Zoosk er der tale om en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, der løbende samler informationer om den enkelte brugers adfærd, og som på baggrund af disse informationer udvælger en række profiler, som den enkelte brugere formentlig passer godt sammen med.

Hvad koster et medlemskab hos Zoosk?

PeriodePer månedI alt
1 måned220 kr.220 kr.
3 måneder145 kr.435 kr.
6 måneder100 kr.600 kr.

Scor.dk – datingside for de frække

Scor.dk er en af de ældste dating-spillere på markedet. Siden har eksisteret siden 1998, og folkene bag hævder, at mere end 5.000.000 profiler er blevet oprettet i løbet af sidens levetid.

Scor.dk er nok ikke for de store romantikere, der søger sjælevenner, røde roser og poetiske komplimenter, der kommer helt indefra. Siden benyttes primært til den mere frække del, altså til at finde en sexpartner. Der er tale om såkaldt sexdating.

Siden benyttes i stor stil af både par og singler, og selvom Scor.dk måske ikke er den mest romantiske arena, hvor der bliver spillet sød kærlighedsmusik på violin, er det dog lykkedes for nogle at finde kærligheden derinde. Måske det også kan lykkes for dig?

Hvad koster et medlemskab hos Scor.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned149 kr.149 kr.
3 måneder116 kr.349 kr.
12 måneder83 kr.999 kr.

Badoo – ikke kun for dig der søger kærligheden

Badoo adskiller sig fra de andre datingsider på listen ved ikke nødvendigvis at være målrettet dig, der leder efter en kæreste. Det er bestemt en mulighed, og mange bruger også siden til netop dette formål, men tanken bag Badoo er faktisk, at det skal være et mødested for fremmede med forskellige intentioner.

På Badoo vil der altså være brugere der kun søger nye venner, men det er som sagt vores erfaring, at langt de fleste opretter sig med henblik på at finde en partner. 

Konceptet på Badoo er i stil med det du måske kender fra Tinder, hvor du bliver præsenteret for en række potentielle partnere, som du så skal godkende eller afvise. Vedkommene du giver tommel op eller ned, vil kun opdage at du synes godt om dem, hvis de gør det samme ved dig. Du slipper altså med andre ord for, at andre opdager at du har liket dem, hvis det ikke er gengældt. 

Badoo har også en app som er værd at installere på din smarphone, hvis du skulle vælge at oprette dig på siden. 

Hvad koster et medlemskab hos Badoo?

PeriodePer månedI alt
24 timer650 kr.20,99 kr.
1 uge249,95 kr.49,99 kr.
1 måned174,99 kr.174,99 kr.
3 måneder138,33 kr.414,99 kr.
6 måneder103,16 kr.619 kr.
Resten af livet999 kr.

MitDating – gratis og seriøs datingside

Hos MitDating.dk skal du ikke bruge en krone for at lede efter kærligheden. Siden er nemlig helt og aldeles gratis. 

Hos MitDating gør de en dyd ud af at opsnuse falske profiler, hvorfor du slipper for at spilde din tid på at flirte med en person, som ikke eksisterer.

Efter sigende skulle det ikke være muligt at oprette sig, hvis ikke man bor i Danmark. 

Simpel og velfungerende datingside, som er gratis at bruge.

MitDating - guide til datingsider

Hvad koster et medlemskab på MitDating?

PeriodePer månedI alt
1 måned59 kr.59 kr.

Elitedaters – datingside for kræsne singler med ambitioner og forventninger til en kommende partner

Det kan hurtigt lyde en smule snobbet og elitært, når man taler om elitedating, men det er faktisk også meningen. Denne type datingside er nemlig for dem som har særligt høje krav til deres partner.

Du bliver ikke medlem uden videre, for din profil skal nemlig vurderes af redaktionen på siden, inden du får fuld adgang til datingsitet. Det betyder altså, at det ikke er alle og enhver der kan blive oprettet som bruger, men det betyder også at der er en risiko for, at du bliver afvist hvis du ansøger – husk det!

Elitedaters screenshot

De vigtigste krav for at blive en del af datingfællesskabet er, at du er veluddannet og at du har brugt tid og energi på en velskrevet profiltekst. 

De fleste af brugerne på siden er akademikere, og omkring 80% af medlemmerne er bosat i eller omkring de danske storbyer. 

Du får 2 dages gratis medlemsskab uden binding, hvorefter du vil skulle betale for at fortsætte med at bruge siden. 

Hvad koster et medlemskab hos Elitedaters?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder195 kr.585 kr

FarmerDating – dating for folk på landet

Er du bosat på landet, eller leder du efter en der er? Så er farmerdating måske det rigtige sted at lede.

På siden vil du møde landmænd og -kvinder, folk der bor på landet og folk der gerne vil udenfor storbyen til en tilværelse med lidt mere ro på.

Der er få aktive brugere på siden, og det virker ikke til at holdet bag, har sat sig for at opdatere design og funktionalitet til et niveau, som er det 21. århundrede værdigt. Kan du se igennem fingre med dette, så er siden et hæderligt sted at starte jagten på en bondemand eller en farmerkvinde.

Farmerdating - guide til datingsider

Hvad koster et medlemskab hos FarmerDating?

PeriodePer månedI alt
1 måned129 kr.129 kr.
3 måneder99 kr.299 kr.

Der er datingsider for alle målgrupper

Som du kan se i vores oversigt, er der datingsider for stort set enhver målgruppe. Det skal lige siges, at vi slet, slet ikke har medtaget samtlige datingsider, der findes. 

Der findes også utallige nichesider, for eksempel farmer-dating samt et utal af datingsider for folk med afvigende lyster. Ligeledes findes der adskillige sugardating-sider. Uanset hvad du søger, og hvad du er til, kan du stensikkert finde en datingside, der hjælper dig i dine bestræbelser på at finde kærligheden.

De mange sider, som i dag findes, skyldes særligt den teknologiske udvikling, som har muliggjort udvikling af datingsider samt datingapps

Før i tiden fandt man kærligheden i byen, gennem netværk eller kontaktannoncer, mens mange i dag finder kærligheden online eller via apps.

Vi tror, at rigtig mange sætter pris på at være født i en tidsalder, hvor datingsider og -apps er tilgængelige. Det er nemlig ikke let at finde kærligheden, og for mange er det rigtig svært at skabe kontakt til fremmede mennesker, de finder interessante i den virkelige verden. 

For de fleste bliver kontaktskabelsen lidt lettere, når de har fået alkohol indenbords, men der findes mange, som end ikke under alkoholens herlige påvirkning tør tage kontakt til et fremmede menneske

Der ses en tydelig tendens til, at det er lettere at tage den første kontakt online, når man ikke er face-to-face. Det kan måske skyldes, at den potentielle afvisning foregår i et aflukket, hemmeligt rum og ikke ude i offentligheden. Der er stensikkert mange mekanismer, der har indflydelse på, at det er lettere at henvende sig til fremmede på datingsider, og du vil sikkert selv kunne komme i tanker om et par, hvis hurtigt tænker dig om.

På datingsider er man også sikker på, at vedkommende, man henvender sig til, ikke har en kæreste. Medmindre vedkommende da er en kæmpe røv! Eller en fyr eller pige, der lever i et åbent forhold.

Selvom teknologien har muliggjort, at der er opstået et utal af nye datingmuligheder, har denne udvikling ikke bevirket et drastisk fald af singler. Der er stadigvæk rigtig mange danskere, som søger kærligheden – faktisk er omkring hele 1,6 millioner danskere singler. Størstedelen af alle singler ville elske at finde kærligheden, og mange leder efter den rette via datingsider og -apps.

Hvor meget gør du selv for at finde kærligheden? Det skader vel ikke at oprette en profil på en datingside. At date online er på ingen måde stigmatiseret, som det var engang. I dag er det fuldt ud socialt acceptabelt at oprette en profil på en datingside, og der er intet forkert i at have mødt sin kommende livspartner online.

Du skal, som sagt, ikke frygte, at der ikke er en datingside for dig. Udvalget af sider er nemlig enormt og mangfoldigt, og vi har forsøgt at servere overblikket over en række af de allermest populære på denne side. Hvis ingen af de datingsider, vi har samlet på vores liste, opfylder dine behov, er vi sikre på, at du blot er en Google-søgning væk fra at finde, hvad du søger.

Hvordan fungerer en datingside?

Rigtig mange af de forskellige datingsider minder om hinanden. Brugerfladerne er yderst sammenlignelige, og når man først har lært at navigere rundt på en datingside, lærer man lynhurtigt at navigere rundt på andre.

Det er stort ligegyldigt, hvilken datingside du besøger, så er første trin det samme hver gang, og det vedrører oprettelsen af din profil. Når man opretter en profil, skal man typisk vælge brugernavn samt udfylde lidt oplysninger om sig selv. 

Typisk vil det også være muligt at tilføje et billede af sig selv. Det er ikke så ligetil at vælge det perfekte profilbillede. Derfor har vi skrevet følgende artikel, der grundigt informerer om, hvilke forhold du skal overveje, når du vælger dit profilbillede.

Der er en række informationer, som stort set enhver datingside beder om. Disse er følgende: Navn, alder, job, hobbyer og seksuel præference.

Langt de fleste datingsider tillader, at man skriver en profiltekst, og de fleste sider opfordrer faktisk ligefrem til det, hvilket giver god mening, da mange online datere læser profilteksten og lader bedømmelsen af denne indgå i beslutninsfasen, når de skal vurdere, hvorvidt de tager kontakt eller ej til en person.

Det kan være vildt svært at skrive den perfekte profiltekst, og mange har virkelig svært ved at skrive om sig selv. Det kan være, at du også lider af skriveblokade? I så fald kan du tjekke følgende artikel, hvor vi giver tips til den gode profiltekst til datingprofilen.

Hvad koster det at oprette en datingprofil?

Det er meget forskelligt, hvad prisen på en profil er på de forskellige datingsider. På langt de fleste sider er det gratis at oprette en profil, men i så fald vil ens muligheder være begrænsede. Det kan være, at man ikke har mulighed for at tage kontakt til de andre profiler eller se de andre profilers billeder, uden at man opgraderer sit medlemskab. Det er derfor sædvanligvis svært at få mega meget ud af gratis dating online.

Flere af datingsiderne opererer med forskellige medlemsniveauer. Der kan derfor sagtens være forskellige priser på de enkelte sider. Her er det op til den enkelte at afklare egne behov og så vælge det medlemskab, der indfrier disse.

Find en datingside, der passer til dit formål

Som du kan se på vores side, er der mange forskellige datingsider, og de tilbyder hver især noget forskelligt.

Hvorfor er der så stort et udvalg af datingsider? Det skyldes, at markedet forlanger det. Folk søger kærligheden på vidt forskellige måder, og folk søger vidt forskellige ting. Nogle søger en kæreste, der er yderst karrierebevidst, og som har styr på sit liv. 

Derfor opstod PARTNERMEDNIVEAU. Andre leder efter kærligheden i livets efterår. Derfor findes der flere forskellige sider, der henvender sig til seniorer. Atter andre søger blot sex og sjov, og derfor vil man kunne finde et utal af sider, hvor folk søger sexpartnere. Ydermere er der flere forskellige datingsider for folk, der søger en partner af samme køn.

Det er meget vigtigt, at du finder ud af, hvad du søger. For når du ved det, bliver det meget lettere at finde en datingside, der kan hjælpe dig i din søgen. Vi har samlet syv forskellige datingsider på denne side. Vi beskriver hver af disse syv sider og giver dig de bedste forudsætninger for at finde den/de datingsider, som bedst muligt kan optimere dine muligheder for at finde kærligheden.

Hvilke sider er de bedste datingsider?

Hvilken datingside der er den bedste for dig, afhænger som nævnt tidligere i høj grad af, hvad du leder efter. 

Derudover er brugervenlighed også en markant faktor, for du ender med at køre død i kærlighedsjagten hvis du ikke kan finde rundt på din og andres datingprofiler. Det skal være let at komme i gang, det skal være let at bruge og så skal det vigtigst af alt være til at finde ud af. 

Generelt set kan man også sige, at et højere antal aktive brugere er at foretrække fremfor det modsatte. Det er logisk, at flere brugere øger dine muligheder for at finde et match med en potentiel partner.  Vær særligt opmærksom på, at vi siger “aktive brugere”. En datingside kan nemlig sagtens have et imponerende bagkatalog med tilmeldte brugere, men hvis kun en lille del af dem er aktive på siden, så er det irrelevant at der er mange profiler. 

Om du har lyst til at bruge penge på datingsiden og i så fald hvor meget, spiller også en rolle. Alle vores anbefalede datingsider er gratis at oprette sig på, men de tilbyder alle også betalte medlemskaber som giver adgang til ekstra funktioner. Om du vil bruge penge på en datingside er helt op til dig – pengene kan være givet godt ud, men det er på ingen måde et krav. Til gengæld skal du vide, at priserne kan variere imellem siderne, så inden du beslutter dig kan det være en fordel at tjekke prisen, hvis det er en afgørende faktor for dig.

Slutteligt kan du som altid tjekke de foreskellige datingsiders bedømmelse på sider som Truspilot. Der får du nemlig brugernes egne vurderinger af siderne og dermed formentlig en idé om, om siden er din tid værd eller ikke.

Hvilken datingside skal jeg vælge?

Det første du bør gøre, inden du vælger en datingside er, at overveje hvad du søger. De store og almene datingsider byder på et stort udvalg af brugere, men til gengæld skal du sortere mere i dine potentielle partnere for at finde den rigtige. Derfor kan det være en fordel, at du allerede inden du vælger en side, har besluttet dig for hvad du er på udkig efter. 

Er du senior og søger efter en partner på din egen alder, så vil det være en fordel at oprette dig på et site for seniorer – på den måde er du garanteret kun at blive sat i forbindelse med folk du er oprigtigt interesseret i. 

Er du åben for at date en partner udenfor landets grænser, så kan du vælge at oprette dig på en international datingplatform som eksempelvis Be2 eller Zoosk – på den måde kan du lede efter din partner bland brugere du ellers ikke ville finde på danske sider. 

Hvis du mest er interesseret i sex, så er Scor.dk måske det rigtige sted for dig. Er du nysgerrig efter at prøve en affære anbefaler Victoria Milan eller er du på jagt efter en partner der kan matche dit ambitionsniveau i livet, så er Partnermedniveau.dk formentlig den rigtige side for dig. 

Hvilken datingside du skal vælge afhænger altså af, hvad du leder efter. Så gør dig selv nogle overvejelser, og prøv så at se vores oversigt over datingsider – vi er sikre på, at der er en der passer til lige præcis dig. 

Hvordan får man succes med online dating?

Først og fremmest er det vigtigt, at man er åben for at møde nye mennesker. Man skal engagere sig, når man får henvendelser, og det er en styrke, hvis man selv er opsøgende og henvender sig til andre. Man skal selv gøre en indsats, hvis samtalerne skal rulle; det nytter ikke noget at være en tør kiks, der ikke viser interesse i vedkommende, man skriver med.

Derudover er det også vigtigt, at man gør noget ud af sin profil. Man ligger og konkurrerer side om side med et utal af andre, som også søger kærligheden. Derfor bliver man nødt til at fremstille sig selv på en så fornuftig måde som muligt. 

Man bør aldrig lyve sig bedre, end man er, men man skal heller ikke være bange for at fremhæve sine kvaliteter. Ens profiltekst er et rigtig godt redskab til at sælge sig selv. Den skal naturligvis omhandle dig, og hvad du godt kan lide, og det er super fedt, hvis du stilistisk formår at vise, hvem du er.

Show it, don’t tell it!

Hvis du er fuld af humor, så vis det via sjove, kreative sætninger. Hvis du er et næstekærligt menneske, så demonstrér det i din profiltekst og via din adfærd og ageren på datingsiderne.

Så er der billedet… Vi kommer ikke uden om, at dit profilbillede kommer til at få stor betydning for, hvor mange henvendelser du får. Tinderappen er et glimrende eksempel på, hvor meget udseende betyder i startfasen af dating. 

Når man swiper til højre og venstre, er det som oftest udelukkende på baggrund af en vurdering af udseendet. De få profiltekster, som læses på Tinder, er stort set kun, når folk er i tvivl om, hvorvidt en person er lækker nok til et højre-swipe.

Udseendet er det, som tiltrækker vores umiddelbare opmærksomhed ved en potentiel partner, og personlighed er det, som eliminerer ordet ‘potentiel’ og erstatter dette af ‘fast’.

Vi har skrevet en fin artikel om, hvilke ting du bør overveje, når du vælger profilbilledet. Den kan du læse her.

Hvis vi kort skal opsummere artiklens indhold, så hævder vi i denne, at det er vigtigt, at billedet fremhæver dine flotteste træk, og at billedet er vellignende. 

Det går simpelthen ikke, at du vælger et billede, som på ingen måde ligner dig. Folk vil føle, at du vildleder dem, og de vil sandsynligvis dumpe dig, når I mødes. Ikke nødvendigvis fordi du ikke lever op til deres krav udseendemæssigt, men fordi du misledte dem. Ingen bryder sig nemlig om at blive snydt.

Det er også vigtigt, at du opdaterer din profil løbende. Hvis du får nyt job, nye interesser, ny bopæl eller lignende, så vil en kommende partner uden tvivl finde det interessant og nyttigt. 

Derudover bør du også opdatere dit profilbillede i ny og næ. Det kan give lidt ekstra aktivitet med et nyt profilbillede, og en opdatering af og til sikrer, at billedet forbliver vellignende.

God jagt på kærligheden!

Når du langt om længe har fundet kærligheden med vores hjælp, må du ej glemme os. Vi kan nemlig fremover hjælpe dig med at forblive lykkelig og populær i dit parforhold, blandt andet via sider, hvor du finder: