Datingsider

Mange mennesker finder kærligheden på en datingside – måske er det også der, din kommende kæreste befinder sig?

Det kan være grænseoverskridende at tage kontakt til et fremmede menneske, man finder tiltrækkende, i den fysiske verden. Det er, for langt de fleste, lettere i en digital verden, og det er en af flere forklaringer på, hvorfor datingsider er så populære, som de er.

Se også vores sublime oversigt over datingapps.

De forskellige datingsider har forskellige smarte funktioner, der letter kontaktskabelsen til din mulige kommende kæreste, og flere af siderne har højteknologiske matchalgoritmer, der øger chancen for, at du bliver eksponeret for ‘din type’.

Vi har herunder samlet en oversigt over nogle af de mest populære datingsider. I oversigten fremgår centrale informationer om de enkelte datingsider. Disse informationer gør forhåbentligt, at det bliver pærelet for dig at vælge den datingside, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Hvis du ønsker at læse yderligere om de forskellige datingsider, kommer der efter oversigten nuancerede beskrivelser af, hvad der kendetegner de forskellige datingsider. 

Vi håber, at du finder kærligheden på en datingside! 

Dating.dk - Find en kæreste - Datingsider

+200.000 medlemmer
Minimum 18 år
Gratis oprettelse
Danmarks største datingside

40plus dating - datingsider

Nem og hurtig oprettelse
Dating for voksne over 40 år
God kundesupport døgnet rundt
Masser af gode tips og tricks til dating

Senior dk

Find både venskaber og kærlighed
For singler over 50 år
Gode vejledende artikler med tips og tricks
Brugervenligt system

Single dk - Datingsider - Se oversigt

Veludviklet matchalgoritme
Bredt aldersspektrum
Over 50.000 aktive medlemmer
Stor artikeldatabase med tips til dating

match - datingsider - find kærligheden

Læs inspirerende kærlighedshistorier
Minimum 18 år
Gode vejledende artikler med tips og tricks
Få adgang til adskillige single-events

Logo

Skræddersyede partnerforslag
65 % af brugerne er akademikere
Yderst seriøs datingside
Mange tips og tricks til at finde kærligheden

Find en affære
Høj diskretion
Du sætter selv dine grænser
Gratis oprettelse

Datingsider - Scor dk - Danmarks frækkeste mødested

Altid mange brugere online
Find en sexpartner
Benyttes af både par og singler
En af Danmarks ældste datingsider

Dating.dk

Langt de fleste kender Dating.dk. Det er nemlig Danmarks største datingside. Siden har været aktiv siden 1998, og i dens levetid har over 500.000 mennesker været forbi for at oprette en profil. Kønsfordelingen er omkring 50/50.

Det er let at oprette en profil, og brugerfladen er meget intuitiv. Det er næppe noget tilfælde. Dating.dk sigter nemlig bredt, og når man gør det, er det vigtigt, at det er let at oprette en profil, uanset om man er ung og digital indfødt, eller om man senior uden for meget teknisk snilde.

Når du er oprettet, kan du let definere, hvad du søger, hvorefter systemet vil præsentere dig for en række potentielle partnere, og så er det ellers bare at tage initiativ og skabe den første kontakt til din potentielt kommende kæreste. 

Dating sider - besøg dating-siden

40plus.dk

40plus er for midaldrende, der er seriøse i deres jagt på kærligheden og nye venskaber. På 40plus er der over 50.000 aktive profiler, så det er ikke utænkeligt, at din kommende kærlighed befinder sig derinde.

Datingsiden blev grundlagt i 2006 og havde fra start et ønske om at skabe fællesskaber, dels for folk, der søgte kærligheden, men også for folk over fyrre, der søgte nye bekendtskaber.

40plus er derfor ikke blot for dem, der søger den store kærlighed. Det er også for midaldrende, der gerne vil udvide deres netværk. På 40plus kan man finde bekendtskaber, der deler ens hobbyer og interesser. 

Dating sider - besøg dating-siden

Senior.dk

Senior.dk er et dating- og mødested for folk over 50 år. Senior.dk er altså ikke stedet for ungdomslingo og hashtags, men derimod et sted for ældre mennesker, der er på udkig efter en kæreste eller nye venner.

Senior.dk er en datingside, der fra begyndelsen har haft følgende mål: at skabe en seriøs platform for voksendating. Dette formål har platformen stadigvæk i dag, og derfor allokerer Senior.dk ressourcer til at holde siden fri for trolls og lignende. Senior.dk bruger mange timer på aktivt at slette useriøse og inaktive datingprofiler. Vælger du senior.dk, er du derfor sikker på at slippe for ballademagere og folk, der spilder din tid.

Dating sider - besøg dating-siden

Single.dk

Single.dk har eksisteret siden 1999. Lige siden begyndelsen har formålet for single.dk været at hjælpe singler med at finde kærligheden. Single.dk bryster sig at være den datingside, der bringer flest par sammen. Hvorvidt dette er sandt, må stå for egen regning, men det er i hvert fald, hvad de hævder på deres hjemmeside.

En ting, som dog stensikkert er sandt, er, at de har udviklet en avanceret matchalgoritme. Denne algoritme skal øge chancerne for, at man bliver eksponeret for folk, som man passer godt sammen med.

Når man er tilmeldt single.dk, kan man søge kærligheden døgnet rundt. De har nemlig fine apps til både iOS og Android, hvor man kan følge med i, om hende den søde eller ham den flotte har svaret på ens besked.

Dating sider - besøg dating-siden

Match.com

Match.com har en salgsfrase, der lyder således: “Det begynder med et klik.” Denne frase har bidt sig fast i hjernemassen på de fleste – sikkert også dig.

For match.com er det vigtigt, at dating er let. Derfor har de udviklet en flot og overskuelig brugerflade, der gør det nemt at tage kontakt til potentielle partnere.

Match.com forener det virtuelle med det fysiske. Regelmæssigt inviterer de nemlig til singleaftener, hvor medlemmerne på en afslappet og behagelig måde kan møde ligesindede. Dette bifalder vi, da vi mener, at der er mange fordele ved at møde andre singler i virkeligheden. Det er nemlig aldrig til at sige, hvorvidt man har kemi, når man blot skriver sammen. Det opdager man først, når man mødes i den virkelige verden.  

Dating sider - besøg dating-siden

Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau.dk er for dig, der søger en målrettet og karrierebevidst partner. 65 % af brugerne er akademikere, og chancen for at møde veluddannede folk på denne datingside er dermed ganske stor.

Nogle finder måske siden lidt snobbet, men der er ingen tvivl om, at personer, der har en lang liste krav til en kommende partner, har fine betingelser for at finde kærligheden her.

Folkene bag partnermedniveau.dk ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces. Det kan tage lang tid at søge sig frem til de gode matches. Derfor har siden et veludviklet matchsystem, der sørger for, at man bliver eksponeret for mennesker, som man meget vel kunne forelske sig i.

Når man registrerer sig på partnermedniveau.dk, udfylder man en personlighedstest med over 200 spørgsmål. Gennem denne test får man mulighed for at give udtryk for ens mange præferencer til en potentiel partner. 

Med andre ord: Det tager lidt tid at oprette en god og grundig profil på partnermedniveau.dk, men når man først har defineret sine ønsker til en kommende pa sørger systemet for, at man bliver præsenteret for ekstremt relevante datingforslag.

Dating sider - besøg dating-siden

Victoriamilan.dk

Vi, der står bag findenkaereste.dk, betragter egentlig os selv som moralsk ansvarlige mennesker, og derfor kan det virke lidt paradoksalt, at vi har valgt at tage Victoriamilan.dk med i vores oversigt over danske datingsider.

Man kan nemlig sagtens diskutere, hvor etisk denne side er. Man kan dog ikke ignorere, at rigtig mange søger spænding uden for parforholdet. Hvis vi mennesker var så hæderlige, som Jesus forsøgte at opdrage os til at være, så eksisterede siden ikke. Men det er vi ikke, og derfor er det et marked for arrangeret utroskab. Siden kan dog også bruges af folk, der lever i åbne forhold. Det bifalder vi allerhøjeste grad, og i den forbindelse har datingsiden i allerhøjeste grad sin eksistensberettigelse.

Hvis du endnu ikke har hørt om Victoriamilan.dk, kan vi fortælle dig, at den henvender sig til folk i faste forhold, der søger en affære. Hvis man savner lidenskab, spænding og nærhed, kan man få det via victoriamilan.dk. Man kan finde længerevarende affærer, engangsknald og anonyme onlineflirts. 

Som medlem af Victoria Milan, er man 100 % anonym. Man behøver ikke at opgive identificerende personlige oplysninger såsom navn, adresse eller telefonnummer for at blive medlem.

Dating sider - besøg dating-siden

Scor.dk

Scor.dk er en af de ældste dating-spillere på markedet. Siden har eksisteret siden 1998, og folkene bag hævder, at mere end 5.000.000 profiler er blevet oprettet i løbet af sidens levetid. 

Scor.dk er nok ikke for de store romantikere, der søger sjælevenner, røde roser og poetiske komplimenter, der kommer helt indefra. Siden benyttes primært til den mere frække del, altså til at finde en sexpartner. 

Siden benyttes i stor stil af både par og singler, og selvom Scor.dk måske ikke er den mest romantiske arena, hvor der bliver spillet sød kærlighedsmusik på violin, er det dog lykkedes for nogle at finde kærligheden derinde. Måske det også kan lykkes for dig?

Dating sider - besøg dating-siden