Om os

Kærligheden er på mange måder den gulerod, som får os alle sammen til at stille os op på livets trædemølle for at gå og gå og gå. Kærligheden er olien der smører tandhjulene i samfundet så de kan køre derud ad i rette tempo. Kærlighed er, hvis ikke alt, så i hvert fald meget tæt på.

Derfor mener vi ikke, at nogen skal frarøves den fantastiske gave som er kærlighed, hvorfor vi har gjort det til vores fornemmeste opgave at hjælpe så mange danskere som muligt med at finde, pleje og vedligeholde eller måske bare blive klogere på kærligheden.

Her på siden tilstræber vi os at give dig al nødvendig viden om datingsider, datingteknikker, litteratur, datingapps og så videre – alt sammen for at gøre dit møde med Amor lettere for dig.

Bag siden står Jesper Nørskov Jensen og Casper Schou Jensen. Siden er opstået af en lyst til at hjælpe danskerne med at finde kærligheden, og undervejs er muligheden for at tjene lidt penge opstået. Vi skal derfor informere om, at du flere steder på siden vil støde på affiliate-links 

Casper Schou
Casper Schou
Jesper Jensen
Jesper Jensen

“Jamen kan jeg så overhovedet stole på de anbefalinger, I kommer med?!” tænker du måske, og det forstår vi godt. Så snart der er penge indblandet, skrumper tilliden til afsenderne ind som en vindrue i ørkenen. Men det kan du altså godt. Dette kommer også til udtryk ved, at du kan finde en masse links, der ikke gavner os i et kommercielt øjemed. Vores primære mål er at klæde dig på til at finde en kæreste eller fastholde den, som du har, og dette formål går vi aldrig på kompromis med. Stol på det.

Hvis du gerne vil I kontakt med os angående et eventuelt samarbejde eller af andre årsager, træffes vi på info@findenkaereste.dk. 

Vi opererer ikke blot i Danmark, men også i andre lande, blandt andet Tyskland, Frankrig og Østrig. Hvis du er nysgerrig på vores internationale sites, kan du tjekke dem via linksene herunder.