Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Badoo

Screenshot af Badoo
0
3.4/5
Brugervenlighed:
4/5
Features:
3/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Millioner af brugere på verdensplan

Adskillige sjove funktioner

Freemium model

Uddybende anmeldelse af
Badoo 

Badoo 300x150

Badoo blev i tidernes morgen ikke kreeret som en decideret datingplatform. Tanken bag Badoo var nemlig oprindeligt at skabe et online mødested, hvor fremmede med forskellige intentioner kunne mødes. 

Med tiden har Badoo dog udviklet sig mere og mere i retning af at blive en online datingplatform ,og vores klare vurdering er da også, at langt størstedelen af brugerne i dag benytter Badoo som en datingservice. 

Badoo har – foruden sin hjemmeside – udviklet en fin app, hvorfor du via Badoo vil kunne søge kærligheden via både din computer og telefon.

Hvis du er stødt på Badoo før, er det faktisk mest sandsynligt, at det er Badoos app, du har stiftet bekendtskab med. Denne er nemlig yderst udbredt og fremhæves i diverse app-butikker grundet dens høje popularitet.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Underholdende funktioner

Fine priser

Gratis oprettelse

Du kommer ret langt med en gratis profil

Ulemper

Lidt overfladisk

Ikke særligt nyskabende

Badoo pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 174,99 kr.
I alt: 174,99 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 138,33 kr.
I alt: 414,99 kr.

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 103,16 kr.
I alt: 619 kr.

Nem og hurtig oprettelse 

Det tager ikke mange minutter at oprette en profil på Badoo. 

Hvis du har lyst, kan du logge ind ved hjælp af din Google- eller Facebook-konto, men du kan naturligvis også registrere dig som ny bruger ved hjælp af din mail.

I vores anmeldelse tager vi udgangspunkt i, hvordan oprettelsesoplevelsen er, såfremt du vælger at registrere dig via din mail.

Allerførst skal du indtaste en række simple oplysninger, der vedrører dit navn, dit køn, din mail samt dit ønskede kodeord. Som noget ret unikt kan du vælge imellem flere kønsidentiteter, end vi orker at tælle. Dette antyder, at Badoo holder trit med tidsånden, og at der på platformen er plads til alle.

Når du har indtastet de oplysninger, vi beskrev ovenfor, klikker du på ‘opret profil’, hvorefter du lander på en side, der gør dig opmærksom på, at billeder er vigtige på Badoo.

På denne side forlanges det nemlig, at du uploader en række billeder af dig selv. 

For nogle vil det sikkert virke lidt angstprovokerende at skulle uploade billeder lige med det samme, men en erfaren dater vil sætte pris på Badoos krav og fremgangsmåde. 

En erfaren dater ved nemlig, at det er sjovest at date på platforme, hvor man kan få lov at se, hvordan de andre medlemmer ser ud, og det kan man på Badoo.

Oprettelse Badoo

Når du har tilføjet de billeder, du ønsker, klikker du på ‘fortsæt’, og så kan den sjove del ellers snart begynde. 

Inden vi når helt hertil, beder systemet dig dog om lige at klikke på et aktiveringslink, som du har modtaget på den mail, du oprettede dig med. Helt normal procedure.

Fin introduktion til basale funktioner

Når du logger ind på din Badoo-konto for første gang, får du en letforståelig introduktion til en række af platformens basale funktioner. Dette er ganske nyttigt og værdifuldt; særligt hvis du ikke er vant til at færdes på datingplatforme.

Hvis du er en rutineret online dater, er det dog ikke sikkert, at introduktionen er nødvendig for dig, da du formentlig allerede i så fald vil have stiftet bekendtskab med funktioner, der minder om dem, du finder på Badoo.

Sagen er nemlig den, at Badoos brugerflade minder en hel del om andre populære datingsiders og -apps’, eksempelvis Tinders.

Fine funktioner 

Selvom folkene bag Badoo ikke har været i det innovative hjørne og opfundet den dybe tallerken, hvad angår funktioner, så fejler de funktioner, som Badoo byder på, bestemt intet.

En af de funktioner, du møder på Badoo, er den velkendte swipe-funktion. En funktion, som du muligvis kender fra Tinder. 

På Badoo kaldes denne funktion for ‘Fuldtræffer’, og ligesom på Tinder er det også på Badoo ekstremt underholdende – og desværre også lidt vanedannende – at skubbe andre profiler til enten højre eller venstre, alt efter om man er interesseret eller ej. 

Fuldtræffer, badoo

Foruden swipe-funktionen har Badoo en funktion, der gemmer sig under menupunktet ‘Folk i nærheden’. 

Via dette menupunkt kan du se, hvilke profiler der befinder sig i nærheden af dig. Ganske smart, da man sjældent søger bekendtskaber, som er alt for langt væk. 

Selvom Badoo byder på nogle fine funktioner, vil der desværre nok være nogle, som ikke vil føle, at samtlige af deres behov bliver imødekommet på datingplatformen. 

At date på Badoo bliver nemlig hurtigt lidt overfladisk; de menneskelige værdier og interesser fylder ikke alverden. I stedet er det som regel udseendet og billederne, der er i fokus.

Ikke samme aktivitetsniveau som Tinder

Badoo har fået rimelig godt fat i danskerne, men der er stadigvæk et stykke vej endnu for platformen, hvis den ønsker at matche Tinders aktivitetsniveau. 

Derudover bærer Badoo lidt præg af at være en platform, som mange åbenlyst blot har ønsket at teste lynhurtigt, hvilket betyder, at du skal forberede dig på at støde på en del inaktive profiler på platformen, hvis du giver den chancen.

Kort opsummering 

Badoo leverer alt i alt en fin datingoplevelse. 

Folkene bag platformen skal dog hverken hædres som nyskabende eller innovative. Til gengæld skal de hyldes for at have været dygtige til at lade sig inspirere og “stjæle” vellykkede funktioner fra andre platforme, blandt andet fra Tinder. 

Badoo er umiddelbart ikke for dem, der er allermest seriøse i deres søgen efter en partner, da datingoplevelsen på platformen bliver lidt overfladisk. 

Til gengæld er det rigtig underholdende at date på Badoo, og selvom aktivitetsniveauet endnu ikke matcher Tinders, er antallet af danske brugere hæderligt. 

Badoo logo
3.4/5

3,4

/5

Badoo logo
3.4/5

3,4

/5