Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
FarmerDating

0
2.6/5
Brugervenlighed:
2/5
Features:
2/5
Aktivitet:
1/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Datingside for folk på landet

Få men dedikerede og seriøse brugere

Rimelige priser

Uddybende anmeldelse af
FarmerDating.dk

FarmerDating 300x150

FarmerDating.dk er en datingside målrettet folk bosat på landet. På siden finder du landmænd af profession, men også mænd og kvinder som ikke er, men som søger en partner, hvis dagligdag foregår væk fra byen.

Der er tale om niche-datingside, altså en datingside som henvender sig til en mindre del af befolkningen, og derfor er aktivitetsniveauet og mængden af brugere væsentligt lavere end på de datingsider, som henvender sig til den brede befolkning.

De få brugere som du finder på sitet, er dog seriøse og målrettede i deres jagt på en mage. Samme brugere virker også til at være begejstrede for siden, som får hæderlige anmeldelser på Trustpilot. 

Indholdsfortegnelse

Fordele

Datingside for folk på landet

Fine anmeldelser fra brugerne på sitet

Rimelige priser

Gratis oprettelse

Ulemper

Lav aktivitet

Brugerfladen trænger til en opdatering

FarmerDating pris

 

10 DAGE

Pr. dag: 5,8 kr.
I alt: 58 kr.

 

30 DAGE

Pr. dag: 4,3 kr.
I alt: 129 kr.

 

90 DAGE

Pr. dag: 3,32 kr.
I alt: 299 kr.

Datingside målrettet folk bosat på landet

Hos FarmerDating.dk ved man godt, at man ikke kan konkurrere med de store datingsider som Single.dk og Dating.dk. Derfor har man i stedet valgt at indsnævre fokus og målrette datingsiden til folk på landet. 

Blandt sidens brugere finder du naturligvis landmænd og folk der bor og tilbringer deres tid på landet, men også folk fra byen er at finde på siden. “Byboerne” har typisk fundet vej til siden, fordi de håber på at finde en partner på landet, så de selv kan rykke ud af byen. 

Du kan derfor sagtens oprette dig hos FarmerDating, selvom du ikke selv ejer en traktor og en plov, eller bor på en gård. 

Nem og gratis oprettelse

Din søgning efter en kæreste kan begynde på ingen tid hos FarmerDating. Oprettelsen kræver ikke mere end en mailadresse, et brugernavn og et kodeord. Efterfølgende vil du blive tvunget til at indtaste enkelte oplysninger om dig selv, herunder din fødselsdato og en længere eller kortere profiltekst, men ellers vælger du helt selv, hvor meget du vil dele med siden og dens brugere. 

En gratis bruger kan klikke rundt på siden og kigge på de andre profiler, men der er ingen muligheder for at kommunikere. Vil du skrive med andre brugere, skal du som udgangspunkt betale for enten basic eller VIP medlemskab. 

Nedenfor kan du se forskellen på de forskellige typer af medlemskaber:

Ovenstående er klippet fra FarmerDating.dk

Få aktive brugere

Som vi allerede har nævnt, beskæftiger FarmerDating sig med en niche indenfor online-dating, hvilket betyder, at mængden af potentielle brugere er begrænset. 

I Danmark bor der stadig masser af mennesker på landet, men de fleste har tilsyneladende allerede fundet en kæreste eller valgt at oprette sig på en anden datingside – det er i hvert fald ikke fordi, der er trængsel hos FarmerDating. Medlemstallet er hæderligt, men vi oplevede ikke, at ret mange brugere var online.

Farmerdating brugere

Kort opsummering af vores anmeldelse af FarmerDating.dk

Hvis du håber på at finde en kæreste som er landmand eller som er bosat på landet, kan det godt give mening at benytte FarmerDating.dk. Er det ikke tilfældet, bør du dog benytte en anden side en denne.

Umiddelbart er dine chancer for at date en person på landet bedre, hvis du opretter dig på en af de større datingsider med flere brugere og benytter deres søgefunktioner til at målrette din jagt.

Du kan dog sagtens give FarmerDating et forsøg. Det koster ikke noget at oprette sig på siden, så det eneste du risikerer at miste, er tid. Vær dog opmærksom på at det er nødvendigt med et betalt medlemskab, hvis du vil sende beskeder til andre brugere.  

FarmerDating logo
2.6/5

2,6

/5

FarmerDating logo
2.6/5

2,6

/5