Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
NextLove

Screenshot af Nextlove
0
3.4/5
Brugervenlighed:
5/5
Features:
2/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Datingside for fraskilte og aleneforældre

Profiler verificeres manuelt

Brugervenlig

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
NextLove

Nextlove logo 300x150

NextLoves primære målgruppe er fraskilte forældre, og at NextLove har kastet sig over denne niche inden online dating, er noget, som mange værdsætter. 

Det er nemlig ikke alle, der er interesserede i at finde en partner, som allerede har børn, og dem, der ikke er interesserede i dette, støder du ikke på hos NextLove. 

Herinde kan du være stensikker på udelukkende at møde folk, der vil være 100 % afklarede med, at der følger et eller flere børn med til pakken, hvis de begynder at date dig.

Folkene bag NextLove er de samme, som også har skabt den kontroversielle datingside Victoria Milan. Hvis du ikke kender den side, kan vi fortælle, at der er tale om en side, som blandt andet brander sig på at være en platform, hvor man kan finde en eller flere affærer.

Det kan måske lyde som en skidt ting, at de folk, der står bag Victoria Milan også står bag NextLove, men i vores øjne er det tværtimod en positiv ting. 

Dette standpunkt skyldes, at Victoria Milan – til trods for sit tvivlsomme ry – byder på en rigtig fin brugerflade og fine funktionsmuligheder, og netop disse særtræk gør sig også fælgende for NextLove, som er skåret over samme skabelon som søstersitet.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Datingside målrettet fraskilte

Gratis oprettelse

God til dating på tværs af landegrænser

Brugervenligt system

Ulemper

En række fakeprofiler

Kundeserviceafdelingen roses ikke til skyerne

Videogennemgang af Nextlove

NextLove pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 299 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 229 kr.
I alt: 687 kr.

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 179 kr.
I alt: 1.074 kr.

 

12 MÅNEDER

Pr. måned: 149 kr.
I alt: 1.788 kr.

Nem og simpel oprettelse

Det koster ingenting at oprette en profil hos NextLove, og selve oprettelsen er tilmed hurtigt klaret. 

I løbet af denne skal du nemlig blot oplyse dit køn, din civilstatus, og hvad du søger. Derudover skal du vælge et brugernavn og en adgangskode samt indtaste din email-adresse. 

Netop fordi oprettelsen både er gratis og hurtigt oversået, er det da også meget svært for os at komme med en god grund til, hvorfor du ikke skulle teste NextLove, så hvis du er fristet, så bare kom i gang! 

Med en gratis profil vil du kunne klikke dig rundt mellem de forskellige menupunkter, teste sidens funktioner og tjekke sidens profiler ud. 

Dog vil du ikke være i stand til at sende beskeder til andre brugere. Ønsker du at gøre dette, er du desværre nødt til at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen.

NextLove oprettelse

Overskuelig brugerflade

NextLoves brugerflade er dejligt overskuelig. Derfor vil det næppe tage dig mange minutter at lære at navigere rundt på siden og finde de funktioner, du ønsker at benytte.

En af disse kunne sagtens være søgefunktionen, som også er kendetegnet ved at være dejligt let at betjene.

Med søgefunktionen vil du blandt andet hurtigt kunne få opklaret, hvorvidt der er nogle potentielle partnere i nærheden af din hjemby, og denne funktion vil du kunne benytte ganske gratis.  

En overskuelig brugerflade er alfa omega for den gode datingoplevelse. Derfor er det et kæmpe plus, at brugerfladen er så lækker, som den er på Nextlove, men når dette er sagt, er vi desværre også nødt til at bemærke, at der er en række andre forhold, som ikke er optimale på NextLove. 

Nogle af disse forhold berører vi i det kommende afsnit, hvor vi dykker ned i noget af den kritik, som NextLove har fået på Trustpilot.

Dasbhboard NextLove

Ikke et populært site på Trustpilot

Hvis du tjekker NextLoves Trustpilot-side, vil du nemlig få super meget lyst til at oprette dig på platformen. Det er nemlig sparsomt med rosende gloser på Trustpilot-siden; til gengæld er der en del kritik.

Noget af den kritik, der er gennemgående, vedrører, at der på NextLove er en del falske profiler, og at disse skriver til en med henblik på at lokke en til at opgradere sit medlemskab. Derudover kritiseres NextLove af flere for at byde på en besværlig udmeldelsesproces.

NextLove Trustpilot

Ydermere er der flere, der bemærker, at der – til deres smag – er lidt for mange østeuropæiske profiler på platformen. 

I den forbindelse er det dog vigtigt at have for øje, at NextLove er et internationalt site, hvorfor du ikke vil kunne forvente en brugerbase bestående af udelukkende danskere.

Kort opsummering

Der er både gode og dårlige ting at sige om NextLove.

Hvis vi starter med det gode, så er det herligt, at NextLove byder på en rigtig fin brugerflade! Derudover mener vi, at NextLove har set et hul i markedet, da der ikke er andre datingsider, der, ligesom denne, henvender sig specifikt til fraskilte og aleneforældre. Passer du ind i denne målgruppe, vil NextLove derfor være en oplagt platform for dig.

Desværre er der – som bemærket – også en række negative forhold, der klæber sig til NextLove. 

En af de negative ting er NextLoves ry på Trustpilot, som mildt sagt ikke er særligt godt. Derudover trækker det også gevaldigt ned i vores bedømmelse, at NextLove benytter sig af fakeprofiler med henblik på at få aktivitetsniveauet til at fremstå højere, end det reelt er, lige såvel som vi ikke bryder os om, at udmeldelsesprocessen hos NextLove er en anelse besværlig.

Hvorvidt plusserne opvejer minusserne, vil vi lade være op til dig at vurdere. 

Hvor om alting er, vil vi dog huske dig på, at det ikke koster dig noget som helst at teste NextLove. Oprettelse er nemlig ganske gratis.

Nextlove logo 300x150
3.4/5

3,4

/5

Nextlove logo 300x150
3.4/5

3,4

/5