Anmeldelse af
Nextlove

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
5/5
Features:
2/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
4/5
Pris:
4/5
Screenshot af Nextlove

Datingside for fraskilte og aleneforældre

Profiler verificeres manuelt

Brugervenlig

Datingside for fraskilte og aleneforældre

Profiler verificeres manuelt

Brugervenlig

Uddybende anmeldelse af
Nextlove

Nextloves primære målgruppe er fraskilte forældre. Det er egentlig en fin niche. Det er nemlig ikke alle, der er interesserede i at finde en partner, som allerede har børn, og dem, der ikke er interesserede i dette, finder man næppe hos Nextlove. 

Dermed bidrager nichen til, at man ikke spilder tiden på folk, der i sidste ende søger noget andet, end man kan kan tilbyde.

Det er yderst let at oprette en profil hos Nextlove. Man skal være lidt af en teknologisk analfabet, hvis man farer vild i denne proces.

Når man opretter sin profil, skal man angive, hvad man søger, og hvad ens status er. 

Her er der lidt forskellige muligheder, og det fremgår blandt disse muligheder, at enkelte brugere benytter Nextlove til at finde affærer.

Dog er langt størstedelen af brugerne i den primære målgruppe og dermed skilsmisseforældre, der leder efter kærligheden. 

Screenshot af Nextlove

Fordele

Datingside målrettet fraskilte

Gratis oprettelse

God til dating på tværs af landegrænser

Brugervenligt system

Ulemper

En række fakeprofiler

Kundeserviceafdelingen roses ikke til skyerne

Videogennemgang af Nextlove

Nextlove pris

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 249 kr.
I alt: 747 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 189 kr.
I alt: 1.134 kr.

 

 

12 MÅNEDER

Pr. måned: 129 kr.
I alt: 1.548 kr.

 

Overskuelig brugerflade

Brugerfladen er dejlig overskuelig, og man kan let søge sig frem til interessante og relevante profiler. Med en gratis profil har man adgang til en række spændende funktioner, blandt andet søgefunktionen.

Denne giver dig mulighed for at se, om der er nogle potentielle partnere i nærheden af din hjemby. 

Som gratis profil kan du også se alle andre profilers billeder. Det er ikke alle dating sider, der er så rundhåndede på det område, men det er egentlig meget rart. Hvis der så er nogle profiler, man bare må kontakte, kan man så spæde til og opgradere sit medlemskab, så man kan chatte med de andre medlemmer.

Den overskuelige brugerflade er alfa omega for den gode datingoplevelse. Derfor er det et kæmpe plus, at brugerfladen er så lækker, som den er på Nextlove. Desværre er der andre forhold, som ikke er optimale.

Ikke et populært site på Trustpilot

Det er blevet meget moderne at tjekke Trustpilot, når man skal kvalitetsbestemme et firma og/eller en ydelse, og her ser det desværre ikke så godt ud for Nextlove.

Flere af anmeldelserne indikerer, at der på Nextlove er en række fakeprofiler, og at disse skriver til en med henblik på at lokke en til at opgradere sit medlemskab, så man kan chatte. Derudover kritiseres siden for, at det kan være svært at framelde sig.

Ydermere er der flere, der bemærker, at der er lidt for mange østeuropæiske profiler. I den henseende må vi også huske at anerkende, at siden er international, og at det derfor ikke er så underligt, at man støder på udenlandske profiler. 

Faktisk egner siden sig rigtig godt til dating på tværs af landegrænser, hvis man er til den slags.

Kort opsummering

Nextlove.com er en rigtig flot side, hvor rammerne for en god datingoplevelse bestemt er til stede. Desværre er der en række minusser blandt de mange plusser.

Hvorvidt plusserne opvejer minusserne, vil vi lade være op til dig at beslutte.