Anmeldelse af
Elitedaters

Brugervenlighed:
2/5
Features:
2/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
3/5
Screenshot af Elitedaters

En stor del af brugerne er højtuddannede

Nye profiler vurderes af redaktionen

Findes også som app

En stor del af brugerne er højtuddannede

Nye profiler vurderes af redaktionen

Findes også som app

Uddybende anmeldelse af
Elitedaters.dk

Elitedaters er en elitedating-side for veluddannede, hvor der bliver lagt stor vægt på seriøsitet. Hver eneste oprettede profil på siden bliver manuelt gennemgået af redaktionen, som efterfølgende enten godkender eller afviser profilen.

Grundet de strenge krav på siden, kan du være garanteret, at de oprettede brugere er yderst seriøse i deres jagt på en partner. Du er tilmed også garanteret, at brugerne enten har en videregående uddannelse, eller er i gang med en. 

En rigtig stor del af brugerne på siden er fra større danske byer, så befinder du dig i udkanten af Danmark, kommer du til at skulle bruge tid på transport, hvis det lykkes dig at få en date i hus.

Screenshot af Elitedaters

Fordele

To dages gratis betalt medlemskab ved oprettelse

Seriøse og veluddannede brugere

Alle profiler skal vurderes og godkendes af redaktionen

Ulemper

Ikke specielt brugervenligt

En del inaktive profiler

Videogennemgang af Elitedaters

Elitedaters pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 299 kr.
I alt: 299 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 195 kr.
I alt: 585 kr.

 

Strenge krav til brugerne på siden

Det er langt fra hvem som helst, som får adgang til Elitedaters. Når du opretter en profil, vil den først skulle godkendes af redaktionen på siden, som giver deres subjektive vurdering af din datingprofil. Inden du bliver enten godkendt eller afvist, kigger de på følgende:

  • Du skal enten være i gang med eller have en videregående uddannelse
  • Din profiltekst skal være velskrevet med interessant indhold, som også skal være originalt
  • Dit profilbillede skal leve op til sidens æstetiske krav

Man kan nemt argumentere for, at det bliver en smule snobbet og elitært, når man stiller så strenge krav til sine brugere – men det er netop meningen med siden. 

Fordi alle profilerne bliver gennemgået og vurderet inden de accepteres, kan du være sikker på, at seriøsiteten er helt i top. 

Betalt medlemskab vs. gratis medlemskab

Ligesom på de fleste andre dating sider, får du ikke meget ud af en gratis profil. Du får adgang til helt basale funktioner, men hvis du håber på at få en date eller en kæreste ud af din tid på siden, er der ingen vej udenom et betalt medlemskab. En helt afgørende funktion, at sende en besked til en anden bruger, er eksempelvis gemt væk bag en betalingsmur. 

Nedenfor kan du se forskellene på en gratis profil og en betalende:

De fleste brugere befinder sig i storbyen

De fleste videregående uddannelser befinder sig i de danske storbyer, og derfor giver det god mening, at brugerne hos Elitedaters, som alle har netop en videregående uddannelse, er bosat der. Omkring 80% af alle brugerne hos Elitedaters bor i eller omkring storbyerne. 

Bor du selv i en af de større danske byer, er det helt fint. Har du din dagligdag et pænt stække fra de danske metropoler, skal du dog være forberedt på, at der sandsynligvis vil være transport involveret, hvis du skal på date med en anden bruger.

Brugervenligheden på siden får ikke meget ros

Anmeldelser på Trustpilot indikerer, at der er plads til forbedringer på siden, som kan være besværlig at finde rundt på. Særligt nye brugere vil formentlig få brug for al deres kløgt, hvis de vil bruge siden.

Hvilket måske forklarer, hvorfor det kræver en længere videregående uddannelse, hvis man vil oprette sig på siden…

Kort opsummering af vores anmeldelse af Elitedaters

Elitedaters er tiltænkt ambitiøse og seriøse singler, som gerne vil finde ligesindede. Strenge krav på siden garanterer, at det ikke er hvem som helst du møder på datingplatformen. 

Der er ingen vej udenom et betalt medlemskab, hvis du håber på at ende med en date, da du ellers ikke har mulighed for at kommunikere med de andre brugere. 

Inden du finder kreditkortet frem, kan du dog med fordel oprette dig gratis på siden og vurdere om den fungerer for dig. Flere brugere beretter om en dårlig brugerflade, som gør det unødigt svært og kompliceret at bruge siden.