Dating sites ❤️
Se de 18 bedste dating sites

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Leder du efter et dating site? 

Så er du landet det helt rette sted. Herunder finder du nemlig en ekstremt overskuelig oversigt over de – i vores øjne – 18 bedste dating sites. 

Se også vores sublime oversigt over datingapps

I vores test af mere end 30 forskellige danske datingsider har vi særligt lagt vægt på, hvor godt de forskellige sider har præsteret inden for følgende parametre:

 • Brugervenlighed
 • Funktionsmuligheder
 • Aktivitetsniveau
 • Grad af seriøsitet for brugerne
 • Pris. 

Samtlige af de datingsider, vi har oprettet os på og testet, har vi givet en samlet karakter på en skala, der går fra 0 til 5. 

En datingsides samlede karakter er altid et gennemsnit af fem individuelle karakterer, der gives på baggrund af, hvor godt en datingside – i vores øjne – præsterer inden for de føromtalte parametre. 

Læs mere om, hvordan vi anmelder her.

Foruden vores egne førstehåndserfaringer har vi i forbindelse med vores vurderinger og bedømmelser af diverse datingsider også søgt viden og indsigt via andenhåndsberetninger, heriblandt forbrugeranmeldelser på Trustpilot og artikler på større danske nyhedsmedier samt i velrenommerede forbrugermagasiner.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

4.4/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Meget højt

Primær aldersgruppe:

25-64 årige

Single.dk er – ligesom Dating.dk – et af de ældste danske dating sites. Dog er Single.dk lige et år yngre end Dating.dk. Single.dk blev nemlig lanceret tilbage i 1999, mens Dating.dk blev lanceret i 1998.

Siden lanceringen har formålet for Single.dk været at hjælpe singler med at finde kærligheden – ganske simpelt og forståeligt; og rigtig meget tyder på, at Single.dk er rigtig dygtige til at imødekomme deres formål.

Selv hævder de nemlig at være det dating site, der bringer allerflest par sammen. Ikke noget tosset stempel at have på sig!  

Avanceret matchalgoritme 

Det har desværre ikke været muligt for os at verificere ovenstående påstand. 

Dog vil det ikke chokere os, hvis det viser sig, at Single.dk er det dating site, der formår at bringe allerflest par sammen. Dette skyldes blandt andet, at Single.dk byder på en avanceret og meget vellykket matchalgoritme, der øger chancerne for, at brugerne bliver eksponeret for folk, som de passer godt sammen med.

Søg kærligheden døgnet rundt

Som bruger hos Single.dk kan du søge kærligheden døgnet rundt, da datingsiden også byder på en rigtig fin datingapp, som kan hentes kvit og frit både i App Store og Google Play Store.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Single.dk?

PeriodePer månedI alt
4 månederFørste måned 29 kr.
herefter 199 kr. 
626 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Meget højt

Primær aldersgruppe:

18-70 årige

Vi gætter på, at Dating.dk er det danske dating site, som allerflest danskere kender til, og dette af flere grunde. 

Dels skyldes det, at Dating.dk har præsteret at blive Danmarks største dating site målt på antallet af brugere. Derudover skyldes det, at Dating.dk er en af Danmarks ældste spillere inden for dating; siden blev nemlig – som vi kort har været inde på – lanceret tilbage i 1998. 

Derudover skyldes det, at Dating.dk i mange perioder har brugt en del penge på markedsføring og promoveret sig på et utal af forskellige kanaler. Derfor har man i mange år kunnet støde på budskabet om Dating.dk i alt fra radiospots og TV-reklamer til bannere på internettet og plakater ved busstoppestederne.

Super god brugerflade

Selvom Dating.dk i mange år har været et meget veletableret dating site i Danmark, er dette på ingen måde blevet en sovepude for folkene bag. 

Disse har nemlig siden lanceringen af sitet gjort alt, hvad der har stået i deres magt for at sikre, at fremtidige internet-datere også fik et utal af gode grunde til at vælge Dating.dk. Dette gør de i øvrigt stadigvæk den dag i dag, hvorfor Dating.dk fortsat er et topmoderne site, der byder på en vellykket brugerflade.

Uanset hvor meget teknisk snilde du har, lover vi dig derfor, at du med garanti får let ved at navigere rundt på Dating.dk’s brugerflade og finde de funktioner, du ønsker at benytte dig af. 

Dating site, der præsenterer dig for relevante partnerforslag

En yderligere bonus ved Dating.dk er, at du automatisk bliver præsenteret for relevante partnerforslag. 

Blandt andet derfor er Dating.dk en af de sider med absolut flest succeshistorier, hvad angår medlemmer, der finder kærligheden. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Dating.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned129 kr.129 kr.
3 månederFørste måned 29 kr.
herefter 129 kr. 
287 kr.
4/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

For Match.com er det vigtigt, at dating er let. Derfor har folkene bag datingtjenesten udviklet en flot og overskuelig brugerflade, der gør det nemt at tage kontakt til potentielle partnere.

Arrangerer fysiske begivenheder

Match.com er en datingtjeneste, der forener det virtuelle med det fysiske. 

Regelmæssigt inviterer portalen nemlig sine brugere til singleaftener, hvor de på en afslappet og behagelig måde kan møde ligesindede.

Hos Findenkaereste.dk bifalder vi i høj grad sådanne arrangementer. Det gør vi, fordi vi er af den overbevisning, at det først er, når man mødes ansigt-til-ansigt med andre, at man for alvor kan vurdere, hvorvidt der er kemi. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Match.com?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder79 kr.474 kr.
4.4/5

Målgruppe:

Folk over 50

Aktivitetsniveau:

Højt

Primær aldersgruppe:

50-75 årige

Senior.dk er et dating- og mødested for folk over 50 år. Med andre ord er Senior.dk altså et senior dating site. 

Et af de mest seriøse dating sites

Der er rigtig stor forskel på, hvor seriøse brugerne er på de forskellige datingplatforme. På nogle platforme er størstedelen af brugerne primært til stede for at fordrive tiden samt for at opnå bekræftelse, mens andre platforme er kendetegnede ved at huse brugere, der er meget seriøse og dedikerede i deres jagt på kærligheden. 

Senior.dk hører til sidstnævnte gruppe, hvorfor dette site er et oplagt valg for dig, der ikke gider spilde tiden.

Meget få inaktive profiler

Senior.dk bruger mange timer på aktivt at slette useriøse og inaktive datingprofiler, og denne indsats fortjener ros. 

Tilstedeværelsen af den type profiler er nemlig et vækstpunkt på en række andre sider, og det er – mildt sagt – hamrende irriterende at skulle navigere udenom profiler, der aldrig er aktive.  

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Senior.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned125 kr.125 kr.
3 måneder83 kr.249 kr.
6 måneder69 kr.414 kr.
4.2/5

Målgruppe:

Singler over 50

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

50-70 årige

Ligesom Senior.dk er 50plusmatch også et senior dating site. Også her skal du nemlig som minimum være fyldt 50 år for at kunne blive medlem.

En forskel siderne imellem er dog, at man hos 50plusmatch primært forsøger at tiltrække de +50-årige, der kan lide at være aktive og holde sig i form, mens Senior.dk’s målgruppe ikke er afgrænset i samme omfang. Her er der nemlig også plads til sofakartoflerne.

God kundeservice-afdeling

Folkene bag 50plusmatch prioriterer kundeservice yderst højt, og derfor garanterer de også, at responstiden på spørgsmål over mail vil være yderst lav.

Selvom svartiden er lav, er kvaliteten af svarene altid høj. Hos 50plusmatch får man nemlig altid fyldestgørende og personlige svar på sine spørgsmål, og det er herligt!

Prøv også deres fine app

Hvis du vælger at oprette dig på 50plusmatch, vil du også få mulighed for at date online via din mobil. Foruden en fin hjemmeside har folkene bag 50plusmatch nemlig udviklet en rigtig fin app. Denne er – ligesom hjemmesiden – dejligt brugervenlig og kan hentes ganske gratis. 

Mange fine funktioner

50plusmatch byder på alle de funktioner, der nødvendige for at sikre brugerne en rigtig god datingoplevelse. 

Sitet byder naturligvis på alle standardfunktioner, såsom at søge efter andre medlemmer samt at udforme og designe ens egen profil, men derudover byder siden også på en række særegne funktioner, heriblandt muligheden for at quizze med de andre medlemmer. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos 50plusmatch?

PeriodePer månedI alt
1 måned199 kr.199 kr.
3 måneder149 kr.447 kr.
6 måneder99 kr.594 kr.
12 måneder79 kr.948 kr.
3.6/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

30-55 årige

Hvis du stiller enormt høje krav til en kommende partner, er Partner Med Niveau formentlig den ideelle datingportal for dig. På dette dating site er størstedelen af brugerne nemlig akademikere og typer, der går rigtig meget op i dem selv og deres karrierer.

For dig, der stiller krav

Hvis du har en lang række med krav og ønsker til en kommende partner, findes der næppe nogen datingside, hvor chancen for at finde en partner, hvor du kan sætte kryds i samtlige felter, er større end på Partner Med Niveau. 

Herinde samles eliten nemlig, men det betyder naturligvis også, at alle andre brugere stiller høje krav. Derfor er det meget vigtigt, at du også selv har en masse at byde på, hvis du skal have succes på portalen. 

Veludviklet matchsystem

Teamet bag Partner Med Niveau ved, at netdating kan være en yderst tidskrævende proces, og at det – når man dater online – kan være lidt af en tidsrøver at søge sig frem til interessante profiler.

Derfor har teamet bag dating sitet udviklet et matchsystem med en algoritme, der sørger for, at du som bruger eksponeres for yderst relevante partnerforslag. 

Det tager lang tid at oprette sig

Hvis du er fristet af at oprette dig hos Partner Med Niveau, skal du sørge for at gøre det en dag, hvor du ikke har travlt. Det tager nemlig ret så lang tid.

Og det gør det, fordi du i forbindelse med din oprettelse skal udfylde en personlighedstest med over 200 spørgsmål. Denne test bruges af algoritmen til at matche dig med personligheder, som denne vurderer, at du vil gå godt i spænd med.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos PartnerMedNiveau?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1.197 kr.
6 måneder309 kr.1.854 kr.
3.4/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

20-65 årige

Victoria Milan er et dating site i kategorien ‘sexdating‘. 

Du har måske hørt om siden før, da den flere gange har været i vælten grundet dens kontroversielle brandidentitet. Sagen er nemlig den, at Victoria Milan brander sig på at være et dating site for gifte, der søger lidt spænding uden for forholdet. 

Victoria Milan er dog meget mere end et site, der faciliterer affærer. Heldigvis da! Mange af brugerne på siden er nemlig ikke folk i forhold, men blot sexglade individer, der søger sexpartnere.

Yderst brugervenlig

Det er ikke, fordi Victoria Milan byder på et utal af funktioner, der revolutionerer online dating. Til gengæld er siden ekstremt flot og brugervenlig, og den byder uden tvivl på de vigtigste funktioner – altså dem, der er altafgørende for at få en god datingoplevelse. 

Fokus på diskretion

Som medlem af Victoria Milan er du 100 % anonym. Med andre ord betyder det, at du ikke behøver at opgive identificerende personlige oplysninger såsom navn, adresse eller telefonnummer for at blive en del af Victoria Milans frække fællesskab.

En del fakeprofiler

Hvis du vælger at prøve kræfter med Victoria Milan, skal du være klar over, at du kommer til at støde på en del fakeprofiler på platformen.

Sådan er forholdene desværre på de fleste sexdating-sites. Det er en del af gamet og noget, som man er nødt til at acceptere, hvis man ønsker at sexdate online. Desværre! 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos VictoriaMilan?

PeriodePer månedI alt
1 måned399 kr.399 kr.
3 måneder299 kr.897 kr.
6 måneder219 kr.1.314 kr.
12 måneder199 kr.2.388 kr.
3.5/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

Hvis og når du opretter dig hos C-date, skal du blandt følgende muligheder angiver, hvad du søger:

 • Venskab
 • Et langvarigt forhold
 • En affære
 • Lidt sjov
 • En distraktion
 • Nogen at chatte med.

Dette afslører, at C-date bruges med forskellige formål, og at du vil kunne finde lidt af hvert på platformen.

Vores erfaring er dog, at langt størstedelen af C-dates brugere er på platformen med henblik på at finde uforpligtende dates, så hvis du er på jagt efter kærligheden, anbefaler vi, at du vælger et af de andre dating sites, som vi her på siden anbefaler. Dating.dk eller Single.dk vil umiddelbart ikke være de mest tossede valg i den sammenhæng.

Ligelig kønsfordeling

Netop fordi C-date primært er et sexdating-site, er det ekstra imponerende, hvis det, der berettes om kønsfordelingen på sitet, er sandt. 

C-date hævder nemlig, at kønsfordelingen er ligevægtig – altså at der er nogenlunde lige mange mænd og kvinder, og sådan plejer det altså ikke at være på sexdating-sites. Her plejer mændene at være i overtal.

Blakket ry på Trustpilot

C-date klarer sig ikke super godt på Trustpilot. 

Her anklages sitet for at være hjemsted for en del fakeprofiler. Ligeledes er der flere, der fortæller, at de har haft svært ved at afmelde sig igen, efter de har opgraderet deres medlemskab til et betalt et af slagsen.

Det er virkelig en skam, at C-date benytter lettere usle metoder – særligt fordi platformen i sig selv er rigtig, rigtig fin og overskuelig.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos C-date?

PeriodePer månedI alt
3 måneder359 kr.1.077 kr.
6 måneder269 kr.1.614 kr.
12 måneder179 kr.2.148 kr.
3/5

Målgruppe:

Sugardatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-45 årige

Todayters.dk er en datingside inden for kategorien sugardating-sites

Inden vi beskriver Todayters.dk for alvor, vil vi godt lige ytre et par ord om sugardating og opfordre dig til at genoverveje, hvorvidt denne datingform er noget for dig, hvis du overvejer at kaste dig ud at sugardate. 

Sugardating er nemlig på ingen måde ligesom almindelig dating, og der kan ikke herske nogen tvivl om, at sugardating kan give dig massive psykiske knubs, hvis du ikke er 100 % mentalt indstillet på, hvad denne datingform indebærer. 

Hvis du er helt indforstået med, hvad sugardating går ud på, og du stadigvæk mener, at denne datingform er noget for dig, så findes der ikke mange mere oplagte dating sites for dig end Todayters.dk.

Todayters.dk byder nemlig på et super fint aktivitetsniveau, en yderst velfungerende platform og en masse fede funktioner, der gør sugardating ekstra spændende.

Bekæmper aktivt bots

Vi har allerede rost Todayters.dk en del, men vi har faktisk mere pænt at sige om sitet.

Vi synes nemlig, at det er rigtig fedt, at Todayters.dk allokerer ressourcer til aktivt at bekæmpe bots og falske profiler. 

Den slags profiler fylder nemlig en del hos flere af konkurrenterne og giver anledning til megen irritation. 

Det er nemlig indiskutabelt rigtig frustrerende at skrive med fakere eller AI’er. Det ønsker ingen. Nej, i stedet ønsker man at skrive med rigtige mennesker, der er, hvem de giver sig ud for at være.

Henvender sig til alle typer inden for sugardating

Todayters.dk henvender sig både til sugardaddies, sugarmamas, sugarbabes og toyboys, så uanset hvilken sugardating-type du er, vil du føle dig hjemme på siden.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Todayters?

PeriodePer månedI alt
1 måned138 kr.138 kr.
3 måneder118 kr.354 kr.
6 måneder98 kr.588 kr.
2.6/5

Målgruppe:

Seriøse singler

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

25-65 årige

Selv hævder Be2, at det er selvbevidste singler, der finder kærligheden via deres dating site.

Et af de elementer, som sitet brander sig på, er dets veludviklede matchalgoritme.

Hos Be2 bliver der nemlig – ifølge folkene bag – ikke skudt med spredehagl, når brugerne præsenteres for potentielle partnere. Partnerforslagene er derimod velbegrundede og tager udgangspunkt personlighedstests af brugerne.

Bestræber sig på at være et seriøst dating site

Be2 sigter efter medlemmer, der er seriøse i jagten på kærligheden. De er hverken interesserede i de brugere, der bare mangler et sted at fordrive tiden, eller de brugere, der leder one night stands. Nej, de vil i stedet have de brugere, der ønsker at møde den person, de skal tilbringe resten af livet med.

Gratis oprettelse

Hvis du synes, at Be2 lyder interessant, kan vi glæde dig med, at du kan få lov at snuse til platformen ganske gratis. Det koster nemlig ikke noget at oprette sig. 

Ønsker du adgang til en række funktioner – såsom at skrive med andre brugere – er det dog nødvendigt med et premium-medlemskab.

Dog er det værd at nævne, at du vil kunne tage den føromtalte personlighedstest ganske gratis. Ydermere vil du også kunne udforme din profil via et gratis medlemskab. 

Dårligt ry på Trustpilot

Vær opmærksom på, at der er adskillige Trustpilot-anmeldere, der hævder, at de er blevet faktureret et større beløb, end Be2 i første omgang oplyste. Generelt set klarer Be2 det ikke super godt på Trustpilot. Eksempelvis er der også en del Trustpilot-anmeldere, der beskylder Be2 for at være hjemsted for et utal af fakeprofiler.

Det er en skam, at der fra Be2’s side benyttes bisse-tricks, for sitet har uden tvivl potentiale til at blive en fantastisk datingplatform.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Be2?

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder599 kr.1.797 kr.
6 måneder399 kr.2.394 kr.
3.4/5

Målgruppe:

Fraskilte

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

35-55 årige

Nextlove.dk er et niche-site, der henvender sig til fraskilte og aleneforældre, der ønsker at finde en partner at dele dagligdagen med. Og at henvende sig til netop denne gruppe er – i vores øjne – ikke nogen tosset idé!

Vores erfaring er nemlig, at rigtig mange individer uden børn ønsker at finde en partner, der endnu ej heller har børn. 

Derfor kan det til tider være ret udfordrende at date online som aleneforælder, da det ikke er usandsynligt, at mange potentielle bejlere vil sortere en fra grundet børnene, der følger med pakken.

Hvis du kan nikke genkendende ovenstående udfordringer, kan det være, at du skal give Nextlove.dk chancen. Herinde er bonusbørn nemlig ikke en dealbreaker!

Relevante partnerforslag

Ligesom så mange andre dating sites byder Nextlove.dk også på en smart matchalgoritme, der sikrer brugerne relevante partnerforslag. 

Gratis oprettelse

Hvis Nextlove.dk lyder interessant i dine ører, kan vi glædeligt informere dig om, at du gratis kan få lov at snuse til siden. Det koster nemlig ikke noget at oprette en profil på platformen. 

Dog er det værd at bemærke, at du er nødsaget til at opgradere dit medlemskab til et betalt et, hvis du ønsker at skrive med andre medlemmer.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos NextLove?

PeriodePer månedI alt
3 måneder249 kr.747 kr.
6 måneder189 kr.1.134 kr.
12 måneder129 kr.1.548 kr.
4/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Højt

Primær aldersgruppe:

20-45 årige

Scor.dk er Danmarks ældste sexdating-site. Sitet blev nemlig etableret helt tilbage i 1998, og faktisk er det kun Dating.dk af alle danske dating sites, der er ældre end Scor.dk.

Scor.dk skriver selv, at siden både bruges til sexdating, til at finde kærligheden samt til at finde nye venner. Vores erfaring er dog, at langt de fleste udelukkende bruger Scor.dk til frække formål.

Leder du efter kærligheden eller nye venner, er der derfor en række andre platforme, der egner sig bedre end Scor.dk.

Benyttes både af par og singler

Dating sitet benyttes i stor stil af både par og singler. Derfor kan siden også sagtens være relevant for dig, selvom du er i et forhold. Især hvis du og din partner godt kan lide at eksperimentere.

Hvis I eksempelvis leder efter en person til en trekant eller et par til partnerbytte, så er Scor.dk helt sikkert det perfekte site for jer.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Scor.dk?

PeriodePer månedI alt
1 måned149 kr.149 kr.
3 måneder116 kr.349 kr.
12 måneder83 kr.999 kr.
2.4/5

Målgruppe:

Sexdatere

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

20-45 årige

ScorNU.com er et dating site inden for kategorien ‘sex dating‘.

ScorNU.com er særligt populær hos dem, der elsker at chatte frækt, da platformens brugere sjældent holder sig tilbage med de frække gloser.

Alternativ betalingsmodel

ScorNU.com opererer med en lidt alternativ betalingsmodel. På dette site er der nemlig ikke noget, der hedder premium-abonnement. I stedet er der noget, der kaldes ‘flirts’. Flirts er egentlig bare credits, som du kan bruge, hvis du ønsker at skrive med andre brugere.

En stor fordel ved ScorNU.com’s betalingsmodel er, at du kun kommer til at kaste penge efter platformen, når der er interesse for din profil. 

Du bliver taget godt imod

Hvis du planlægger at oprette dig på ScorNU.com, kan du se frem til en rigtig fornem velkomst. Hos ScorNU.com får alle nye brugere nemlig to gratis flirts. Med andre ord betyder det, at du vil kunne sende to gratis beskeder som ny bruger.

Kunne godt trænge til en visuel makeover

ScorNU.com vinder næppe mange designpriser. Sitet er nemlig ikke særligt æstetisk nydeligt. Faktisk vil vi nærmest betegne det som værende en smule grimt. 

Til gengæld er sitet ganske overskueligt og brugervenligt, og det er nu engang det vigtigste for et dating site.

Du vil støde på fakeprofiler

Ligesom på enhver anden sexdating-side er der også fakeprofiler på ScorNU.com. Det er virkelig en skam, men sådan er vilkårene desværre bare, hvis du vil sexdate online.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos ScorNU.dk?

Antal flirtsI alt
1099 kr.
25225 kr.
50399 kr.
3.2/5

Målgruppe:

Unge

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

18-35 årige

Zoosk er en verdensomspændende datingservice, der kan benyttes i over 80 lande.

I Danmark er servicen endnu ikke voldsomt populær, men på verdensplan har Zoosk over 40 millioner brugere. 

Hvis du rejser meget i forskellige lande, kan det derfor sagtens være, at Zoosk er noget for dig. 

Matcher brugere ved hjælp af avanceret algoritme

Ligesom en række andre datingservices benytter Zoosk også en veludviklet algoritme til at matche brugerne. 

Hos Zoosk er der tale om en ’Behavorial Matchmaking’-teknologi, der løbende indsamler informationer om den enkelte brugers adfærd med afsæt heri udvælger en række profiler, som den enkelte bruger formentlig passer godt sammen med.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Zoosk?

PeriodePer månedI alt
1 måned152 kr.152 kr.
3 måneder108 kr.324 kr.
6 måneder76 kr.456 kr.
3.4/5

Målgruppe:

Unge

Aktivitetsniveau:

Mellem

Primær aldersgruppe:

18-35 årige

Badoo adskiller sig fra en del af de andre dating sites i vores oversigt, da Badoo er en service, som ikke udelukkende appellerer til de kærlighedssøgende.

Badoo sigter nemlig også efter alle dem, der bare søger nye bekendtskaber og venner. Dog er vores erfaring, at størstedelen af Badoos brugere har oprettet sig med henblik på at finde en kæreste eller flirt.

Brugerflade minder en smule om Tinder

Brugerfladen på Badoo er kraftigt inspireret af Tinder. På Badoo kan du nemlig også swipe de andre brugere til enten højre eller venstre, alt efter om du er interesseret i at lære disse bedre at kende.

Hvis du erklærer dig interesseret i en anden bruger og vedkommende gør det samme, når han/hun ser dig på platformen, får I mulighed for at chatte sammen.

Leg med på mobilen

Badoo findes både som hjemmeside og app. 

Appen fortjener desuden en masse ros, da den er ekstremt brugervenlig. Det samme er hjemmesiden i øvrigt.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Badoo?

PeriodePer månedI alt
1 måned174,99 kr.174,99 kr.
3 måneder138,33 kr.414,99 kr.
6 måneder103,16 kr.619 kr.
Resten af livet
999 kr.
3.2/5

Målgruppe:

Alle

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

20-45 årige

Hos MitDating skal du – modsat hos de fleste andre dating sites – ikke have pungen op af lommen for at finde kærligheden. Sitet er nemlig helt og aldeles gratis, hvilket må siges at være ret atypisk.

Det er naturligvis super fedt, at du kan finde kærligheden gratis på MitDating. Dog leverer sitet ikke helt på samme niveau, når det kommer til eksempelvis graden af brugervenlighed og funktionsmuligheder, som de mest populære dating sites gør. 

Aktiv indsats mod falske profiler

Hos MitDating gør folkene bag sitet en dyd ud af at opsnuse falske profiler og slette disse. Den indsats fortjener ros, for ingen ønsker at skrive eller flirte med en person, der ikke er, hvem vedkommende giver sig ud for at være.

Brugerne skal bo i Danmark

MitDating har et krav om, at deres brugere skal bo i Danmark. Derfor vil du ej heller kunne oprette dig, hvis du er udenlandsk dansker. I så fald må du kaste dig over en af de mange andre fine dating sites, som vi har nævnt.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos MitDating?

PeriodePer månedI alt
1 uge39 kr.
1 måned79 kr.79 kr.
3 måned53 kr.159 kr.
3/5

Målgruppe:

Ambitiøse singler

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

35-50 årige

Elitedaters er – ligesom Partner Med Niveau – en elitedating-side. 

Derfor er Elitedaters også en side, der egner sig til de veluddannede og dem, der stiller høje krav til en kommende partner. 

Ikke alle får lov at komme med i hulen

Det er ikke alle, der får lov at blive medlem hos Elitedaters. Alle oprettede profiler gennemgås nemlig manuelt af folkene bag med henblik på at sikre, at det kun er eliten, der slipper igennem nåleøjet.

Hvad er kravene?

Når Elitedaters-mandskabet vurderer, hvorvidt du skal tildeles fuld adgang til sitet, kigger de på, hvorvidt du er veluddannet, og om du har brugt tid og energi på at kreere en velskrevet profiltekst. 

De fleste brugere bor i storbyerne

De fleste af Elitedaters’ brugere er akademikere, og omkring 80% af medlemmerne er bosat i eller omkring de danske storbyer. 

2 dages gratis premium-medlemskab

Hvis du godkendes af Elitedaters-mandskabet, tildeles du 2 dages gratis medlemskab uden binding. I de 2 dage vil du kunne afsøge platformens muligheder og potentiale, så du relativt let efterfølgende vil kunne vurdere, om du ønsker platformen er værd at kaste penge efter.

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos Elitedaters?

PeriodePer månedI alt
1 måned299 kr.299 kr.
3 måneder195 kr.585 kr
2.6/5

Målgruppe:

Landmænd

Aktivitetsniveau:

Lavt

Primær aldersgruppe:

25-60 årige

Hvis du bliver småforelsket, hver gang du ser ‘Landmand søger kærlighed’, er Farmerdating.dk ikke noget dårligt sted for dig at lede efter en kommende partner. Farmerdating.dk er nemlig et dating site henvendt mod landmænd og -kvinder. 

Ikke mange aktive brugere

Vi elsker ideen bag Farmerdating.dk, men desværre synes vi ikke helt, at potentialet forløses for alvor. 

Dating sitet er en smule gammeldags, og brugervenligheden kunne være bedre. Disse særtræk er nok også medbetydende for, at der ikke er vildt mange brugere på portalen.

Selvom portalen ikke overrendes af kærlighedshungrende landmænd, er den dog alligevel et besøg værd, hvis du som landmand eller -kvinde leder efter en livspartner. Der er nemlig lidt aktivitet, og vi ved, at portalen har ført en række lykkelige par sammen. 

Fordele

Ulemper

Hvad koster et medlemskab hos FarmerDating?

PeriodePer månedI alt
1 måned129 kr.129 kr.
3 måneder99 kr.299 kr.

FAQ – dating sites

På et dating site kan man finde andre singler og interagere med disse. Der findes mange forskellige dating sites, og de er naturligvis ikke alle ens. 

Derfor er der også lidt forskel fra site til site, når det kommer funktionsmuligheder. Der findes en del sites, der har udviklet smarte matchalgoritmer, der sørger for, at brugerne præsenteres for relevante partnerforslag. Dette sker som regel med afsæt i spørgsmål, som de enkelte brugere har besvaret omkring præferencer til en kommende partner og deslige.

Som sagt kan der være stor forskel på, hvilke funktioner de forskellige dating sites byder på. En række funktioner går dog igen på tværs af langt de fleste dating sites, og disse funktioner er som følger:

 • En søgefunktion
 • Muligheden for at skrive med andre medlemmer
 • Muligheden for at designe sin egen profil med blandt andet tekst og billeder.

Som regel er det gratis at oprette en profil på et dating site. Til gengæld vil ens adgang som regel være relativt begrænset med en gratis profil.

Eksempelvis vil det sjældent være muligt at skrive med andre medlemmer med en gratis profil. Ønsker man dette, skal man opgradere sin profil til en betalt en af slagsen.

Vi mener ikke, at det giver mening at tale om, at ét dating site er det bedste. 

Vi er nemlig af den overbevisning, at det er afhængigt af konteksten, hvilket site der kan siges at være det bedste. Det afhænger i høj grad af ens behov og forventninger. Derfor vil det være forskelligt fra person til person, hvilket site der kan anses som det bedste.

Du bør vælge det dating site, der imødekommer de fleste af dine behov. Hvis du er yderst seriøs i din jagt på kærligheden, bør du vælge et site, der har ry for at samle seriøse brugere. 

Er du derimod bare på jagt efter lidt sjov og ballade – og måske lidt tilfældig sex – er det formentlig et sexdating-site, du bør tilmelde dig.

Det kræver en indsats at få succes med online dating.

Først og fremmest er det vigtigt, at du er åben for at møde nye mennesker. Det er vigtigt, at du engagerer dig, når du får henvendelser fra andre brugere. Ingen gider skrive med en tør kiks, så giv noget til de samtaler, som du deltager i.

Det er i øvrigt en stor styrke, hvis du er opsøgende og henvender dig til andre. 

Ydermere er det også vigtigt, at du gør noget ud af din profil. En skarp profiltekst og et godt profilbilled er et must! 

Kampen om opmærksomhed på et dating site kan nemlig være hård, da de andre medlemmer formentlig gør sig rigtig umage. Derfor skal du gøre dig mindst lige så umage som dem – og gerne endnu mere.

God jagt på kærligheden!