Hvilken datingside skal jeg vælge?

Vær opmærksom på, at artiklen indeholder affiliate-links

Udbuddet af datingsider er i dag rigtig, rigtig stort, hvorfor vi så udmærket forstår, hvis du er ved at få en smule hovedbrud over, hvilken side du bør vælge, men frygt ej. I artiklen her guides du nemlig på rette vej, da vi fremhæver alle de forhold, der bør overvejes i forbindelse med valg af datingside. 

Hvis du er kommet frem til, at du ønsker at give en datingside chancen i forbindelse med din jagt på kærligheden, er du landet det helt rette sted. 

I de kommende afsnit vil vi nemlig fremhæve en række forhold, som du gør klogt i at overveje, inden du vælger din kommende datingside. 

Skal din kommende datingside være et niche-site? 

Overordnet set findes der to forskellige typer datingsider. Der findes de bredt appellerende, og så findes der nichesiderne, som sigter efter mindre fællesskaber. 

Et eksempel på en populær niche i dating-segmentet er senior-nichen. I Danmark findes der nemlig en række rigtig gode datingsider, som er målrettet seniorer. På en sådan side vil man som senior kun blive eksponeret for kærestekandidater på ens egen alder, hvilket rigtig mange foretrækker.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en kæreste

Senior-nichen er langt fra den eneste niche, hvor der findes rigtig gode dating sites. Også i elitedating- og sexdating-nichen vil du kunne finde en række fine sites. 

Hos FindEnKæreste.dk mener vi, at det for rigtig mange mennesker giver god mening at indsnævre feltet af potentielle kærestekandidater ved at vælge en niche-datingside. Ved at gøre dette målretter man nemlig sin søgen og får sorteret en masse irrelevante kandidater fra. Kvalitet over kvantitet til enhver tid!

Hvor seriøs er du i din jagt på kærligheden?

Påtænker du at oprette dig på et datingsite, bare fordi du er nysgerrig og gerne lige vil snuse til den verden, eller har du et oprigtigt og dybfølt håb om, at oprettelsen fører til, at du møder dit livs kærlighed. 

Med andre ord: Er du seriøs eller useriøs i din jagt på kærligheden?

Svaret på dette spørgsmål har stor betydning for, hvilket site du bør vælge. Der er nemlig rigtig stor forskel på, hvor seriøse folk er i deres jagt på kærligheden på de forskellige sites. 

LÆS OGSÅ: Guide til One-Night-Stands

Hvis du er seriøs i din jagt på kærligheden, vil vi anbefale enten Dating.dk, Senior.dk eller PartnerMedNiveau.dk. 

På disse tre platforme vil du nemlig finde en del brugere, der – ligesom dig – oprigtigt ønsker at finde en sjæleven, og som ikke bare er der for at fordrive tiden eller blive anerkendt. Dog er det værd at bemærke, at den slags brugere naturligvis også findes på disse tre platforme – hvor de dog udgør en meget lille andel sammenlignet med andre sites.

Hvad må det koste at finde kærligheden?

Hos langt de fleste datingsider koster det penge, hvis du ønsker adgang til de funktioner, der – som regel – er nødvendige for at finde kærligheden.

Det være sig eksempelvis muligheden for at skrive med de andre brugere og lignende.

Når det kommer til priserne på datingsidernes såkaldte premium-medlemskaber, ses der stor variation. 

Hvad må det koste at finde kærligheden?

Hos de fleste datingsider er prisen omkring 100-200 kroner månedligt for et abonnement, men hos enkelte sites koster et medlemskab mere end 500 kroner månedligt. Vær opmærksom på dette!

LÆS OGSÅ: Sådan finder du kærligheden som religiøs

Dog er det gratis at oprette sig på samtlige sites, så du vil aldrig blive opkrævet penge for at snuse lidt rundt på de forskellige sites og mærke deres brugerflader. 

Der findes nogle få sites, der er 100 % gratis. Disse sites kan dog desværre ikke helt måle sig med deres konkurrenter, som opkræver penge fra medlemmerne, når det kommer til brugervenlighed samt kundeservice- og aktivitetsniveau.

Hvis du – trods ovenstående – stadigvæk er mest fristet af at forsøge dig med et gratis site, anbefaler vi MitDating.dk, der i vores øjne er det bedste 100 % gratis site.

–> Læs vores anmeldelse af MitDating.dk <–

Hvilke krav stiller du til aktivitetsniveauet?

Der er rigtig, rigtig stor forskel på aktivitetsniveauerne på de forskellige danske dating sites. Hos nogle sites er der relativt få, men dedikerede medlemmer, mens der hos andre sites er over 50.000 aktive medlemmer, hvorfor der virkelig er gang i snakken og flirteriet døgnet rundt.

Hvis aktivitetsniveauet er meget vigtigt for dig, bør du enten vælge Single.dk eller Dating.dk. Disse sites er nemlig – målt på antallet af medlemmer – de to mest populære i Danmark. 

Notér dine krav, og tjek vores oversigt

Find blok og pen, og notér alle de krav, som du i forbindelse med læsningen af artiklen her er kommet frem til, at du har til en kommende datingside, ned.

Herefter anbefaler vi, at du tjekker vores meget overskuelige oversigt over danske datingsider. 

Denne oversigt er nemlig fyldt med centrale nøgleinformationer om de enkelte sider, så du hurtigt kan danne dig dig et overblik over de mest populære danske datingsider, og hvad der kendetegner disse.

–> Tjek oversigten <–