Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Dansk Sugardating

Dansk Sugardating screenshot
0
2.4/5
Brugervenlighed:
3/5
Features:
2/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
2/5
Pris:
2/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Datingside for danske sugardatere

Lille velkomstgave ved oprettelse

Hurtig, nem og gratis oprettelse

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Dansksugardating.com 

Dansksugardating.com er en sugardating-side hvor sugardaddies kan komme i kontakt med sugarbabes og omvendt. 

Der findes efterhånden en del sugardating-sider i Danmark, og lad os bare allerede nu afsløre, at vi finder mange af alternativerne til Dansksugardating.com som værende at foretrække. Der er nemlig – mildt sagt – plads til forbedring for denne platform.

Hvad der med fordel kunne forbedres for Dansksugardating.com, kan du i det følgende læse mere om. Her vil du også kunne opnå indsigt i priserne hos Dansksugardating.com samt blive klogere på, hvilke funktioner platformen byder på.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenlig side

Hurtig og nem oprettelse

Du får 2 gratis credits, når du opretter dig

Gratis oprettelse

Ulemper

Der er en del fakeprofiler på siden

Siden er ikke noget æstetisk mesterværk

Nem og hurtig oprettelse 

Det tager ikke mange minutter at tilmelde sig Dansksugardating.com. Noget, som i øvrigt er ganske gratis. 

Hvis du ønsker at oprette dig, skal du som det første indtaste, hvilken mail du ønsker at oprette dig med, samt hvilket brugernavn og kodeord du ønsker at benytte dig af.

Herefter bliver du ført til en ny side, hvor du skal indtaste en række personlige oplysninger, samt lidt om hvad du søger.

Så snart du har gjort dette, er du en del af fællesskabet på Dansksugardating.com. 

Du får en rigtig flot velkomst, da du kort efter din oprettelse modtager en sød besked fra support, der blandt andet informerer dig om, at du er blevet tildelt to gratis ‘credits’, der kan give dig adgang til platformens premium-funktioner. 

En sådan velkomst er super fed og fortjener ros.

Det er nemlig de færreste dating sider, der lader brugerne teste premium-delen ganske gratis, men det gør Dansksugardating.com, og det er en af de få ting, vi vil rose dem for.

DanskSugardating.com pris

 

25 CREDITS

225 kr. 

 

50 CREDITS

399 kr.

 

100 CREDITS

699 kr.

Advarsel:
Du vil støde på fakeprofiler

Allerede kort tid efter, at vi havde oprettet os på Dansksugardating.com, blev vi kontaktet af ‘Lillepigen’, som udviste mistænkelig stor interesse for vores profil.

Da kontakten fandt sted, havde vi hverken skrevet en profiltekst eller tilføjet et profilbillede, og netop derfor – altså fordi der ikke var synderligt meget lokkemad på vores profil – blev vi særligt mistænksomme over for den hurtige henvendelse. 

Mistanken blev yderligere styrket af, at ‘Lillepigens’ billeder viste en yderst tiltrækkende kvinde, som formentlig ville blive overdynget af henvendelser, og som næppe ville føle sig nødsaget til at kontakte kedelige profiler som vores.

Netop derfor anså vi det som værende højst usandsynligt, at ‘Lillepigen’ var en ærlig og reel profil. I stedet antog vi, at der var tale om en falsk profil – kreeret af ejerne bag Dansksugardating.com.

Men hvad ville være formålet dog med dette? tænker du måske…

Jo, formålet med falske profiler er at lokke brugerne til at købe en masse credits for holde samtalerne i gang.

Et hurtigt kig på Dansksugardating.com’s Trustpilot-profil indikerer, at ovenstående mistanke og antagelse rammer hovedet lige på sømmet. Herinde er der nemlig adskillige anmeldelser, hvor fakeprofiler er et hovedtema.

Identiske afsnit i to profiltekster

Foruden ovenstående er det værd at bemærke, at vi faldt over to kvindelige profiler, som ikke umiddelbart havde noget med hinanden at gøre, men som begge havde en identisk sætning i hver deres profiltekst. 

Noget, som vi anser som værende meget suspekt, ja faktisk får det os til at mistænke, at de to profiltekster må være skrevet enten af en kunstig intelligens eller af den samme person.

Falske profiler er desværre ikke noget særsyn på sugardating-sider. Faktisk er det desværre nærmere reglen end undtagelsen med sådanne profiler på den type platforme.

Særligt slemt er det dog for en side som Dansksugardating.com, hvis betalingsmodel er skruet sådan sammen, at brugerne betaler for hver besked, de sender. Med andre ord kan det blive rigtig, rigtig dyrt at blive svindlet af en faker på Dansksugardating.com, og det anser vi som værende dybt problematisk.

Alternativ betalingsmodel 

Den typiske betalingsmodel for en sugardating-side fungerer således: Man betaler x antal kroner pr. måned for at få adgang til platformens premium-funktioner. 

Sådan er det dog ikke hos Dansksugardating.com. Her er nemlig ikke noget, der hedder premium-abonnement. I stedet opererer platformen med ‘credits’, som i dette univers kaldes for ‘diamanter’.

Man skal bruge ‘diamanter’ for at sende beskeder til de andre brugere, hvilket betyder, at man hos Dansksugardating.com kun betaler, når der er nogen, der gider at skrive med en. Det er der til gengæld relativt ofte – særligt grundet de falske profiler, der huserer på platformen.

Som sagt får du to gratis ‘credits’, så snart du tilmelder dig, hvilket betyder, at du kan skrive to beskeder gratis.  

Diamanter, Dansk sugardating

Byder på de basale funktioner og ikke så meget mere

Dansksugardating.com revolutionerer ikke ligefrem online sugardating, da platformen ikke byder på nogle kreative og hidtil usete funktioner. I stedet går platformen med det sikre og velkendte. 

Helt konkret byder Dansksugardating.com på følgende funktioner:

  • Muligheden for at udfylde ens profil med tekst og billeder
  • En søgefunktion
  • Mulighed for at udveksle beskeder med de andre medlemmer.

Hvis du er en erfaren og evigt nysgerrig sugardater, der gerne vil udfordres af en nytænkende platform, er det ikke sikkert, at Dansksugardating.com er noget for dig. Dog vil vi appellere til, at du ikke på forhånd afskriver platformen, bare fordi den ikke byder på en masse nytænkende funktioner.

De funktioner, som platformen byder på, er nemlig for manges vedkommende mere end tilstrækkelige for at få en rigtig god sugardating-oplevelse. 

Faktisk vil det ligefrem være en fordel for nogle, at platformen er så simpel, som den er. 

Det betyder nemlig, at man ikke støder på en masse ligegyldige funktioner, der fylder og forstyrrer.

Trænger til en visuel overhaling 

Hos FindEnKaereste.dk er vi på ingen måde blæst bagover af Dansksugardating.com’s visuelle profil.

Farverne, der er brugt, harmonerer egentlig fint nok med den eksklusive livsstil, som mange forbinder med sugardating, men overordnet set fremstår det visuelle udtryk ret så uddateret. For at være helt ærlig ligner hjemmesiden noget, der er skabt i begyndelsen af 00’erne.

Det er dog ikke på baggrund af udseendet alene, at du skal vælge en datingside; derfor behøver det lettere uddaterede udtryk heller ikke at være en dealbreaker for dig, men vi skal da være ærlige at sige, at også dette særtræk trækker ned i vores samlede bedømmelse af Dansksugardating.com. 

Dansk sugardating dashboard

Kort opsummering 

Som vi allerede bemærkede indledningsvist, er Dansksugardating.com ikke lige vores kop the, hvilket der er flere årsager til.

Dels finder vi det MEGET problematisk, at sitet huser falske profiler, når betalingsmodellen er, som den er. Derudover er vi på ingen måde imponerede over det visuelle udtryk, som Dansksugardating.com byder på. Ydermere byder platformen ikke på nogen nyskabende og særligt interessante funktioner, der får os til at tabe kæben.

Når det er sagt, så mener vi dog, at Dansksugardating.com gør nogle få ting rigtigt. 

Blandt andet er vi ganske begejstrede for den velkomst, som nye brugere får på sitet. Ligeledes bør sitet roses for at være relativt brugervenligt. 

Når alt kommer til alt, mener vi dog, at der er en række væsentlig bedre alternativer for dig, hvis du ønsker at sugardate online. Det være sig eksempelvis siderne SugarDaters og Todayters

2.4/5

2,4

/5

2.4/5

2,4

/5