Anmeldelse af Dansksugardating

Brugervenlighed:
4/5
Features:
3/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
3/5
Dansksugardating com - De bedste sugardating sider

Datingside for danske sugardatere

Lille velkomstgave ved oprettelse

Hurtig, nem og gratis oprettelse

Datingside for danske sugardatere

Lille velkomstgave ved oprettelse

Hurtig, nem og gratis oprettelse

Uddybende anmeldelse af
Dansksugardating.com 

Dansksugardating.com er en sugardating side med fordele og ulemper. 

Lad os for en stund bevare det gode humør og starte med at kigge på en af fordelene.

Nem og hurtig oprettelse 

Det tager ikke mange minutter at tilmelde sig platformen, hvilket tilmed er gratis. 

Allerførst skal man indtaste, hvilken mail man ønsker at oprette sig med, samt hvilket brugernavn og kodeord man ønsker at benytte sig af.

Herefter bliver man ført til en ny side, hvor man skal indtaste en række personlige oplysninger, samt lidt om hvad man søger.

Dansksugardating com - De bedste sugardating sider

Så snart man har gjort dette, er man en del af fællesskabet på Dansksugardating.com. 

Man får en rigtig flot velkomst, da man hurtigt modtager en sød besked fra support, der blandt andet informerer en om, at man er blevet tildelt to gratis credits, der kan give adgang til premium-funktioner. 

En sådan velkomst er super fed og fortjener ros. Det er nemlig de færreste dating sider, der lader brugerne teste premium-delen af platformen uden at kræve penge. 

Fordele

Brugervenlig side

Hurtig og nem oprettelse

Du får 2 gratis credits, når du opretter dig

Gratis oprettelse

Ulemper

Der er en del fakeprofiler på siden

Siden er ikke noget æstetisk mesterværk

DanskSugardating.com pris

 

25 CREDITS

225 kr. 

 

50 CREDITS

399 kr.

 

100 CREDITS

699 kr.

Alternativ betalingsmodel 

Dansksugardating.com benytter sig af en betalingsmodel, der umiddelbart adskiller sig fra alle andre danske sugardating-sider. Den gængse betalingsmodel på en sugardating-side vedrører sædvanligvis abonnementsløsninger. 

Sådan er det dog ikke hos Dansksugardating.com. Her er nemlig ikke noget, der hedder premium-abonnement. I stedet opererer platformen med credits, som i dette univers kaldes for diamanter.

Man skal bruge diamanter for at skrive beskeder til de andre brugere, hvilket betyder, at man hos Dansksugardating.com kun betaler, når der er nogen, der gider at skrive med en.

Som sagt får du to gratis credits, så snart du tilmelder dig, hvilket betyder, at du kan skrive to beskeder gratis.  

Byder på de basale funktioner og ikke så meget mere

Dansksugardating.com revolutionerer ikke ligefrem sugardating-nichen, da siden ikke byder på nogle kreative og hidtil usete funktioner. I stedet går platformen med det sikre og velkendte, som man ved virker.

På Dansksugardating.com er det muligt at udfylde sin profil, søge efter andre brugere og interagere med disse. Intet mere, intet mindre. 

Hvis du er en erfaren og evigt nysgerrig sugardater, der gerne vil udfordres af en nytænkende platform, er det ikke sikkert, at Dansksugardating.com er noget for dig. Dog vil vi appellere til, at du ikke på forhånd afskriver platformen, bare fordi den ikke byder på en masse nytænkende funktioner.

De funktioner, som platformen byder på, er nemlig for manges vedkommende mere end tilstrækkelige for at få en rigtig god sugardating-oplevelse. 

Faktisk vil det ligefrem være en fordel for nogle, at platformen er så simpel, som den er. Det betyder nemlig, at man ikke støder på en masse ligegyldige funktioner, der fylder og forstyrrer; der er kun det absolut nødvendige, og det er let at finde, hvad man skal bruge.

Ikke den pæneste side 

Indtil videre har vi været overvejende positive i vores anmeldelse, men i de kommende afsnit nedtones vores begejstring desværre en smule, og det gør den, fordi der findes visse punkter, hvor indenfor Dansksugardating.com ikke præsterer særligt godt. 

Et af disse punkter er i forhold til visuelle. Siden er desværre ikke synderligt pæn. Faktisk ser den en anelse gammeldags ud og kunne virkelig godt trænge til lidt kærlighed fra en dygtig webdesigner. 

En del fakeprofiler

Et andet kritikpunkt er, at man på siden støder på en del fakeprofiler. Det er altså bare indiskutabelt irriterende og spild af tid. 

Heldigvis findes der også mange reelle profiler på siden, så det kan bestemt lade sig gøre at finde en sugardaddy, sugarbaby, sugarmamma, eller hvad man nu engang søger, på platformen. 

Kort opsummering 

Dansksugardating.dk skal uden tvivl roses for at være en brugervenlig platform, hvor man hurtigt og let finder de funktioner, man har brug for. Tilmed skal siden roses for at tage godt imod nye brugere.

Siden skal dog ikke kun af ros. Lidt ris skal der også til. 

Blandt andet skal siden med rette kritiseres for dens lidt grimme visuelle identitet. Derudover skal siden også have kritik for at være hjemsted for en del fakeprofiler.