Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Sugardating.dk

Sugardating.dk screenshot
0
1.6/5
Brugervenlighed:
1/5
Features:
2/5
Aktivitet:
1/5
Seriøsitet:
1/5
Pris:
3/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Platform til sugardating

Gratis oprettelse

Sjove funktioner

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Sugardating.dk

På Sugardating.dk vil du kunne møde alt fra sugarbabes og -daddies til sugarmoms og toyboys.

Det tager ikke mange minutter at oprette sig på platformen, og når du gør dette, kan du enten vælge mellem et sølv- eller et guld-abonnement.

Et sølv-abonnement er gratis og for dig, der ønsker at snuse lidt rundt på siden for at se, hvad den tilbyder, og om den er noget for dig, mens et guld-abonnement er et betalt medlemskab og for dig, der er sikker på, at Sugardating.dk er lige nøjagtig den platform, som du søger. 

Du bør ikke tegne et guld-abonnement, før du har læst vores anmeldelse til ende.

I det følgende vil du kunne blive klogere på Sugardating.dk’s priser, hvilke funktioner platformen byder på og meget, meget andet.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Et par sjove funktioner

Gratis oprettelse

Ulemper

Et ikke særligt brugervenligt site

Ikke det bedste ry på Trustpilot

Det er ganske få profiler, der har billeder

Sugardating.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 189 kr.
I alt: 189 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 160,65 kr.
I alt: 507,45 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 94,50 kr.
I alt: 850,50 kr.

 

Oprettelsen hos Sugardating.dk

Når du opretter dig på Sugardating.dk, skal du allerførst indtaste oplysninger om ønsket brugernavn samt kode. Ligeledes skal du indtaste din mailadresse. Når du har indtastet disse oplysninger, bliver du ført videre til en side, hvor du skal indtaste mere uddybende informationer om dig selv. 

Her skal du blandt andet fortælle, hvor du er fra, hvorfor du ønsker at blive medlem af Sugardating.dk, samt hvad du søger. 

Det er også på denne side, at du skal vælge, om du ønsker et gratis eller et betalt medlemskab. 

Vi anbefaler, at du vælger et gratis et af slagsen, da du altid vil kunne opgradere til et betalt medlemskab senere. 

Sugardating.dk oprettelse

Brugervenligheden er ikke god 

Det er, som sagt, ganske let at oprette sig på Sugardating.dk, og det er herligt. 

Det er desværre knapt så herligt, at siden generelt set er vanskelig at navigere rundt på. Da vi testede siden, var vi flere gange ret udfordrede i forhold til at finde de funktioner, vi ønskede. Ligeledes oplevede vi den kedelige tendens, at vi blev smidt af i tide og utide, altså så vi skulle logge ind igen og igen. 

Derfor har vi da heller ikke – som du sikkert har set – været synderligt gavmilde med stjernerne i kategorien ‘brugervenlighed’. Blot 1 ud af 5 stjerner er det blevet til. 

Mange profiler uden billeder

Når man befinder sig på sin egen profil, præsenteres man for en række mulige matches, og tendensen er desværre, at langt de fleste profiler, som man eksponeres for, ikke har et profilbillede, hvilket virkelig trækker ned. 

Når man sugardater – og dater online i al almindelighed – vil man nemlig meget gerne se, hvem man skriver med, og hvem man eventuelt inviterer på date. 

Brugere, sugardating.dk

Et par sjove funktioner 

Det er virkelig en skam, at Sugardating.dk ikke leverer bedre, når det kommer til brugervenlighed, da sitet faktisk byder på en række sjove påfund, blandt andet under det menupunkt, der kaldes ‘Sugarshop’, hvor det er muligt at købe gaver til andre brugere. Dette giver rigtig god mening i et sugerdating-univers, hvor materiel forkælelse virkelig er i højsædet. Derudover er det også muligt at blogge, når man har en profil. 

Hos FindEnKaereste.dk har vi ikke helt kunne beslutte os for, hvorvidt vi synes, at det, at kunne blogge, er en smart funktion, eller om funktionen måske er lidt malplaceret på en datingside. I hvert fald vil du kunne blogge løs, hvis du tilmelder dig Sugardating.dk. 

En del fakeprofiler

Ifølge en række Trustpilot-anmeldere er Sugardating.dk fyldt med fakeprofiler. 

Det var egentlig ikke noget, vi studsede særligt meget over, da vi testede siden, altså at denne skulle være overrendt med falske profiler. Til gengæld oplevede vi, at de fleste andre brugere hverken havde profilbilleder eller informative profiltekster.

I vores øjne indikerer dette, at mange af de profiler, man støder på, på Sugardating.dk, er lavet af nysgerrige folk, der lige har villet se, hvad platformen kunne tilbyde, og da det viste sig, at platformen ikke var, hvad de søgte, loggede de ud igen og glemte alt om de profiler, som de havde oprettet. 

Derfor er siden nu – hvilket er virkelig ærgerligt – fyldt med en masse inaktive spøgelsesprofiler. 

Vi anbefaler ikke Sugardating.dk – prøv i stedet en af disse

Hvis du har læst samtlige afsnit indtil nu, står det formentlig ganske klart for dig, at vi ikke anbefaler dig at vælge Sugardating.dk som kommende sugardating-platform. 

I vores øjne er sitet nemlig et af de svageste, der findes i nichen. Bedre alternativer i vores optik er følgende:

3/5

Gratis oprettelse for sugarbabes
Største i Skandinavien
Fin blog med meget nyttig viden
Fornuftige priser

3.6/5

Sexdating-side, som også bruges til sugardating
Flot og overskueligt layout
Populær side med en del medlemmer
Gratis oprettelse

2.4/5

Alternativ betalingsmodel
Gratis oprettelse
Fin velkomst
Ganske brugervenlig

Kort opsummering 

Vi er mildt sagt ikke synderligt begejstrede for Sugardating.dk, hvilket der er flere årsager til.

En af disse er, at sitet i vores øjne på ingen måde er brugervenligt. Derudover trækker det voldsomt ned i vores bedømmelse, at man i tide og utide bliver smidt af platformen.

Ligeledes har det ikke talt til Sugardating.dk’s fordel, at adskillige Trustpilot-anmeldere hævder, at der er en del falske profiler på siden.

Sidst, men ikke mindst frustrerede det os også rigtig meget, at siden byder på rigtig mange profiler, der hverken har profilbillede eller -tekst.

Sugardating.dk 300x150
1.6/5

1,6

/5

Sugardating.dk 300x150
1.6/5

1,6

/5