Anmeldelse af sugardating.dk

Brugervenlighed:
1/5
Features:
2/5
Aktivitet:
1/5
Seriøsitet:
1/5
Pris:
3/5
Sugardating.dk

Platform til sugardating

Gratis oprettelse

Sjove funktioner

Sjove funktioner

Gratis oprettelse

Platform til sugardating

Uddybende anmeldelse af
Sugardating.dk

På sugardating.dk vil du – ifølge folkene bag siden – kunne møde alt fra sugarbabies og -daddies til sugarmoms og toyboys.

Det tager ikke mange minutter at oprette sig, og når du gør dette, kan du enten vælge mellem et sølv- eller et guld-abonnement.

Et sølv-abonnement er gratis og for dig, der bare vil snuse lidt rundt på siden for at se, hvad den tilbyder, mens et guld er et betalt medlemskab og for dig, der er sikker på, at sugardating.dk er lige nøjagtig den platform, som du søger. 

Du bør ikke tegne et guld-abonnement, før du har læst vores anmeldelse til ende!

Sugardating.dk

Når du opretter dig på sugardating.dk, skal du allerførst indtaste oplysninger om ønsket brugernavn samt kode. Ligeledes skal du indtaste din mailadresse. Når du har indtastet disse oplysninger, bliver du ført videre til en ny side, hvorpå du skal indtaste lidt mere uddybende informationer om dig selv. 

Her skal du blandt andet fortælle, hvor du er fra, hvorfor du ønsker at være medlem af sugardating.dk, samt hvad du søger. Det er tilmed også på denne side, at du skal vælge, om du ønsker et gratis eller et betalt medlemskab. Vi anbefaler, at du vælger et gratis et af slagsen, da du altid kan opgradere til et betalt medlemskab senere. 

Fordele

Et par sjove funktioner

Gratis oprettelse

Ulemper

Et ikke særligt brugervenligt site

Mangler basale funktioner, der bare skal være på en sugardating-side

Det er ganske få profiler, der har billeder

Sugardating.dk pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 189 kr.
I alt: 189 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 160,65 kr.
I alt: 507,45 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 94,50 kr.
I alt: 850,50 kr.

 

Brugervenligheden er ikke god 

Det er, som sagt, ganske let at oprette sig på sugardating.dk. Desværre fortsætter oplevelsen med siden ikke med at føles let. Siden er nemlig ret svær at navigere rundt på, og derudover oplevede vi den kedelige tendens, at vi blev smidt af i tide og utide, altså så vi skulle logge ind igen. Derfor har vi da heller ikke – som du sikkert har set – været gavmilde med stjernerne i kategorien ‘brugervenlighed’. Blot 1 ud af 5 stjerner er det blevet til. 

Dette hænger blandt andet sammen med, at vi havde ret svært ved at finde andre brugere på siden. På langt de fleste datingsider finder man en søgefunktion, hvor man kan opsætte relevante kriterier for ens søgning. Det gør man ikke på sugardating.dk, og det er en klokkeklar fejl, synes vi!

I stedet præsenteres man – når man befinder sig på sin egen profil – for en række mulige matches, og tendensen er desværre, at langt de fleste profiler, som man eksponeres for, ikke har et profilbillede, hvilket virkelig trækker ned. Når man sugardater, vil man nemlig meget gerne lige se, hvem man skriver med og eventuelt inviterer på date. 

Et par sjove funktioner 

Det er virkelig en skam, at siden mangler de basale funktioner, som vi mener, den gør, da den faktisk byder på en række sjove påfund, blandt andet dens ‘Sugarshop’, hvori det er muligt at købe gaver til andre brugere. Dette giver rigtig god mening i et sugerdating-univers, hvor materiel forkælelse virkelig er i højsædet. Derudover er det også muligt at blogge, når man har en profil. 

Hos findenkaereste.dk har vi ikke helt kunne beslutte os for, hvorvidt vi synes, at det, at kunne blogge, er en smart funktion, eller om funktionen måske er lidt malplaceret på en datingside

En del fakeprofiler

Ifølge Trustpilot er sugardating.dk fyldt med fakeprofiler. Det var egentlig ikke noget, vi studsede særligt meget over. Til gengæld oplevede vi, at de fleste andre brugere hverken havde profibilleder eller informative profiltekster.

I vores øjne indikerer dette, at mange af de profiler, man støder på, er lavet af nysgerrige folk, der lige har villet se, hvad platformen kunne tilbyde, og da det viste sig, at platformen ikke var, hvad de folk søgte, loggede de ud igen og glemte alt om de profiler, som de havde oprettet. Derfor er siden nu fyldt med en masse inkative spøgelsesprofiler. Virkelig en skam!

Vi anbefaler ikke Sugardating.dk – prøv i stedet en af disse

Hvis du har læst med indtil nu, står det formentlig ganske klart for dig, at vi ikke anbefaler at benytte Sugardating.dk som platform, hvis du håber på at få succes med sugardating. 

Det betyder dog ikke, at du helt skal droppe sugardating, men blot at du skal vælge et af de mange alternativer. Vi anbefaler følgende sugardating-sider:

3/5

Yderst seriøs platform for sugardating
Både for sugardaddies og -babes
Udviklet af folkene bag Victoria Milan
Veludviklet brugerflade

3/5

Gratis oprettelse for sugarbabes
Største i Skandinavien
Fin blog med meget nyttig viden
Fornuftige priser

3.6/5

Sexdating-side, som også bruges til sugardating
Flot og overskueligt layout
Populær side med en del medlemmer
Gratis oprettelse

3.2/5

Alternativ betalingsmodel
Gratis oprettelse
Fin velkomst
Ganske brugervenlig

Kort opsummering 

Vores møde med sugardating.dk var desværre ikke særligt godt. Sidens brugerflade har mange vækstpunkter, og vi oplevede en mangel på basale nødvendige funktioner, som en sugardating-side bare skal have! 

Da vi besøgte Trustpilot, blev vores indtryk af siden ikke mere rosenrødt, da anmeldelserne herinde var entydigt negative. Derfor må konklusionen være, at hvis du skal prøve kræfter med sugardating, bør det ikke være via sugardating.dk.