Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Todayters

0
3/5
Brugervenlighed:
3/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
3/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Dansk sugardating-side

Voksende medlemstal

Adskillige nyttige funktioner

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Todayters

Todayters 300x150

Todayters.dk er en sugardating-side, hvor du kan finde alt fra spændende flirts og uforpligtende sex til lange, intense forhold samt meget andet.

På Todayters’ dåbsattest står der 2019, hvilket gør den til en af de nyeste danske sugardating-sider. Heldigvis mærker man ikke på aktivitetsniveauet, at siden stadigvæk er relativt ny. Todayters har nemlig ganske mange brugere, og det er herligt. 

Hvis man som ny spiller på datingmarkedet skal lykkes med at opbygge en solid brugerbase inden for en overskuelig tidsramme, kræver det, at man leverer varen inden for mere end et område.

Først og fremmest skal man levere et produkt, der fastholder og begejstrer de besøgende. Er ens side elendig, er det ligegyldigt, hvor mange marketing-kroner man bruger på promovering. Det nytter nemlig intet at skabe opmærksomhed om et produkt, der ikke formår at fastholde interessen fra de personers interesse, der vækkes. Noget, som de hos Todayters har været opmærksomme på lige fra begyndelsen.

I dag er Todayters en af de førende datingsider inden for sugardating. En status, som sitet har formået at opnå af flere årsager, blandt andet fordi sitet er yderst brugervenligt, samtidig med det byder på en række interessante funktioner. Derudover skyldes det naturligvis også, at Todayters’ aktivitetsniveau er ganske hæderligt.

I det resterende af anmeldelsen vil du blandt andet kunne blive klogere på, hvilke funktioner Todayters specifikt byder på, samt hvor meget det koster at opgradere sit medlemskab til et premium-medlemskab på platformen.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenligt system

Mulighed for at sælge frække billeder og videoer

Mange nyttige funktioner

Gratis oprettelse

Man kommer langt med en gratis profil

Ulemper

Man finder stavefejl hist og pist

Man støder på en række spøgelsesprofiler

Todayters pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 138 kr.
I alt: 138 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 118 kr.
I alt: 354 kr.

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 98 kr.
I alt: 588 kr.

Bekæmper aktivt bots 

Desværre kæmper en række datingsider med bots – altså computer-genererede brugere – der forpester brugerfladerne, og som spilder de ægte medlemmers tid. 

Heldigvis formår en række datingsider at udvikle systemer og software, der evner at støvsuge deres brugerflade for tidsspildende bots, og heldigvis er Todayters.dk en af de sider, der evner dette.

Fin og simpel søgefunktion

Enhver datingside med respekt for sig selv har en søgefunktion, som kan hjælpe medlemmerne med at finde relevante partnerforslag, og dette gælder også for Todayters.

Søgefunktionen, du finder hos Todayters, er ganske simpel, da den blot tillader dig at benytte op til to forskellige kriterier – nemlig alder og geografi. For langt de fleste vil disse kriterier dog tilstrækkelige til at udføre en tilfredsstillende søgning.

Da vi testede søgefunktionen, forsøgte vi os med mange forskellige byer som indtastet kriterium, og som forventet afslørede vores tests, at langt de fleste af Todayters’ brugere enten befandt sig i eller i nærheden af de største danske byer.

Hvis du søger efter medlemmer i en by, hvor der ikke er aktive brugere, vil Todaters’ system ikke vise dig nul resultater i din søgning. I stedet vil systemet vise dig de brugere, som systemet gætter på, vil være de mest relevante for dig, selvom disse brugere ikke møder op til dine kriterier for din søgning. 

Dette oplevede vi selv et par gange, da vi testede funktionen, eksempelvis da vi søgte efter sugarbabes i den lille jyske by Hedensted. Her blev vi nemlig ikke præsenteret for profiler fra Hedensted, men derimod profiler fra København, Herlev og Helsinki i Finland. 

Todayters søgefunktion

Foruden søgefunktionen byder Todayters på en række andre klassiske funktioner, som stort set ethvert datingsite byder på. Det være sig blandt andet følgende funktioner:

  • Muligheden for at designe din egen profil med billeder og tekst
  • Muligheden for at skrive med andre brugere
  • Muligheden for at tilføje brugere som dine favoritter.

Fokus på diskretion

Sugardating er stadigvæk en relativt tabuiseret datingform, hvorfor det endnu er de færreste sugardatere, som offentligt proklamerer, at de sugardater. 

Netop derfor sætter mange sugardatere også stor pris på, hvis en sugardating-platform værner om medlemmernes sikkerhed og privatliv, og det må man sige, at Todayters gør. 

De hævder nemlig, at de ikke deler nogen oplysninger med nogen tredjepart, og at brugerne kan være lige så anonyme, som de nu engang ønsker. 

Dog vil det kunne hæmme dine succeschancer, hvis du du vægter anonymitet over alt andet. Sagen er nemlig den, at en profil uden hverken billeder eller profiltekst ikke plejer at blive bombarderet med henvendelser.

Profiler kan verificeres

Ligesom på mange andre datingsider kan du også hos Todayters risikere at støde på scam-profiler – altså profiler af en type, hvor personen bag ikke er den, som vedkommende udgiver sig for at være. 

Det er desværre tæt på umuligt for en datingside 100 % at undgå, at der oprettes scam-profiler. Dog kan en datingside iværksætte forskellige initiativer, der gør det lettere for brugerne at vurdere, hvorvidt de personer, de skriver med, nu engang også er dem, som de udgiver sig for at være, og heldigvis er Todayters en af de sider, som har iværksat et af disse omtalte initiativer.

Initiativet hos Todayters omfatter, at du kan vælge at verificere din konto, så de andre brugere kan se, at du er den person, du udgiver dig for at være. 

For at få verificeret sin konto skal man tage en selfie sammen med noget fysisk billed-ID, eksempelvis et kørekort. Hvis en bruger er verificeret, vil dette fremgå visuelt i form af et lille flueben. 

Hvis du udelukkende holder dig til at skrive med verificerede brugere, kan du være helt sikker på at undgå scam-profiler.

Invitér eller bliv inviteret på sugardates

Hos Todayters handler det om at finde en anden person at tage på sugardate(s) med. Derfor giver ‘Invitationer’-funktionen rigtig god mening. 

Med denne funktion kan du nemlig oprette en slags kontaktannoncer, hvor du efterspørger at komme på date.

Kort opsummering 

Todayters er uden tvivl et af de bedre sugardating-sites, der findes.

Sitet udmærker sig blandt andet ved at byde på en række fine funktioner og en overskuelig brugerflade. Derudover trækker det også op i vores bedømmelse, at aktivitetsniveauet er nogenlunde højt. Ligeledes er det rigtig fint, at sitet giver brugerne mulighed for at anonymisere sig i det omfang, de nu engang ønsker.

Når det er sagt, mener vi dog ikke, at Todayters er perfekt. Sitet kunne med fordel oppe sig på en række områder.

Eksempelvis stødte vi på en masse stavefejl, hvilket gav siden et lidt uprofessionelt udtryk, og så var vi en smule skuffede over mængden af brugere uden for de større danske byer.

Medmindre du er hårdkogt sprogfascist, overlever du dog nok et par komma- og stavefejl, da sidens kvaliteter langt henad vejen kompenserer for dens svagheder og mangler.

Todayters logo
3/5

3,0

/5

Todayters logo
3/5

3,0

/5