Anmeldelse af Todayters

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
3/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
2/5
Todayters Screenshot - De bedste sugardating-sider

Populær dansk sugardating-side

Voksende medlemstal

Adskillige nyttige funktioner

Populær dansk sugardating-side

Hastigt voksende medlemstal

Adskillige nyttige funktioner

Uddybende anmeldelse af
Todayters

Todayters.dk er en sugardating-side, hvor du kan finde alt fra spændende flirts og uforpligtende sex til lange, intense forhold samt meget andet.

Siden så dagens lys for første gang i 2019, men heldigvis mærker man ikke på aktivitetsniveauet, at siden stadigvæk er relativt ny. Der er nemlig en masse aktive profiler. 

Dette skyldes, at siden – nærmest fra dag et – har haft vind i sejlene og formået at tiltrække et relativt stort antal medlemmer.  

Hvis man som ny spiller på datingmarkedet skal lykkes med dette, kræver det, at man leverer varen inden for mere end et område.

Todayters Screenshot - De bedste sugardating-sider

Først og fremmest skal man levere et produkt, der fastholder og begejstrer de besøgende. Er ens side elendig, er det ligegyldigt, hvor mange marketing-kroner man bruger på promovering. Det nytter nemlig intet, hvis ikke man kan fastholde de folk, hvis interesse man vækker. 

Todayters.dk har formået at bide sig godt fast i markedet allerede, blandt andet fordi folkene bag har udviklet en yderst brugervenlig side, der overordnet set indbyder til en rigtig god sugardating-oplevelse. Hvorfor siden gør dette, er der flere årsager til, og disse udfoldes i det følgende. 

Fordele

Brugervenligt system

Mulighed for at sælge frække billeder og videoer

Mange nyttige funktioner

Gratis oprettelse

Man kommer langt med en gratis profil

Ulemper

Man finder stavefejl hist og pist

Man støder på en række spøgelsesprofiler

Todayters pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 276 kr.
I alt: 276 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 236 kr.
I alt: 708 kr.

 

Bekæmper aktivt bots 

Desværre kæmper ret mange datingsider med bots, der forpester brugerfladen, og som spilder de ægte medlemmers tid. 

Det kan være svært at forstå, at der findes mennesker – så nederdrægtige – som dem, der udvikler bots, hvis eneste formål er at ødelægge legen for alle andre.

Heldigvis formår langt de fleste datingsider at udvikle systemer og software, der kan støvsuge brugerfladen for tidsspildende bots – og Todayters.dk er heldigvis en af de sider, der evner dette.

Søgefunktionen drillede os lidt

Enhver datingside med respekt for sig selv har en søgefunktion, som kan hjælpe medlemmerne med at finde relevante medlemmer, og det gælder også for Todayters.dk.

Deres søgefunktion er ganske simpel, da den blot tillader to forskellige kriterier – nemlig alder og geografi. For langt de fleste er disse kriterier dog tilstrækkelige.

Da vi testede siden, drillede søgefunktion os lidt i forhold til geografi-parameteret. Når vi søgte efter brugere i et bestemt område, fik vi nemlig ikke kun vist brugere fra givne område.

Det går selvfølgelig ikke… 

Vi har derfor kontaktet ejerne bag Todayters.dk og orienteret dem om problemet. Vores erfaring med dem indtil videre er heldigvis, at de er effektive og løsningsorienterede. Derfor er det også sandsynligt, at fejlen allerede er blevet udbedret, når du læser denne anmeldelse.  

Byder på flere sjove og nyttige funktioner

Søgefunktionen er naturligvis ikke den eneste funktion, som siden byder på. Foruden denne byder siden også på banale funktioner, der vedrører muligheden for at udfylde ens egen profil samt at kontakte andre medlemmer. 

Derudover byder platformen også på en sektion, der bærer navnet ‘business’. Med denne sektion differentierer Todayters.dk sig fra mange af dens sidestykker, da der i ‘business-sektionen’ gemmer sig en funktion, man ikke ser på mange andre platforme.

Du dirrer sikkert af spænding nu – for hvad mon det er for en funktion?

Det er en funktion, der indebærer, at sugarbabes og boytoys kan sælge frække billeder, videoer og lignende via platformen til sugardaddies og -mamas. En rigtig sjov og god idé, der harmonerer fint med sugardating-universet. 

Fokus på diskretion

Sugardating er stadigvæk en relativt tabuiseret datingform. Det er endnu de færreste sugardatere, som offentligt proklamerer, at de prakiserer denne datingform.

Netop derfor sætter mange sugardatere også stor pris på, hvis en sugardating-platform værner om medlemmernes sikkerhed og privatliv, og det må man sige, at Todayters.dk gør. De deler nemlig ingen oplysninger med tredjepart, og brugerne kan være lige så anonyme, som de ønsker. Dog kan det hæmme ens succeschancer, hvis man vælger at være alt for anonym. En profil uden hverken billeder eller profiltekst plejer nemlig ikke at få mange henvendelser. 

Kort opsummering 

Todayters.dk er ikke noget dårligt valg som sugardater. Siden er ganske brugervenlig, og aktivitetsniveauet hæderligt. Træerne gror dog ikke ind i himlen, da siden har sine mangler.

Eksempelvis drillede søgefunktionen os, da vi testede siden, og derudover stødte vi også på en masse stavefejl, hvilket gav siden et lidt uprofessionelt udtryk.

Medmindre du er hårdkogt gramma-nazi overlever du dog nok et par komma- og stavefejl, da sidens kvaliteter langt henad vejen kompenserer for dens svagheder og mangler.