Anmeldelse af SugarfaR

Brugervenlighed:
4/5
Features:
1/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
4/5
SugarFar test og anmeldelse

Brugervenlig side

Nem og gratis oprettelse

Datingside for sugardatere

Datingside for sugardatere

Nem og gratis oprettelse

Brugervenlig side

Uddybende anmeldelse af
SugarfaR 

SugarfaR kan på mange måder kaldes for en minimalistisk sugardating-side, da alle overflødige funktionsmuligheder er skåret fra. Hos SugarfaR kan man kun det absolut nødvendige.

Det har både sine fordele og ulemper. En fordel er, at siden – grundet de begrænsede funktioner – er yderst let at navigere rundt på. Der er ikke en masse forstyrrende elementer, der fjerner fokus fra det vigtige.

Den helt store ulempe er til gengæld, at mange efter lidt tid vil komme til at savne nogle spændende features, som kan gøre sugardating-oplevelsen mere ekstraordinær samt underholdende på den lange bane.

SugarFar test og anmeldelse

Fordele

Yderst brugervenlig side

Meget overskuelig

Gratis oprettelse

Ulemper

Mange brugere uden billeder

Byder på meget få funktioner

SugarfaR pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 119 kr.
I alt: 119 kr.

 

 

2 MÅNEDER

Pr. måned: 99,50 kr.
I alt: 199 kr.

 

 

5 MÅNEDER

Pr. måned: 79,80 kr.
I alt: 399 kr.

 

Fokus på diskretion

Folkene bag SugarfaR har haft et markant ønske om at sikre brugerne høj grad af anonymitet, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at man som bruger udelukkende deler billeder med dem, som man ønsker, at der ikke deles data med nogen tredjepart, og at det aldrig nogensinde vil fremgå på ens kontoudtog, at ens betaling til SugarfaR har noget at gøre med sugardating.

Nemt at oprette sig 

Det er både let og hurtigt at oprette en profil på sugarfar.dk. Allerførst skal du indtaste oplysninger om din ønskede brugernavn, adgangskode og mail. Herefter lander du på en side, hvor du skal indtaste en række yderligere oplysninger om dig selv såsom din højde, vægt, og hvor du er fra i landet. 

Når du har oprettet din profil, modtager du en mail, hvori du finder et aktiveringslink. Når du klikker på dette, aktiveres din konto, og du er klar til at sugardate.

Meget simpel brugerflade

Som bemærket tidligere er brugerfladen meget simpel. Den vrimler ikke med sjove, nytænkende funktionsmuligheder, men indeholder udelukkende det basale og nødvendige. 

Oppe i højre hjørne er der en knap, hvorpå står der ‘Profil’, og hvis du klikker på denne, lander du på din profil. Her kan du se, hvilke oplysninger du deler med andre brugere. På profil-siden har du mulighed for at tilføje billeder samt redigere oplysninger om dig.

På profil-siden understreges det minimalistiske islæt, der kendetegner SugarfaR, endnu engang, da du ikke vil have mulighed for at tilføje en profiltekst. Noget, som man kan på stort set enhver anden dating side.

Det behøver dog ikke at være et problem for dig. For profiltekster er ikke lige vigtige for alle sugardatere; for mange er det vigtigste i første omgang det ydre, og dette kan man jo uden besvær fremvise via billeder.

Udover muligheden for at se din egen profil og editere denne, har du som bruger også mulighed for at søge efter enten sugarbabes eller sugardaddies. Hvis du har oprettet dig som sugardaddy, er det naturligvis sugarbabies, du kan søge efter, og omvendt hvis du har oprettet dig som sugarbaby. 

Søgefunktionen er yderst let at betjene, og du har mulighed for at filtrere efter alder og geografi. 

Når du søger, vil du få en oversigt over profiler, der imødekommer dine søgekriterier. Disse profiler kan du klikke dig ind på, hvis du vil vide mere. Med en gratis profil kan du tjekke brugeroplysninger og se billeder, men du har desværre ikke mulighed for at skrive til nogen. Dette kræver et betalt medlemskab. 

Ikke ekstremt meget aktivitet 

Det virker faktisk til, at mange af brugerne på siden er reelle og ægte. Dette er faktisk lidt atypisk for sugardating-sider, som desværre har en tendens til at fylde deres platforme med fakere.  

Noget tyder desværre på, at mange af profilerne på SugarfaR ikke længere er aktive. Derfor kan det godt være lidt svært at finde dates, medmindre man bor i nærheden af en af storbyerne i Danmark. 

Kort opsummering 

Folkene bag sugarfar.dk opererer tydeligvis efter ‘less is more’-princippet. De har nemlig kreeret en super simpel sugardating-side, der kun lige byder på de absolut nødvendige funktioner. 

Hvis du kan nøjes med de funktioner, som sugarfar.dk byder på, er det faktisk en ganske fin side. Den er ikke fyldt med fakere, og den er dejligt let at navigere rundt på. Ligeledes er prisen på et premium-medlemskab fornuftig.

Dog kunne man godt som forbruger have ønsket sig lidt mere aktivitet på siden samt lidt flere muligheder. Det er en smule fattigt, at man ikke engang kan skrive en profiltekst, men det kan jo være, at det kommer, hvis man efterlyser det hos support-afdelingen.