Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Sugarfar

Sugarfar screenshot
0
2.6/5
Brugervenlighed:
2/5
Features:
1/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Fornuftige priser

Nem og gratis oprettelse

Mobilvenlig hjemmeside

Uddybende anmeldelse af
SugarfaR 

Sugarfar logo

Sugarfar kan på mange måder kaldes for en minimalistisk sugardating-side, da alle overflødige funktionsmuligheder er skåret fra. Hos Sugarfar kan man kun det absolut nødvendige.

Den helt store ulempe er til gengæld, at mange efter lidt tid vil komme til at savne nogle spændende features, som kan gøre sugardating-oplevelsen mere ekstraordinær samt underholdende på den lange bane.

Siden er har modtaget en visuel makeover for relativt nyligt, hvilket har gjort Sugarfar til et væsentligt bedre bekendtskab for øjnene. Faktisk vil vi strække os til at sige, at der er tale om et ganske pænt dating site. Det virker dog til, at den nye spand maling, som har gjort platformen pænere, ikke helt har formået at løfte brugervenligheden. I hvert fald endte vi flere gange med at fare vild på siden, som ellers ikke har mange funktioner at fare vild i.

Vil du vide mere om Sugarfar, kan du i det følgende læse om vores oplevelse med platformen – vi har nemlig oprettet en profil og testet siden.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Meget overskuelig

Gratis oprettelse

Fungerer fint på mobil

Ulemper

Mange brugere uden billeder

Byder på meget få funktioner

Sugarfar pris

 

2 UGER

Pr. uge: 89 kr.
I alt: 178 kr.

 

4 UGER

Pr. uge: 59 kr.
I alt: 236 kr.

 

6 UGER

Pr. uge: 49 kr.
I alt: 294 kr.

Nemt at oprette sig 

Det er både let og hurtigt at oprette en profil på sugarfar.dk. Allerførst skal du angive dit køn og tilkendegive om du er SugarDaddy eller SugarBoy.

Herefter skal du indtaste din email, vælge en adgangskode og oplyse nærmere information om din bopæl.

Til sidst vil du modtage en mail i din indbakke. Mailen indeholder et bekræftelseslink, som du skal trykke på. Herefter er din nye profil hos Sugarfar klar til brug.

Fokus på diskretion

Folkene bag Sugarfar har haft et markant ønske om at sikre brugerne høj grad af anonymitet, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at man som bruger udelukkende deler billeder med dem, som man ønsker, at der ikke deles data med nogen tredjepart, og at det aldrig nogensinde vil fremgå på ens kontoudtog, at ens betaling til Sugarfar har noget at gøre med sugardating.

Derudover er det kun de brugere, som selv indsender et profilbillede, som kan se billeder hos andre. Har din datingprofil ikke et billede, vil samtlige profilfotos på siden være slørrede.

Meget simpel brugerflade

Som bemærket tidligere er brugerfladen meget simpel. Den vrimler ikke med sjove, nytænkende funktionsmuligheder, men indeholder udelukkende det basale og nødvendige. 

Udover muligheden for at se din egen profil og editere denne, har du som bruger også mulighed for at søge efter enten sugarbabes eller sugardaddies. Hvis du har oprettet dig som sugardaddy, er det naturligvis sugarbabies, du kan søge efter, og omvendt hvis du har oprettet dig som sugarbaby. 

Søgefunktionen er yderst let at betjene, og du har mulighed for at filtrere efter alder og geografi. 

Når du søger, vil du få en oversigt over profiler, der imødekommer dine søgekriterier. Disse profiler kan du klikke dig ind på, hvis du vil vide mere. Med en gratis profil kan du tjekke brugeroplysninger og se billeder, men du har desværre ikke mulighed for at skrive til nogen. Dette kræver et betalt medlemskab. 

Til trods for den begrænsede mængde af funktioner, som normalt bør resultere i en mere simpel og intuitiv brugerflade, ende vi faktisk med at klikke os forvirret rundt et par gange. Vi undrer os blandt andet over, hvorfor man bliver sendt til forsiden af hjemmesiden – altså den side, man skal logge ind eller oprette en profil fra – når man trykker på Sugarfars logo i menuen. 

Når man forstår systemet på siden, er det simpelt nok at navigere rundt, men som ny bruger tager det lidt tid, før man er komfortabel med platformen. 

Ikke ekstremt meget aktivitet 

Det virker til, at mange af brugerne på siden er reelle og ægte. Dette er faktisk lidt atypisk for sugardating-sider, som desværre har en tendens til at fylde deres platforme med fakere.  

Noget tyder desværre på, at mange af profilerne på Sugarfar ikke længere er aktive. Derfor kan det godt være lidt svært at finde dates, medmindre man bor i nærheden af en af storbyerne i Danmark. 

Kort opsummering 

Folkene bag sugarfar.dk opererer tydeligvis efter ‘less is more’-princippet. De har nemlig kreeret en super simpel sugardating-side, der kun lige byder på de absolut nødvendige funktioner. Desværre mener vi, at brugervenligheden med fordel kan forbedres, selvom det ikke er altødelæggende for oplevelsen af sitet.

Hvis du kan nøjes med de funktioner, som sugarfar.dk byder på, er det faktisk en ganske fin side. Den er ikke fyldt med fakere, og der er brugere at komme i kontakt med, selvom det havde været rart med endnu flere. Ligeledes er prisen på et premium-medlemskab fornuftig.

Når vi er en smule tilbageholdende med at anbefale Sugarfar, er det ikke fordi der er tale om en dårlig platform, men nærmere fordi der findes bedre alternativer. Disse kan du finde på oversigt over de bedste sugardating-sider.

Sugarfar logo 300x150
2.4/5

2,4

/5

Sugarfar logo 300x150
2.6/5

2,6

/5