Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af SugarDaters

Brugervenlighed:
4/5
Features:
2/5
Aktivitet:
4/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
2/5
Sugardaters dk

Brugervenlig

Fint aktivitetsniveau

Gratis oprettelse

Brugervenlig

Gratis oprettelse

Fint aktivitetsniveau

Uddybende anmeldelse af
SugarDaters

Sugardaters dk

SugarDaters blev lanceret tilbage i 2013, og siden da er det kun gået en vej for platformen – og det er fremad. I dag SugarDaters nemlig et af de førende sugardating-sites ikke blot i Danmark, men i mange af de lande, hvor SugarDaters opererer. 

SugarDaters formål er at forbinde ligesindede og give dem en unik sugardating-oplevelse, og det – synes vi – at SugarDaters lykkes ganske hæderligt med, selvom der da er en række vækstpunkter for platformen. 

Fordele

Brugervenligt system

Rimelig meget aktivitet

Gratis oprettelse

Ulemper

En del inaktive profiler

Premium-medlemskaberne er dyre

Blakket ry på Trustpilot

SugarDaters pris

 

4 uger

Pr. uge: 99 kr.
I alt: 396 kr.

 

 

12 UGER

Pr. uge: 79 kr.
I alt: 948 kr.

 

 

25 UGER

Pr. uge: 59 kr.
I alt: 1475 kr.

 

Nemt og gratis at oprette sig

Det er nemt og gratis at oprette sig hos SugarDaters, og du har mulighed for at oprette dig som enten sugarbaby, sugardaddy, sugarmamma eller toyboy. 

Når du opretter dig, skal du allerførst indtaste din mail samt dit ønskede brugernavn og din ønskede adgangskode. Herefter rammer du næste skridt, hvor systemet gerne vil have lidt oplysninger om din alder, og hvor du er fra i landet. 

Når du har udfyldt de tomme felter på denne side, er din profil allerede klar til at blive oprettet. Derfor klikker du bare ‘Opret profil’, hvorefter du automatisk bliver logget ind på din nye profil. Du kan dog ikke foretage så meget, før du åbner din mail og klikker på det aktiveringslink, som SugarDaters har sendt til dig. 

Lav en skarp profil

Når du har klikket på aktiveringslinket, kan du komme i gang med det sjove. Allerførst bør du tage et kig på din profil og optimere den, så den bliver, som du ønsker. 

Du må aldrig undervurdere vigtigheden af en skarp og flot profil. Det er din profil, som skal sælge dig, som var du en vare, og derfor vil tiden, som du bruger på at forfine den, altid være en god investering. 

Du har blandt andet mulighed for at skrive en profiltekst om dig selv, tilføje billeder til din profil samt udfylde oplysninger om alt lige fra din uddannelse til din højde. 

Jo mere grundig du er i forhold til udarbejdelsen af din profil, desto større er chancerne for, at du får de rette matches. 

Overskuelig og simpel

Det ville være lodret forkert at kalde SugarDaters for en revolutionerende side, som byder brugerne på en masse smarte og hidtil usete funktionsmuligheder, for det er ikke tilfældet! Siden har nemlig skåret helt ind til benet, hvad angår funktioner, og byder derfor blot på de absolut vigtigste af slagsen. 

Det positive ved det er, at siden er ekstremt overskuelig. Det er meget let at finde de funktioner, som man skal bruge, og man forstyrres ikke af en masse lettere ligegyldige elementer, hvilket er vigtigt for en velfungerende dating side.

Det simple islæt, der kendetegner siden, er dog ikke kun fryd og gammen. På negativsiden bør det nævnes, at der nok vil være en del sugardatere, som ganske enkelt synes, at folkene bag SugarDaters har været FOR nærige, hvad angår funktionsmuligheder. Disse mennesker vil finde siden mangelfuld og måske en anelse kedelig, men husk på, at der er forskel på folk og folks behov, og måske disker SugarDaters op med nok for dig. 

For god ordens skyld nævner vi lige de funktioner, som SugarDaters byder på, her: Du kan søge efter andre profiler, du kan skrive med andre profiler, og du kan designe din egen profil. 

Wuhu, der er mange brugere – eller er der?

Når du søger efter andre profiler på SugarDaters, vil du hurtigt opdage, at portalen har ret mange medlemmer. Det er som udgangspunkt rigtig godt, for et mangfoldigt udvalg øger chancen for, at du kan finde lige præcis, hvad du søger. 

Desværre var vores erfaring, at mange af de medlemmer, vi stødte på, ikke havde været online i lang tid. Noget tyder dermed på, at folkene bag SugarDaters ikke afsætter ressourcer til at rydde op og slette inaktive profiler, hvilket lidt er en skam. 

Når dette er sagt, kan der dog ikke herske nogen tvivl om, at SugarDaters er en af de sugardating-platforme med mest aktivitet i Danmark. 

Et ret blakket ry på Trustpilot

Hvis man tjekker SugarDaters’ Trustpilot-side, er det ikke ligefrem, fordi ens lyst til at oprette sig på platformen ryger i vejret.

SugarDaters’ karakter på Trustpilot er nemlig alt andet end imponerende, og i skrivende stund er der på denne platform flere kritiske røster end positive. 

Lad os kigge lidt nærmere på, hvilke vækstpunkter der fremhæves af Trustpilot-anmelderne.

Flere af anmelderne skoser SugarDaters’ kundeservice-afdeling, som de sureste kalder for ikke-eksisterende. 

Derudover påpeger en række anmeldere, at SugarDaters-platformen er fyldt med mange falske profiler. 

Dette er naturligvis ikke et særtræk, som fortjener ros. Dog må vi konstatere, at falske profiler ikke er noget unikt, når det kommer til sugardating-platforme. 

Også på de andre sugardating-platforme, vi har testet, er vi nemlig stødt på en masse falske profiler, hvorfor dette særtræk desværre nok bare er et vilkår, som man må lære at leve med, hvis man vil sugardate. 

Kort opsummering

SugarDaters er på mange måder en fin sugardating-side, der ikke gør tingene sværere, end de er. Platformen byder ikke på nogen innovative funktioner, der forandrer sugardating-gamet, men tilbyder i stedet lige nøjagtigt alt det, som er nødvendigt for at få en god sugardating-oplevelse. 

Derudover er det værd at bemærke, at sitet er ganske overskueligt, hvilket naturligvis også giver plusser i vores bog. 

Det trækker dog ned i vores bedømmelse, at premium-medlemskaberne er så dyre, som de er, og at der er en del inaktive profiler på platformen. Ligeledes giver det naturligvis minutpoint, at SugarDaters’ ry på Trustpilot ikke er bedre, end tilfældet er.