Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
SugarDaters

0
3/5
Brugervenlighed:
4/5
Features:
2/5
Aktivitet:
4/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
2/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Populær side til sugardating

Fint aktivitetsniveau

Gratis oprettelse

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
SugarDaters

SugarDaters blev lanceret tilbage i 2013, og siden da er det kun gået en vej for platformen – og det er fremad. 

I dag er SugarDaters nemlig et af de førende sugardating-sites ikke blot i Danmark, men i mange af de lande, hvor platformen opererer. Og det er mange! 

I skrivende stund er platformen nemlig tilgængelig i mere end 20 forskellige lande både inden for og uden for Europa. 

På platformen er der plads til både sugarbabes, boytoys, sugardaddies og sugarmamas. 

SugarDaters formål er at forbinde ligesindede og give dem en unik sugardating-oplevelse, og det – synes vi – at SugarDaters lykkes ganske hæderligt med, selvom der da er en række vækstpunkter for platformen. 

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenligt system

Rimelig meget aktivitet

Gratis oprettelse

1 million bruger på verdensplan

Ulemper

En del inaktive profiler

Meldinger om falske profiler

Premium-medlemskaberne er dyre

Blakket ry på Trustpilot

SugarDaters pris

 

2 uger

Pr. uge: 132 kr.
I alt: 264 kr.

 

4 UGER

Pr. uge: 99 kr.
I alt: 396 kr.

 

12 UGER

Pr. uge: 87 kr.
I alt: 1044 kr.

Nemt og gratis at oprette sig

Det er nemt og gratis at oprette sig hos SugarDaters. Det er fedt!

Når du opretter dig, skal du allerførst indtaste din mail samt dit ønskede brugernavn og din ønskede adgangskode. Herefter rammer du næste skridt, hvor systemet gerne vil have lidt oplysninger om din alder, og hvor du er fra i landet. 

Når du har udfyldt de tomme felter på denne side, er din profil allerede klar til at blive oprettet. 

Derfor klikker du ved det stadie ‘Opret profil’, hvorefter du automatisk bliver logget ind på din nye profil. Du kan dog ikke foretage så meget, før du åbner din mail og klikker på det aktiveringslink, som SugarDaters sender til dig, når du opretter en profil.

SugarDaters oprettelse

Her er også plads til toyboys og sugarmamas

En del af de store sugardatingsider fokuserer udelukkende på den traditionelle sugardating-relation, som består af en sugardaddy og en sugarbabe. 

Hos SugarDaters er der dog plads til alle, og derfor kan man også oprette sig, hvis man er en velhavende kvinde (sugarmama), som gerne vil på date med og forkæle en yngre fyr (toyboy). 

SugarDaters toyboy

Lav en skarp profil

Når du har klikket på det tidligere omtalte aktiveringslink, der rammer din mail, når du opretter en profil hos SugarDaters, kan du komme i gang med det sjove. 

Allerførst bør du tage et kig på din profil og optimere den, så den bliver, som du ønsker. 

Du må aldrig undervurdere vigtigheden af en skarp og flot profil. Det er din profil, som skal sælge dig, og derfor vil tiden, som du bruger på at forfine den, altid være en god investering.

Hvilke muligheder har du? 

Du har blandt andet mulighed for at skrive en profiltekst om dig selv, tilføje billeder til din profil samt udfylde oplysninger om alt lige fra din uddannelse til din højde, og som du nok kan fornemme er vores råd, at du udfylder så meget som muligt. 

Verificerede profiler

Når man dater på nettet, er der altid en risiko for, at man kan blive snydt. Det er nemlig ikke specielt svært at udgive sig for at være en anden, når man kan gemme sig bag en skærm.

For at undgå at brugerne bliver snydt hos SugarDaters.dk, har holdet bag gjort det muligt at verificere sin profil. 

En verificeret profil vil have en visuel markør, hvorfor du let vil kunne se, hvilke profiler der er verificerede, og hvilke der ikke er. 

Hvis du ønsker at verificere din profil, skal du først indsende et profilbillede, som vil være synligt for de andre brugere på siden.

Herefter skal du indsende endnu et billede, som kun vil være synligt for administratorerne på siden. På dette billede skal administratorerne kunne se dit ansigt og en håndskrevet seddel med teksten ‘SUGARDATERS’.

Administratorerne vil – når de modtager dette billede – sammenligne dette med billedet/billederne fra din profil og vurdere, om det nu engang også er dig, der optræder på både dine profilbilleder og billedet til administratorerne. 

Hvis de vurderer, at dette er tilfældet, belønnes du med den visuelle markør, der angiver, at din profil er verificeret.

Verifikation af profiler, SugarDaters.dk

Overskuelig og simpel

Det ville være lodret forkert at kalde SugarDaters for en revolutionerende side, som byder brugerne på en masse smarte og hidtil usete funktionsmuligheder inden for online dating, for det er ikke tilfældet. 

Siden har nemlig skåret helt ind til benet, hvad angår funktioner, og byder derfor blot på de absolut vigtigste af slagsen. 

Det positive herved er, at siden er ekstremt overskuelig. Det er meget let at finde de funktioner, som man skal bruge, og man forstyrres ikke af en masse lettere ligegyldige elementer.

Det simple islæt, der kendetegner siden, kalder dog ikke udelukkende på rosende gloser.

På negativsiden bør det nemlig nævnes, at der nok vil være en del sugardatere, som vil synes, at folkene bag SugarDaters har været FOR nærige, hvad angår funktionsmulighederne. 

For god ordens skyld nævner vi lige de funktioner, som SugarDaters byder på:

  • Du kan søge efter andre profiler
  • Du kan skrive med andre profiler
  • Du kan designe din egen profil. 
SugarDaters Dashboard

Hvem opretter sig hos SugarDaters?

SugarDaters er en meget inkluderende sugardating-side, hvor der, modsat på adskillige andre lignende sider, også er plads til toyboys og sugarmamas. De fleste af brugerne af tjenesten er dog enten sugarbabes eller sugardaddies. 

Sugardaddies er typisk i alderen 44-60 år, mens de fleste sugarbabes er omkring 18-24 år.

I vores test af SugarDaters oprettede vi en sugardaddy-profil, og med denne kunne vi få et indblik i mængden af sugarbabes. 

Vi vidste godt på forhånd, at siden var populær, men vi blev alligevel overraskede over, hvor mange brugere der egentlig var på siden – rigtigt mange af dem var sågar online og dermed klar til at blive kontaktet. 

Scroller man langt nok ned på listen over brugere, vil man dog opdage, at flere og flere profiler ikke har været online længe, hvorfor der måske er knapt så mange brugere, som man tror ved første øjekast. Dette indikerer lidt, at SugarDaters ikke er så gode til at få ryddet op i gamle inaktive profiler, hvilket naturligvis lidt er en skam.  

Brugere

ca. 1 million på verdensplan

Kønsfordeling

Ukendt

Målgruppe

20-65 årige

Et blakket ry på Trustpilot

Hvis man tjekker SugarDaters’ Trustpilot-side, er det ikke ligefrem, fordi ens lyst til at oprette sig på platformen banker i vejret.

SugarDaters’ karakter på Trustpilot er nemlig alt andet end imponerende, og i skrivende stund er der på denne platform flere kritiske røster end positive. 

Lad os kigge lidt nærmere på, hvilke vækstpunkter der fremhæves af Trustpilot-anmelderne.

Flere af anmelderne skoser SugarDaters’ kundeservice-afdeling. De mest rasende anmeldere kalder afdelingen for ikke-eksisterende. 

Derudover påpeger en række anmeldere, at SugarDaters-platformen er fyldt med mange falske profiler. 

Dette er naturligvis ikke et særtræk, som fortjener ros. Dog må vi konstatere, at falske profiler ikke er noget unikt, når det kommer til sugardating-platforme.  

Også på de andre sugardating-platforme, vi har testet, er vi nemlig stødt på en masse falske profiler, og vi må nok desværre konstatere, at dette særtræk er et vilkår, som man må lære at leve med, hvis man vil sugardate. 

Kort opsummering

SugarDaters er på mange måder en fin sugardating-side, der ikke gør tingene sværere, end de er. 

Platformen byder ikke på nogen innovative funktioner, der forandrer sugardating-gamet, men tilbyder i stedet lige nøjagtigt alt det, som er nødvendigt for at få en god sugardating-oplevelse. 

Derudover er det værd at bemærke, at sitet er ganske overskueligt, hvilket naturligvis også giver plusser i vores bog. 

Det trækker dog ned i vores bedømmelse, at premium-medlemskaberne er så dyre, som de er, og at der er en del inaktive profiler på platformen. Ligeledes giver det naturligvis minuspoint, at SugarDaters’ ry på Trustpilot ikke er bedre, end tilfældet er. 

Med det sagt så vil vi dog sige, at SugarDaters – særligt takket være et fint aktivitetsniveau og en overskuelig brugerflade – er blandt de bedste sugardating-sider herhjemme.

SugarDaters 300x150
3/5

3,0

/5

SugarDaters 300x150
3/5

3,0

/5