Sådan flirter du over SMS og Messenger

Moderne teknologier har ændret dating-gamet. I dag skal man ikke kun beherske flirt i den fysiske verden. I dag er det mindst lige så vigtigt at kunne flirte i den digitale verden, da rigtig mange har store dele af deres kommunikation med potentielle kærester over SMS og Messenger. I denne artikel får du en række tips og tricks til, hvad du skal tænke over, når du flirter via SMS og Messenger.

Har du styr på dit SMS-game, når det kommer til at flirte?

Hvis ikke, kan det blive ret så svært for dig at finde en partner. Meget kommunikation foregår nemlig over SMS og Messenger – og særligt i dating-verdenen er det vigtigt at vide, hvilke emojier man skal sende, og hvordan man bedst muligt vækker og fastholder en pennevens interesse. Herunder giver vi dig en række konkrete tips til at forbedre dit game over SMS og Messenger.

Vær frisk og modig

Folk er typisk modigere over SMS og Messenger. Det skyldes sikkert, at man ikke har den der face-to-face-dialog, hvor man hænges op på, hvad man siger på en anden måde.

Rigtig mange piger bryder sig sikkert ikke om, at fyre er mere modige over SMS og Messenger, end de er i virkeligheden, da det ofte resulterer i lumre beskeder og dick-pics, som pigerne ikke har bedt om. ’Mod’ er muligvis ikke det rette ord i denne henseende. Det kan godt være, at ’dumdristighed’ og ’liderlighed’ er mere rammende.

LÆS OGSÅ: Hvordan opfører en forelsket mand sig?

Selvom grænseoverskridende adfærd over SMS sjældent værdsættes, behøver mod på dette medie ikke være en dårlig ting.

Mange introverte foretrækker utvivlsomt at lære potentielle partnere at kende over SMS eller Messenger, da de er væsentligt mere modige på disse medier, og i den sammenhæng er det en rigtig god ting. De introverte tør sige mere og føler ikke den samme frygt og skræk, som rigtig mange af dem føler, når de er på fysiske dates.

Et af vores tips vedrører også mod og friskhed. Det er vigtigt, at du tør åbne op på SMS og Messenger. Hverken piger eller drenge gider skrive med en tør kiks. Giv noget af dig selv, for så er chancen for, at du får noget retur også ganske stor.

Vær lidt kostbar

Hvis du bliver overivrig og smådesperat, kommer det med stor sandsynlighed til at få den omvendte effekt end den tilsigtede. Vi gætter nemlig på, at din iver skyldes, at du virkelig gerne ved lære personen, du bombarderer med beskeder at kende, ikke? Det kommer du ikke til, hvis du bliver overivrig, desværre.

Løsningen er nemlig aldrig bare at trykke på og trykke på. Selvom du måske har lyst til at skrive til din flirt hele tiden, bør du lade være.

Det er lidt fjollet, men vi mennesker vil næsten altid have det, som vi ikke kan få. Derfor er det altid yderst effektivt at indikere, at man ikke er fuldt ud tilgængelig. Spil lidt kostbar og hard to get, så bliver du mere interessant.

LÆS OGSÅ: Vær opmærksom på disse 7 forhold, hvis du dater en, der har børn

Det er selvfølgelig en balancegang, og du er naturligvis nødt til at investere noget af dig selv, men undlad at virke desperat. Hvis din flirt ikke svarer, så skal du ikke sende tre opfølgende beskeder, hvor du prøver at opklare hvorfor.

Måske er han/hun bare ikke interesseret, og hvis dette er tilfældet, kan du sandsynligvis ikke lave om på det. Der er måske en lille chance, men den indebærer ikke, at du begraver vedkommende i SMS-beskeder.

Vælg dine ord med omhu

På mange måder er det fantastisk, at man kan lære et menneske at kende via SMS og Messenger i dag. Særligt de introverte bifalder denne udvikling, da det for mange af dem kan virke voldsomt og grænseoverskridende at troppe op på en fysisk date.

På den her måde kan man gå langsomt frem og skabe en form for tryghed. Når man skaber et kendskab over SMS eller Messenger, vil det næppe være helt lige så grænseoverskridende at mødes fysisk.

Men selvom det er fantastisk, at man i dag kan indlede relationer over SMS og Messenger, så er det også lidt farligt. Det er nemlig meget let at misforstå hinanden over tekst. Tekstuelle beskeder giver os ikke mulighed for at høre, hvilket tonefald de forskellige beskeder er kommunikeret i.

Er man et meget sarkastisk og ironisk menneske, kan det sagtens være, at man har det lidt svært over SMS og Messenger, da det kan være yderst svært at fornemme ironi over tekst. Det kræver lidt som et ekstra-verbalt niveau.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du ud af, om det er ægte kærlighed

Hvis man gerne vil undgå misforståelser over SMS og Messenger, er det vigtigt, at man vælger sine ord med omhu.

Man skal være selvkritisk og altid overveje, hvorvidt det, man skriver, kan misforstås. Derudover bør man også bruge emojis som tonefaldsmarkører. En emoji er meget effektiv, når det kommer til at kommunikere, hvilket tonefald noget er ment i, så gå på jagt i det enorme udvalg og find de emojis, der understøtter dine beskeders toner bedst muligt.

Uanset om det er en lille sød bamse, en avocado, en fodbold eller noget helt fjerde, så vil du stensikkert kunne finde den emoji, du leder efter, i det ualmindeligt store udvalg.  

Vær bevidst om, at I ikke kan være pennevenner for evigt

Som vi har sagt flere gange, er det særligt de introverte, der værdsætter muligheden for at indlede relationer via SMS og Messenger.

Introverte kan nemlig godt have det lidt stramt ved tanken om at møde fremmede mennesker. Dette er også helt okay. Det er dog vigtigt, at man accepterer, at man ikke kan være pennevenner for altid. Hvis en relation nogensinde skal blive til mere end en penneven, er det nødvendigt at mødes. Det er først i den fysiske verden, man for alvor erfarer, hvorvidt der er kemi.

Derfor skal du være indstillet på, at dig og din flirt før eller siden skal på en rigtig date. Det kan du også sagtens klare, og hvis I skriver en hel masse inden, kender I også hinanden ret godt og har stensikkert hulens meget at snakke om, når I engang mødes.