Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Partner Med Niveau

Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
2/5

Fordele

  • Brugervenligt system
  • Veludviklet matchalgoritme
  • Seriøse medlemmer
  • Gratis oprettelse

Ulemper

  • Relativt dyrt at være medlem
  • Færre profiler end på de store brede datingsider
  • Mange profiler uden billeder

Priser

PeriodePer månedI alt
1 måned699 kr.699 kr.
3 måneder399 kr.1197 kr.
6 måneder309 kr.1854 kr.

Kønsfordeling

0 %
Mænd
0 %
Kvinder

Uddybende anmeldelse af Partner Med Niveau

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden. Vi kan dog garantere, at anmeldelsen er helt og aldeles ærlig og reel.

Partner Med Niveau er en elitedating-side, der lover, at størstedelen af brugerne er akademikere, og det, synes vi, holder meget godt stik efter at have prøvet siden. De har udviklet et kompliceret matchmaking-system, der øger chancen for, at man matches med en type.

Det har blandt andet den konsekvens, at det tager lidt tid at oprette en profil. Når man registrerer sig, skal man nemlig besvare over 200 spørgsmål. Det kan godt føles lidt trættende, men vores erfaringer er, at systemet bruger testen fornuftigt. En del af de profiler, som vi er blevet eksponeret for, var folk, der sagde os noget. 

Vi opfordrer derfor enhver til at væbne sig med tålmodighed og tage testen alvorligt. Lav eventuelt en kop kakao og hyg dig lidt med projektet. Desto mere umage du gør dig, desto mere får du ud af algoritmens evner.

Partner med niveau - anmeldelse, priser og kønsfordeling

Vi var faktisk lidt skeptiske angående siden, da Trustpilot-scoren bestemt ikke er prangende. Mange af de dårlige anmeldelser kommer dog fra folk, der hævder at modtage reklamemails fra partnermedniveau.dk, selvom de aldrig har tilmeldt sig siden. Ifølge partnermedniveau.dk’s kundeservice er der tale om scam-mails, altså mails de ikke er afsender af. 

Hvorvidt dette er sandt, aner vi ikke, men vi vil i hvert slå på tromme for, at kvaliteten af partnermedniveau.dk er væsentlig højere, end hvad man umiddelbart forventer, når man tjekker Trustpilot.

Kort opsummering

Overordnet set synes vi, at partnermedniveau.dk er en rigtig fin side. Det er tydeligt, at systemet sommetider lider lidt under, at der ikke er ekstremt mange brugere, hvorfor man af og til får lidt tvivlsomme partnerforslag – tydeligvis i mangel af bedre. Matchmaking-algorimten beviste dog i flere tilfælde dens kompetencer.

Man kan selvfølgelig godt diskutere, om siden ikke er lidt snobbet, men for dem, der virkelig stiller krav til sin partner, mener vi, at siden leverer, hvad man kan forvente.