Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Partner Med Niveau

Screenshot af PartnerMedNiveau.dk
0
3.6/5
Brugervenlighed:
4/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
2/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Datingside for seriøse singler

65% af brugerne er akademikere

48% mænd og 52% kvinder

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Partner Med Niveau

PartnerMedNiveau 300x150 2

Partner Med Niveau er en elitedating-side, der lover, at størstedelen af brugerne er akademikere. Helt nøjagtigt skulle omkring 65% af brugerbasen have en akademisk baggrund. 

Partner Med Niveau har en række ting fint kørende for sig, eksempelvis sitets veludviklede matchmaking-system. 

Et system, der øger chancen for, at brugerne matches med profiler, som de passer godt sammen med.

Matchmaking-systemet fungerer med afsæt i en hulens masse svar på spørgsmål, som alle nye brugere på Partner Med Niveau skal besvare, når de opretter sig.

Seriøse brugere

Overordnet set er brugerne på portalen meget seriøse. Langt de fleste ved, hvad de er på jagt efter, og de ønsker ikke at spilde tiden med sniksnak, der ikke fører nogen vegne. 

Hvis det også er sådan, du har det, så vil Partner Med Niveau sandsynligvis ikke været noget dårligt valg af datingside for dig. 

Særligt ikke hvis du tilmed er på jagt efter en veluddannet kæreste med styr på karrieren.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenligt system

Veludviklet matchalgoritme

Seriøse medlemmer

Gratis oprettelse

De fleste brugere er veluddannede

Ulemper

Relativt dyrt at være medlem

Mange profiler uden billeder

Videogennemgang af Partner Med Niveau

Partner Med Niveau pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 499 kr.
I alt: 499 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 349 kr.
I alt: 1.047 kr.

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 199 kr.
I alt: 1.194 kr.

Oprettelse kræver tålmodighed

Hos Partner Med Niveau tager man dating seriøst! 

Vælger du at oprette dig på siden, skal du derfor ikke bekymre dig om useriøse henvendelser fra folk, som udelukkende forsøger at slå tiden ihjel eller opnå anerkendelse. 

En af måderne, hvorpå holdet bag Partner Med Niveau sikrer et højt niveau af seriøsitet fra deres brugere, er via tilmeldingen, hvor det påkræves, at man udfylder et omfattende spørgeskema. 

Spørgeskemaet byder på virkelig mange spørgsmål, og besvarelsesprocessen kan sagtens føles lidt som en ørkenvandring, men vores erfaring er dog, at matchmaking-systemet bruger ens testsvar yderst fornuftigt. Vi oplevede i hvert fald at blive eksponeret for yderst relevante partnerforslag, hvilket var super fedt!

Derfor opfordrer vi enhver, der overvejer at give Partner Med Niveau chancen, til at væbne sig med tålmodighed og tage den indledende spørgsmål-svar-sektion seriøst. 

Lav eventuelt en kop varm kakao og hyg dig lidt med testen. Desto mere umage du gør dig, desto mere får du ud af matchmaking-algoritmens evner. Med andre ord er tiden og umagen altså godt givet ud!

PartnerMednvieau oprettelse spørgsmål

Avanceret matchalgoritme finder partnere til dig

En åbenlys gevinst ved den omfattende oprettelsesproces er, at den skræmmer useriøse brugere væk. 

Dette er dog ikke hovedformålet med oprettelsesprocessen. 

Hovedformålet er nemlig – som vi allerede har været inde på flere gange – at fodre en match-algoritme med data, så denne kan parre dig med de singler på siden, som du vurderes at være særligt kompatibel med. 

Som medlem vil du løbende få præsenteret såkaldte partnerforslag, som du kan vælge at tage kontakt til. Noget, som vi synes fungerede super fint, da vi testede siden.

Partnerforslag, PartnerMedNiveau.dk

Ved hver bruger på siden vil du desuden finde en karakter, der angiver, hvor godt du passer sammen med vedkommende. Denne karakter baserer sig på de svar, som I hver især har givet i forbindelse med jeres oprettelse.

Smart funktion til de travle

Hvis du – ligesom det er tilfældet for en stor del af brugerne hos Partner Med Niveau – bestrider et vigtigt og tidskrævende job, har du sandsynligvis ikke oceaner af tid til at date. 

Noget, som folkene bag Partner Med Niveau er meget bevidste om, hvorfor de har udviklet en funktion, der kan gøre online dating mindre tidskrævende og mere effektivt. 

Funktionen hedder ‘Hvad nu hvis?’, og kort fortalt giver den dig mulighed for at sortere hurtigt i en lang række af platformens brugere.

Funktionen fungerer således:

  1. Du præsenteres for en profil ad gangen. Præsentationen byder på et profilbillede og enkelte centrale oplysninger om personen.
  2. Hvis du kan lide, hvad du ser, kan du enten sende personen en besked eller like ham/hende.
  3. Kan du ikke lide, hvad du ser, trykker på krydset, hvorefter en ny person, du skal tage stilling til, vil dukke op.
Hvad nu hvis - PartnerMedNiveau

Man kan sagtens diskutere, hvor godt denne funktion, som er temmelig overfladisk, harmonerer med det overordnede mål om at være en datingplatform for seriøse singler. 

Det er dog valgfrit, om man vil benytte ‘Hvad nu hvis?’-funktionen, så hvis den ikke er for dig, kan du blot gå udenom.

Hvor om alting er, så synes vi, at funktionen er yderst underholdende og effektiv, når det kommer til at eksponere en for mange brugere på kort tid.

Hvem opretter sig hos Partner Med Niveau?

Omkring 120.000 danskere har oprettet en profil hos Partner Med Niveau og blandt disse har cirka 65% haft en en akademisk baggrund. 

Det, som de fleste brugere har tilfælles, er dog, at de alle er meget, meget seriøse omkring jagten på kærligheden. Du finder ikke nogen brugere – i hvert fald ikke særligt mange – som kun er ude efter et hurtigt knald.

Der er en god fordeling af mænd og kvinder på platformen, ja faktisk er kønsfordeling tæt på at være 50/50. Derfor er der rigtig god chancer for at finde en kæreste, uanset om du jagter en mand eller en kvinde.

Brugere

ca. 120.000

Kønsfordeling

48 % mænd | 52 % kvinder

Målgruppe

30-55 årige

Hænger pris og kvalitet sammen?

Partner Med Niveau opererer med relativt høje takster. Faktisk er datingsiden en af de sider med de højeste priser på premium-abonnementer.

De høje priser vil uden tvivl afskrække nogle, men faktisk synes vi ikke nødvendigvis, at de høje priser er decideret unfair.

Og hvorfor så ikke?

Fordi pris og kvalitet ofte hænger sammen, hvilket til dels også er tilfældet her.

I Partner Med Niveau får du nemlig en virkelig lækker platform, som både er overskuelig og brugervenlig. Derudover byder sitet på en masse smarte funktioner, som gør din jagt på kærligheden både nem og sjov.

Desuden fungerer de høje priser som et værn mod useriøse brugere. Det er nemlig næppe sandsynligt, at man investerer i et medlemskab til Partner Med Niveau, hvis ikke man ønsker at dedikere sig 100 % til sin søgen efter kærligheden.

Velfungerende app

Hos Partner Med Niveau kan du naturligvis tilgå datingsiden igennem din browser, men faktisk kan du også date via mobilen. Partner Med Niveau har nemlig udviklet en fin app, der kan hentes gratis til din smartphone.

Appen er tilgængelig til både iOS og Android.

PartnerMednIveau app 2023

Brugernes vurdering af Partner Med Niveau

Vi var faktisk lidt – for ikke at sige meget – skeptiske angående Partner Med Niveau, da portalens Trustpilot-score bestemt ikke er prangende. 

Mange af de dårlige anmeldelser kommer dog fra folk, der hævder at modtage reklamemails fra Partner Med Niveau, selvom de aldrig har tilmeldt sig sitet. 

Ifølge Partnermedniveau.dk’s kundeservice er der dog tale om scam-mails, altså mails som Partner Med Nvieau ikke har noget med at gøre. 

Hvis dette er sandt, skal Partner Med Niveau naturligvis ikke lægges disse mails til last, men det er lidt en påstand-mod-påstand-case, som vi ikke ønsker at gå dybere ind i.

Kort opsummering

Overordnet set synes vi, at Partner Med Niveau er en rigtig fin side, der byder på en høj grad af brugervenlighed samt en masse sjove, effektive og gode funktioner. 

Sitet må tilmed sites at være yderst seriøst, og medlemmerne er der ikke for at spilde tiden med sniksnak, der ingen vegne fører.

Umiddelbart er vi ikke stødt på nogen sider, hvor det tager længere tid at oprette en profil end hos Partner Med Niveau. Her skal alle nye brugere nemlig besvare et meget langt spørgeskema.

Heldigvis er spørgeskemaet ingenlunde spild af tid. Dine svar bruges nemlig af den veludviklede matchalgoritme, der sørger for at eksponere dig for medlemmer, som du passer godt sammen med. Super fedt!

Priserne på premium-abonnementer er i den høje ende. Det vil uden tvivl skræmme nogle væk, men vi synes faktisk, at sitet byder på ganske fornuftig værdi for pengene. Den høje pris har tilmed den positive effekt, at kun de mest seriøse og dedikerede singler vælger at opgradere deres medlemskab til et betalt et af slagsen. 

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvorvidt du tjenesten er noget for dig, er vores anbefaling, at du opretter en profil og tester Partner Med Niveau selv. 

Det er nemlig fuldstændig gratis at oprette en profil og snuse lidt rundt.

PartnerMedNiveau logo
3.6/5

3,6

/5

PartnerMedNiveau logo
3.6/5

3,6

/5