Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Partner Med Niveau

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
4/5
Features:
2/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
2/5
PartnerMedNiveau

Datingside for seriøse singler

65% af brugerne er akademikere

48% mænd og 52% kvinder

Datingside for seriøse singler

65% af brugerne er akademikere

48% mænd og 52% kvinder

Uddybende anmeldelse af
Partner Med Niveau

Partner Med Niveau er en elitedating-side, der lover, at størstedelen af brugerne er akademikere, og det, synes vi, holder meget godt stik efter at have testet siden. 

Folkene bag Partner Med Niveau har udviklet et smart matchmaking-system, der øger chancen for, at man matches med profiler, som man passer godt sammen med på et platonisk plan.

Matchmaking-systemet fungerer med afsæt i en masse svar, som alle brugere på Partner Med Niveau afgiver, når de opretter sig. 

Netop derfor tager det ret lang tid at oprette en profil på portalen. Vær derfor opmærksom på, at dette altså ikke er noget, som du bare lige klarer på fem minutter.

Vær ligeledes opmærksom på, at brugerne på portalen er meget seriøse. De ved, hvad de er på jagt efter, og de ønsker ikke at spilde tiden med sniksnak, der ikke fører nogen vegne.

Partner med Niveau screenshot NY

Fordele

Brugervenligt system

Veludviklet matchalgoritme

Seriøse medlemmer

Gratis oprettelse

Ulemper

Relativt dyrt at være medlem

Færre profiler end på de store brede datingsider

Mange profiler uden billeder

Videogennemgang af Partner Med Niveau

Partner Med Niveau pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 499 kr.
I alt: 499 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 349 kr.
I alt: 1.047 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 199 kr.
I alt: 1.194 kr.

 

Oprettelsen kræver tålmodighed

Hos Partner Med Niveau tager man dating seriøst. Vælger du at oprette dig på siden, skal du derfor ikke bekymre dig om useriøse henvendelser fra folk, som udelukkende forsøger at slå tiden ihjel og opnå anerkendelse. 

En af måderne, hvorpå holdet bag Partner Med Niveau sikrer et højt niveau af seriøsitet fra deres brugere, er via tilmeldingen, hvor det påkræves, at man udfylder et omfattende spørgeskema. 

Spørgeskemaet byder på virkelig mange spørgsmål, og besvarelsesprocessen kan godt føles lidt trættende, men vores erfaring er, at matchmaking-systemet bruger svarene fra testen yderst fornuftigt. Vi oplevede nemlig at blive eksponeret for yderst relevante partnerforslag, hvilket var super fedt!

Derfor opfordrer vi enhver, der overvejer Partner Med Niveau, til at væbne sig med tålmodighed og tage testen alvorlig. 

Lav eventuelt en kop varm kakao og hyg dig lidt med testen. Desto mere umage du gør dig, desto mere får du ud af match-algoritmens evner, så umagehed kan virkelig betale sig her! 

Velfungerende app

Hos Partner Med Niveau kan du naturligvis tilgå datingsiden igennem din browser, men faktisk kan du også date via mobilen. Partner Med Niveau har nemlig udviklet en rigtig god app, der kan hentes gratis til din smartphone.

Brugernes vurdering af Partner Med Niveau

Vi var faktisk lidt skeptiske angående Partner Med Niveau, da portalens Trustpilot-score bestemt ikke er prangende. Mange af de dårlige anmeldelser kommer dog fra folk, der hævder at modtage reklamemails fra partnermedniveau.dk, selvom de aldrig har tilmeldt sig sitet. Ifølge Partnermedniveau.dk’s kundeservice er der tale om scam-mails, altså mails som ikke har noget med at gøre. 

Hvis dette er sandt, skal Partner Med Niveau naturligvis ikke lægges disse mails til last.

Pris og kvalitet hænger sammen

Partner Med Niveau opererer med relativt høje takster. Faktisk er datingsiden en af de sider med de højeste priser på premium-abonnementer.

De høje priser vil uden tvivl afskrække nogle, men faktisk synes vi ikke nødvendigvis, at de høje priser er decideret unfair.

Og hvorfor så ikke?

Fordi pris og kvalitet ofte hænger sammen, hvilket også er tilfældet her.

I Partner Med Niveau får du nemlig en virkelig lækker platform, som både er overskuelig og brugervenlig. Derudover byder sitet på en masse smarte funktioner, som gør din jagt på kærligheden både nemmere og sjovere.

Desuden fungerer de høje priser som et værn mod useriøse brugere. Det er nemlig næppe sandsynligt, at man investerer i et medlemskab til Partner Med Niveau, hvis ikke man ønsker at dedikere sig 100 % til sin søgen efter kærligheden.

Kort opsummering

Overordnet set synes vi, at Partner Med Niveau er en rigtig fin side, der byder på en høj grad af brugervenlighed. Sitet må siges at være yderst seriøst, og medlemmerne er der ikke for at spilde tiden med sniksnak, der ingen vegne fører.

Det tager ret lang tid at tilmelde sig sitet, da du skal igennem et omfattende spørgeskema. Heldigvis er spørgeskemaet ingenlunde spild af tid. Dine svar bruges nemlig af den veludviklede matchalgoritme, der sørger for at eksponere dig for medlemmer, som du passer godt sammen med. Super fedt!

Priserne på premium-abonnementer er i den høje ende. Det vil uden tvivl skræmme nogle væk, men vi synes faktisk, at sitet byder på rigtig god værdi for pengene.