Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af Partner Med Niveau

Brugervenlighed:
4/5
Features:
2/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
2/5
PartnerMedNiveau

Datingside for seriøse singler

65% af brugerne er akademikere

48% mænd og 52% kvinder

Datingside for seriøse singler

65% af brugerne er akademikere

48% mænd og 52% kvinder

Uddybende anmeldelse af
Partner Med Niveau

Partner Med Niveau er en elitedating-side, der lover, at størstedelen af brugerne er akademikere, og det, synes vi, holder meget godt stik efter at have prøvet siden. De har udviklet et kompliceret matchmaking-system, der øger chancen for, at man matches med en type.

Det har blandt andet den konsekvens, at det tager lidt tid at oprette en profil.

Partner Med Niveau er kun for folk, som er seriøse omkring at finde en partner. Du kan derfor forvente seriøse henveldelser fra folk, som er seriøse i deres jagt på deres eneste ene. 

Partner med Niveau screenshot NY

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden. Vi kan dog garantere, at anmeldelsen er helt og aldeles ærlig og reel.

Fordele

Brugervenligt system
Veludviklet matchalgoritme
Seriøse medlemmer
Gratis oprettelse

Ulemper

Relativt dyrt at være medlem
Færre profiler end på de store brede datingsider
Mange profiler uden billeder

Videogennemgang af Partner Med Niveau

Partner Med Niveau pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 499 kr.
I alt: 499 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 349 kr.
I alt: 1.047 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 199 kr.
I alt: 1.194 kr.

 

Oprettelsen kræver tålmodighed

Hos Partner Med Niveau tager man dating seriøst. Vælger du at oprette dig på siden, skal du derfor ikke bekymre dig om useriøse henvendelser fra folk, som alligevel ikke har tænkt sig at mødes. 

En af måderne holdet bag Partner Med Niveau sikrer sig, at brugerne er seriøse, er ved at påkræve udfyldning af et omfattende spørgeskema. 

Når man registrerer sig, skal man besvare over 200 spørgsmål. Det kan godt føles lidt trættende, men vores erfaringer er, at systemet bruger testen fornuftigt. En del af de profiler, som vi er blevet eksponeret for, var folk, der sagde os noget. 

Vi opfordrer derfor enhver til at væbne sig med tålmodighed og tage testen alvorligt. Lav eventuelt en kop kakao og hyg dig lidt med projektet. Desto mere umage du gør dig, desto mere får du ud af algoritmens evner. Måske du endda ender med at reflektere over noget, som du ellers ikke normalt ville og derfor ender med at blive klogere på dig selv som resultat heraf.

Velfungerende app

Rigtigt mange benytter deres telefoner, når de skal date på nettet. På den måde kan man jagte en partner uanset hvor man befinder sig eller hvad man foretager sig. 

Hos Partner Med Niveau kan du naturligvis tilgå datingsiden igennem din browser, men du får en endnu bedre oplevelse med datingsiden, hvis du benytter den gratis app, som du kan hente til din smartphone. 

Brugernes vurdering af Partner Med Niveau

Vi var faktisk lidt skeptiske angående siden, da Trustpilot-scoren bestemt ikke er prangende. Mange af de dårlige anmeldelser kommer dog fra folk, der hævder at modtage reklamemails fra partnermedniveau.dk, selvom de aldrig har tilmeldt sig siden. Ifølge partnermedniveau.dk’s kundeservice er der tale om scam-mails, altså mails de ikke er afsender af. 

Hvorvidt dette er sandt, aner vi ikke, men vi vil i hvert slå på tromme for, at kvaliteten af partnermedniveau.dk er væsentlig højere, end hvad man umiddelbart forventer, når man tjekker Trustpilot. 

Pris og kvalitet hænger sammen

Ved første øjekast er Partner Med Niveau bestemt ikke nogen billig datingside at være medlem på, det erkender vi gerne. 699 kr. for en måned er formentlig den højeste pris, som vi har kendskab til. 

Der er dog en række grunde til, at vi alligevel anbefaler, at du prøver siden af. 

Først og fremmest hænger pris og kvalitet sammen og for den høje pris på siden, får du også en virkelig lækker platform, som både er overskuelig over brugervenlig. Derudover finder du også en række smarte og brugbare funktioner på siden, som kan gøre din jagt på kærligheden nemmere.

Den høje pris fungerer desuden også som et værn mod useriøse brugere, som næppe vil betale så mange penge, hvis ikke de gik 100 % ind i projektet. 

Slutteligt er det også værd at kigge mere langsigtet. Det er mange penge nu og her, men grundet det høje niveau på siden, kommer du forhåbentligt ikke til at skulle betale for meget mere end et par måneder. Alternativt ville du måske bruge tre, fire eller måske tolv måneder på en anden datingside, hvor prisen derfor ville ende på det samme niveau.  

Kort opsummering

Overordnet set synes vi, at partnermedniveau.dk er en rigtig fin side. Det er tydeligt, at systemet sommetider lider lidt under, at der ikke er ekstremt mange brugere, hvorfor man af og til får lidt tvivlsomme partnerforslag – tydeligvis i mangel af bedre. Matchmaking-algorimten beviste dog i flere tilfælde dens kompetencer.

Man kan selvfølgelig godt diskutere, om siden ikke er lidt snobbet, men for dem, der virkelig stiller krav til sin partner, mener vi, at siden leverer, hvad man kan forvente.