Mand – Omgiv dig med kvinder for at finde en kæreste

Som mand er der adskillige ting du kan gøre, for at fremstå mere attraktiv overfor kvinder.
Du kan få en smart frisure, køre i en dyr bil, være sjov, spontan og romantisk, være en god far, blive rig osv. osv….

– Men intet er ligeså effektivt, når det kommer til at tiltrække kvinder, som at få sig en kæreste. 

Det virker måske ulogisk, for hvordan skulle det, at få en kæreste pludselig gøre dig mere attraktiv overfor andre kvinder? Du er jo optaget og formentlig uinteresseret i andre kvinder, hvorfor de fleste af hunkøn vil spille deres tid i jagten på din gunst.

Men til trods for, at det ikke virker intuitivt, så er det nu engang sådan virkeligheden er. 

Mange mænd har sikkert prøvet det; at være single og lede med lys og lygte efter en kæreste. Netdating, Tinder, arrangerede ægteskaber. Du har prøvet det hele. Men matches på Tinder udebliver.  

Og så en dag, slår lynet ned det samme sted to gange, du finder alligevel en kæreste, i lever et lykkeligt liv sammen. 

– Og som med et trylleslag står kvinderne pludselig i kø for at få en bid af dig. Din indbakke på din datingprofil er fyldt, du har tusinder af matches på Tinder. 

LÆS OGSÅ: Guide til det perfekte kys

Du er gået fra at være en ingen kvinder ligger mærke til, til pludselig at være det mest interessant menneske i verden i deres øjne. Og det eneste du har gjort er, at få en kæreste. 

Men hvorfor hænger det sådan sammen?
– Godt du spørger! … Eller, jeg gør. Godt jeg spørger!

En mulig forklaring kommer nemlig her. 

Der har i langt tid været enighed om, at forklaringen var det, som kloge hoveder kalder for ”mate-choice copying”, eller ’kopiering af partner-valg’ på dansk.

Det går i grove træk ud på, at hvis én kvinde har valgt dig som partner, så har hun vurderet dig egnet, hvorfor andre kvinder også vil opfatte dig sådan. 

Når du har en kæreste, så har hun godkendt dig, stemplet dig egnet, og det tiltrækker andre kvinder. 

I et nyt forsøg har forskere fundet frem til, at kvinder først og fremmest rigtigt nok bliver mere tiltrukket af mænd, som andre kvinder også finder tiltrækkende, men mere interessant, at det også gør sig gældende for andre ting end bare mænd. Eksempelvis også abstrakt kunst. Hvis andre kunne lide kunstværket, var de fleste kvinder mere tilbøjelige til også at synes godt om det. 

Det tyder altså på, at tendensen til at gå efter andre kvinders mænd nærmere skyldes menneskers generelle tendens til at blive påvirket af andre folks meninger, siger forskerne bag studiet.

LÆS OGSÅ: Scoretricks fra en af landets førende scorekarle

Så der har du det. Hvis du vil have succes med kvinderne, så du kan få dig en kæreste, så skal du få dig en kæreste. 

Ja, det er et paradoks. Men et effektivt paradoks! 

Og hvad kan DU så bruge det til, tænker du måske. Det var jo derfor du klikkede herind. Fordi du IKKE har en kæreste. 

Men der er faktisk en vigtig lektie. Du kan nemlig bruge førnævnte, at kvinder tager beslutninger på baggrund af andre kvinders beslutninger, til at validere dig selv. 

Når du er i byen kan du omgås andre kvinder, uanset om det så bare er en veninde, din søster, eller din revisor, det er stort set lige meget (Men lad mor blive derhjemme).

Hvis din udkårne ser, at andre kvinder har lyst til at bruge tid med dig, så smitter det straks af på hende, og gør dig mere attraktiv. 

Samme princip kan også bruges på din datingprofil, hvor du med fordel kan have et billede af dig selv sammen med en kvinde.

God jagt!