Scoretricks fra en af landets dygtigste scorekarle

For et par uger siden blev sæson 5 af realityprogrammet ‘Ex on the Beach’ skudt i gang, en programserie, hvor flere af de mandlige deltagere har det sorte bælte i ‘at score’. Vi har spurgt en deltager fra fjerde og den aktuelle femte sæson om, hvordan dælen han får det der med damerne til at se så let ud, når vi andre (jeg kigger på dig Morten Østergaard!) gang på gang kludrer i det.  

“Det er så svært med pi’r, forstår de, hvad vi si’r?”

Selvom ordene stammer fra en 12-årig dreng – nemlig Razz, da han deltog i børnenes Melodi Grand Prix 2002 – er de faktisk så vise, at de let kunne være dryppet ud af Sokrates’ mund.

Det er nemlig ikke let det der med piger, for hvordan opnår man en kvindes opmærksomhed på en god måde og forfører hende? 

Ja, det har efterhånden været i mysterium i årtusinder.

Heldigvis er er svaret nu inden for rækkevidde. 

LÆS OGSÅ: Den ultimative scoreguide

Vi har nemlig allieret os med en af Danmarks største scoretrolde og bedt ham dele sine erfaringer med at forføre og score piger. 

Find bare pen og notesblok frem, for de skarpe tips kommer herunder! 

Nicklaes Johannes Olsen deler scoretricks

– Jeg har lært igennem årene, at det ikke er størrelsen på dine muskler eller højden på dig, der gør den store forskel.

Det er måden, hvorpå du hviler i dig selv, hvis du træder ind i et rum, hvori pigen, du synes om, er, ja så nytter det ikke noget at gå med anspændte skuldre og hænge med hovedet, nej, tag fat om dig selv og ej rummet.

Det bedste scoretrick vil for evigt være din selvtillid; er du god til at få folk til at grine, så er det det, du skal lægge vægt på. Men husk at være seriøs også.

Er du mere den tilbageholdende type, så er det også helt perfekt, flirt med et par smil og vær til stede mentalt.

I mine år som single har jeg erfaret, at det bedste, man kan gøre for at score en pige, er at tro på sig selv.

Privatfoto: Nicklaes Johannes Olsen

Det modsatte køn kan med det samme fornemme, om du er usikker – bevares nogle synes, at usikkerhed er sødt, men det er sjældent dem, man selv finder interessante desværre.

LÆS OGSÅ: Guide til One-Night-Stands

Jeg er selv blevet rigtig god til at læse det modsatte køn og på den måde aflæse, hvad der skal til for at fange en piges interesse.

Men alle piger kan lide, når en fyr får hende til grine.

Udstråling, selvtillid og sympati er noget, alle kan lide. Få derfor vist disse træk over for din udkårne og vedkommende bliver din for evigt.