Kan du ikke finde kærligheden? Det er mors skyld!

Sponsoreret

En undersøgelse, foretaget af Ohio State University, afslører, at hvis ens mor har haft mange partnere igennem livet, vil det øge chancen for, at man også selv vil kaste sig ud i adskillige forhold betragteligt.

Lever du en ensom kedelig singletilværelse? Får du ikke de rette matches på Tinder, og er der ej heller gevinst på datingsiderne? Og når der engang imellem er gevinst, så føler du den ikke sådan for alvor?

Vil kærligheden simpelthen kke fanges af dig, uanset hvor hurtigt du spurter i dine lækre løbesko? Så kan du måske bebrejde din mor!

What?! Jamen hvorfor?! Det får du svaret på herunder.

Undersøgelse peger på, at social arv spiller en rolle for vores evne til at finde en partner

Ohio State University har foretaget en undersøgelse, der klarlægger, at dem, som har haft en mor, der har haft mange forskellige partnere i løbet af livet, har sværest ved at finde kærligheden.

Undersøgelsen fulgte en række individer på mindst 24 år, og forskerne bag undersøgelsen fandt blandt andet frem til, at når børn ser deres forældre gå fra hinanden og finde nye partnere, så lærer børnene af denne adfærd.

LÆS OGSÅ: Guide til lesbisk dating

Hvis vores mor eller far har været rundt om blokken mere end en enkelt gang, er der risiko for, at dette går i arv, og at vi selv ender med at have mange forskellige partnere.

En sådan adfærd kan dels være et udtryk for, at man er en hedonist, der nyder singletilværelsen, og at man ikke tager de hellige skrifter særligt alvorligt. Det kan dog også være et udtryk for, at man har svært ved at knytte stærke følelsesmæssige bånd og binde sig.

Når man hører om undersøgelser som ovenstående, er det altid vigtigt at være lidt kritisk og ikke nødvendigvis tage informationer for gode varer på samtlige menneskers vegne.

Man skal blandt andet huske på, at det ikke var danskere, som indgik i undersøgelsen, og det kan sagtens være, at resultaterne havde været helt anderledes, hvis undersøgelsen var foregået her.

Der er dog også en chance for, at en dansk undersøgelse ville have vist præcist det samme. Dette kan blandt andet bakkes om af, at undersøgelsesobjekterne var briter, og de sociokulturelle forskelle imellem Danmark og Storbritannien er ikke så store igen.

Leder du efter kærligheden?

Hvis du leder efter kærligheden, er du endt det helt rette sted. På ’Find en kæreste’ er der nemlig adskillige hjælpemidler til at finde den eneste ene. Vi har blandt andet kreeret oversigter over datingsider samt datingapps.

Derudover har vi skrevet flere artikler med tips og tricks til at imponere potentielle partnere.

LÆS OGSÅ: Sådan er den perfekte krop

Hvis du er helt mørbanket og træt af at jagte kærligheden, kan du i stedet få tankerne lidt væk fra dette område ved at læse om gaming i stedet for. Til det formål vil vi anbefale https://netspil.dk.