Kan du ikke finde kærligheden? Det er mors skyld!

En undersøgelse, foretaget af Ohio State University, afslører, at hvis din mor har haft mange partnere igennem livet, øger dette chancen for, at også du kommer til at kaste dig ud i adskillige forhold. 

Lever du en ensom, kedelig single-tilværelse? Får du ikke de rette matches på Tinder, og er der ej heller særligt ofte gevinst på datingsiderne

Og når der engang imellem endelig er gevinst, så føler du den ikke sådan for alvor?

Vil kærligheden simpelthen ikke fanges af dig, uanset hvor hurtigt du jagter denne i dine lækre løbesko? 

Så kan du måske bebrejde din mor!

What?! Jamen hvorfor?! 

Det får du svaret på herunder.

Undersøgelse peger på, at social arv spiller en rolle for vores evne til at finde en partner

Ohio State University har foretaget en undersøgelse, der kortlægger, at dem, som har haft en mor, der har haft mange forskellige partnere i løbet af livet, har sværest ved at finde kærligheden.

Undersøgelsen fulgte en række individer på mindst 24 år, og forskerne bag undersøgelsen fandt blandt andet frem til, at når børn ser deres forældre gå fra hinanden og finde nye partnere, så lærer børn – samt påvirkes – af denne adfærd.

LÆS OGSÅ: Guide til lesbisk dating

Hvis din mor eller far har været rundt om blokken mere end en enkelt gang – som man siger – vil der, jævnfør den omtalte undersøgelse, være en risiko for, at dette adfærdsmønster føres videre til dig, og at du derfor også ender med at have mange forskellige partnere.

Mange partnere kan konnotere flere ting

At have mange partnere kan dels være et udtryk for, at man fører en hedonistisk livsstil, hvor man nyder singletilværelsen, og hvor man ikke tager de hellige skrifter særligt alvorligt, men en sådan adfærd kan også være et udtryk for, at man har svært ved at knytte stærke følelsesmæssige bånd, og at man har svært ved at binde sig.

Når man hører om undersøgelser som den, vi har refereret til i artiklen her, er det altid vigtigt at være lidt kritisk og ikke nødvendigvis tage samtlige konklusioner for gode varer på samtlige menneskers vegne. 

I den henseende er det eksempelvis værd at bemærke, at det ikke var danskere, som indgik i undersøgelsen, og at det sagtens kan være, at resultaterne havde været helt anderledes, hvis forsøgspersonerne netop havde været danske.

Der er dog også en chance for, at en dansk undersøgelse ville have vist præcist det samme. 

Faktisk er det ikke så usandsynligt, i og med at undersøgelsesobjekterne var briter, og de sociokulturelle forskelle imellem Danmark og Storbritannien ikke er så store igen.

Leder du efter kærligheden?

Hvis du leder efter kærligheden, er du endt det helt rette sted. 

På FindEnKaereste.dk er der nemlig adskillige hjælpemidler til at finde den eneste ene. Vi har blandt andet kreeret oversigter over datingsider samt datingapps.

Derudover har vi skrevet flere artikler med tips og tricks til at imponere potentielle partnere.

LÆS OGSÅ: Sådan er den perfekte krop