Single.dk eller Dating.dk?

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Hvis du ikke kan greje, om du bør vælge Single.dk frem for Dating.dk eller omvendt, er artiklen her, præcis hvad du søger. Her sammenlignes disse datingsider nemlig grundigt. Du kan blandt andet få indsigt i, hvordan siderne adskiller sig fra hinanden, når det kommer til priser, målgrupper og meget, meget andet.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Single.dk

4,4

Dating.dk

4,4

Brugervenlighed

5/5

5,0

5/5

5,0

Features

4/5

4,0

4/5

4,0

Aktivitet

5/5

5,0

5/5

5,0

Seriøsitet

5/5

5,0

4/5

4,0

Pris

3/5

3,0

4/5

4,0

Type

Datingside

Datingside

Målgruppe

Seriøse singler

Alle

Antal profiler

ca. 380.000

ca. 500.000

Primær aldersgruppe

25-64 årige

18-70 årige

Oprettelse

Gratis

Gratis

Binding

6 måneder

Ingen

Premium medlemskab

199 kr.

129 kr.

5/5

5,0

4/5

4,0

5/5

5,0

5/5

5,0

3/5

3,0

Brugervenlighed

Features

Aktivitet

Seriøsitet

Pris

5/5

5,0

4/5

4,0

5/5

5,0

4/5

4,0

4/5

4,0

Datingside

Seriøse singler

ca. 380.000

25-64 årige

Gratis

6 måneder

 199 kr.

Type

Målgruppe

Antal profiler

Primær aldersgruppe

Oprettelse

Binding

Premium medlemskab

Datingside

Alle

ca. 500.000

18-70 årige

Gratis

Ingen

 129 kr.

Der er ingen tvivl om, at Single.dk og Dating.dk er Danmarks største og mest populære datingsider, og hvis du p.t. sidder med hovedbrud over, hvilken datingside af de to du bør oprette dig på, kan vi berolige dig med, at du langt fra er den første, som har haft svært ved at beslutte sig.

Ligeledes kan vi informere dig om, at du næppe kommer til at fortryde dit valg, uanset hvilket site du vælger at gå med. 

Både Single.dk og Dating.dk er nemlig fortrinlige datingsider, der dels byder på høje aktivitetsniveau, men også veludviklede brugerflader og en masse sjove funktioner.

Når dette er sagt, er det dog vigtigt at indskyde, at der trods alt er tale om to forskellige sider, der differentierer sig fra hinanden på en række områder, at det ene site derfor vil være et endnu bedre match for dig end det andet.

I de følgende afsnit sammenligner vi de to sites inden for følgende parametre:

  • Pris
  • Målgruppe
  • Brugerflade
  • Funktionsmuligheder
  • Ry på blandt forbrugerne.
Vi føler os overbeviste om, at læsning af disse afsnit vil åbenbare, hvilken af siderne der passer allerbedst til dine ønsker og behov.

Indholdsfortegnelse

Er Single.dk dyrere end Dating.dk?

Hos både Single.dk og Dating.dk kan du oprette dig ganske gratis, hvilket betyder, at hvis du ønsker et smugkig på sidernes brugerflader, ville dette kig ikke koste dig så meget som en krone.

Skal du lykkes med at finde kærligheden via enten Single.dk eller Dating.dk, vil det dog være nødvendigt for dig at opgradere dit medlemskab til et betalt et af slagsen, da ingen af siderne lader dig udveksle beskeder med andre brugere via en gratis profil.

Hos Single.dk koster et premium-medlemskab 199 kroner månedligt, mens det hos Dating.dk koster 129 kroner månedligt

På begge platforme vil du kunne få den første måned til 29 kroner. Vær dog opmærksom på, at du binder dig til henholdsvis fire og tre måneder.

Gratis oprettelse

Hos både Single.dk og Dating.dk kan du oprette en gratis profil og tage et nærmere kig på brugerfladerne samt funktionsmulighederne. Det anbefaler vi dig at gøre!

Hvem appellerer Single.dk og Dating.dk til?

Både Single.dk og Dating.dk har enorme brugerbaser, der tæller personer i alle aldre. 

Single.dk’s primære målgruppe er folk i alderen 25-64 år, mens Dating.dk’s primære målgruppe er de 18-70-årige.

Både størstedelen af Single.dk’s og Dating.dk’s brugere er seriøse i deres jagt på kærligheden, så hvis du er det samme, passer du ind på begge platforme.

Når det kommer til den kønsmæssige fordeling blandt brugerne, er den tæt på 50/50 hos både Single.dk og Dating.dk, så på det område mener vi ikke, at det ene site udmærker sig i højere grad end det andet.

Hvilket site byder på den bedste brugerflade?

Hos FindEnKaereste.dk har vi tildelt både Single.dk og Dating.dk 5 ud af 5 stjerner inden for parameteret ‘brugervenlighed’ i forbindelse med vores anmeldelser af siderne.

Med andre ord betyder det, at både Single.dk og Dating.dk byder på ekstremt veludviklede brugerflader, du som bruger lynhurtigt lærer at navigere rundt på.

Selvom vi er yderst begejstrede for både Single.dk’s brugerflade og Dating.dk’s ditto, kan det sagtens være, at du foretrækker den ene brugerflade frem for den anden.

Som udgangspunkt vil vi hævde, at Single.dk’s brugerflade er endnu mere simpel end Dating.dk’s, så hvis du ønsker et lavt antal menupunkter og et meget stilrent udtryk, så er Single.dk det mest oplagte valg, mens Dating.dk er for dig, der ikke har noget imod et relativt højt antal menupunkter, og som ønsker at være blot ganske få klik fra samtlige funktionsmuligheder.

Gratis oprettelse

Hos både Single.dk og Dating.dk kan du oprette en gratis profil og tage et nærmere kig på brugerfladerne samt funktionsmulighederne. Det anbefaler vi dig at gøre!

Hvilket site byder på de bedste funktioner?

Lad os starte med at konkludere, at både Single.dk og Dating.dk byder på et utal af funktioner, der bidrager til at gøre online dating både sjovt, underholdende og ikke mindst effektivt.

En række funktioner går også – ikke så overraskende – igen på de to platforme. Det være sig blandt andet følgende:

  • Muligheden for at udarbejde din egen profiltekst
  • Muligheden for at tilføje profilbilleder
  • Muligheden for at udveksle tekstbeskeder med andre medlemmer
  • Muligheden for at swipe andre medlemmer til enten højre eller venstre, afhængigt af om du interesserede i de profiler, du eksponeres for eller ej.

Derudover byder på begge datingsider på match-systemer, der angiver, hvor godt du passer med de andre brugere.

Som du kan fornemme, er der en del overlap Single.dk og Dating.dk imellem, hvad angår funktionsmuligheder. 

Single.dk byder dog også på en række funktioner, som Dating.dk ikke byder på, lige så vel som Dating.dk byder på en række funktioner, som Single.dk ikke byder på.

Et eksempel herpå er den klassiske søgefunktion. 

En helt klassisk udgave af denne finder du nemlig ikke hos Single.dk, men det gør du derimod hos Dating.dk. 

Til gengæld byder Single.dk på en lidt anderledes søgefunktion, hvor du blandt andet kan få vist profiler, der geografisk befinder sig tæt på dig eller profiler, der netop lige er logget på platformen.

En yderligere forskel platformene imellem er, at Single.dk i højere grad end Dating.dk appellerer til personer, der ønsker en vis grad af anonymitet samt diskretion. 

Hos Single.dk kan du nemlig vælge at få sløret dit billede, hvis du ikke ønsker, at andre, end de profiler, du giver tilladelse, skal have lov at se dit profilbillede.

Blind dates Single dk
Hos Single.dk tilgodeser man i højere grad end hos Dating.dk de brugere, der har et ønske om at bevare en vis grad af anonymitet, når de online dater.

Hvilken platform har det bedste ry blandt forbrugerne?

På nuværende tidspunkt har Dating.dk et bedre ry blandt forbrugerne, end Single.dk har, hvis man bruger Trustpilot som kilde. 

Her har Dating.dk nemlig i skrivende stund præsteret en samlet karakter på 4,4 ud af 5, mens Single.dk blot har præsteret en samlet karakter på 2,5 ud af 5.

Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at Dating.dk’s brugere er meget mere begejstrede for Dating.dk, end Single.dk’s brugere er for Single.dk. 

Det kan såmænd også bare være et udtryk for, at Dating.dk i højere grad end Single.dk har arbejdet på at indhente positivt stemte anmeldelser fra sine brugere.

Stadigvæk i tvivl?

Vi håber, at du – efter at have læst vores artikel – nu er sikker på, hvilken datingplatform der er den rette for dig. 

Hvis du stadigvæk er i tvivl, kan du enten læse vores anmeldelse af henholdsvis Single.dk og/eller Dating.dk, eller du kan oprette en gratis profil på begge platforme og finde du af, hvilken bruger- og funktionsflade der appellerer mest til dig.

Gratis oprettelse

Hos både Single.dk og Dating.dk kan du oprette en gratis profil og tage et nærmere kig på brugerfladerne samt funktionsmulighederne. Det anbefaler vi dig at gøre!