De 9 fedeste ting ved at være single

Det kan være magisk at være i et sundt, velfungerende parhold. Få ting slår nemlig forelskelsen og tosomheden, men… Ikke alle forhold er sunde, og hvis dit forhold er usundt, er singletilværelsen et fremragende alternativ, du bør vælge til. At være single er nemlig slet ikke så tosset. Denne tilværelsesform har nemlig mange fordele, og i artiklen her peger vi på de – i vores øjne – 9 største.

Nogle gange bliver singletilværelsen fremstillet som værende en smule sølle. 

Singlen bliver nemlig af og til portrætteret som en ensom, huleboer, der bor i en borg af pizzabakker, og som udelukkende finder intimitet med sin fleshlight eller dildo.

Det er på ingen måde en fair fremstilling, for singler kan sagtens være succesfulde individer med masser af ting kørende for sig, og det er vigtigt at huske på, at mange også vælger singletilværelsen til, fordi der er rigtig mange fordele forbundet med netop denne tilværelse, og i de følgende afsnit præsenterer vi vores bud på de 9 største af slagsen.

Indholdsfortegnelse

Du er centrum for dine handlinger

Som single kan du agere egoistisk, uden at dine handlinger sårer en partner. 

Der er en fantastisk frihed forbundet med at være single, frihed til at gøre, hvad man vil. Hvis du har lyst til at holde en abefest for vennerne, så er der ingen, du skal spørge om lov.

Den eneste, du skal tage hensyn til, er i bund og grund dig selv. Naturligvis skal du også udvise almen hensyn til dine omgivelser, men du vil altid kunne prioritere dig selv og dine behov øverst. 

Hvis du formår at udnytte den frihed, der følger med at være single, til fulde, vil du stensikkert have meget svært ved at slippe singletilværelsen igen, for så kommer du virkelig til at værdsætte singlelivet.

Du må kysse med, hvem du vil

Mand og kvinder kysser på en bar

Har vi ikke alle sammen været i byen og mødt en sød og dejlig person, som vi havde lyst til at kysse, men som vi ikke måtte, fordi vi havde en derhjemme, som var mindst lige så sød og dejlig.

LÆS OGSÅ: Hvilken datingside skal jeg vælge?

Som single kan du tillade dig at være sammen med alle de bejlere, du måtte have lyst til. 

Der er ingen regler. Det vigtigste er bare, at du kan stå på mål for dine handlinger – også dagen efter, når rusen har lagt sig. 

Derudover er det naturligvis også centralt med samtykke. Du kan selvfølgelig ikke bare kysse løs på alle og enhver, du har lyst til; de skal lige være med på den, ikke?

Ingen brokker sig, hvis du lader opvasken stå i et par dage

Vi opfordrer selvfølgelig ingen til at omdanne hjemmet til en svinesti. Men alle, der har haft travle perioder i sit liv, ved, at man sagtens kan glemme opvasken i ny og næ.

Hvis du er i et forhold med en pedantisk type, vil brugt bestik og service helt sikkert fremprovokere stikpiller fra din partner. 

Som single fremprovokerer den slags maksimalt en lidt ulækker lugt og dårlig samvittighed. Med andre ord bestemmer du altså selv, hvornår der skal vaskes op og gøres rent, og du skal ikke høre på en masse brok, hvis du lige lader opvasken stå et par dage.

Ingen svigerfamilie!

Den perfekte svigerfamilie er som Iliaden. Intet mindre end en myte. 

Nogle er selvfølgelig heldigere end andre, når det kommer til den svigerfamilie, der følger med, men i mange tilfælde vil den svigerfamilie, der følger med, være udfordrende at blive begejstret for sådan for alvor – også selvom du prøver at åbne dit hjerte og sind så meget som muligt.

Som single slipper du for at tage til en masse anstrengende familie-sammenkomster med en svigerfamilie, der går dig på nerverne. 

Ikke så tosset, var?

Du bestemmer, hvad du skal se

Et stridspunkt i mange forhold bliver, hvad forholdets parter sammen skal se i fjernsynet. 

Den ene part vil måske gerne se et par afsnit Gossip Girl, mens den anden part insisterer på at se Champions League-fodbold. 

Som single er der ingen kamp om fjernbetjeningen. Sofaen er din trone, og du er bossen, der bestemmer, hvad flimmerkassen skal vise.

Ingen blander sig i, hvad du bruger DINE penge på

Hvis du har været i et forhold, er det ikke urealistisk, at du har oplevet at have en kæreste med en udtalt mening om, hvad du burde bruge DINE penge på, og at du er blevet kritiseret for nogle af de køb, du har foretaget for DINE penge.

LÆS OGSÅ: Hvordan scorer man?

Hvis du er pige, har mindst en ekskæreste sikkert kigget lidt skævt din vej, når du er kommet hjem fra en shopping-tur med endnu et sæt sko til samlingen. 

Er du derimod dreng, er det ikke urealistisk, at du af mindst en ekskæreste har fået lidt skæld ud for at have brugt flere tusinde kroner på en fed gadget.

Som single er der ingen sure miner, når du bruger DINE egne penge!

Du bestemmer, hvordan dit hjem indrettes

Møbelkrisen er noget, rigtig mange parforhold rammes af på et tidspunkt. Typisk udløses denne krise af, at kvinden i forholdet synes, at mandens ting er grimme, og at de derfor bør ud af hjemmet. Noget, som de fleste mænd naturligvis protesterer imod, og så har vi balladen… 

Som single slipper du for at diskutere, hvad der bør være i hjemmet, og hvad der ikke bør. Du er nemlig enehersker på matriklen, medmindre du da har en eller flere roomies.

Flere muligheder end nogensinde for at date

Smilende kvinde kigger på sin mobil

Før i tiden var det ikke så let at komme på dates, som det er i dag. 

Med fremkomsten af diverse online datingtjenester er alt nemlig forandret på datingfronten, når man sammenligner forholdene i dag med forholdene for 30 år siden. 

I dag kan du sidde trygt hjemme i din sofa og swipe potentielle dates til højre eller venstre, afhængigt af om du finder de profiler, du eksponeres for, for interessante eller ej. 

Og det fedeste af det hele er, at rigtig mange datingsider samt -apps ikke blot er effektive, når det kommer til at finde dates; de er også yderst underholdende at benytte, hvilket skyldes, at mange datingtjenester i dag byder på ‘gamificerede’ brugerflader.

Mere fritid

Som single vil du formentlig have markant mere fritid, end hvis du havde en kæreste, du skulle bruge en masse tid på.

Hvad du gør med al din fritid, er 100 % op til dig. En mulighed kunne være at besøge det lokale fitnesscenter hyppigt. På den måde kan du komme i fantastisk form, blive dejligt muskuløs og øge dit mentale overskud.

Har du lyst til at starte på en ny hobby, er der heller ingen, som holder dig tilbage. Har du for eksempel altid drømt om at lære at spille guitar, er det bare om at komme i gang. Ingen står i vejen for dig og dine ønsker, for du er bossen.