De 7 fedeste ting ved at være single

Det kan være magisk at være i et sundt parhold. Få ting slår nemlig forelskelsen og tosomheden, men… Ikke alle forhold er sunde, og hvis ens forhold er usundt, er singletilværelsen et fremragende alternativ, man bør vælge til. At være single er nemlig ikke så slemt igen. Det har masser fordele, og her har vi samlet de 7 fedeste ting ved at være single.

Nogle gange bliver singletilværelsen fremstillet en smule sølle. Singlen bliver nemlig af og til fremstillet som en ensom, huleboer, der bor i en borg af pizzabakker, og som udelukkende finder intimitet med sin fleshlight eller dildo.

Det er ikke en fair fremstilling, for singler kan sagtens være cool mennesker, som blot nyder den frie tilværelsesform; ja faktisk er der mange, som aktivt vælger singletilværelsen til.

Der er masser argumenter for at vælge denne tilværelse til, og i denne her artikel kan du læse om de 7 fedeste ting ved at være ledig på markedet.

  • 1) Du er centrum for dine handlinger

Når man er single, kan man være egoistisk uden at såre en partner. Der er en fantastisk frihed forbundet med at være single, frihed til at gøre, hvad man vil. Hvis man har lyst til at holde en abefest for vennerne, så er der ingen, man skal spørge om lov først.

Den eneste, man skal tage hensyn til, er en selv. Hvis man formår at udnytte den frihed, man har som single, til fulde, vil man stensikkert have meget svært ved at slippe singletilværelsen igen. Så vil man næppe ende i et forhold bare for at ende i forhold.

  • 2) Du må kysse med, hvem du vil

Har vi ikke alle sammen prøvet at være i byen og mødt en sød og dejlig person, som vi havde lyst til at kysse, men som vi ikke måtte, fordi vi havde en derhjemme, som var mindst lige så sød og dejlig.

LÆS OGSÅ: Hvilken datingside skal jeg vælge?

Som single kan man tillade sig at være sammen med alle de bejlere, man måtte have lyst til. Der er ingen regler. Det vigtigste er bare, at man kan stå på inde for sine egne handlinger – også dagen efter, når man er ædru, hvis det sker i en brandert.

  • 3) Ingen brokker sig, hvis man lige lader opvasken stå i et par dage

Vi opfordrer selvfølgelig ingen til at omdanne hjemmet til en svinesti. Men alle, der har haft travle perioder i sit liv, ved, at man sagtens kan glemme opvasken i ny og næ.

Hvis man er i et forhold med en pedantisk type, vil brugt bestik og service helt sikkert fremprovokere stikpiller fra ens partner. Som single fremprovokerer det maksimalt en lidt ulækker lugt, som man let kan komme til livs ved at tage opvasken, åbne vinduet og svinge kluden.

  • 4) Ingen svigerfamilie!

Den perfekte svigerfamilie er som Iliaden. Intet mindre end en myte. Nogle er selvfølgelig heldigere end andre, når det kommer til svigerfamilier, men i mange tilfælde er ens svigerfamilie lidt svær at elske – også selvom man prøver rigtig meget.

Som single slipper du for at tage til en masse røvsyge familiesammenkomster med en svigerfamilie, der går dig på nerverne. Ikke så tosset, var?

  • 5) Du bestemmer, hvad du skal se

Det kan være en langvarig kamp at nå til enighed med sin kæreste om, hvad man skal se på Netflix eller lignende. Det er så få, der deler serie- og filmsmag med kæresten, og i et forhold er man desværre nødt til at give sig en gang imellem.

Det betyder, at man ender med modvilligt at se Gossip Girl, hvis man er en dreng, eller Fast and the Furious, hvis man er en pige.

  • 6) Ingen blander sig i, hvad du bruger DINE penge på

Selvom det er ens egne penge, man bruger, har mange nok prøvet, at kæresten har haft en meget stærk holdning til de ting, man køber.

LÆS OGSÅ: Hvordan scorer man?

Hvis man er pige, har ens kæreste sikkert kigget lidt skævt, når man har smeltet Dankortet for et sæt sko mere til samlingen, mens man som dreng næppe har fået super meget ros, når man har brændt et par tusinde kroner af på en fed gadget.

Som single er der ingen sure miner, når man bruger SINE egne penge!

  • 7) Du styrer indretningen i dit hjem

Møbelkrisen er noget, rigtig mange parforhold rammes af på et tidspunkt. Typisk udløses denne krise af, at kvinden i forholdet synes, at mandens ting er grimme.

Derfor må de ud. De forskellige ting kan have både stor praktisk og symbolsk værdi for manden, hvorfor han ikke bare nøjes med at trække på skuldrene, når kvinden listigt reducerer hans indflydelse på hjemmets indretning til at være på størrelse med en udkogt ærte.

Som single er det ene og alene dig, der styrer, hvad der er i dit hjem, og det er fedt!