Tinder eller Scor.dk?

Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Overvejer du at oprette dig på enten Tinder eller Scor.dk, er artiklen her perfekt for dig i forhold til at få klarlagt, hvilken af de to datingtjenester der passer bedst til dine behov. I denne sammenlignes datingtjenesterne grundigt, og du vil derfor kunne blive klogere på, hvordan tjenesterne hver især adskiller og udmærker sig inden for blandt andet funktionsmuligheder og medlemsbase.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Tinder

4,0

Scor.dk

4,0

Brugervenlighed

5/5

5,0

4/5

4,0

Features

3/5

3,0

4/5

4,0

Aktivitet

5/5

5,0

4/5

4,0

Seriøsitet

3/5

3,0

4/5

4,0

Pris

4/5

4,0

4/5

4,0

Type

Datingapp

Datingside

Målgruppe

Unge singler

Singler og par

Antal profiler

Ukendt i Danmark

ca. 120.000

Primær aldersgruppe

18-35 årige

20-45 årige

Oprettelse

Gratis

Gratis

Binding

Ingen

Ingen

Premium medlemskab

Fra 129 kr./md.

Fra 83 kr./md.

5/5

5,0

3/5

3,0

5/5

5,0

3/5

3,0

4/5

4,0

Brugervenlighed

Features

Aktivitet

Seriøsitet

Pris

4/5

4,0

4/5

4,0

4/5

4,0

4/5

4,0

4/5

4,0

Datingapp

Unge singler

Ukendt i Danmark

18-35 årige

Gratis

Ingen

 Fra 129 kr. pr. måned

Type

Målgruppe

Antal profiler

Primær aldersgruppe

Oprettelse

Binding

Premium medlemskab

Datingside

Singler og par

ca. 120.000

20-45 årige

Gratis

Ingen

Fra 83 kr. pr. måned

Både Tinder og Scor.dk er blandt de mest populære datingtjenester i Danmark. 

En grundlæggende forskel tjenesterne imellem er, at Tinder er en datingapp, mens er Scor.dk en datingside. Helt konkret betyder dette, at Tinder sædvanligvis betjenes via en smartphone, mens mange af Scor.dk’s brugere besøger denne tjeneste via en computer. Scor.dk kan dog også tilgås via browseren på din smartphone, ligesom du også kan bruge Tinder på din computers browser.

På visse områder minder Tinder og Scor.dk om hinanden, men på langt de fleste adskiller de sig en del fra hinanden, hvilket vi løbende vil redegøre for og nuancere i resten af artiklen.

Her vil vi nemlig sammenligne datingtjenesterne inden for følgende parametre:

 • Pris
 • Målgruppe
 • Brugerflade
 • Funktionsmuligheder
 • Ry på blandt forbrugerne.

Indholdsfortegnelse

Hvad koster det at blive premium-medlem hos tjenesterne?

Hos langt de fleste datingtjenester er det gratis at oprette sig, mens det koster penge, hvis du ønsker adgang til en række premium-funktioner.

Hvilke funktioner der hører under paraplybetegnelsen ’premium-funktioner’ varierer fra datingtjeneste til datingtjeneste, men fælles for rigtig mange tjenester er, at muligheden for at udveksle beskeder med de andre brugere, er gemt bag en betalingsmur.

Dette gør sig også gældende hos Scor.dk, men faktisk gør det sig ikke gældende hos Tinder, hvor du kommer relativt langt med en gratis profil.

Ovenstående gør dog ikke, at du nødvendigvis SKAL vælge Tinder frem for Scor.dk, og dette af flere årsager. 

En af disse er, at et premium-medlemskab hos Scor.dk ikke koster alverden. Faktisk vil du kunne blive medlem for helt ned til 83 kroner månedligt, hvis du køber for et helt år. Ønsker du blot en enkelt måned, vil din pris være 149 kroner.

Hos Tinder opererer man med tre forskellige premium-medlemskaber, og det billigste koster sædvanligvis omkring 129 kroner månedligt.

Når vi skriver sædvanligvis, skyldes det, at Tinder opererer med personaliserede priser, hvilket betyder, at din pris for et premium-medlemskab ikke nødvendigvis er den samme som min. Vil du vide endnu mere om Tinders personaliserede priser, dækker vi dette emne i artiklen her.

Fordele som premium-medlem hos Scor.dk

Som vi har været inde på, er en af fordelene som premium-medlem hos Scor.dk, at du får mulighed for at skrive til de andre brugere

Dette er dog langt den eneste fordele. Et premium-medlemskab hos Scor.dk giver nemlig derudover adgang til følgende:

 • Mulighed for at se alle billeder og videoer på platformen
 • Mulighed for at skrive blogindlæg og kommentere på eksisterende indlæg
 • Mulighed for at deltage i chatten
 • Mulighed for at se sine matches
 • Mulighed for at se, hvem der har besøgt ens profil.

Fordele som premium-medlem hos Tinder

Som bemærket tidligere opererer Tinder med tre forskellige premium-medlemskaber, og i det følgende redegør vi for de fordele, som følger med de forskellige medlemskaber.

Fordele ved Tinder Plus

 • Ubegrænset antal swipes
 • Mulighed for at begrænse, hvad andre brugere kan se om dig
 • Mulighed for at vælge, hvem der kan se dig
 • Mulighed for at ændre din lokation
 • Mulighed for at fortryde, at du har givet et ’like’
 • Mulighed for at slå reklamer fra.

Fordele ved Tinder Gold

 • Alle de fordele, du også får med Tinder Plus
 • Et gratis ‘boost’ hver måned. Med et ‘boost’ får du mere eksponering i et givent tidsrum og dermed – formentlig også – flere likes og matches
 • Mulighed for at benytte fem ‘superlikes’ hver uge.

Fordele ved Tinder Platinum

 • Alle de fordele, du også får med Tinder Plus og Tinder Gold
 • Mulighed for at skrive til brugere, du endnu ikke er matchet med
 • Mulighed for at få fremhævet din profil hos de brugere, du har ’liket’.

Gratis oprettelse

Hos både Tinder og Scor.dk kan du oprette en gratis profil og tage et nærmere kig på brugerfladerne samt funktionsmulighederne. Det anbefaler vi dig at gøre!

Hvem appellerer Tinder og Scor.dk til?

Både Tinder og Scor.dk har store medlemsbaser, hvilket er herligt, da det betyder, at begge platforme byder på et rigtig fornuftigt aktivitetsniveau.

Hos Tinder er majoriteten af brugerne i alderen 18-35 år og hankøn. Det har ikke været muligt for os at finde officielle tal omkring kønsfordelingen blandt danske brugere, men på verdensplan er kønsfordelingen omkring 75/25 i mændenes favør.

Også hos Scor.dk er der flest mænd. Her hedder kønsfordelingen 60/40 i mændenes favør.

Majoriteten af Scor.dk’s brugere er i alderen 20-45 år.

Tinder-brugerne søger meget forskelligt, mens majoriteten af Scor.dk’s brugere har frække hensigter

Hos Tinder er der stor forskel på, hvad medlemmerne søger. 

Nogle benytter tjenesten med henblik på at finde kærligheden, andre for at finde sexpartnere, atter andre for at finde venner, og derudover er der også en del, der bruger appen med henblik på at få bekræftelse og intet andet.

Hos Scor.dk er brugernes formål mere ensartede end hos Tinder. 

Langt de fleste Scor.dk-brugere har nemlig oprettet sig med frække, uartige motiver. Nogle søger partnere til BDSM-sex, andre søger nogle at chatte frækt med, og atter andre søger bollevenner. Derudover er der også en lille del af Scor.dk’s brugere, der søger kærligheden, men det er virkelig et fåtal, så hvis du er på jagt efter kærligheden, er Scor.dk ikke den mest oplagte tjeneste at vælge.

Par er velkomne hos Scor.dk

En interessant forskel på Tinder og Scor.dk er, at Scor.dk – modsat Tinder – også appellerer til par – altså folk i forhold. Derfor vil du på Scor.dk også finde en del parprofiler.

Hvem opretter så disse parprofiler, tænker du måske?

Det gør åbensindede par, der måske lever i åbne forhold, og som derfor leder efter andre at dyrke sex med. Det kan også være par, der leder efter en person til en trekant, eller par, der tænder på, at andre kigger på, når de har sex. Mulighederne er mange.

Hvilket site byder på den bedste brugerflade?

Som du måske noterede dig tidligere, har vi givet Tinder 5 ud af 5 stjerner i brugervenlighed, mens Scor.dk har fået 4 ud af 5 stjerner.

Med andre ord betyder det, at vi finder begge tjenester for yderst brugervenlige, men at Tinder i vores øjne er en smule lettere at navigere rundt på end Scor.dk.

Dette hænger særligt sammen med, at Tinder er en relativt minimalistisk datingservice.

Her er skåret ind til benet, og swipe-funktionen, der er kernen af Tinder, lærer man lynhurtigt at bruge efter hensigten.

Scor.dk byder på væsentlig flere funktionsmuligheder end Tinder, og derfor tager det også lidt længere tid at lære denne platform at kende på et dybdegående niveau. 

Dette – kombineret med at layoutet ikke er så moderne, men en smule gammeldags – gør, at Scor.dk får en stjerne mindre end Tinder, hvad angår brugervenlighed.

På nuværende tidspunkt opererer Scor .dk med tre menuer – en til venstre og to i højre hjørne. Den ene menu i højre hjørne er dog lidt gemt. 

Du får den frem ved at klikke på dit brugernavn, og den indeholder mestendels menupunkter, der refererer til praktiske forhold, eksempelvis indstillinger, hvorfor det er en menu du ikke kommer til at bruge så ofte.

I den fra start synlige menu i højre hjørne er der skåret ind til benet, hvilket fungerer ret godt. 

Her kan du blandt andet tilgå beskeder og notifikationer, og det giver god mening med let adgang til de vigtigste funktioner.

I menuen til venstre kan du tilgå alle de spændende funktioner, som Scor.dk byder på. 

Også denne menu fungerer i vores øjne rigtig fint, men der er ingen tvivl om, at menuen ved første øjekast kan føles en smule overvældende, i og med at Scor.dk byder på ret mange forskellige funktioner.

Gratis oprettelse

Hos både Tinder og Scor.dk kan du oprette en gratis profil og tage et nærmere kig på brugerfladerne samt funktionsmulighederne. Det anbefaler vi dig at gøre!

Hvilket site byder på de bedste funktioner?

Vi har givet Tinder 3 ud af 5 stjerner, når det kommer til funktionsmuligheder, mens Scor.dk har fået 4 ud af 5 stjerner.

Dette af flere årsager.

Først og fremmest byder Tinder ikke på synderligt mange funktioner. Via denne datingtjeneste kan du udarbejde din profil med billeder og tekst, swipe løs mellem andre medlemmer og skrive med dine matches.

Derudover byder tjenesten også på en række andre gratis funktioner, men det er de færreste af disse, der bliver brugt af brugerne. 

Opgraderer du til premium-udgaven, får du adgang til en række fine funktioner, der uden tvivl tilfører noget merværdi, eksempelvis muligheden for at se, hvem der har liket dig.

Scor.dk byder på væsentlig flere funktioner end Tinder, og mange af funktionerne understøtter i vores øjne Scor.dk’s mission om at forblive Danmarks frækkeste online mødested.

Foruden basale funktioner som beskedudveksling, muligheden for at designe sin profil med billeder og tekst samt en søgefunktion byder Scor.dk på et menupunkt, der hedder ’events’. Herinde kan du som bruger tilmelde dig samt oprette frække events.

I skrivende stund finder vi gangbang- og swingerklub-events under menupunktet. Der er ingen tvivl om, at disse events i manges øjne er lidt voldsomme, men mange af Scor.dk’s brugere er yderst grænsesøgende og hedonistisk anlagte, hvorfor disse events af mange i målgruppen vil være yderst relevante.

Et andet menupunkt, vi ønsker at fremhæve, er ’billeder og video’, hvor du finder ekstremt meget frækt billed- og videoindhold oprettet af brugerne. 

Også dette menupunkt understøtter Scor.dk’s formål om at forblive Danmarks frækkeste mødested, og selvom menupunktet næppe er for alle, er det uden tvivl et menupunkt, der begejstrer majoriteten af Scor.dk’s frække brugere.

For at få lov at se alle de frække billeder og videoer, som Scor.dk-brugerne har lagt op, kræves et premium-abonnement.

Hvilken platform har det bedste ry blandt forbrugerne?

Selvom hverken Tinder eller Scor.dk har et fantastisk ry på Trustpilot, er der ingen tvivl om, at Scor.dk klarer sig klart bedst på anmeldelsesportalen.

I skrivende stund har Scor.dk nemlig opnået en samlet karakter 2,9 ud af 5 stjerner, mens Tinders samlede karakter er 1,1 ud af 5 stjerner.

Umiddelbart forstår vi ikke helt, at Tinder får så meget tæsk på Trustpilot, som datingtjenesten gør. Særligt ikke med tanke på at du faktisk kommer ret langt med en gratis profil på datingservicen, hvilket du ikke gør på mange andre datingtjenester.

Stadigvæk i tvivl?

Vi håber, at du – efter at have læst vores artikel – nu er sikker på, hvilken datingplatform der er den rette for dig. 

Hvis du stadigvæk er i tvivl, kan du enten læse vores anmeldelse af henholdsvis Tinder og/eller Scor.dk, eller du kan oprette en gratis profil på begge platforme og finde du af, hvilken bruger- og funktionsflade der appellerer mest til dig.

Gratis oprettelse

Hos både Tinder og Scor.dk kan du oprette en gratis profil og tage et nærmere kig på brugerfladerne samt funktionsmulighederne. Det anbefaler vi dig at gøre!