De sjoveste, dummeste og bedste scorereplikker

Skader scorereplikker mere, end de gavner? Det er der flere, som mener, og måske har de en pointe? Dog kan scorereplikker være effektive til at skabe kontakt til et potentielt bytte, så måske kan de et eller andet? Her får du de sjoveste, dummeste og bedste scorereplikker.

Scorereplikker er altid lidt fjollede og cheasy, og der findes nok rigtig mange, som mener, at sådanne replikker overhovedet ikke fungerer i forbindelse med dating.

Vi tror heller ikke på, at en scorereplik i sig selv fungerer. Dog mener vi, at en scorereplik er effektiv til at bryde isen. Hvis man vil score, er det nødvendigt at skabe den første kontakt, og hvis man ikke er selvhøjtidelig, så kan en scorereplik sagtens være effektiv i den henseende, da den kan få dit bytte til at grine og smile.

LÆS OGSÅ: Hvordan scorer man?

I denne artikel har vi samlet vores bud på de sjoveste, dummeste og bedste scorereplikker.

De 10 sjoveste scorereplikker

 • Min lyst til at kysse dig minder mig om at have diarré. Jeg kan intet gøre for at stoppe det
 • Altså… Jeg er ingen Lars Larsen, men jeg vil hellere end gerne vise dig dyner
 • Halløjsa. Hvad kunne du tænke dig til morgenmad?
 • ”Jeg har fået nyt ur, som viser en masse fun facts, for eksempel kan jeg se, at du ikke har nogen trusser på.” ”Det har jeg da?” ”Ah, fuck. Det er en time foran. My bad.”
 • Super pæne ben. Hvad tid åbner de?
 • ”Banke banke på.” ”Hvem der?” ”Kanye.” ”Kanye hvem?” ”Kanye komme op i dig?”
 • Vil du med hjem til mig og lege brandbil? Du hyler, jeg sprøjter
 • Hvordan vil du have din æg til morgenmad? Blødkogte, hårdkogte eller befrugtede?
 • Jeg har glemt mit telefonnummer – kan jeg ikke lige få dit?
 • Jeg har hørt, at sex slanker. Skal vi gå på kur et halvt års tid sammen?

De 10 dummeste scorereplikker

 • Har du en lighter i dine bukser, eller er du bare glad for at se mig?
 • Der er fest i mine bukser, og du er inviteret
 • Undskyld, men har du et plaster, jeg må låne? Jeg slog nemlig mit knæ, da jeg faldt for dig
 • Jeg har den fedeste plakat over sengen derhjemme i min bolig. Vil du med hjem og se?
 • Har du et spejl i lommen, for jeg kan se mig selv i dine bukser?
 • Halløjsa. Jeg ville egentlig bare lige returnere dine øjne. De var overalt på mig
 • Tror du på kærlighed ved første blik, eller skal jeg lige gå forbi et par gange?
 • Klokken er nu xx:xx, og du er scoret
 • Ej, dine øjne har samme farve som min Porsche. Hvor tilfældigt
 • Jeg har lige væddet 200 kroner med mine venner om, hvorvidt jeg kan score dig. Jeg er frisk på at dele pengene, hvis det er.
 • Er du model? Vil du med på hotel?

Den bedste scorereplik

Den bedste scorereplik er…

Ikke generel…

Vi tror ganske enkelt ikke på, at der findes én replik, der kan anses som den bedste. Mennesker er forskellige, og det er forskelligt, hvad der virker på det enkelte menneske. Det bedste scoretrick, vi kan give dig, er, at du er dig selv. Hvis det virker, vil det måske også virke på den lange bane med vedkommende, du scorer, og så har du fundet kærligheden. Fedt, ikke?