Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
Singles50

Screenshot af Singles50
0
3.5/5
Brugervenlighed:
4/5
Features:
3.5/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
4.5/5
Pris:
2.5/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Kun for seriøse singler over 50

Partnerforslag baseret på personlighedstest

Fokus på sikkerhed og anonymitet

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
Singles50.dk

Det bliver sjældent nemmere at finde en partner med alderen, og hvis du er en af de mange danskere, som har rundet et halvt århundrede og lever en tilværelse som single, kan du med stor sandsynlighed nikke genkendende til netop dette. 

Heldigvis er der hjælp at hente, for selvom datingsider og datingapps måske virker som noget, der hovedsagligt er tiltænkt et yngre publikum, findes der faktisk en del datingtjenester, som henvender sig specifikt til den ældre del af befolkningen. 

En af disse tjenester er seniordating-siden Singles50, hvis brugere alle er minimum 40 år (målgruppen er godt nok 50+, men det er altså også muligt at oprette sig, hvis man endnu ikke er blevet 50 år).

Singles50 tilbyder en brugervenlig og velfungerende platform, som tilmed kan testes kvit og frit, da oprettelse ikke koster en krone.

At teste sitet behøver du dog ikke. Dette har vi nemlig klaret for dig, og hvis du ønsker at blive klogere på vores oplevelse med Singles50, skal du blot pudse læsebrillen og fortsætte, hvad du har gang i. I de kommende afsnit udlægger vi nemlig – ærligt og reelt – vores erfaringer med Singles50.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenlig platform

Alle brugere er minimum 40 år

Partnerforslag baseret på videnskabelig personlighedsvurdering

Mulighed for videoopkald

Seriøse brugere

Ulemper

Prisen for et medlemskab er høj

Mistanke om falske profiler

Ingen decideret søgefunktion

Hvad koster Singles50?

 

1 MÅNED

Pr. måned: 699 kr.
I alt: 699 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 599 kr.
I alt: 1.797 kr.

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 499 kr.
I alt: 2.994 kr.

Sådan fungerer betalingen

På Singles50’s Trustpilot-side er det tydeligt, at mange er blevet forvirrede omkring betalingsmodellen hos Singles50, og at nogle føler sig decideret vildledt. 

Og hvorfor så det?

Det, der går galt, er, at mange ikke opfatter, at de hos Singles50 skal betale det samlede beløb – altså beløbet for hele abonnementsperioden – på én gang. 

I stedet forventer de, at de hver måned opkræves x antal kroner, men dette er altså ikke tilfældet, hvilket naturligvis også står klart og tydeligt beskrevet i Singles50’s betingelser, hvis disse nærlæses. 

Når det er sagt, så mener vi dog godt, at Singles50 kunne have været endnu bedre til at kommunikere, hvordan opkrævnings- og betalingsprocessen forløber, end de er nu. 

Hos FindEnKaereste.dk er vi et par generøse typer, og derfor giver vi da gerne lige et nap med i forhold til at udlægge teksten, som den er. 

I det følgende beskriver vi derfor i et tydeligt og klart sprog, som alle må formodes at forstå, hvordan oprævningen hos Singles50 foregår:

Hos Singles50 betaler du hele beløbet på én gang. Det vil sige, at vælger du et medlemskab på 6 måneder, hvor prisen pr. måned er 499 kr., skal du betale hele beløbet, 2.994 kr. den dag, du starter dit medlemskab.

Kan den høje pris retfærdiggøres?

Singles50 hører bestemt ikke til blandt de billigste datingsider for seniorer, men det behøver ikke nødvendigvis at afskrække dig fra at oprette en bruger på datingsiden. 

Først og fremmest fordi dét – at oprette en profil og snuse lidt rundt – er fuldstændigt gratis hos Singles50.

Med en gratis profil vil du kunne snuse til brugerfladen og få et godt indtryk af, hvilke funktioner Singles50 byder på. Du vil dog ikke kunne kontakte andre brugere eller udveksle beskeder uden at opgradere til et premium-medlemskab. Ligeledes vil de fleste profilbilleder være slørede for dig, så længe du har en gratis profil.

Hvis du skal have noget ud af din tid på Singles50 – forhåbentligt en eller flere dates – bliver du derfor før eller siden nødt til at finde kreditkortet frem og betale for et medlemskab, og dette er – som vi tidligere har været inde på – en anelse dyrt. 

Spørgsmålet er dog, om det er prisen værd?

Hvis du finder kærligheden, er det naturligvis uden tvivl, men det er jo aldrig til at vide.

Hvad vi dog ved er, at du via et premium-medlemskab får adgang til en række nyttige, relevante og underholdende funktioner, og at du får mulighed for at tage kontakt til de mange partnerforslag, som tjenesten serverer for dig.

Få foreslået de profiler, som du passer godt sammen med

Hvis du opretter du hos Singles50, vil du hurtigt erfare, at brugerbasen er nogenlunde stor, og selvom dette naturligvis er en god ting, kan det også resultere i udfordringer. Jo flere valgmuligheder, des sværere bliver det nemlig typisk at træffe et valg, og i det her specifikke tilfælde vil nogle måske opleve, at der simpelthen er for mange datingprofiler at vælge imellem.

Derudover er det langt fra alle af os, som har nok selvindsigt til at vurdere, hvad vi egentlig søger – og måske endnu vigtigere – hvad vi har brug for i en partner.

Singles50 er dog klar til at løse ovenstående udfordring, for tjenesten udmærker sig nemlig ved at vise dig helt unikke og individuelle partnerforslag – altså personer, som du med stor sandsynlighed vil passe godt sammen med.

Partnerforslag Singles50.dk

Men hvordan er Singles50 dog i stand til dette? tænker du sikkert.

Jo, ser du…

Når du opretter en profil hos Singles50, skal du besvare en række personlige spørgsmål, og svarene på disse spørgsmål benyttes til at tegne en personlighedsprofil, som en avanceret matchalgoritme bruger til at finde de personer, som du med overvejende sandsynlighed vil passe godt sammen med.

Partnerforslagene skulle angiveligt være funderede i en form for videnskabelig model, men selvom vi beskæftiger os meget med kærlighed, har vi endnu til gode at se en matematisk formel, som beskriver kærlighed, så tag denne påstand med et gran salt. 

Baseret på din personlighed, dine værdier og holdninger vil du, hver gang du besøger en profil på Singles50 få vist et et tal mellem 1 og 150. Dette tal angiver, hvor godt du passer med profilen, du besøger. Desto tættere på 150, jo bedre passer du med vedkommende, hvis profil du besøger.

Kompatibilitet Singles50

Se de andre brugere i øjnene med videoopkald

Hos Singles50 ved man godt, at der er forskel på at kommunikere via beskeder på en datingside og verbalt i den virkelige verden.

Af den årsag har holdet bag Singles50 gjort det muligt at foretage videoopkald med de andre singler på siden, så du har mulighed for at se en mulig partner i øjnene, imens I taler sammen i realtid.

For at foretage videoopkald skal du være betalende bruger, og som en ekstra sikkerhedsforanstaltning skal du have udvekslet et par beskeder med den person, ønsker at foretage videoopkaldet med, før du kan anmode om at foretage et sådant. 

Er det kærlighed ved første like?

Foruden videoopkaldsfunktionen byder Singles50 på en række andre sjove, underfundige og effektive funktioner, der sikrer, at man får en både sjov, underholdende og også ganske effektiv online datingoplevelse på platformen, og en af disse funktioner er den, som Singles50 kalder for ‘Kærlighed ved første like’.

Funktionen er en såkaldt ‘swipe-funktion’, som du måske kender, hvis du har brugt Tinder. 

Hvis ‘swipe-funktion’ ikke siger dig noget som helst, kommer der herunder en kort skitsering af funktions karakteristika: 

  1. Du præsenteres for et profilbillede, en alder og en bopæl.
  2. Med afsæt i disse informationer kan du enten like eller afvise profilen.
  3. Afviser du profilen, hører du aldrig om denne igen. Liker du den derimod, vil du blive et match med profilen, såfremt personen bag profilen også liker din profil på et tidspunkt.
kærlighed ved første like singles50

Fin sikkerhed

Hos Singles50 er brugernes sikkerhed på platformen vigtig, hvilket blandt andet kommer til udtryk, når man som ny bruger opretter sig og forsøger at snage i kartoteket af singler på siden. 

Her vil man nemlig hurtigt opdage, at profilbillederne på siden er slørede, hvilket de bliver ved med at være, indtil man eventuelt beslutter sig for at blive betalende medlem. 

Det kan måske lyde som et lidt halvhjertet forsøg på at lokke brugere til at betale – og det er sikkert også en del af tanken bag – men de slørede profilbilleder har også til formål at beskytte brugernes identitet, så uvedkommende, som kun opretter sig på siden af nysgerrighed og for at snage, ikke kan få indsigt i, hvem der dater via Singles50. 

Det er således kun de seriøse brugere – dem, der er villige til at betale den relativt høje pris – som kan se dine billeder hos Singles50.

Derudover lover holdet bag tjenesten, at alle din oplysninger opbevares sikkert og fortroligt på deres servere. Vælger du at foretage et videoopkald, vil dette være krypteret, så du kan være sikker på, at ingen kan lytte eller se med. 

Her er muligvis falske brugere

Der er, hvis du spørger os, stadig lidt for mange datingsider, som benytter falske profiler med henblik på at lokke nye brugere til eller med henblik på at få de eksisterende til at forny deres medlemskab. 

I mange tilfælde er falske brugere ganske harmløse og figurerer udelukkende på en datingtjeneste for at give nye og eksisterende brugere et indtryk af et højere aktivitetsniveau end det reelle. Det harmløse islæt ændrer dog ikke på, at falske brugere er voldsomt irriterende og – hvis du spørger os – unødvendige.

Vi kan ikke sige noget med sikkerhed, men vores oplevelser antyder, at Singles50 hører til blandt de mange datingsider, som benytter sig af falske brugere.

Vores mistanke skyldes, at vi på et par måneder har modtaget omkring 14 henvendelser fra andre brugere, selvom vi hverken har været aktive eller indsendt et profilbillede. Generelt har vi faktisk ikke gjort synderligt meget ud af vores profil. 

Vi kan dog ikke med sikkerhed konkludere, at henvendelserne er fra falske brugere. Det kan også sagtens være, at henvendelserne er reelle nok og foretaget grundet matchmaking-systemet.

Hvem benytter Singles50?

Singles50 er, som navnet antyder, tiltænkt singler på 50 år. 

Du finder dog også brugere på ned til 40 år på platformen. Som udgangspunkt er der ikke noget loft for, hvor gammel man må være som medlem på Singles50. Det er dog vores indtryk, at langt størstedelen af brugerne befinder sig i aldersintervallet 45-65 år.

Datingsiden appellerer hovedsageligt til seriøse singler, som er opsatte på at finde kærligheden. Dette kommer blandt andet til udtryk igennem prisen, som med garanti vil afskrække alle de brugere, som ikke er yderst stålsatte i deres jagt på en partner.

Kort opsummering

Hvis du er i din bedste alder, og drømmer om at finde kærligheden, er Singles50 et oplagt sted at lede. Her finder du nemlig en god stak seriøse singler, hvoraf de fleste er mellem 45 og 65 år gamle. 

Singles50 leverer på mange områder. Et af disse områder er brugervenligheden, som må siges at være i top. Derudover leverer sitet også, når det kommer til funktionsmuligheder. Sitet byder nemlig på en række både underholdende, nyttige og relevante funktioner.

Vi er især begejstrede for muligheden for at foretage videoopkald med de andre brugere! 

Derudover synes vi også, at Singles50 matchmaking-teknologi fungerer fortrinligt.

Det er dog ikke det hele, der bare spiller, for Singles50. 

Desværre!

En af de ting, der trækker ned, er prisen for et premium-medlemskab, som er i den høje ende. Derudover irriterer det os, at vi så antydninger af, at der er en del falske profiler på platformen.

Hvor om alting er, så synes vi dog, at du skal oprette dig på Singles50, hvis du synes, at platformen lyder interessant – særligt fordi oprettelsen i sig selv er gratis, og at det ikke koster dig noget at snuse lidt rundt. 

Singles50 300 x 150
3.5/5

3,5

/5

Singles50 300 x 150
3.5/5

3,5

/5