Valentinsgaver til hende – mangler du inspiration til årets valentinsgave?

Inden længe er det valentinsdag, og det kan godt være, at den dag ikke siger dig alverden, men vi gætter på, at den betyder en hel del for din kæreste eller flirt, og mon ikke du vil gøre, hvad du kan for at gøre din bedre halvdel rigtig glad.

Udfordringen til fødselsdage, årsdage og valentinsdage er dog stort set altid at finde den perfekte gave. Gaven må godt være personlig, og det er altid et plus, hvis ens bedre halvdel har gjort en indsats, og du er netop endt på denne her artikel, fordi du ønsker at gøre en indsats – godt gået! 

Hvis du har været sammen med din kæreste i mange år, har du sikkert været igennem alle klassikerne, og dit kreative sind er nu på overarbejde, hver gang der skal findes en gave. Men heldigvis er du ikke længere helt på egen hånd.

Hos FindEnKaereste.dk har vi nemlig lagt hovederne i blød, hvilket har resulteret i artiklen her, hvor du finder et utal af gode gaveideer til valentinsdagsgaven.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi får kommission, sæt du handler et af de steder, vi linker til. Vi garanterer dog for, at vi står inde for ethvert produkt, der anbefales i artiklen. Ligeledes er de forhandlere, vi linker til, yderst pålidelige.

Indholdsfortegnelse

Undertøj
– et stensikkert hit, der også kommer dig til gode

Giv din kæreste undertøj i gave

Undertøj er lidt, hvad vi vil kalde en egoistisk gave, da du formentligt får lige så meget ud af gaven, som din kæreste gør. Giver du din kæreste et sæt frækt undertøj, får du nemlig lov at nyde hende i det.

Undertøj er dog ikke nogen ufarlig gave at give… 

Det er meget vigtigt, at du får styr på størrelsen, for ellers kan det ende rigtig galt. Køber du et sæt, der er for stort, vil din kæreste formentligt kvittere med et dræberblik og en tør kommentar, der lyder nogenlunde sådan her: “Ser du mig som sådan en tyk én?!” 

Køber du derimod et sæt, der er for småt, vil hun stensikkert også vende det til noget negativt. 

Hvis du derimod formår at købe et sæt, der passer perfekt, vil hun føle, at du kender hende bedre end nogen anden og ser hende, som hun er.

Derfor… På listefødder må du snige dig ind og rode lidt i hendes undertøjsskuffe. Når du tjekker størrelsen, kan du også meget passende tjekke stilen. 

Det vil nemlig ikke være tosset at finde et sæt, der harmonerer rigtig fint med hendes generelle smag. 

Hvis du har brug for inspiration og et par konkrete produktideer til, hvad du kan give, har vi herunder samlet et par muligheder herunder. 

Et smykke 
– mange muligheder og altid en sikker vinder

Stort set enhver person med overvægt af østrogen i kroppen er begejstret for smykker. Derfor er et smykke også en meget populær gave, når det kommer til fødselsdage, årsdage og valentinsdage.

Et smykke behøver ikke at være dyrt for at vække glæde hos modtageren. Du vil sagtens kunne varme din soul mates hjerte med en lille ting, bare den glimter smukt i solen. 

Selvom du har givet din flirt eller kæreste et smykke før, betyder det ikke, at du ikke kan gøre det igen. Husk på, at der findes mange forskellige typer smykker, og at kvinder sætter pris på at kunne variere deres smykke-udtryk

Herunder kan du finde konkrete gaveeksempler samt links til fine smykkeudvalg. 

Vi håber, at du finder noget, der falder i din og kærestens smag.

En oplevelse
– god mulighed for at skabe minder sammen

Dette er atter et bud på en lidt egoistisk gave. De fleste oplevelsesgaver er nemlig for to personer, og giver du din kæreste en oplevelse i valentinsgave, er det lidt underforstået, at du skal inviteres med.

Når det kommer til oplevelsesgaver, er mulighederne mange. Det kan være alt fra en tur i zoologisk have eller biffen til et hotelophold. 

Du kan enten købe dig til en oplevelse, eller du kan skabe oplevelsen på egen hånd. En lavbudgetsmulighed kunne for eksempel være at give din kæreste billetter til forkælelse. Billetterne kunne udløse alt fra en lækker middag og massage til oralsex og en tur i IKEA. Det er helt op til dig, hvad du nu engang finder på.

Vi har herunder samlet en række bud på oplevelsesgaver, du give til valentinsdag. 

Røde roser og chokolade
– klassikere, der altid der tager lyserøde kegler

En buket røde roser

Hvis du vil være sikker på at gøre din kæreste eller flirt glad på valentinsdag, så bør du give hende blomster og/eller chokolade. 

Blomster og chokolade er nemlig stensikre hits på valentinsdag, og du kan være helt sikker på, at din kæreste stolt smider busken i den pæneste vase og placerer denne midt i lejligheden, så alle andre kan se, hvor sød hendes kæreste er, hvis du giver hende en buket blomster til valentinsdag.

Der er et utal af blomsterforhandlere, og hos dem kan du både købe chokolade og blomster. Det vil uden tvivl ikke gøre gaven dårligere, hvis du skriver et sødt lille kort om, hvor meget du holder af din kæreste og vedlægger dette.

Herunder finder du links til steder, hvorfra du kan købe blomster og/eller chokolade.

Lækre hudplejeprodukter
– hjælp din kvinde med at forkæle sig selv

Der er naturligvis forskel på kvinder, men størstedelen af alle hunkøn sætter pris på at få gode hudplejeprodukter i gave. Det ved vi af erfaring her på redaktionen. Faktisk har flere af os haft kærester, hvor vi ikke kunne skelne mellem vedkommendes kufferter og beauty-boxes, så højt prioriterede de lækre cremer…

Det er sikkert ikke alle mænd, der forstår mange kvinders besættelse af hudplejeprodukter, men hey: Der er så meget mænd ikk’ forstår!

Vil du forkæle din kæreste eller flirt med lækre hudplejeprodukter til valentinsdag, finder du herunder en række mulige produkter:

Parfume 
– alle kvinder elsker at dufte godt

Parfumer på et bord 2

De fleste kvinder bliver yderste glade, hvis man forærer dem en kvalitetsparfume. De fleste fyre kan vist også godt nikke genkendende til, at der er noget dragende og tiltrækkende ved en kvinde, der dufter lækkert. Du forkæler derfor både din kæreste/flirt og dine næsebor, hvis du forærer din kæreste/flirt en lækker parfume i valentinsgave.

Hvis du er helt på bar bund angående, hvilke parfumer der er gode, giver vi herunder en række anbefalinger. 

Lækre ting til hjemmet 
– alt fra nips-genstande og flot porcelæn til lækre gryder kan resultere i begejstring hos mange kvinder

Det kan godt være, at vi fyre ikke ser lyset i en Kaj Bojesen-abe eller lækkert porcelæn fra Holmegaard, men det gør rigtig mange kvinder til gengæld. 

Derfor kan lidt lækkert nips også været en rigtig god valentinsgave.

Hvis du er enig med os i dette, kan det være, at et af nedenstående forslag er, hvad din kæreste skal have i valentinsgave i år:

Et flot møbel 
– perfekt gaveidé til hende, der går op i indretning

Designerstol i stue

Indretning er en stor passion for mange kvinder, og hvis din kæreste er en af dem, der har en stor stak Bo bedre-magasiner liggende på en nøje udvalgt kommode, er hun sikkert en af de kvinder, der ville blive lykkelig over at få et lækkert møbel i valentinsgave..

Vi har herunder samlet en række fede møbler og indretningsgenstande. Måske en af disse er den perfekte valentinsgave til din kæreste?

En fræk gave 
– skal sexlivet have et pift?

Hvis du og din kæreste er et par eventlystne typer, kan du formentlig sagtens slippe af sted med at give din kæreste en fræk valentinsgave. 

Når det kommer til frække gaver, er mulighederne mange. Nogle kræver, at du er en smule kreativ, mens andre kræver, at du fisker tegnebogen op af lommen og spenderer lidt mønter på frækt udstyr, der kan give din kæreste og dig uforglemmelige oplevelser på lagerne.

Hvis du er fristet af en billig løsning, foreslår vi, at du udarbejder forskellige gavekort til din kæreste, hun kan bruge, når hun har lyst. Det kan være gavekort til massage, oralsex, bondageleg og lignende. 

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt penge, er det oplagte at investere i lidt frækt sexlegetøj. Herunder har vi samlet et par fornuftige muligheder

En miniferie 
– fremragende, men lidt dyr gave

Et hotelværelse

Hvis der er rigeligt med grønne tal på bankkontoen, så vil din bedre halvdel næppe klage over, hvis du bruger en del af formuen på en miniferie til hende i gave.

Hvis du kunne bruge lidt inspiration til, hvor en miniferie kunne gå til, har vi samlet et par forslag herunder.

Vægpynt 
– hvad med en plakat, et maleri eller noget tredje til væggen?

Hvis din kæreste er tosset med vægkunst, tænker vi, at en plakat eller et maleri kunne være en fed gave. Du kan enten selv være kreativ og udarbejde noget visuelt, der symboliserer jeres kærlighed, eller du kan finde en plakat eller et maleri, som falder i både din og hendes smag.

Der er rigtig meget forskelligt vægpynt, og hvis du savner en smule inspiration i den sammenhæng, kan du få, hvad du søger ved at klikke på linket herunder.