Valentinsgaver til hende – mangler du inspiration til årets valentinsgave?

Inden længe er det Valentinsdag, og det kan godt være, at den dag ikke siger dig alverden, men vi gætter på, at den betyder en hel del for din kæreste eller flirt, og mon ikke du vil gøre, hvad du kan for at gøre din bedre halvdel rigtig glad.

Udfordringen til fødselsdage, årsdage og Valentinsdage er dog stort set altid at finde den perfekte gave. Gaven må godt være personlig, og det er altid et plus, hvis ens bedre halvdel har gjort en indsats, og du er endt her, fordi du ønsker at gøre en indsats – godt gået! 

Hvis man har været sammen med en kæreste mange år, har man sikkert været igennem alle klassikerne, og ens kreativt skal virkelig stå sin prøve. Vi har lagt hovederne i blød, så selv dig, der har givet din kæreste gaver i over ti år, forhåbentligt kan finde lidt inspiration til årets valentinsgave.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi får kommission, sæt du handler et af de steder, vi linker til. Vi garanterer dog for, at vi står inde for ethvert produkt, der anbefales i artiklen. Ligeledes er de forhandlere, vi linker til, yderst pålidelige.

Undertøj er altid et hit – den perfekte valentinsgave til hende, du kalder skat

Undertøj er lidt, hvad vi vil kalde den egoistiske gave, da du formentligt får lige så meget ud af gaven, som din kæreste gør.

Undertøj er dog ikke nogen ufarlig gave at give. Det er meget vigtigt, at du får styr på størrelsen, for ellers kan det ende rigtig galt. Køber du et sæt, der er for stort, vil din kæreste formentligt kvittere med et dræberblik og en tør kommentar, der lyder nogenlunde sådan her: “Ser du mig som sådan en tyk én?!” Køber du derimod et sæt, der er for småt, vil hun stensikkert også vende det til noget negativt. Hvis du formår at købe et sæt, der passer perfekt, vil hun føle, at du kender hende bedre end nogen anden og ser hende, som hun er.

Derfor… På listefødder må du snige dig ind og rode lidt i hendes undertøjsskuffe. Når du tjekker størrelsen, kan du også meget passende tjekke stilen. 

Det vil nemlig ikke være tosset at finde et sæt, der rammer hendes smag helt perfekt. Og lad os så vende tilbage til, hvor vi startede. Tænk gerne lidt på dig selv, når du finder hendes gave. Find et sæt, der uden tvivl vil give dig endnu mere lyst til hende, end du har i forvejen.

Der er et utal af forhandlere af undertøj. Vi anbefaler, at du eventuelt forsøger at finde sættet der, hvor din kæreste eller flirt normalt plejer at handle undertøj.

Hvis du har brug for inspiration og et par konkrete ideer, har vi herunder samlet et par muligheder. Der er både tale om konkrete produkter og større udvalg, hvor du stensikkert kan finde noget, der falder i din og din kærestes smag.

Næsten alle piger elsker smykker – er et smykke den perfekte valtentinsgave til hende, du elsker?

Stort set enhver person med overvægt af østrogen i kroppen er begejstret for smykker. Derfor er smykker også en meget populær gave, når det kommer til fødselsdage, årsdage og Valentinsdage.

Et smykke behøver ikke at være dyrt for at vække glæde hos modtageren. Man kan sagtens varme sin soulmates hjerte med en lille ting, bare den glimter smukt i solen. 

Selvom man har givet sin flirt eller kæreste et smykke før, betyder det ikke, at man ikke fremover kan give hende et smykke. Tjek bare, hvor store smykkeskrin nogle kvinder har – kvinder elsker at have lidt at skifte imellem.

Smykker er en bred hovedkategori og under denne kategori finder man ringe, øreringe, halskæder, ure og armbånd. Herunder kan du finde konkrete gaveeksempler samt links til fine smykkeudvalg. Vi håber, at du finder noget, der falder i din og kærestens smag.

Giv din kæreste en oplevelse – en valentinsgave, I kan nyde sammen

Dette er atter et bud på en lidt egoistisk gave. Når man giver en oplevelse i valentinsgave, er det nemlig ofte for to, og vi mener, at det ligger ualmindeligt implicit, at den, som din kæreste eller flirt skal dele oplevelsen med, er dig.

Oplevelser er altid et hit, hvad enten det er en tur i zoologisk have, biffen, et hotelophold eller noget fjerde. Der er mange forskellige muligheder, og det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser. 

Du kan enten købe dig til en oplevelse, eller du kan skabe oplevelsen på egen hånd. En lavbudgetsmulighed kunne for eksempel være at give din kæreste billetter til forkælelse. Billeterne kunne udløse alt fra en lækker middag og massage til oralsex og en tur i IKEA. Det er helt op til dig, hvad du nu engang finder på.

Vi har herunder samlet en række bud på oplevelsesgaver, man give til Valentinsdag. Vi håber, at en af disse er den perfekte gave til din kæreste eller flirt.

Røde roser og chokolade er valentinsgaver, der tager lyserøde kegler

Hvis du vil være sikker på at gøre din kæreste eller flirt glad på Valentinsdag, så bør du give hende blomster og/eller chokolade. Blomster og chokolade er nemlig stensikre hits, og du kan være helt sikker på, at din kæreste stolt smider busken i den pæneste vase og placerer denne midt i lejligheden, så alle andre kan se, hvor sød hendes kæreste er, hvis du giver hende en buket blomster til valentinsdag.

Der er et utal af blomsterforhandlere, og hos dem kan du både købe chokolade og blomster. Det vil uden tvivl ikke gøre gaven dårligere, hvis du skriver et sødt lille kort om, hvor meget du holder af din kæreste og vedlægger dette.

Herunder finder du links til steder, hvorfra du kan købe blomster og/eller chokolade.

Mange kvinder sætter pris på at få gode hudplejeprodukter i valentinsgave

Der er naturligvis forskel på kvinder, men størstedelen sætter pris på at få gode hudplejeprodukter i gave. Det ved vi af erfaring her på redaktionen. Faktisk har flere af os haft kærester, hvor vi ikke kunne skelne mellem vedkommendes kufferter og beauty-boxes.

Det er sikkert ikke alle mænd, der forstår kvinders besættelse af hudplejeprodukter, men hey: Der er så meget mænd ikk’ forstår!

Vil du forkæle din kæreste eller flirt med lækre hudplejeprodukter til Valentinsdag, finder du herunder en række mulige produkter:

Forkæl din kæreste eller flirt med en lækker parfume på Valentinsdag

De fleste piger bliver yderste glade, hvis man forærer dem en kvalitetsparfume. De fleste fyre kan vist også godt nikke genkendende til, at der er noget dragende og tiltrækkende ved en kvinde, der dufter lækkert. Du forkæler derfor både din kæreste/flirt og dine næsebor, hvis du forærer din kæreste/flirt en lækker parfume i valentinsgave.

Valentinsgaver til hende - parfume

Hvis du er helt på bar bund angående, hvilke parfumer der er gode, giver vi herunder en række anbefalinger. Hvis du køber en af disse, lover vi, at I får en god valentinsdag. Hvis ikke, skyldes det i hvert fald ikke gaven:

Mon ikke din kæreste elsker lækre ting til hjemmet? – valentingsgaven, der bringer glæde i lang tid

Rigtig mange kvinder elsker små nipsting. Det kan godt være, at vi fyre ikke ser lyset i en Kaj Bojesen-abe eller lækkert porcelæn fra Holmegaard, men det gør rigtig mange kvinder til gengæld. Derfor kan en lille lækker nipsting være en rigtig god valentinsgave.

Valentinsgaver til hende - lækre ting til hjemmet

Med fare for at vække en hær af feminister, så vil vi også hævde, at rigtig mange drenge kan slippe af sted med at give kvalitetskøkkenudstyr i valentinsgave. Der er ingen tvivl om, at i nogle forhold vil en ny kvalitetspande ikke blive modtaget med åbne arme og klapsalver, men vi tror dog på, at rigtig mange kvinder rent faktisk vil værdsætte en sådan gave, da den virkelig kommer til at gøre en forskel i hverdagen. 

Ingen kender din kæreste bedre, end du gør. Derfor ved du også, om du bevæger dig ind på farligt område ved at investere i køkkengrej til valentinsgaven.

Herunder finder du en række konkrete gaveideer inden for nipsting og køkkenudstyr:

Elsker din kæreste lækker indretning? Giv hende et lækkert møbel i valentinsgave

Indretning er en stor passion for mange kvinder. Hvis din kæreste er en af dem, der har en stor stak Bo bedre-magasiner liggende på en nøje udvalgt kommode, er hun sikkert en af de kvinder, der ville blive lykkelig over at få et lækkert møbel i valentinsgave.

Valentinsgaver til hende - Møbler og nipsting

Det er naturligvis vigtigt, at du finder et møbel, der passer til hende smag. Typisk vil det være nok at kigge på, hvad I har nu. Find noget i samme stil, da det sikkert er din kæreste, der har valgt det nuværende. Rådfør dig eventuelt med hendes veninder. Det kan også være smart se holde øje med, hvilke billeder hun liker på Instagram, hvis hun kigger efter møbler der.

Vi har herunder samlet en række fede møbler og indretningsgenstande. Se, om årets valentinsgave til din kæreste ikke befinder sig blandt vores forslag:

Er din kæreste en fræk missekat? Giv hende en dirty valentinsgave

Hvis du og din kæreste har et eventyrlystent sexliv, kan du nok godt slippe af sted med at give din kæreste en fræk gave. Her er mange forskellige muligheder. Nogle kræver, at du er en smule kreativ. Andre kræver, at du fisker tegnebogen op af lommen og spenderer lidt mønter på frækt udstyr, der giver din kæreste og dig en uforglemmelig oplevelse på lagerne.

Valentinsgaver til hende - den frække gave

Hvis du er fristet af en billig løsning, foreslår vi, at du udarbejder forskellige gavekort til din kæreste, hun kan bruge, når hun har lyst. Det kan være gavekort til massage, oralsex, bondage og lignende. 

Det er helt op til dig. Du kender formentligt din kæreste bedre end nogen anden og ved, hvilke ting der bør stå på gavekortene.

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt penge, kan sexlegetøj være en super løsning. Udvalget inden for dette felt er på mange måder lidt vanvittigt. Lad os sige det på denne måde: Hvis det er noget, du kan forestille dig, så findes det også i sexbutikkerne. Der er dog mange mere uskyldige ting, som også vil glæde hr. og fru Danmark, så mon ikke der er noget for dig og din kæreste, uanset hvor vildt et par I er.

Hvis du godt kunne tænke en række konkrete frække gaveforslag, har vi samlet et par stykker herunder:

Har du en del penge på lommen? Giv din kæreste en miniferie i valentinsgave

Denne gave er primært for dem, der har rigeligt på kistebunden til at forkæle deres kæreste eller flirt. Det er vigtigt for os at understrege, at for mange piger betyder beløbet på gaven ikke synderligt meget. Det er meget vigtigere, at pigen fornemmer, at du har tænkt dig grundigt om, da du valgte valentinsgaven til hende.

Når dette er sagt, er det meget sandsynligt, at din kæreste vil blive yderst begejstret for en mini-ferie i valentinsgave. Herunder har vi samlet et par muligheder for den romantiske miniferie:

Er din kæreste/flirt vild med vægkunst? Give hende en fed plakat i valentinsgave

Hvis din kæreste er tosset med vægkunst, tænker vi, at en plakat kunne være en fed gave. Du kan enten selv være kreativ og udarbejde noget visuelt, der symboliserer jeres kærlighed, eller du kan finde en plakat, som falder i både din og hendes smag.

Valentinsgaver til hende - plakater

Der er rigtig meget forskelligt vægpynt, og hvis du savner en smule inspiration, har vi herunder fundet et par plakater, som vi synes, er ekstremt fede og relevante som valentinsgaver. Så håber vi, at du og din kæreste deler vores smag:

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at finde den perfekte valentinsgave til hende, der gør dig blød i knæene, og så håber vi, at du får en rigtig god Valentinsda