Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
SweetSugar

SweetSugar screenshot
0
2.4/5
Brugervenlighed:
4/5
Features:
1/5
Aktivitet:
2/5
Seriøsitet:
3/5
Pris:
2/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Side til sugardating

Overskuelig og brugervenlig

Gratis oprettelse

Uddybende anmeldelse af
Sweetsugar.dk 

Sweetsugar.dk er en 100 % dansk sugardating side, hvor samtlige oplysninger om brugerne holdes skjult for ikke-medlemmer. 

Siden er både for sugarbabies, sugardaddies, sugarmamas og boytoys.

Denne anmeldelse tager udgangspunkt i en test foretaget af os i 2020. Vi har senere forsøgt at oprette os på siden igen for at teste på ny og sikre os, at vores oplysninger fortsat er korrekte. 

Det er dog ikke lykkedes os at oprette en ny profil hos SweetSugar sidenhen, da vi under oprettelsen bliver mødt af en fejlmeddelelse. 

Vi tager derfor forbehold for, at nedenstående oplysninger ikke er 100 % up to date.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Brugervenligt system

Yderst overskulig

Gratis oprettelse

Ulemper

Få brugere

Ikke særligt køn

For dyr i forhold til, hvad den leverer

Sweetsugar pris

 

4 UGER

Pr. uge: 49 kr.
I alt: 196 kr.

 

12 UGER

Pr. uge: 34 kr.
I alt: 408 kr.

 

52 UGER

Pr. uge: 24 kr.
I alt: 1.248 kr.

Nemt at oprette en profil

Det tager ikke lang tid at oprette en profil på platformen. Du skal blot indtaste dit navn, dit ønskede brugernavn, din mail samt din ønskede adgangskode. Når du har gjort dette, trykker du ‘opret’, hvorefter du modtager en mail, hvori der er et link til aktivering af din profil.

Når du har aktiveret din profil og logger ind for første gang, lander du på en side, hvor du skal indtaste nogle uddybende informationer om dig selv. 

Du skal blandt oplyse dit køn, hvad du søger, din etnicitet, og så forlanger systemet også, at du tilføjer et profilbillede. 

Det kan måske virke lidt voldsomt, at systemet kræver, at du tilføjer et profilbillede, men omvendt bliver dette krav din garanti for, at alle andre profiler på platformen har et billede af dem selv, hvilket er meget rart. Det er nemlig en noget så kedelig oplevelse at lande på en datingplatform, hvor halvdelen af brugerne visuelt forestiller en hvid silhuet. 

Når du har indtastet alle de oplysninger, som systemet beder om, klikker på ‘opdater profil’, hvorefter du lander på din profil. Her rammes du sikkert af tanken om, at folkene bag siden ikke kan have vundet mange designpriser, for køn, det er siden ikke. 

Hvad kan du med en gratis profil?

Det er forskelligt fra platform til platform, hvor meget man får lov til med en gratis profil. Sweetsugar.dk giver dig lov til at tilføje billeder, redigere din profil samt at modtage og sende beskeder. Det er faktisk ret fedt at kunne sende beskeder med en gratis profil. Der er bare lige et problem! 

Udfordringen er nemlig, at du ikke kan søge efter andre brugere med en gratis profil. Du er derfor afhængig af, at din profil bliver fundet af andre, hvis du skal have noget ud af din gratis profil.  

Overskueligt setup

Sweetsugar.dk’s visuelle identitet er – som sagt – ikke noget at råbe hurra for. Den ligner på mange måder en hjemmeside, der ikke er blevet opdateret i 15 år. 

Den er ikke flot, nej, men til gengæld er den faktisk dejlig overskueligt, hvilket skyldes, at der virkelig er skåret ind til benet, hvad angår funktioner og muligheder. På sweetsugar.dk tilbydes brugerne kun følgende funktioner: Søg efter andre brugere, skriv med disse, og muligheden for at redigere ens egen profil.

Ikke meget aktivitet 

Sugardating-siden har – grundet den er så overskuelig som den er – et okay potentiale, men i skrivende stund er der ikke så mange medlemmer, hvorfor du vil få svært ved at finde gode sugardates på siden. Det kan dog være, at det kommer på et tidspunkt, men det ser ikke ud til, at folkene bag gør meget aktivt for at rekruttere flere medlemmer.

Kort opsummering

Sweetsugar.dk er en side, hvor der virkelig er skåret ind til benet, hvad angår funktionsmuligheder. Brugerne tilbydes kun de funktioner, der er absolut nødvendige for en god datingoplevelse. 

På den positive side bidrager de begrænsede funktionsmuligheder til skabelsen af en meget overskuelig platform, mens det på den negative side bidrager til en platform, der virker gammeldags, og som har tydelige mangler i forhold til nogle af alternativerne. 

Dette, kombineret med at platformen på nuværende tidspunkt ikke har så mange medlemmer, gør den til en halvsløj sugardating-oplevelse. Det er dog gratis at oprette en profil. Det koster derfor ikke noget at give platformen en chance.

SweetSugar 300x150
2.4/5

2,4

/5

SweetSugar 300x150
2.4/5

2,4

/5