Når dating er allerværst – de sjoveste og groveste Tinder-afvisninger

Der er ingen tvivl om, at Tinder og lignende apps har gjort det lettere at komme i kontakt med potentielle fangster. Desværre er det, som om fremkomsten af de mange dating sider og dating apps også har gjort folk mere næsvise og respektløse, hvorfor mange får mange knubs i jagten på kærligheden. Heldigvis lindrer det at opdage, at man ikke er den eneste, som bliver afvist på grusom, ubehagelig og underfundig vis, og kort herunder følger et dejligt stort stykke helende plaster til dit blødende hjerte i form af de hårdeste og sjoveste afvisninger på Tinder, som vi har kunnet opstøve.

Jeg har flere gange talt med flere af mine venner og veninder om, at Tinder var bedre i de gode gamle dage… Og dette af flere årsager. 

Først og fremmest var det herligt at være Tinder-pioner af den simple grund, at appen i dens spæde begyndelse endnu ikke var blevet så kommercialiseret som nu, hvilket blandt andet betød, at man kunne swipe lige så tosset til højre, som man ville med en gratis profil uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for likes.

Men derudover så var mentaliteten også anderledes. I begyndelsen var folk ganske enkelt høfligere og mere åbne, end de er nu!

gamle dage fik man nemlig mere eller mindre altid svar, når man tog kontakt til et match. Sådan er det ikke længere i dag, hvor rigtig mange beskeder bare ignoreres. 

Desværre. 

Og det er jo i grunden lidt underligt, når man tænker over det. Et match indikerer jo, at begge parter har interesse i at lære hinanden at kende, hvorfor det virker decideret tåbeligt, at folk sommetider undlader at vende retur på en åbner. 

Bevares. Jeg forstår godt, hvis man ikke gider at spilde tid på liderbukker, der skriver et eller andet perverst, men flere af mine venner og jeg selv har oplevet, at selv uskyldige – og sommetider også sjove og kreative – indgangsreplikker blev efterfulgt af radiotavshed.

Dette er aldrig rart. 

Noget, der dog er endnu mindre rart, er at støde ind i folk, der er blevet overstimuleret af deres forældre. Folk, der tror, at hele verden er skabt for deres skyld, og som er både bramfrie, nådesløse og respektløse, når de langer en afvisning henover kærlighedsdisken.

De hårdeste og sjoveste afvisninger

Overstimulerede, selvoptagede prinser og prinsesser findes der en del af på Tinder, og de er – som bemærket – aldrig sjove at støde ind i. 

En afvisning er i sig selv altid ubehagelig, men en afvisning fra en af disse tosser leveres ofte uden omsvøb og har karakter af at være perfid og ondskabsfuld, hvorfor en sådan afvisning kan gøre endnu mere ondt en afvisning, der trods alt er marineret i en smule respektfuldhed. 

Heldigvis er der mange, der dels er tykhudede, og som samtidig har så meget selvironi, at de har valgt at dele de brutale, sjove og underfundige afvisninger, de gennem tiden har fået, og at læse disse er den bedste terapi for dig, der selv er blevet brutalt afvist af en eller flere skiderikker på Tinder.

Vi har gennemtrawlet det meste af internettet og samlet de – i vores øjne – allersjoveste og groveste afvisninger på Tinder kort herunder.

Nogle af personerne får man lidt ondt af, mens andre på en eller anden måde lidt fortjener den brutale afvisning, de får. 

Vi håber, at disse udklip kan male et smil på dine læber og minde dig om, at du ikke er alene om at få et nej engang imellem. 

Og lad dig for guds skyld i slå ud af, at en spade ikke evner at se, hvilken fangst du er. 

Kækhed slået af skarphed
Klam idiot får som fortjent
"Du skal fandeme ikke hilse på mig"
Nogle gange er det i orden at være tavs.