Når dating er allerværst – de sjoveste og groveste Tinder-afvisninger

Der er ingen tvivl om, at Tinder og lignende apps har gjort det lettere at komme i kontakt med potentielle fangster. Desværre er det, som om fremkomsten af de mange dating sider og dating apps også har gjort folk mere næsvise og respektløse. Man får mange knubs i jagten på kærligheden. Heldigvis lindrer det at opdage, at man ikke er den eneste, som bliver afvist på det skammeligste. Herunder er der et stykke stort plaster til dit blødende hjerte i form af de hårdeste og sjoveste afvisninger på Tinder.

Der er ved at opstå en uheldig tendens på Tinder. Jeg har talt med flere af mine venner og veninder om, at Tinder var bedre i de gode gamle dage… I begyndelsen var folk altså høfligere og mere åbne, end de er nu!

I gamle dage fik man sgu svar, når man tog kontakt til et match. Sådan er det langt fra længere, og det er jo lidt underligt. Et match indikerer jo, at begge parter har interesse i at lære hinanden at kende, hvorfor det virker decideret tåbeligt, at folk sommetider undlader at vende retur på en åbner. Bevares. Jeg forstår godt, hvis man ikke gider at spilde tid på liderbukker, der skriver et eller andet perverst, men flere af mine venner og jeg selv har oplevet, at uskyldige indgangsreplikker blev efterfulgt af radiotavshed.

Det er aldrig rart. Noget, der er endnu mindre rart, er at møde folk, der er blevet overstimulerede af deres forældre. Folk, der tror, at hele verden er skabt for at tilfredsstille dem. Folk, det ter sig respektløst og hovmodigt.

De hårdeste og sjoveste afvisninger

Overstimulerede, selvoptagede prinser og prinsesser findes der en del af på Tinder, og de er aldrig sjove at støde på. Et nej er aldrig rart, men et nej fra disse tosser er ofte uden omsvøb og decideret respektløst, hvorfor det kan skade ens selvtillid endnu mere. Heldigvis er der mange, som har så meget selvironi, at de har valgt at dele afvisninger fra selvoptagede spader via Tinder Tragedier på Facebook.

Vi har samlet de allersjoveste og -groveste afvisninger fra Tinder Tragedier i dette indlæg. Nogle personer får man lidt ondt af; andre har lidt selv fortjent det. Vi håber, at disse udklip kan male et smit på dine læber og minde dig om, at du ikke er alene om at få et nej engang imellem. Og lad dig for guds skyld i slå ud af, at en spade ikke evner at se, hvilken fangst du er. 

Bed om at se ID. Åbenbart

Et øjebliks fornuft…

Det er det indre, der tæller

Damn you, autocorrect!

Kortfattet, effektiv kommunikation

Vi håber, han har en stor sofa med den taktik