Sådan scorer du til Aalborg Karneval – Find scorekostumer og lær scoretricks

Den 25. maj løber Aalborg Karneval af stablen. Det anslås, at omkring 70.000 karnevalister vil deltage i paraden. Aalborg Karneval er en dag med fest, farver og en masse singler. Der er derfor ganske gode scoremuligheder. Her finder du tips til at finde en karnevalskæreste.

Aalborg Karneval er Nordeuropas største af slagsen. Folk strømmer til Nordens Paris fra nær og fjern for at deltage i festlighederne, og der er altid en helt særlig stemning til karnevalet. Humøret er ekstraordinært godt, for alle er kommet for at feste og få en mindeværdig dag.

Scoremulighederne til et arrangement som Aalborg Karneval er ganske store. Dette skyldes blandt andet det solide fremmøde. Det anslås, at op imod 70.000 vil deltage i stjerneparaden.

Lur mig, om der ikke er en enkelt eller to i blandt de 70.000, som kan gøre dig blød i knæene. Andet ville være mærkeligt.

Et andet argument for, at scoremulighederne til Aalborg Karneval er gode, er folks mentalitet denne dag.

Til karnevalet er folk generelt set meget mere åbne end vanligt. Det er sædvanligvis meget let at komme i dialog med fremmede. Alle har fjollede kostumer på, og netop kostumerne plejer at være gode icebreakere. Senere i denne artikel har vi samlet en række scorereplikker, som du kan prøve af på dagen.

Inden vi når så langt, skal vi dog tale lidt om kostumer, for valget af kostume kan have stor indflydelse på dine scorechancer. Herunder har vi samlet en række forslag til singlekostumer, der gavner dine scoremuligheder til årets karneval.

Artiklen er ganske lang, og det er ikke sikkert, at alt indholdet er lige relevant for dig. Vi har derfor lavet en lille indholdsfortegnelse, så du let kan hoppe til den del, der interesserer dig:

– Singlekostumer til Aalborg Karneval (piger)
– Singlekostumer til Aalborg Karneval (drenge)
– Scoretricks

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi får kommission, sæt du køber et af de kostumer, vi linker til.

Singlekostumer til Aalborg Karneval (piger)

Temaet til årets karneval er “De 4 årstider”, og du er naturligvis meget velkommen til at finde et kostume, der passer til dette tema. Du skal dog vide, at det også er helt okay at finde et kostume, som ikke har en pind med temaet at gøre. Langt størstedelen skider nemlig højt og helligt på temaet, og arrangørerne har da også flere gang udtalt, at temaets primære funktion er at inspirere.

Mange af de kostumer, der er tiltænkt piger, er en smule vovede. Det vovede islæt kan være en stor styrke, når det handler om at tiltrække det modsatte køns opmærksomhed, da fyre er endnu mere primitivt tænkende end normalt til Aalborg Karneval.

Vi fyre har i forvejen svært ved at skjule vores begejstring, når en lækker pige viser hud. Det bliver bestemt ikke lettere for os at skjule vores interesse, hvis vi har drukket tæt siden morgenstunden. Derfor er vovede kostumer en rigtig god måde at få opmærksomhed på til Aalborg Karneval.

Det kan dog være grænseoverskridende for nogle at vise hud, og det har vi fuld forståelse for. Derfor har vi også en masse kostumeforslag, som ikke er decideret frække og sexede, men mere sjove og fjollede. Disse efterfølger afsnittet, hvor vi præsenterer en række sexede scorekostumer. Vi håber, at vi hjælper dig med at finde dit perfekte karnevalskostume.  

Sexede scorekostumer

Folk til Aalborg Karneval er yderst frisindede, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt folk kigger skævt til dig, hvis du tropper op i et friskt og frækt kostume. Mange vælger at vise hud den dag, og tro os, når vi siger: Det gavner dine scorechancer. Du vil blive begravet af fyres opmærksomhed, hvis du hopper i et af nedenstående sexede kostumer.

Tyrolerkostume – Vær en fræk Heidi

Langt de fleste fyre har en svaghed for tyrolerpiger. De bare ben og de høje strømper gør os bløde i knæene og hårde i… Ja… Too much?

Med et tyrolerkostume kan du være sikker på at blive bombarderet med blikke fra sultne øjne, og du får tilmed mulighed for at spille en sjov rolle og få genopfrisket dit tyske.

Tyrolerkostume - Piger

Fræk politiuniform – Læg de slemme fyre i håndjern

Jeg gætter på, at du har siddet og gloet på billedet et par minutter, før du nåede til denne tekst. Det siger lidt om, hvor frækt og lækkert SWAT-kostumet er.

Kostumet viser ikke meget hud, men alligevel vækker det en tiger i alle hankøn. Kostumet vil på mange måder være ideelt til at skabe kontakt til andre. Dels fordi de bliver så betagede af, hvor lækker du er i det, men også fordi der sædvanligvis er mange drenge, som er klædt ud som enten politimænd eller fanger.

Hot politiuniform - kvinder

Sexet sygeplejerskekostume – Omsorgsfuld og hamrende fræk

Hvis man har tjekket en gennemsnitfyrs browserhistorik før, så ved man, at han har søgt efter sygeplejersker, og det er ikke, fordi han har haft problemer med helbredet. En tætsiddende sygeplejerskeuniform er bare noget, de færreste mænd kan stå for.

Ud over at uniformen i sig selv suger en masse sultne blikke til sig, er det også en meget sjov rolle at spille til karnevalet, og uniformen vil være en icebreaker for mange, da mange har en udklædning, der involverer teaterblod eller lignende.

Hot sygeplejerskekostume - kvinder

Sexet fransk stuepige – Enhver hetero drengs våde drøm

Det må være de færreste fyre, der ikke bliver i vilde i varmen, når de ser en smuk pige, der er klædt ud som fransk stuepige. Den korte kjole og de hvide nylonstrømper er madding på scorekrogen, hvis man vil lokke en sød, charmerende fyr i nettet.

Hot fransk stuepige - kvinder

Fræk matrosuniform – Alle sømænd er glade for piger som dig

“Alle sømænd er glade for piger,” sang Otto Brandenburg på et tidspunkt, og vi kan forsikre om, at alle mænd også er glade for sømandspiger. Hvis du hopper i denne matrosuniform, lover vi, at du bliver plasket til i pæne komplimenter, da du uden tvivl vil blive en af de hotteste babes til Aalborg Karneval.

Sædvanligvis vælger mange fyre at klæde sig ud som matroser eller kaptajner. En matrospige-uniform vil derfor også være en god icebreaker, når du skal i kontakt med en flot herre-matros.

Hot matrosuniform - kvinder

Fræk stewardesseuniform – Får fyrenes hormoner til at flyve vildt rundt

Det er ingen hemmelighed, at der kun er drenge på Find en kærestes redaktion, og vi må nok tilstå, at der gik lidt tid, før vi fik skrevet denne produktbeskrivelse. Det skyldtes, at der var et billede, der stjal vores fokus. Hvis du kigger til højre, hvor du ser den frække uniform og den endnu mere frække model, er jeg sikker på, du synes, vi er lovligt undskyldte.

Kostumet er sexet og elegant, og hvis man har en flot krop, bliver denne fremhævet på bedste vis af den navygrønne tætsiddende frække sag. Vi spår, at der er scoregaranti med dette kostume, og at du vil få fyrenes hormoner til at flyve voldsomt rundt.

Hot stewardesseuniform - kvinder

Fjollede scorekostumer

Der er ingen tvivl om, at det for mange piger vil være grænseoverskridende at hoppe i et sexet kostume. Disse er nemlig tætsiddende og ofte korte, og der findes mange blufærdige kvinder, hvor disse forhold vil være problematiske. 

Er man ikke super tryg ved at iføre sig et frækt kostume, anbefaler vi et fjollet kostume. Et fjollet kostume behøver egentlig ikke at forringe ens scoremuligheder. Fjollede kostumer plejer nemlig at være ekstremt gode til at bryde isen, da de er sjove og kommenterbare.

Herunder finder du fire skarpe bud på fjollede scorekostumer.

Nonnekostume – Du behøver dog ikke gå i cølibat

Med dette kostume får du rig mulighed for at velsigne dine omgivelser og stikke snuden i altervinen. Kostumet dækker hele kroppen, så det er perfekt for dig, der ikke ønsker at vise hud.

Selvom kostumet dækker det meste af kroppen, betyder det ikke, at man ikke kan se fræk og sexet ud i det, hvilket den kvindelige model er et ganske fint bevis på.

Nonnekostume - kvinder

Vikingekostume – Klæd dig ud som en fortidshersker

Med et vikingekostume og mjød i flaskerne garanterer vi, at du får et formidabelt karneval. Kostumet viser ikke bar hud, og hvis du har en dårlig hårdag gør det bare din udklædning endnu mere troværdig.

Det er ikke utænkeligt, at der vil dukke en del mandevikinger op. Derfor vil kostumet sikkert fungere som en glimrende kontaktskaber til et par potentielle kysseofre.

Vikingekostume - kvinder

Voksenbaby-kostume – Et af de sjoveste kostumer til kvinder

Voksenbaby-uniformen kræver en god portion selvironi, men kostumet er uomtvisteligt et af de sjoveste på markedet. Så hvis du godt vil sende signalet om, at du er en skæv, tosset pige, er dette kostume spot on. Tilmed får du muligheden for at spille en sjov rolle

Hvorvidt kostumet gavner dine scorechancer, afhænger nok af din adfærd. Vi er nemlig ikke i tvivl om, at kostumet vil være super skarpt i forhold til at være kontaktskabende, men det kræver nok lidt en indsats fra din side, hvis du skal overbevise nogle af de flotte fyre om, at de skal udskifte y’et i baby med et e.

Voksenbaby-kostume - kvinder

Nøgen mand-kostume – Skift køn for en dag

Nøgen mand-kostumet giver dig mulighed for at skifte køn for en dag. Derudover bidrager det sikkert også til at bringe smil på dine omgivelsers læber.

Hvorvidt kostumet øger dine scorechancer, afhænger nok lidt af din adfærd. Du vil uden tvivl få en masse sjove kommentarer fra de andre karnevalister, og så er det op til dig at bevise, at der under den nøgne mand gemmer sig en sød, interessant pige.

Nøgen mand-kostume - kvinder

Singlekostumer til Aalborg Karneval (drenge)

Her følger en række kostumeforslag til drenge. Vi er sikre på, at de forskellige kostumer vil øge dine scorechancer. Allerførst præsenterer vi en række sexede kostumer, der taler direkte til det dyriske i kvinderne. Herefter følger en række fjollede kostumer, hvis fortrin er at være gode til at skabe opmærksomhed og kontakt til fremmede. De fjollede kostumer får dig ikke nødvendigvis til at se hamrende godt ud; de påberåber sig dog opmærksomhed, og så må din charmerende personlighed levere resten.

Sexede scorekostumer

Herunder følger en række scorekostumer til drenge. Kostumerne er mange kvinders mørke og frække fantasier. Nogle af kostumerne egner sig bedst til muskuløse fyre, men der er uden tvivl sexede kostume til alle kropstyper. Vi håber, du finder, hvad du søger. 

Jagerpilotuniform – mange kvinders våde drøm

Det er ingen tilfældighed, at mange fyre lyver og siger, at de er jagerpiloter, når en smuk pige spørger, hvad de arbejder med. Der er noget meget maskulint over at flyve jagerfly, og Tom Cruise har næppe gjort erhvervet mindre sexet efter, han medvirkede i Top Gun.

Jagerpilotuniform er noget af den bedste madding, man kan smide på scorekrogen. Uniformen er navygrøn og dækker det meste af kroppen. Den kan være en smule varm, hvis vejret viser sig at være rigtig godt, men dette er også kostumets eneste ulempe.  

Jagerpilot-kostume - Mænd

Flykaptajn-kostume – Du får en flyvende dag og nat

Der er simpelthen noget ved mænd, der har luft under vingerne, som tiltrækker kvinder helt åndssvagt meget. Den klassiske hvide kaptajn-uniform gør mange kvinder bløde i knæene og våde i… To much again?

Her er altså tale om en fed uniform, der får dig til at se endnu mere lækker ud. Det er ikke utænkeligt, at du møder en del pæne piger, der er klædt ud som stewardesser i karnevalet. I så fald vil dit kostume hjælpe dig med at skabe kontakt disse dejlige piger.

Kaptajn-kostume - Mænd

Politi-kostume – Læg de frække tøser i håndjern

Kvinder kan sige, hvad de vil, men uanset hvor hårdnakket feministerne tager afstand til besidderiske og magtfulde mænd, er der rigtig mange kvinder, som finder sådanne mænd tiltrækkende.

Det er nok også derfor, at politimænd har så meget kvindetække, som tilfældet er. Uniformen er blandt mange kvinder anset som en af de mest sexede. Til karnevalet vil du uden tvivl møde en del piger, der er udklædte som kvindelige betjente og fanger. Kostumet plejer at være ekstremt effektivt til at skabe kontakt til folk, der bærer lignende udklædninger. 

Politiuniform - Mænd

Astronaut-kostume – kvinderne taber mælet, når de ser dig

Daaamn. Vi forbandt egentlig ikke astronauter med at være sexsymboler, men vi må erkende, at dette astronaut-kostume er hamrende frækt og lækkert, og derfor har ændret vores opfattelse en hel del.

Der er også noget tiltrækkende ved astronauter i sig selv. De er nysgerrige, modige og i hamrende god fysisk form. Derfor er det ikke utænkeligt, at du scorer, hvis du til året karneval hopper i dette astronaut-kostume. 

Astronautuniform - Mænd

Gladiator-kostume – et kostume, der emmer af mandighed

En mandlig gladiator må være noget af det mest mandige, der findes. Kostumet er visuelt meget lækkert, og derudover er der en masse merværdi forbundet med at være gladiator.

Hvis man siger gladiator, siger man også mod, styrke og frygtløshed. Egenskaber, som man kvinder, finder sexede. Kostumet er yderst populært blandt kvinderne, og det vil med stor sandsynlighed resultere i en del positive henvendelser.  

Gladiatorkostume - Mænd

Fjollede scorekostumer

Næsten alle piger siger, at de søger en fyr med humor. Et fjollet kostume er en perfekt måde, hvorpå du kan udtrykke, at du har humor og er en værre spasmager. Du skal dog være bevidst om, at de fjollede kostumer ikke nødvendigvis øger din skønhed. Til gengæld skaber de en masse opmærksomhed om dig, og så er det op til dig at tage bestik af opmærksomheden og få gjort opmærksom på alle dine kvaliteter, så du får en sød pige i karnevalsnettet.

Herunder følger et par forslag til fjollede scorekostumer.

Jesus-kostume – Vær Guds søn for en dag

Bare fordi Jesus holdt sig på måtten, behøver du jo ikke at gøre det. Jeg tror faktisk, at Jesus vil sætte pris på, hvis du gav den lidt gas på hans vegne, for han var til tider lige fornuftig nok.

Jesus er en meget sjov rolle at spille, og du vil stensikkert få en masse henvendelser fra fulde tosser, der skal frelses.

Jesus-kostume - Mænd

Munkekostume – Velsign forsamlingen

Dette munkekostume bryder lidt med fordommene, for når man tænker munk, tænker man ikke umiddelbart på noget sexet. Dette kostume er dog lidt af en undtagelse. Modellen er et glimrende bevis på, at det sagtens kan lade sig gøre at være sprød i et munkekostume.

Munk er en ganske sjov rolle at spille. Du får mulighed for at joke med, at du er i cølibat, samt at velsigne dine omgivelser.

Munkekostume - Mænd

Øl-kostume – Når det det ydre spejler det indre

Vi prøver ikke at narre nogen. Hvis du hopper i denne kampuniforum, kommer folk til at tænke: “Fulde tosse”, men mon ikke også du evner at leve op til det stempel på en dag, hvor de våde varer er i fokus.

Kostumet er tosset, sjovt og faktisk overraskende behageligt. Bliver det varmt, kommer du til at nyde godt af, at dine arme og ben er fri.

Øl-kostume - Mænd

Pingvin-kostume – Alle elsker Pingo

Rigtig mange mennesker kender Pingo, og hvem elsker ikke den lille charmetrold? Du har mulighed for at blive charmetrolden for en dag med dette pingvin-kostume, der giver dig fine muligheder for at spille en sjov rolle.

Vi gætter på, at du vil høste mange grin, hvis du konsekvent adopterer pingviners vanlige gang.

Pingvin-kostume - Mænd

Baconkostume – Klæd dig ud som vores nationalret

Rigtig mange mennesker har et meget stærkt kærlighedsforhold til bacon, hvilket uden tvivl vil komme til udtryk, hvis du klæder dig ud som dette.

Derudover er det virkelig bare et fjollet og absurd kostume, der med stor sandsynlighed vil vække glæde hos alle, du møder. Eller. Måske ikke muslimerne. Men ellers!

Bacon-kostume - Mænd

Scoretricks

Længe er det blevet debatteret, hvorvidt scorereplikker og lignende reelt virker. Jeg tror godt, at vi tør hævde, at scorereplikker i sig selv ikke virker overhovedet. At få en sød dreng eller pige på krogen kræver mere end blot “Vil du med hjem og se min frimærkesamling?”

Ikke desto mindre kan scorereplikker fungere som en ‘åbner’. Hvis man har lidt svært ved at tage naturlig kontakt, kan en frisk bemærkning derfor være ens sikkerhedsnet, så man aldrig går i stå, når man står over for en potentiel fangst. Derfor har vi også medtaget en række scorebemærkninger blandt vores scoretips. Vi vil dog endnu en gang understrege, at replikkerne ikke gør noget i sig selv. Derudover er det også værd at bemærke, at nogle vil finde dig tåbelig og fjollet, hvis du bruger dem. Vi anbefaler derfor, at du er komplet uhøjtidelig omkring din brug af scorereplikkerne. Det vil uden tvivl fungere bedst for dig

Scorereplikker

Herunder følger en række forslag til, hvordan du kan bryde isen med en potentiel fangst:

Scorereplikker for fyre:

 • Ved du hvad? Dine øjne har den samme farve som min Porsche
 • Er du klædt ud som et mål? Fordi jeg vil gerne score dig
 • Jeg har ventet hele livet på at date min drømmekvinde – Jeg droppede hende da jeg så dig

Scorereplikker for piger:

 • Hej, giver du en drink?
 • Hvis det her var et kødmarked, var du en herregårdsbøf
 • Skal vi danse, eller skal du bare stå der og se godt ud?

Unisex-scoreplikker:

 • Hey, du var skide god i Baywatch i går
 • Jeg kan ikke finde min læbepomade, vil du være sød at fugte mine læber?
 • Det er wierd. Folk siger, at min tunge smager af candyfloss. Vil du ikke lige tjekke efter?
 • Jeg har glemt mit telefonnummer, må jeg få dit?
 • Hvaaaa, skal du aldrig lægge an på mig?!
 • Du er så lækker, at jeg har glemt min scorereplik

Generelle tips til at score

Der er skrevet mangt og meget om, hvordan man bedst muligt scorer i byen samt andre steder. Der er naturligvis forskellige holdninger til emnet, men her hos ‘Find en kæreste’ mener vi, at det er ret vigtigt, at du aldrig indleder en samtale med en udelukkende for at score vedkommende. I stedet skal målet være at finde ud af, hvorvidt du skal forsøge at score personen.

Tænk på det sådan her: Personen, du henvender dig, skal også bevise noget for dig. Udseende gør det ikke alene. Hvis der ikke er kemi eller gensidig interesse, dribler du bare videre i teksten. Udvalget er enormt, og du skal nok finde en, hvor det slår gnister.

Der er mange måder at flirte på. Nogle er skrappe til det, mens andre er lidt mere rustne. Herunder får du en række flirte-tricks. Nogle af dem er gode, når det kommer til at skabe kontakt, mens andre er effektive, diskrete måder at vise interesse på:

 • Øjenkontakt er vigtigt! Både inden og efter kontakten er skabt. Send frække blikke og flirt med øjnene – det virker
 • Diskrete kropsberøringer – rør dit offers arm og lignende
 • Snak aldrig for meget om dig selv
 • Vær nysgerrig, men ikke desperat – lad din potentielle scoring bidrage lige så meget til samtalen, som du selv gør
 • Vær smilende og imødekommende
 • Undgå et lukket kropssprog
 • Vær gerne en smule hard to get – du må ikke være for let at få på krogen, så mister vedkommende måske interessen
 • Gør forarbejdet hjemmefra og aftalt at mødes med et par søde kvinder eller mænd, som du har fundet på en af de mange dating sider på nettet.

Kan du have et rigtig godt karneval, og husk nu: Succéskriteriet skal aldrig være at score. Succéskriteriet skal være, at du og dine venner får en formidabel dag og nat.