Sådan laver du den perfekte scoremiddag

Det er ikke atypisk, at en date involverer mad. Hvis du har fået til opgave at servicere en kommende date med lidt lækkert fra køkkenet, er hjælpen nær. Artiklen her indeholder nemlig vores bud på den ultimative forret og hovedret til en scoremiddag.

Hvad enten du ønsker at forføre en mand eller kvinde, så hæmmer det næppe dine chancer, hvis du er en sand magiker i et køkken.

Gastronomiske evner ud over det sædvanlige er nemlig et kvalitetsstempel og noget, som både mænd og kvinder værdsætter samt fascineres af.

Og ved du, hvad det fedeste er?

Når det kommer til madlavning, er det aldrig for sent at blive god. Det betyder også, at hvis bare du er ihærdig og lærevillig, vil du kunne kreere et mesterligt måltid til din kommende date – også selvom du måtte være typen, der abonnerer på måltidskasser med færdigretter hver uge og primært bruger køkkenet som gennemgangsrum. 

Hvis bare du følger vores kommende opskrifter til punkt og prikke, så lover vi dig, at du får lavet et måltid, der sparker benene væk under din date. 

Forret

Tortellinis i tomatsauce

Ingrediensliste

  • 200 g durummel
  • 2 æg
  • 200 g serranoskinke
  • Et bundt persille
  • Frisk mozzarella – en klump
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Et bundt basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg

Fremgangsmåde (tortellinis):

  1. Mos osten i en skål ved hjælp af en gaffel.
  2. Snit både persillen og skinken i ganske små stykker.
  3. Vend ingredienserne sammen i en skål og sætte denne på køl.
  4. Bland mel og æg, og ælt sammenblandingen til denne har en sammenhængende masse.
  5. Lad sammenblandingen afkøle en time.
  6. Udrul sammenblandingen af æg og mel på et bord, du har drysset mel udover. Udrullet skal massen have en tykkelse på cirka en halv centimeter.
  7. Skær firkanter i massen. Firkanterne skal måle cirka 4×4 cm. 
  8. Placér en teske fyld på hver firkant. Fyldet er naturligvis sammenblandingen af ost, skinke og persille.
  9. Ved hver firkant gør du følgende: Fold et hjørne op til det modsatte hjørne og klem kanterne sammen. Herefter folder du de to resterende hjørner indover midten. 
  10. Når du har gjort dette ved alle firkanter, koges de i letsaltet vand i cirka 5 minutter, indtil al pastaen kommer op til overfladen.

Fremgangsmåde (tomatsovs):

  1. Blend de hakkede tomater, de to fed hvidløg, løget, dit bundt basilikum sammen.
  2. Tilsæt sukker, salt og peber med henblik på at smage blandingen til.
  3. Lad blandingen simre i 10-15 minutter. 

Hovedret

Steak og fritter med romescosauce

Ingrediensliste

  • 1 pose pommes frites 
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 løg
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 3 stk bøffer
  • En smule persille

Fremgangsmåde:

  1. Tilbered pommes frites efter anvisning på emballagen.
  2. Skær peberfrugt samt løg i ganske små stykker og svits begge dele i olie på en pande. Kom 2 dl vand på panden, og lad peberfrugt samt løg simre i 6-7 minutter.
  3. Kom herefter peberfrugt, løg samt væde op i en blender, og blend, indtil konsistensen er puréagtig.
  4. Kom puréen op i en skål og rør mayonnaisen i. Smag til med hvidvinseddike og krydr med salt og peber.
  5. Krydr bøfferne efter din egen smag, og steg dem herefter to minutter på hver side i olie på en varm pande.
  6. Servér nu hele herlighed og drys denne til med persille.