Ny dating-app vil have folk til at mødes

Yolo er en ny dansk dating-app. Formålet er utvetydigt: Dating-appen vil animere folk til at mødes. Appen er udviklet af Simon Lennet og Simon Frank, der desuden også driver natklubberne Simons, Sunday og Chateau Motel.

Tinder og Happn er uomtvisteligt de mest populære dating-apps på markedet. Det kan dog godt være, at hierarkiet er ændret om nogle måneders tid, hvis dating-appen, Yolo, får det tag i folk, som folkene bag håber. Dating-appen er netop sendt på gaden, og dens formål er klart defineret: Den skal få folk til at mødes og ikke blot skrive.

Den ene af folkene bag appen, Simon Frank, udtaler:

“Folk skal mødes med hinanden og snakke sammen. De skal ikke bare skrive på Tinder og så aldrig mødes. Det er spild af tid. Derfor har vi lavet den her app, som fungerer sådan, at man slet ikke kan bruge den, hvis man ikke har tænkt sig at mødes med folk.”

Hvordan fungerer appen?

Appen fungerer således: Man uploader en selfie, der er synlig for andre brugere i 60 minutter. I dette tidsrum er det muligt at matche med andre. Hvis man matcher med en, får man mulighed for at aftale et mødested.

Yolo er særligt tiltænkt at være et dating-værktøj, der kan gøre en bytur sjovere. Derfor fungerer appen kun fra torsdag til søndag. Den er særligt tiltænkt de personer, som savner modet til at tage kontakt IRL. Kontaktskabelse er altid lidt lettere over en app eller internettet, og når der er et match, skal man ikke bekymre sig om en eventuel kold afvisning. Med et match indikerer begge parter jo at være fysisk tiltrukket af hinanden, så er det bare et spørgsmål om, hvorvidt kemien nu også er der.

Måske findes din kommende kæreste på Yolo?

Vi forstår godt, hvis der sidder nogle derude og tænker, at appen er for folk, der vil finde et ONS. Det er heller ikke utænkeligt, at den primært bliver brugt på den måde, men man skal jo også huske, at mange forhold starter som et ONS.

Vi glæder os til at se, om appen får fat, og hvordan folk har tænkt sig at bruge den. Er det for at finde kærligheden for livet eller blot for en nat?