Ny dating-app vil have folk til at mødes

Yolo er en ny dansk dating-app, og formålet bag appen er utvetydigt: Dating-appen skal nemlig animere folk til at mødes. Appen er udviklet af Simon Lennet og Simon Frank, der desuden også driver natklubberne Simons, Sunday og Chateau Motel.

Tinder, Badoo og Happn er umiddelbart de mest populære dating-apps i Danmark. Det kan dog godt være, at hierarkiet er ændret om nogle måneders tid, hvis dating-appen, Yolo, får det tag i folk, som folkene bag denne app håber. 

Dating-appen er netop sendt på gaden, og dens formål er klart defineret fra begyndelsen: Den skal få folk til at mødes og ikke blot skrive.

Den ene af iværksætterne bag appen, Simon Frank, udtaler i den henseende:

“Folk skal mødes med hinanden og snakke sammen. De skal ikke bare skrive på Tinder og så aldrig mødes. Det er spild af tid. Derfor har vi lavet den her app, som fungerer sådan, at man slet ikke kan bruge den, hvis man ikke har tænkt sig at mødes med folk.”

Hvordan fungerer appen?

Appen fungerer således: Man uploader en selfie, der er synlig for andre brugere i 60 minutter. 

I dette tidsrum er det muligt at matche med andre. Hvis man matcher med en, får man mulighed for at aftale et mødested.

Yolo er særligt tiltænkt at være et dating-værktøj, der kan gøre en bytur sjovere, hvilket kommer til udtryk ved, at appen kun fungerer mellem torsdag og søndag. 

Den er særligt tiltænkt de personer, som savner modet til at tage kontakt i den virkelige verden.

Kontaktskabelse er nemlig for mange lidt lettere over en app eller internettet, og når man får et match, skal man ikke bekymre sig om en eventuel kold afvisning. 

Med et match indikerer begge parter nemlig, at de er fysisk tiltrukket af hinanden. Så er spørgsmålet bare, hvorvidt kemien nu også er der. For at finde ud af det er man nødt til at gøre det, folkene bag appen ønsker – nemlig at mødes i virkeligheden.

Måske findes din kommende kæreste på Yolo?

Hvis du med afsæt i ovenstående sidder med en fornemmelse af, at Yolo primært kommer til at facilitere one night stands, så forstår vi dig godt. Vi har nemlig med lidt samme fornemmelse.

Hvorvidt det viser sig at blive tilfældet, kan kun fremtiden dog afsløre. 

Hvor om alting er, så glæder vi os i hvert fald til at se, om appen får fat, og hvordan folk har tænkt sig at bruge den. Er det mon med henblik på at finde kærligheden for livet eller blot for en nat?