Anmeldelse af
Love.dk

Siden er lukket ned

Love.dk er lukket ned for denne gang. Heldigvis er der massevis af andre danske datingsider at prøve. Vi har samlet de fleste af dem i vores oversigt, som du kan se ved at trykke på knappen nedenfor.

love.dk
0
3/5
Brugervenlighed:
3/5
Features:
2/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
2/5
Pris:
5/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Helt gratis at bruge

Mange års erfaring

Hurtig oprettelse

Uddybende anmeldelse af Love.dk 

Love.dk er en af de få dating sider, som er 100 % gratis. Det er naturligvis et stort plus, for det er altid fedt at få noget gratis.

Desværre er der også en del minusser forbundet med siden. Vi stødte på det første minus, da vi skulle oprette os i forbindelse med at teste siden. Oprettelsen blev os ganske enkelt nægtet med en besked om, at for mange allerede havde oprettet sig den pågældende dag. Derfor blev vi opfordret til at prøve en anden dag. Øh, ja… Godt så.

Denne strategi forstår vi på ingen måde, og vi forestiller os, at rigtig mange potentielle medlemmer falder fra, hvis ikke de får lov at oprette sig hos Love.dk den første gang, de forsøger. 

Da vi havde et nobelt formål – nemlig at indsamle viden til denne anmeldelse – vendte vi dog tilbage til platformen et par dage efter for at oprette os.

Denne gang gik det mere smertefrit, og vi erfarede, at det ikke – når det da er tilladt – tager lang tid at oprette en profil hos Love.dk. 

Fordele

100 % gratis

Hurtig oprettelse

En erfaren spiller på markedet

Ulemper

Ikke altid muligt at oprette en profil

Siden har et lidt gammeldags look

Funktionerne virker ikke altid efter hensigten

Får meget kritik på Trustpilot

Fin brugerflade uden at være prangende

Brugerfladen på Love.dk er okay. Den er nogenlunde overskuelig, og siden byder på en række basale funktioner, som sædvanligvis er afgørende for ens datingoplevelse. Siden kan dog slet ikke følge med de førende datingsider, hvad angår brugeroplevelse. 

Da vi testede siden, drillede søgefunktionen os en hel del. Vi fik ikke de resultater, som vi burde have fået. Måske var vi offer for et midlertidigt problem, men hvis ikke, så er der virkelig noget at arbejde med for Love.dk.  

Derudover trækker det heller ikke op i vores bedømmelse, at der ikke er kælet mere for designet, end der nu engang er. En dygtig webdesigner gør altid ekstremt meget godt for helhedsoplevelsen af en hjemmeside, og det har de hos Love.dk desværre ikke forstået endnu. 

Et hæsligt ry på Trustpilot 

Trustpilot plejer at være et rigtig godt pejlemærke for, hvorvidt en hjemmeside leverer varen eller ej, og her ser det desværre ikke så godt ud for Love.dk. 

I skrivende stund er den samlede bedømmelse ‘dårlig’, og i gennemsnit scorer siden kun 1,5 stjerner ud af 5. 

En række af kritikpunkterne lyder på, at en række funktioner driller, og at der på siden er en del fakeprofiler. 

Love dk - Trustpilot

Kort opsummering

Love.dk er 100 % gratis, hvilket trækker rigtig meget op. Grundet dette risikerer man nemlig ikke at miste andet end tid ved at teste platformen.

Desværre lider platformen – i vores øjne – af en række børnesygdomme, der faktisk gør, at den er lidt spild af tid. 

Først og fremmest er det tåbeligt, at Love.dk nogle gange lukker for sign-ups. Derudover går det bare ikke med en brugerflade, hvor funktionerne ikke altid virker efter hensigten. 

Siden er lukket ned

Love.dk er lukket ned for denne gang. Du kan dog finde andre finde gratis datingsider på vores oversigt her