Gave til kæresten – Find den perfekte gave til din kæreste her

Leder du efter inspiration til den perfekte gave til kæresten, så behøver du ikke lede længere. Vi er sikre på, at du på vores liste her kommer til at finde flere interessante ideer til gaven til din udkårne. Vi har kønsopdelt vores gaveforslag, så du hurtigt kan blive præsenteret for de mest relevante gaveforslag for dig. Klik blot på den sektion, du tænker, er mest relevant for dig, og du vil blive ført direkte til denne.

Indholdsfortegnelse

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Gaveforslag til begge køn

En oplevelse

Oplevelsesgaver bliver stort set altid modtaget med åbne arme og store smil. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til oplevelser. Du kan invitere kæresten med i Zoologisk Have, biffen, Tivoli eller noget fjerde.

Hvis din kæreste elsker at skubbe til grænser og prøve vilde ting, kan du også gå uden om klassikerne og investere i noget, der får adrenalinen op. Det kunne være et faldskærmsudspring eller lignende.

Nøglering med tekst

Personlige gaver er de bedste, og vælger du at give din kæreste en nøglering med indgravering, kan du gøre gaven helt unik. 

De flotte nøgleringe i læder fås i flere forskellige farver, og du vælger selv teksten. Hvad med datoen I blev kærester, gift eller var på jeres første date? 

Et simpelt “Jeg elsker dig” eller “Min for altid” kan også være rigtig sødt. 

En sød personlig bog med kærlighedsbilletter

Der er mange måder at fortælle en person, at man elsker dem. En anderledes måde, som du næppe har prøvet før, er gennem en personlig bog. 

Denne søde og romantiske bog fra Story No. 9. indeholder ni små kærlighedsbilletter, som værd kan indløses til en sød, betænksom tjeneste. Det er derfor en gave, som kan bringe glæde længe – og når alle billetter er indløst, kan bogen passende få en plads på bogreolen derhjemme som et sødt minde.

Bridgewalking

Lidt adrenalin i kroppen skulle være godt for forelskelses-følelsen, og dermed godt for jeres forhold.

Adrenalin i blodet er du mere eller mindre garanteret, når du mange meter over havet krydser Lillebælt på den gamle Lillebæltsbro.

Oplevelsen er højt vurderet af dem, der har prøvet det, og så er prisen til at have med at gøre.

Gavekurv

Giv en gavekurv med en masse lækkert til din kæreste. Hvis du er heldig, får du også lov til at smage.

Du kan vælge at lave gavekurven selv og på den måde sørge for, at den kun er fyldt med din kærestes favoritting.

Du kan også vælge den lettere løsning – nemlig en færdiglavet gavekurv. Her får din kæreste mulighed for at smage en masse nyt, og så er du jo måske også heldig at få en smagsprøve eller to.

Wellness

Den her gave til kæresten er måske mest til hende, men vi garanterer, at den går rent hjem hos de fleste. Kvinder elsker at blive nusset om, og hvis de samtidig også kan gå derfra i en lidt smukkere udgave, så bliver det ikke bedre!

En wellness-gave behøver i øvrigt ikke kun være for hende; I kan sagtens vælge at få massage eller andre former for behandlinger sammen.

Hotelophold

Stik af fra hverdagen og nyd hinanden uden forstyrrelser. Ingen oprydning, ingen madlavning, ingen børn – bare jer. Sammen.

Tilbring al tiden på hotelværelset, eller tag ud og oplev området – det vigtigste ved gaven her er, at I er sammen om det.

Få ting er lige så gode for et parforhold som at komme lidt væk fra dagligdagen, og er der ikke tid eller økonomi til en længere rejse, er et hotelophold et sted i Danmark en perfekt gave til kæresten.

Minicruise til Oslo

Skal du og kæresten lidt væk hjemmefra, er et minicruise til Oslo en fremragende gaveidé. Med sådan en tur får I både mulighed for at tilbringe tid sammen på færgen og i den norske hovedstad Oslo, som byder på et væld af oplevelser.

Tilbring noget kvalitetstid sammen på havet og tag på storbyferie sammen.

En fræk gave

Frækt voksenlegetøj kan være lige præcis det krydderi, der skal til for at tage jeres sexliv til nye højder.

Det kan både være sjovt og frækt at prøve sexlegetøj sammen. Sexlegetøj er nemlig mindst lige så godt at bruge sammen som par, som det er alene.

Du skal i øvrigt ikke være nervøs for at bestille sexlegetøj på internettet – pakken bliver leveret i diskret indpakning, uden andre har mulighed for at gennemskue, hvad du har købt.

En miniferie

Denne gave er primært for dem, der har rigeligt på kistebunden, for en miniferie er sjældent nogen billig gave. Til gengæld er det en smaddergod gave, som både du og din kæreste får en hel masse ud af, for hvis du giver en miniferie, er det lidt underforstået, at du selv skal med.

Der sker altid noget magisk, når man er på ferie med sin kæreste. Man får tid og plads til at nyde hinanden, og ofte genopstår forelskelsen. Giv en miniferie i gave til kæresten!

Et brætspil

Brætspil vokser i popularitet i øjeblikket, og det med god grund.

Måske som et modsvar til den øgede digitalisering er mange vendt tilbage til analog underholdning i form af et brætspil.

Brætspil er noget, din kæreste og dig kan hygge jer med sammen eller med venner og familie.

Brunch

Vi har endnu ikke mødt nogen, som ikke sætter pris på brunch. Din kæreste er sikkert også være begejstret – derfor er et gavekort til brunch en fremragende gave til kæresten.

Og så er det jo også en af den slags gaver, som du også får lidt ud af, da du sikkert bliver inviteret med.

Et sleeve

Et sleeve er et etui til bærbaren, som beskytter den mod skader, når den eksempelvis ligger i tasken.

Har din kæreste ikke et sleeve til computeren, vil han/hun med garanti blive glad for et sådant.

Computer-sleeves kommer i mange forskellige materialer og farver, så du skal nok finde et, der stilmæssigt falder i din kærestes smag.

En god bog

Mange mennesker holder af at forsvinde ned i en god bog. I disse moderne tider, hvor der findes Netflix, HBO og en masse andre streaming-tjenester, der tilbyder et ocean af gode historier, glemmer alt for mange, hvor fornøjeligt det kan være at læse en spændende bog. Det er en skam! 

Vi mener, at bøger er en undervurderet gave til kæresten.

Skal din kæreste have en god bog at kaste sig over, men har du ingen idé om, hvad der er godt, så tryk på knappen herunder, hvorefter du vil blive præsenteret for en oversigt over de bedst sælgende bøger lige nu.

Rejserouletten

At rejse er noget, de fleste elsker, så hvis du har råd til at give din kæreste en rejse i gave, er det stensikkert noget, som han/hun vil værdsætte.

Er både du og din kæreste et par eventyrlystne typer, vil I sikkert begge finde det sjovt og spændende, hvis du giver din kæreste en rejse, som ingen af jer ved, hvor går hen. 

Det lyder måske vovet, men med rejserouletten er I heldigvis garanteret, at jeres rejse går til en europæisk storby, at I skal bo på et 3-stjernet hotelophold, så helt galt kommer det ikke til at gå. 

Tag en chance, og forkæl din kæreste og dig selv. 

Cykelhjelm

Vi indrømmer gerne, at en cykelhjelm måske ikke er verdens mest spændende gave. Til gengæld kan den redde din kærestes liv, og det tæller vel også for noget. 

Cykelhjelme bliver mere og mere udbredte i takt med, at danskerne får øjnene op for vigtigheden af at beskytte deres dyrebare hoved i trafikken. 

Giver du din kæreste en cykelhjelm i gave, signalerer du, at du bekymrer dig og passer på din partner – det, vil de fleste, synes er dejligt. 

Gaveforslag til drengekæresten

Hjemmelavet gin

Hvis din kæreste er glad for gin, har han sikkert smagt en del forskelligt efterhånden. Hvad han dog sandsynligvis ALDRIG har smagt, er din eller hans egen hjemmelavede gin. 

Med dette kit får du, hvad du skal bruge, så du enten selv kan gå i gang med at brygge, eller du kan forære ham hele pakken, så han kan eksperimentere med at skabe sin egen personlige gin. 

Et flot ur

Et ur er en af de få accessories, som alle mænd kan bære, og egentlig mener vi, at alle mænd bør have mindst ét ur i samlingen derhjemme.

Hvis din kæreste ikke allerede har et rigtig flot ur, er vi sikre på, at han vil sætte stor pris på et sådant i gave. Hvis han allerede har et, kan man altid bruge et ekstra, der passer til andet tøj eller andre lejligheder.

Der er flere årsager til, at et ur er en sublim gave. Først og fremmest bliver din kæreste sikkert endnu mere lækker med et flot ur. Derudover er det en stor fordel, at han kommer til at tænke på dig, hver gang han tjekker klokken, ikke?

Høretelefoner

Hvad enten din kæreste gamer, ser film eller hører musik, så fortjener han god lyd. Og god lyd, det får man med et sæt gode hørebøffer.

Høretelefoner kommer i mange udgaver, farver, størrelser og priser – hvilket sæt der passer bedst til din kæreste, ved du formentlig bedre end os. Hvor om alting er, kan du se et stort udvalg af hørebøffer ved at klikke på knappen herunder. 

Lav din egen øl til ham

De fleste mænd elsker øl, og hvis din kæreste ikke er nogen undtagelse, vil han sikkert finde det både super sjovt og spændende, hvis du giver ham en øl, du selv har brygget.

Og det bedste af det hele ved denne løsning er, at det slet ikke er så svært at brygge en øl, som du måske tror.

 Klik blot på knappen herunder, hvis du vil have indblik i, hvor lidt der skal til.

Tur i Ferrari

Hvis din kæreste er bare en lille bitte smule bilinteresseret, så vil en køretur i en Ferrari med garanti være en fed oplevelse.

Ferrari er et verdenskendt bilmærke, og tanken om en køretur i en superbil fra den italienske bilfabrikant kan med garanti få de fleste mænd til at klappe begejstret i hænderne.

Tøj

Da vi var yngre, var bløde pakker de værste, man kunne få. Nu hvor vi er blevet ældre, er sagen dog lidt en anden – nu er vi faktisk altid begejstrede for en ny T-shirt, et par fede bukser eller en flot skjorte.

Det kan være svært at finde det rigtige tøj – det ved vi godt. Men lyt til din mavefornemmelse. Synes du, tøjet er pænt, så vil dine kæreste formentlig også synes det. Langt de fleste fyre går nemlig hjertens gerne i tøj, der gør, at deres kærester bliver mere tiltrukkede af dem.

Underbukser

Underbukser i gave til ham lyder måske ikke som det fedeste. Men underbukser er faktisk noget, som mænd stort set altid står og mangler, så det er i hvert fald en meget nyttige gave om ikke andet.

Hvis du synes, at underbukser er for kedeligt at give alene, så kan et eller flere par sagtens bruges som en lille ekstra gave.

Espressomaskine

Hvis din bedre halvdel kan lide god kaffe, så kan en espressomaskine være en perfekt gave til kæresten. 

Med en espressomaskine er I garanteret god kaffe på niveau med den, I køber på caféer, men I slipper for at betale i dyre domme for en kop. Det er bare at gå i gang med at brygge.

Netop brygningen af kaffen er med til at gøre det til en god gave – for ja, din kæreste kunne bare lave en kop instant, men en del af glæden ved en espressomaskine er oplevelsen i at lave kaffen fra bunden. 

Nye sko

Det er ikke kun kvinder, der har en svaghed for sko – mange mænd synes også rigtig godt om at sætte en fed sko, støvle eller sneaker på foden. 

Overvej derfor, om det ikke er på tide, at din kæreste får sig noget nyt fodtøj. 

Find et par sko, som du kan lide, og så vil han næsten med garanti også synes om dem. Vi mænd kan nemlig godt lide at gå klædt i tøj og sko. som vi ved, vores partner kan lide.

En kogebog

En kogebog? 

Ja, det lyder ikke særligt maskulint. Men det er kun, fordi du ikke har bladret i de rigtige kogebøger, for de kommer nemlig også til mænd. 

Mænd elsker mad, og mange holder også af selv at stå i køkkenet og kokkerere.
En kogebog får du formentlig derfor også selv glæde af, idet en sådan formentlig vil inspirere din kæreste til at kreere en masse lækre retter.

Vi anbefaler kogebogen Gastromand, en kogebog målrettet mænd, der godt kan lide at hygge sig med madlavningen.

Trådløs højttaler

En god trådløs højttaler, der kan afspille musik fra telefonen, er et must i elektroniksamlingen hos enhver mand, der holder af god lyd og gadgets.

Med en trådløs højttaler er der altid musik lige ved hånden, uanset om det er i parken, på stranden, på badeværelset eller et fjerde sted.

Der findes et utal af trådløse højttalere i forskellige design og størrelser, så du kan med garanti finde en, der vil falde i din kærestes smag.

En lækker pung

Selvom meget betaling i dag foregår digitalt, så er der stadig behov for et sted at opbevare kreditkort, kørekort, sygesikring og diverse andre plastikkort.

Derfor kan du med fordel give din kæreste en lækker pung i gave.

Udvalget er stort, så du kan stensikkert let finde en, der passer til din kærestes smag.

All-you-can-eat i pølsevogn

Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, siges det. 

Så ved at give ham et gavekort til ubegrænsede mængder pølser, pommes frites og hotdogs – så er du garanteret en plads lige i hjertet. 

Faktisk kan du også selv gå mæt fra pølsevognen, for gavekortet er for to personer.

Gamerstol

Hvis din kæreste er gamer, så bruger han sikkert mange timer foran computerskærmen. De timer skal selvfølgelig tilbringes behageligt, men det er ikke nødvendigvis tilfældet, hvis han sidder på en gammel kontorstol. 

Overvej derfor, om ikke han skal have en gamerstol i gave. På den måde sørger du ikke blot for, at han undgår rygproblemer. Du bliver også en del af hans hobby, fordi han vil tænke på dig, hver gang han sætter sig til rette foran computeren. 

Gamerstole fås i flere forskellige farver, så hvis du kender hans yndlingsfarve eller gerne vil have indflydelse på indretningen, så er der rigeligt at vælge imellem. 

Gaveforslag til pigekæresten

Smukke smykker

At give kæresten et smukt smykke er lidt af en klassiker – ja måske endda også lidt en kliché. Men der er alligevel god grund til at overveje at forære din udkårne en ring, halskæde, armbånd, øreringe eller lignende, for kvinder elsker den slags! 

Fordelen ved et smykke er også, at din kæreste vil tænke på dig, hver gang hun ser på smykket. På den måde kan du lave point på din fremragende gave, længe siden efter hun har pakket den op.

Frækt undertøj

Det her forslag er også lidt til dig selv. Ikke fordi du selv skal hoppe i en lille g-streng, men fordi du kan nyde din dejlige kæreste i et sæt frækt lingeri. 

Hun bliver glad for gaven, og du bliver glad for at se hende i sexet undertøj – alle vinder!

Nips til hjemmet

Rigtig mange kvinder går meget op i indretning, og hvis din kæreste er en af disse mange kvinder, er der stensikkert en masse nips på hendes ønskeliste. 

Derfor er nips til hjemmet ofte en rigtig god gaveidé til pigekæresten. 

Via knappen herunder kan du se, hvad markedet p.t. har at byde på inden for denne genre.

Smykke med bogstav

Den personlige gave er altid et hit, og med en halskæde eller et armbånd, hvor dit forbogstav eller både dit og kærestens forbogstaver er indgraverede, er du garanteret at score en masse point samt en nominering til årets bedste kæreste. 

Der findes flere forskellige udbydere af smykker med bogstaver, og hvis du klikker på knappen herunder, føres du til en af vores favoritudbydere. 

Chokolade

Vi er endnu ikke stødt på en kvinde, som ikke har en forkærlighed for chokolade. Derfor er chokolade i gave til hende en fremragende idé.

Vi forstår dog godt, hvis du synes, det er kedeligt bare at forære din kæreste en æske chokolade, så derfor har vi tænkt lidt ud af boksen og fundet frem til en række anderledes gaver, der involverer chokolade. Se disse ved at klikke på knappen herunder.

Et smukt ur

Mange kvinder elsker accessories, herunder også ure. Hvis din kæreste er en del af flertallet i den sammenhæng, vil hun stensikkert sætte stor pris på at få et flot armbåndsur i gave.

Der er flere fordele forbundet med at give et flot ur i gave. 

Først og fremmest vil din kæreste stensikkert blive endnu mere nydelig at se på, når hun bærer et smukt ur. Derudover kommer hun til at tænke på dig, hver eneste gang hun tjekker klokken. 

En buket blomster

Du kan måske ikke helt slippe afsted med kun at give din kæreste en buket blomster, men en buket kan være et fint supplement til en anden gave.

Særligt dig, som måske ikke kan være sammen med din kæreste på mærkedagen, kan med fordel bestille en buket blomster til levering på hendes adresse.

Krystalglas

Mange kvinder elsker diamanter og krystaller, og hvis din kæreste tilhører flertallet i den henseende, vil hun stensikkert blive smasklykkelig over at få et par fine krystalglas i gave.

Det betyder ikke noget, at din kæreste ikke selv drikker vin, for glassene vil med garanti gøre hende glad, når der kommer gæster på besøg, og der derfor skal dækkes pænt op. 

Tights

Hvis din kæreste kan lide at træne, ejer hun sikkert allerede et par tights. Det er dog ikke utænkeligt, at hun sagtens kunne bruge flere par, og hvis dette er tilfældet, anbefaler vi, at du klikker på knappen herunder, hvorefter du vil blive ført til et overdådigt udvalg af lækre tights.

En håndtaske eller en pung

Rigtig mange kvinder elsker flotte tasker, og hvis din kæreste er en af de mange kvinder, der gør dette, vil hun formentlig blive rigtig, rigtig glad for at få en håndtaske i gave.

Ejer hun allerede et utal af håndtasker, er et fint alternativ en pung. 

Både smukke håndtasker og punge kan du se, hvis du klikker på knappen herunder. 

Tøj

Det kan være svært at købe det rigtige tøj til sin kæreste, det ved vi godt. 

Men mange kvinder vil heldigvis sætte pris på, at man som kæreste gør forsøget, og vi vil bestemt ikke udelukke, at du – ved eventuelt at rådføre dig lidt med et kompetent personale – vil kunne finde noget tøj, som din kæreste kommer til at knuselske.

Parfume

Kvinder elsker at dufte godt, og du elsker formentlig også at snuse til din velduftende kæreste.

Hvorfor ikke give hende en parfume, som hun kan bruge i lang tid, og som får hende til at tænke på dig, hver gang hun står foran spejlet og gør sig i stand?

Udvalget af parfumer er stort, så du finder helt sikkert en parfume, der passer perfekt til din kæreste, hvis du klikker på knappen herunder.

Flødebollekursus

Flødeboller er populære som aldrig før – men én ting er at købe de færdige fra supermarkedet. Noget helt andet er at stå og lave sine egne. 

Giv din kæreste et flødebollekursus – og gerne et kursus for to – så du og hende kan få en hyggelig stund sammen, samtidig med I laver lækre flødeboller, som I kan nyde, når I kommer hjem.

Hvad er en god gave til kæresten?

Spørger du os, så er en god gave en, der fortæller noget om dig, din kæreste og/eller jeres forhold. Alle kan købe et par sokker og pakke dem ind, men kun du kan give din kæreste den helt unikke gave, som fortæller noget om jeres parforhold. 

Det kan være, at du ved, hvor meget din kæreste elsker øl, og at dette fører til, at du brygger din egen øl, hvor du tilsætter din kærestes yndlingskrydderi. Det kan også være, at din kæreste over flere år har talt om et smykke, vedkommende gerne vil have, men aldrig har haft råd til, og at du sparer op over en længere periode for at give din kæreste netop dette smykke.

For os er det absolut vigtigste, at gaven fortæller noget. Man siger, at det er tanken, der tæller, og vi er bestemt enige i, at det er tanken bag og med gaven, som kendetegner den gode af slagsen. 

Brug derfor gerne lidt ekstra tid til at overvejer, om du kan give en gave til din kæreste, som ingen andre vil kunne få ideen til at give.

Hvad skal jeg give i gave til kæresten?

Er det ikke lykkedes dig at finde den rigtige gave til din kæreste på baggrund af vores forslag ovenfor, så er det tid til at gå i tænkeboks. 
Du kan starte med at stille dig selv følgende spørgsmål: 

  • Hvad kan min kæreste godt lide?
  • Er der noget, min kæreste mangler?
  • Er der en af klassikerne (smykker, tøj, hotelophold, fin middag osv.), som jeg endnu ikke har givet?
  • Hvad ville jeg selv blive glad for at få i gave?

Hvis du stadig er helt på bar bund, så går man aldrig galt i byen med en oplevelse eller en god middag på en lækker restaurant. Især oplevelsen er populær, fordi den ikke bare gør din kæreste glad – den giver jer også mulighed for at foretage jer noget sammen og skabe minder. 

Et godt tip kan desuden være at spørge dine kærestes venner eller veninder til råd – de ved eller har måske hørt ham/hende omtale noget, som vedkommende godt kunne tænke sig.

Prøv med den personlige gave til kæresten

Mænd og især kvinder er begejstrede for den personlige gave, fordi det ikke bare en ting, men en genstand med betydning. 

Eksempler på personlige gaver kan være:

  • Et smykke, der symboliserer jeres kærlighed
  • En unik oplevelse, du har planlagt ned til mindste detajle
  • En hjemmelavet gave, som du har brugt rigtig, rigtig lang tid på.
Prøv også med det, vi kalder for “gaven din kæreste ikke vidste, at vedkommende manglede”. 

Det er ofte en stor succes at give en gave, som lander på et tørt sted og udfylder et behov, som din kæreste måske ikke selv havde skænket en tanke. Måske din kæreste altid har problemer med at holde styr på sine plastikkort og du derfor giver vedkommende en pung. 

Eller måske går din kæreste og taber bukserne, så du giver vedkommende et bælte. 

Med en sådan gave signalerer du, at du er opmærksom på din kærestes behov. Din kæreste bliver altså ikke bare glad for gaven, men også lykkelig for at have en partner, som er til stede i parholdet.