Gave til kæresten – masser gode gaveideer til både piger og drenge

Skal du have hjælp til at finde den perfekte gave til kæresten?

Så er du kommet til det rette sted – vi hjælper nemlig andet end blot dating.

Der findes efterhånden mange mærkedage, hvor en gave er obligatorisk. Der er fødselsdage, årsdage, juleaftensdage og valentinsdage. Mange kærester giver hinanden gaver disse dage, og nogle giver sikkert også gaver til hinanden på andre end blot disse dage. 

Hvis man er en af dem, der forærer kæresten en gave i forbindelse med ovenstående anledninger, skal man diske op med mindst fire gaver hvert år. Det er ret mange gaver, og det stiller store krav til ens kreativitet, desto længere forholdet bliver.

Redaktionen på ‘Find en kæreste’ er både kreative og yderst hjælpsomme. Derfor har vi samlet en masse fede gaveforslag, som forhåbentligt kan inspirere dig til at finde den perfekte gave, der gør din kæreste yderst lykkelig på årsdagen, fødselsdagen, eller hvad anledningen nu engang er.

Med henblik på at lette overskueligheden har vi kønsopdelt vores gaveforslag: 

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi får kommission, sæt du handler et af de steder, vi linker til. Vi garanterer dog for, at vi står inde for ethvert produkt, der anbefales i artiklen. Ligeledes er de forhandlere, vi linker til, yderst pålidelige.

Gaver til drengekæresten

Her følger en række gaveforslag til drenge. Uanset om du har planer om at give en fræk, sød eller sjov gave, kan du finde et forslag, der utvivlsomt matcher, hvad du søger, men som du endnu ikke har fundet.

Hvis du har et godt gaveforslag, som vi endnu ikke har på listen over gaver til drenge, er du meget velkommen til at sende forslaget til [email protected] 

Giv kæresten tøj i gave – Gør ham til en endnu flottere fyr

De fleste mænd værdsætter at slippe for selv at skulle shoppe ny påklædning, hvilket er et godt argument for at give tøj i gave til kæresten. Samtidig får du mulighed for at præge hans stil. Du har sikkert en forestilling om, hvad der vil klæde din kæreste, og nu har du muligheden for at forære ham disse klæder.

Gave til kæresten - Gave til ham - Giv ham tøj - Find en kæreste

Tøj er derfor en gave, som både du og han potentielt får rigtig meget glæde af. Han begrejstres, fordi det altid er fedt at få nyt tøj, og du begejstres, fordi du får en kæreste, der er lige til at spise.

Hvis du beslutter dig for at give ham tøj, bliver udfodringen at finde noget, der falder i både din og hans smag. Nogle fyre går rigtig meget op i deres stil, mens andre ikke bruger meget tankevirksomhed på at overveje, hvilke klæder de hopper i.

Der findes mange forskellige tøjbutikker på nettet, og det kan være lidt af en jungle. Herunder har vi fundet nogle af dem, vi mener, har de bedste udvalg. 

Udvalget i disse butikker tæller alt fra fine jakkesæt til trashy cowboybukser, så du kan utvivlsomt finde noget, der matcher din kærestes stil.

Lækre hørebøffer vil begejstre mange – Er din kæreste pjattet med god lyd?

Et sæt gode høretelefoner kan man bruge i mange sammenhænge. Mange benytter dem i forbindelse med transport, da turen altid går hurtigere og bedre, hvis ens favoritmusik blæser ens trommehinder omkuld. Derudover bliver høretelefoner også flittigt brugt i træningslokalet eller i forbindelse med løbeture.

Elsker din kæreste god lyd, så vil du stensikkert kunne glæde ham med et sæt fede, drengede hørebøffer. Det er dog vigtigt, at du tager stilling til, hvilke sammenhænge de skal bruges i.

Hørebøffer - gave til kæresten

Gamer din kæreste? For så vil han sikkert sætte pris på et sæt, der kan levere meget rumlig lyd. Går han meget op i sin stil? Så skal du forsøge at finde et par, der modemæssigt passer til ham.

Herunder finder du et par forslag til hørebøffer, du kan give kæresten i gave:

Går din kæreste med smykker eller armbåndsur? – Giv ham accessories i gave

Accessories leder rigtig mange menneskers tanker hen på femnine pyntegenstande som ringe, armbånd og halskæder, men accessories behøver på ingen måde at blive forbundet med noget feminint.

Rigtig mange fyre går med accessories, og man behøver hverken være metro- eller homoseksuel for at benytte accessories. Man behøver blot at være en moderne, stilfuld mand. 

Gave til kæresten - Gave til ham - Lækkert ur eller en accesorie - Find en kæreste

Hvis din kæreste ikke allerede har et rigtig flot ur, er vi sikre på, at han vil sætte stor pris på et sådant i gave. Hvis han allerede har et, kan du sikkert sagtens finde andre accessories, som vil glæde ham.

Herunder har vi samlet en række konkrete gaveforslag inden for kategorien accessories. Blandt forslagene finder du blandt andet et par stilrene ure samt flotte, moderne halskæder:

Giv din kæreste en fræk gave – Gør ham vild i varmen

Hvis din kæreste er eventyrlysten og ikke plejer at være bange for at prøve nye ting, hvad angår det seksuelle, kan du roligt give ham en fræk gave. Det vil han uden tvivl værdsætte rigtig meget. Hvis du vælger at gå den frække vej, anbefaler vi dog, at du vælger at give ham gaven på et andet tidspunkt, end når hele den pukkelryggede er inviteret til boller og kakao.

Gave til ham - Gave til kæresten - fræk gave - find en kæreste

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til frække gaver. En ting, der plejer at være en stor succes, er et frækt kostume og en uforglemmelig tur i kanen, hvor du lader din kæreste gøre ting, han ikke plejer at få lov til. 

Kender du din kærestes ultimative sexfantasi, så kunne du jo investere i et kostume, der giver dig og ham mulighed for udleve denne fantasi. Hvis du ikke ved, hvad din kæreste tænder på, har vi herunder fundet en række uniformer, som gør de fleste fyre vilde i varmen.

Der er naturligvis også mange andre muligheder end uniformer, når det kommer til frække gaver. Herunder har vi samlet et par gode bud.

For at give en fræk gave behøver du faktisk ikke engang at have pungen op af lommen. Du kan også være kreativ og lave dine egne frække gavekort, som din kæreste kan bruge, når han har lyst. Det kunne være gavekort til:

 • Oralsex
 • Analsex
 • Massage
 • Sex i et prøverum
 • Handjob
 • Trekant

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du ved naturligvis bedst selv, hvor dine grænser går.

Er din kæreste lidt en nørd? Giv ham et computer- eller konsolspil i gave

Hvis din kæreste gamer i ny og næ, vil du stensikkert kunne glæde ham med et nyt, anmelderrost spil. Der udvikles rigtig mange gode spil hvert år, men det er ikke sikkert, at du har helt styr på, hvilke spil der hitter for tiden. Det er, vi kommer ind i billedet.

Gave til ham - Gave til kæresten - Giv ham et computerspil - Find en kæreste

Herunder finder du nogle af de nye, anmelderroste spil, som uden tvivl vil begejstre din gamer-kæreste. Vi skal dog advare om, at nogle af spillene er så ekstremt vanedannende, at der godt kan gå et par uger, før du kan komme i kontakt med din kæreste, hvis du vælger at forære ham et af disse.

Er du kreativt anlagt? – Lav selv gaven til din kæreste

Er der ingen butikker, der kan give din kæreste lige præcis dét, han fortjener, kan du altid gå en tur i værkstedet og kreere gaven selv. Vi ved godt, at den slags forslag straks giver associationer til det askebæger, du lavede til dine ikke-ryger-forældre, da du gik i folkeskole, men en homemade gave behøver slet ikke være kikset.

Gave til ham - Gave til kæresten - Lav selv en gave - Find en kæreste

Måske er du benådet med stor kreativitet, og i så fald vil du sagtens kunne slippe af sted med at lave en gave selv til din kæreste, for eksempel et digt eller et flot maleri, som symboliserer din kærlighed til ham. 

Selvom du ikke er kreativt anlagt, kan du også sagtens sammenstrikke en personlig gave, som din kæreste vil blive glad for.

En mulighed kunne være at drible ned i det lokale supermarked og købe stort ind af din kærestes yndlingsslik, chips, sodavand og lignende. Alt det, som din kæreste elsker, dekorerer du i en lille kurv, og i kurven anbringer du et lille sødt kort, hvorpå der står, hvor meget du elsker din kæreste.

Herunder følger en række konkrete forslag til gaver, du selv kan lave:

 • Personlige gavekort til forkælelse
 • En lille godtekurv med alt, hvad din kæreste kan lide
 • Et sødt digt
 • Et smukt maleri

Forkæl din kæreste med en lækker middag

Man siger, at vejen til en mands hjerte er via en god bøf eller anden god mad. Det er måske en lille overdrivelse. Ikke desto mindre er der rigtig mange mænd, som sætter pris på et godt måltid, og vi gætter på, at din kæreste vil sætte stor pris på, hvis du laver hans yndlingsret på hans fødselsdag.

Gave til kæresten - Gave til ham - Lav selv maden - Find en kæreste

For mange mænd vil lækker aftensmad være rigeligt som gave, men der findes nok nogle teatralske typer, der også forventer en fysisk gave ved siden af middagen, du disker op med.

Du kender din kæreste bedre end nogen anden, og derfor ved du også, hvad han har smag for. Har du en kæreste, der elsker at smage nye ting, har vi herunder et par kreative bud på retter, du kan lave til ham:

Er din kæreste en læsehest? Giv ham en medrivende bog i gave

Mange mennesker holder af at forsvinde ned i en god bog. I disse moderne tider, hvor der findes Netflix, HBO og en masse andre streaming-tjenester, der tilbyder et ocean af gode historier, glemmer alt for mange, hvor fornøjeligt det kan være at læse en spændende bog. Det er en skam!

Gave til kæresten - Gave til ham - Bøger - Skønlitteratur

Alt for mange glemmer, at bogmediet tilbyder noget helt andet end audiovisuel underholdning. En bog stiller større krav til læserens fantasi og evne til at visualisere, hvad læseren præsenteres om end audiovisuelle medier gør.

Vi elsker bøger, og det er der heldigvis også mange andre derude, som stadigvæk gør, selvom bogen har fået konkurrence fra nyere medier. 

Hvis din kæreste er en bogorm, vil han sikkert blive lykkelig for en god bog. Herunder har vi samlet et par af tidens mest populære værker. Hvis han endnu ikke har læst disse, har han noget til gode!

Forkæl ham du elsker med en luksuriøs whiskey eller et par specialøl

Rigtig mange mænd udvikler et art livsnydergen i løbet af livet og i forlængelse heraf stor passion for specialøl og luksuriøst spiritus. Er din kæreste en af de mænd? Hvis ikke, kan han måske blive det.

Gave til kæresten - Gave til ham - Luksusøl - Luksusspritus

Herunder har vi samlet et udvalg af eksotiske, smagfulde og spændende drikkevarer, som du kan forære din kæreste i gave. Du har også mulighed for at invitere ham på ølsmagning hos CRAFTED BY i København, hvis det var noget.

Hvis du vælger at købe en lækker whiskey eller rom til din udkårne, så er det næsten en skam, hvis forfriskningen ikke kan nydes i et ordentligt glas. Overvej om han skal have et

Gaver til pigekæresten

Herunder har vi samlet adskillige gaveforslag til piger. Uanset hvilken type din kæreste er, vil du med stor sandsynlighed kunne finde en række gaveforslag, der kan gøre dig til dagens helt i skysovs.

Hvis du har flere ideer til gaver til piger, er du meget velkommen til at sende disse på [email protected] 

Undertøj er en rigtig god kærestegave – Og så får du også en masse ud af det

Undertøj er lidt, hvad vi vil kalde for en egoistisk gaveda du formentligt får lige så meget ud af gaven, som din kæreste gør.

Undertøj er ikke nogen ufarlig gave at give. Det kræver meget indledende arbejde. Det er meget vigtigt, at du får styr på størrelsen, da det kan ende meget fatalt ellers. Køber du et sæt, der er for stort, vil din kæreste formentligt kvittere med et dræberblik og en muggen kommentar, der lyder nogenlunde sådan her: “Ser du mig som sådan en tyk én, eller hvad sker der?!” Køber du derimod et sæt, der er for småt, vil hun sandsynligvis også vende det til noget negativt.

gaver til hende - Undertøj er en sikker vinder

Formår du derimod at købe et sæt, der passer perfekt, vil din kæreste føle, at du kender hende bedre end nogen anden, og at du ser hende, som hun er, og det vil blive belønnet.

Og lad os så vende tilbage til, hvor vi startede – hvorfor undertøj kan anses som en egoistisk gave. Det kan det, fordi du også skal tænke på dig selv, når du køber gaven. Du skal naturligvis købe et sæt, du tænker, hun vil være smadderfræk i.

Hvis du har brug for inspiration og et par konkrete gaveideer, har vi herunder samlet et par gavemuligheder. Der er både tale om konkrete produkter og større udvalg, hvor du stensikkert kan finde noget, der falder i din og kærestens smag.

Et smykke plejer at gøre kæresten blød i knæene

Stort set enhver person med to x-kromosomer er begejstret for smykker. Derfor er smykker også en meget populær gave, når det kommer til fødselsdage, årsdage og Valentinsdage.

gaver til hende - Glæd din kæreste med et smykke

Et smykke behøver ikke at være dyrt for at vække glæde hos modtageren. Man kan sagtens varme sin kærestes hjerte med en lille ting, så længe den glimter smukt i solen.

Selvom man har givet sin kæreste et smykke før, betyder det ikke, at man aldrig igen kan give hende et smykke i gave. Se bare på, hvor store smykkeskrin nogle kvinder har – kvinder elsker at have lidt at skifte imellem.

Smykker er desuden en bred hovedkategori, og under denne kategori finder man ringe, øreringe, halskæder, ure og armbånd. Herunder kan du finde konkrete gaveeksempler samt links til fine smykkeudvalg. Vi håber, at du finder noget, der falder i din og kærestens smag.

Giv din kæreste et par flotte og feminine høretelefoner i gave

Et sæt flotte og gode høretelefoner vil begejstre mange piger – måske også din kæreste? Hun vil kunne bruge gaven i mange sammenhænge, blandt andet i forbindelse med træning og transport.

Gave til pigekæresten - høretelefoner

Hvis du vil give hende et par hørebøffer, gætter vi på, at det ikke er helt ligegyldigt, hvordan disse ser ud. De skal passe til hendes stil. Vi har herunder fundet et par flotte, feminine hørebøffer, som i øvrigt også leverer rigtig god lyd:

Mange kvinder elsker hudplejeprodukter – Giv din kæreste en lækker creme eller lignende i gave

Der er naturligvis forskel på kvinder, men langt størstedelen sætter pris på at få gode hudplejeprodukter i gave. Det er vi i hvert fald enige om her på redaktionen.

Det er næppe alle mænd, der forstår kvinders besættelse af hudplejeprodukter, men hey: Der er så meget, som vi mænd ikk’ forstår!

gaver til hende - Hudplejeprodukter

Hvis du er ligesom de fleste mænd, har du ingen anelse om, hvilket hudplejeprodukt du skal investere i for at gøre din kæreste glad. Vi er dine redningsmænd. Vi har nemlig fundet et par kvalitetsprodukter, som uden tvivl vil vække stor begejstring:

En lækker parfume er en sikker vinder, når det kommer til gaver til pigekæresten

Hvis din kæreste repræsenterer flertallet, elsker hun at dufte lækkert. Hun har garanteret allerede en del forskellige parfumer at vælge imellem, men mon ikke det blot ville glæde hende, hvis udvalget blev yderligere udvidet. Derfor kan du roligt investere i en lækker parfume, når du skal finde den perfekte gave til din kæreste.  

gaver til hende - parfume

Hvis du er helt på bar bund angående, hvilke parfumer der er gode, giver vi herunder et par anbefalinger. Disse parfumer er yderst anerkendte, og der er bred enighed om, at hvis man vil forkæle sin lugtesans, så er et par skvæt af en af disse parfumer fra absolut øverste hylde.

Kan din kæreste lide at lave mad? Giv hende nye, lækre køkkenting i gave

Med fare for at vække en hær af rasende feminister vil vi hævde, at rigtig mange drenge og mænd kan slippe af sted med at give kæresten kvalitetskøkkenudstyr i gave.

gaver til hende - lækre ting til hjemmet

Der vil selvfølgelig være nogle forhold, hvor en kvalitetspande eller lignende vil blive opfattet rigtigt negativt, men langt de fleste piger og kvinder vil modtage nyt, lækkert køkkenudstyr med et smil og åbne arme.

Ingen kender din kæreste bedre, end du gør. Derfor ved du også, om du bevæger dig ind på farligt område ved at give køkkengrej i gave. Hvis du mener, at din kæreste vil blive glad for køkkenudstyr i gave, har vi herunder samlet et par mulige gaver:

Giv din kæreste nipsting i gave – En gave, der vækker glæde i mange måneder

Det kan godt være, at vi fyre ikke ser lyset i en Kaj Bojesen-abe eller lækkert porcelæn fra Holmegaard, men det gør rigtig mange kvinder til gengæld. Derfor kan en lille lækker nipsting være en rigtig god gave.

Gave til kæresten - Nipsting - Find en Kæreste - Gaver til hende

Rigtig mange kvinder går op i indretning, og deres humør kan højnes i mange dage, ja faktisk måneder, når de køber nye nipsting til hjemmet. 

Derfor er nipsting også en rigtig fin gaveidé. Hvis du investerer i lidt lækkert nips til din kæreste, er det tilmed sandsynligt, at hun føler, at du bider mærke i præget, hun sætter på jeres hjem, hvilket hun sandsynligvis vil værdsætte rigtig meget.

Der findes alverdens nipsting på markedet. Måske har din kæreste allerede talt vidt og bredt om, hvad der vil pynte i jeres hjem. I så fald ved du, hvad du skal købe. Det er dog ikke sikkert. Det kan også være, hun har holdt kortene tæt til kroppen, hvorfor du er lidt blank. I så fald finder du herunder en række gaveideer inden for kategorien nipsting.

Hvis din kæreste går op i indretning, er et møbel en perfekt gave

Denne gaveidé er lidt i forlængelse af den forrige. Vi ved, at indretning er en stor passion for mange kvinder. Hvis din kæreste er en af dem, der har en stor stak Bo bedre-magasiner liggende på en nøje udvalgt kommode, vil hun formentligt blive lykkelig over at få et lækkert møbel i gave.

gaver til hende - Et lækkert møbel - Gave til kæresten

Det er naturligvis vigtigt, at du finder et møbel, der passer til hendes smag. Find eventuelt noget i samme stil, som I har nu, hvis hun har valgt det nuværende.

Du kan med fordel også rådføre dig med hendes veninder og familie. Et andet tip er at holde øje med, hvad hun liker på Instagram, hvis hun kigger efter møbler der.

Vi har herunder samlet en række fede møbler, som du kan tage et kig på, hvis du endnu ikke har nogen konkrete ideer til, hvilket møbel du skal give din kæreste i gave.

Den frække gave – Tænd op under din kæreste med frækt legetøj eller lignende

Hvis du og din kæreste har et eventyrlystent sexliv, kan du let slippe af sted med at give en fræk gave.

Når det kommer til frække gaver, er der mange forskellige muligheder. Nogle kræver, at du er en smule kreativ. Andre kræver, at du fisker tegnedrengen op af lommen og spenderer lidt mønter på frækt udstyr.

gaver til hende - den frække gave - Gave til kæresten

Hvis du er fristet af en billig løsning, foreslår vi, at du udarbejder forskellige gavekort til din kæreste. Det skal være gavekort, hun kan bruge, når hun har tid og lyst. Herunder er en række forslag til, hvad gavekortene kan være til:

 • Massage
 • Oralsex
 • Bondage
 • Kostumesex

Du kender formentligt din kæreste bedre end nogen anden og ved, hvor hendes og dine grænser går.

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt håndører på gaven, er der rigeligt med muligheder. Udvalget af sexudstyr er enormt. Lad os sige det på denne måde: Hvis du kan forestille dig produktet, så findes det også i en eller flere sexshops.

Herunder finder du en række konkrete frække gaveforslag:

Er din kæreste vild med vægkunst? Give hende en fed plakat i gave

Hvis din kæreste er tosset med vægkunst, tænker vi, at en fed eller sød plakat er en fin gavemulighed. Du kan enten selv være kreativ og udarbejde noget visuelt, der symboliserer jeres kærlighed, eller du kan købe en plakat, som falder i både din og din kærestes smag.

sgaver til hende - plakater - gave til kæresten

Der findes meget forskelligt vægpynt i butikkerne, både de fysiske og de digitale, og du har måske allerede en god idé til, hvilken plakat din kæreste skal have i gave.

Hvis du endnu ikke har nogen konkret plakat i tankerne, følger der herunder en række forslag:

Unisex-gaver til kæresten

Her har vi samlet en række gaveforslag, der hverken henvender sig decideret til drenge eller piger. Der er med andre ord tale om unisex-gaver, der kan vække glæde hos din kæreste, uanset om det er en dreng eller pige.

Giv din kæreste en miniferie i gave

Denne gave er primært for dem, der har rigeligt på kistebunden, for en miniferie er sjældent nogen billig gave. Til gengæld er det en smaddergod gave, som både du og din kæreste får en hel masse ud af, for når man giver en miniferie, er det lidt underforstået, at man selv skal med.

gaver til kæresten - Giv en miniferie - Find en kæreste

Der sker altid noget magisk, når man er på ferie med sin kæreste. Man får tid og plads til at nyde hinanden, og ofte genopstår forelskelsen. 

Det er på ferier, man atter indser, hvorfor man faldt for sin kæreste. Alle de bedårende, charmerende træk, der kendetegner ens kæreste, fremstår så tydelige og klare, når man er væk fra dagligdagens kedelige, stressende trummerum. Derudover skaber man også mange gode minder på ferier. Minder, som man kan tale meget om efterfølgende.

Der findes mange forskellige ferietyper. Nogle mennesker er til charterrejser, andre til cykelferier, og atter andre foretrækker et par stille dage i et hyggeligt sommerhus. Du ved uden tvivl bedst, hvilken type ferie din kæreste helst vil på.

Hvis du mangler lidt inspiration, har vi herunder samlet en række muligheder:

Giv din kæreste en oplevelse

Oplevelsesgaver bliver stort set altid modtaget med åbne arme og store smil. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til oplevelser. Du kan invitere kæresten med i zoologisk have, biffen, på restaurant eller noget fjerde.

Gave til kæresten - Glæd din kæreste med en oplevelse - Tivoli - En tur i biffen - Hotelophold

Hvis din kæreste elsker at skubbe til grænser og prøve vilde ting, kan du også gå uden om klassikerne og investere i noget, der får adrenalinen op. Det kunne være et falskskærmsudspring eller lignende.

Som sagt er mulighederne ekstremt mange, når det kommer til oplevelsesgaver. Vi har herunder samlet et par muligheder, hvis du mangler lidt inspiration:

Inviter kæresten ud at spise – Et restaurantbesøg er en værdsat kærestegave i mange forhold

Det er altid dejligt at blive inviteret ud at spise på en fin restaurant, og et restaurantbesøg kan sagtens gå an som gave. Enten i kombination med en fysisk gave eller i sig selv.

Gave til kæresten - Inviter kæresten på restaurant - Find en kæreste

Vores besøgende kommer fra hele landet, og vi har desværre hverken viden eller tid nok til at diske op med en oversigt over de bedste restauranter i samtlige landsdele. Måske har din kæreste og dig allerede en yndlingsrestaurant, eller også kan I sikkert få lidt hjælp af Hr. Google.

Hvis I bor i enten København eller Aarhus, har vi dog et par forslag til, hvor I kan fejre en given mærkedag.

København:

Aarhus:

5/5 (15)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *