Gave til kæresten – Find en perfekte gave til din kæreste her

Leder du efter inspiration til den perfekte gave til kæresten, så behøver du ikke lede længere. Vi er sikre på, at du på vores liste her kommer til at finde flere interessante ideer til gaven til din udkårne. Vi har kønsopdelt vores gaveforslag, så du hurtigt kan blive præsenteret for de mest relevante gaveforslag for dig. Klik blot på den sektion, du tænker, er mest relevant for dig, og du vil blive ført direkte til denne.

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Gaveforslag til begge køn

En oplevelse

Oplevelsesgaver bliver stort set altid modtaget med åbne arme og store smil. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til oplevelser. Du kan invitere kæresten med i zoologisk have, biffen, i Tivoli eller noget fjerde.

Hvis din kæreste elsker at skubbe til grænser og prøve vilde ting, kan du også gå uden om klassikerne og investere i noget, der får adrenalinen op. Det kunne være et faldskskærmsudspring eller lignende.

Nøglering med tekst

Personlige gaver er de bedste, og vælger du at give din kæreste en nøglering med indgravering, kan du gøre gaven helt unik. 

De flotte nøgleringe i læder fås i flere forskellige farver, og du vælger selv teksten. Hvad med datoen i blev kærester, gift eller var på første date? 

Et simpelt “Jeg elsker dig” eller “Min for altid” kan også være rigtig sødt. 

En sød personlig bog med kærlighedsbilletter

Der er mange måder at fortælle en person, at man elsker dem. En anderledes måde, som du næppe har prøvet før, er gennem en personlig bog. 

Denne søde og romantiske bog fra Story No. 9. indeholder ni små kærlighedsbilletter, som værd kan indløses til en søde tjeneste. Det er derfor en gave, som kan bringe glæde længe – og når alle billetter er indløst, kan bogen passende få en plads på bogreolen derhjemme som et sødt minde.

Bridgewalking

Lidt adrenalin i kroppen skulle være godt for forelskelses-følelsen, og dermed godt for jeres forhold.

Adrenalin i blodet er du mere eller mindre garanteret, når du mange meter over havet krydser lillebælt på den gamle Lillebæltsbro.

Oplevelsen er højt vurderet af dem der har prøvet det, og så er prisen til at have med at gøre.

Gavekurv

Giv en gavekurv med en masse lækkert til din kæreste – hvis du er heldig får du også lov til at smage.

Du kan vælge at lave gavekurven selv, og på den måde sørge for at den kun er fyldt med din kærestes favoritting.

Du kan også vælge den lettere løsning – nemlig en færdiglavet gavekurv. Her får din kæreste mulighed for at smage en masse nyt, og så er du jo måske også heldig at få en smagsprøve eller to.

Wellness

Den her gave til kæresten er måske mest til hende, men vi garanterer, at den går rent hjem hos de fleste. Kvinder elsker at blive nusset om, og hvis de samtidig også kan gå derfra i en lidt smukkere udgave, så bliver det ikke bedre!

En wellness gave behøver i øvrigt ikke kun være for hende – I kan sagtens vælge at få massage eller andre former for behandlinger sammen.

Hotelophold

Stik af fra hverdagen og nyd hinanden uden forstyrelser. Ingen oprydning, ingen madlavning, ingen børn – bare jer. Sammen.

Tilbring al tiden på hotelværelset, eller tag ud og oplev området – det vigtigste ved gaven her er, at I er sammen om det.

Få ting er ligeså gode for et parforhold som at komme lidt væk fra dagligdagen, og er der ikke tid eller økonomi til en længere rejse, er et hotelophold en perfekt gave til kæresten.

Minicruise til Oslo

Skal i lidt væk hjemmefra kan et minicruise til Oslo være en fremragende gave til kæresten. Her får i både mulighed for at tilbringe tid sammen på skibet og i den norske hovedstad Oslo, som byder på et væld af oplevelser.

Tilbring noget kvalitetstid sammen på havet og tag på storbyferie sammen.

En fræk gave

Frækt voksenlegetøj kan være lige præcis det krydderi der skal til, for at tage jeres sexliv til nye højder.

Det kan både være sjovt og frækt at prøve sexlegetøj sammen. Sexlegetøj er nemlig mindst ligeså godt at bruge sammen som par, som det er alene.

Du skal i øvrigt ikke være nervøs for at bestille sexlegetøj på internettet – pakken bliver leveret i diskret indpakning uden andre har mulighed for at gennemskue hvad du har købt.

En miniferie

Denne gave er primært for dem, der har rigeligt på kistebunden, for en miniferie er sjældent nogen billig gave. Til gengæld er det en smaddergod gave, som både du og din kæreste får en hel masse ud af, for når man giver en miniferie, er det lidt underforstået, at man selv skal med.

Der sker altid noget magisk, når man er på ferie med sin kæreste. Man får tid og plads til at nyde hinanden, og ofte genopstår forelskelsen. Giv en miniferie i gave til kæresten!

Et brætspil

Brætspil vokser i popularitet i øjeblikket, og det med god grund.

Måske som et modsvar til alt det digitale, er mange vendt tilbage til analog underholdning i form af et brætspil.

Brætspil er noget din kæreste og dig kan hygge jer med sammen eller med venner og familie.

Brunch

Vi har endnu ikke mødt nogen, som ikke sætter pris på brunch. Din kæreste vil sikkert også være begejstret – derfor er et gavekort til brunch en fremragende gave til kæresten.

Og så er det jo også en af den slags gaver, som du også får lidt ud af.

Et sleeve

Et sleeve er en lomme til bærbaren som beskytter den mod skader når eksempelvis ligger i tasken.

Har din kæreste ikke et sleeve til computeren vil han/hun med garanti blive glad for et, så bærbaren kan pakkes lækkert ind.

Computer sleeves kommer i mange forskellige materialer efter smag og behag.

En god bog

Mange mennesker holder af at forsvinde ned i en god bog. I disse moderne tider, hvor der findes Netflix, HBO og en masse andre streaming-tjenester, der tilbyder et ocean af gode historier, glemmer alt for mange, hvor fornøjeligt det kan være at læse en spændende bog. Det er en skam! – Vi mener, at bøger er en undervurderet gave til kæresten.

Skal din kæreste have en god bog at kaste sig over, men har du ingen idé om hvad der er godt, så tryk på knappen og se en oversigt over de bedst sælgende bøger lige nu.

Rejserouletten

En rejse er en klassiker, og vi behøver næppe fortælle hvorfor det er en god idé. 

Endnu sjovere kan dog det blive, hvis du giver din kæreste en rejse, som ingen af jer ved hvor går hen. 

Det lyder måske vovet, men I er garanteret en europæisk storby og 3-stjernet hotelophold, så det kan altså ikke gå galt. 

Tag en chance, og forkæl din kæreste og dig selv. 

Cykelhjelm

Vi indrømmer gerne, at en cykelhjelm måske ikke er verdens mest spændende gave. Til gengæld kan den redde din kærestes liv, og det tæller vel også for noget. 

Cykelhjelme bliver mere og mere udbredte i takt med, at danskerne for øjnene op for vigtigheden af at beskytte det dyrebare hoved i trafikken. 

Giver du din kæreste en cykelhjelm i gave signalerer du, at du bekymrer dig og passer på din partner – det vil de fleste synes er dejligt. 

Gaveforslag til drengekæresten

Hjemmelavet gin

Hvis kæresten er glad for gin, har han sikkert smagt en del forskelligt efterhånden. Hvad han til gengæld med garanti ALDRIG har smagt, er din eller hans egen hjemmelavede gin. 

Med dette kit får du hvad du skal bruge, så du enten selv kan gå i gang med at brygge, eller du kan forære ham hele pakken, så han kan eksperimentere med at skabe sin egen personlige gin. 

Et flot ur

Et ur er en af de få accessories som alle mænd kan bære, og egentlig mener vi, at alle mænd bør have mindst ét ur i samlingen derhjemme.

Hvis din kæreste ikke allerede har et rigtig flot ur, er vi sikre på, at han vil sætte stor pris på et sådant i gave. Hvis han allerede har et, kan man altid bruge et ekstra der passer til andet tøj eller andre lejligheder.

Hver gang han tjekker klokken på sit ur vil han tænke på dig. Dét er en god gave til kæresten!

Høretelefoner

Hvad enten din kæreste gamer, ser film eller hører musik, så fortjener han god lyd. Og god lyd, det får man med et ordentligt sæt hørebøffer.

Høretelefoner kommer i mange udgaver, farver, størrelser og priser – hvilken der passer ham bedst ved du. Ellers kan du med fordel spørge hans venner, som med garanti kan hjælpe dig frem til det rigtige.

Lav din egen øl til ham

De fleste mænd elsker øl, men har man været sammen med gutterne eller i byen tilpas mange gange, så kan man godt trænge til en ny smagsoplevelse.

Det har du mulighed for at give ham. Du kan nemlig skræddersy din egen øl til ham. Du vælger alt lige fra smag til etiket, og kan på den måde give ham en øl han med garanti aldrig har prøvet før.

Der er med sikkerhed mulighed for at score point hos ham, samtidig med, at du også imponerer hans venner når de smager øllen du står bag. Din unikke ølbryg er en oplagt gave til kæresten.

Tur i Ferrari

Hvis din kæreste er bare en lille bitte smule bilinteresseret, så vil en køretur i en Ferrari med garanti være en fed oplevelse.

Ferrari er et verdenskendt bilmærke, og tanken om en køretur i en superbil fra den italienske bilfabrikant kan med garanti få de fleste mænd til at klappe begejstret i hænderne.

Tøj

Da vi var yngre var bløde pakker de værste man kunne få. Nu hvor vi er blevet ældre er sagen dog lidt en anden – nu er vi faktisk altid begejstrede for en ny t-shirt, et par fede bukser eller en flot skjorte.

Det kan være svært at finde det rigtige tøj – det ved vi godt. Men lyt til din mavefornemmelse. Synes du tøjet er pænt, så vil han formentlig også gøre det. Mange fyre vil være glade for at tage noget tøj på, som de ved deres kæresten kan lide. a

Underbukser

Underbukser i gave til ham lyder måske ikke som det fedeste. Men underbukser er faktisk noget, som mænd stort set altid står og mangler, fordi de gamle er slidte og hullede.

Hvis underbukser er for kedeligt at give alene, så kan de sagtens bruges som en lille ekstra gave, hvis du ikke helt har ramt det aftalt budget, eller synes han fortjener mere.

Espressomaskine

Hvis din bedre halvdel kan lide god kaffe, så kan en espressomaskine være en perfekt gave til kæresten. 

Med en espressomaskine er I garanteret god kaffe på niveau med den i køber på caféer, men i slipper for at betale i dyre domme for en kop. Det er bare at gå i gang med at brygge.

Netop brygningen af kaffen er med til at gøre det til en god gave – for ja, din kæreste kunne bare lave en kop instant, men en del af glæden ved en espressomaskine er, oplevelsen i at lave kaffen fra bunden. 

Nye sko

Det er ikke kun kvinder der har en svaghed for sko – mange mænd synes også rigtig godt om at sætte en fed sko, støvle eller sneaker på foden. 

Overvej derfor, om det ikke er på tide, at din kæreste får sig noget nyt fodtøj. Find et par som du kan lide, og så vil han næsten med garanti også synes om dem. Vi mænd kan nemlig godt lide at gå klædt i tøj og sko som vi ved, at I kvinder godt kan lide.

En kogebog

En kogebog? – Ja, det lyder ikke særligt maskulint. Men det er kun fordi du ikke har bladret i de rigtige kogebøger, for de kommer nemlig også til mænd. 

Mænd elsker mad, og mange holder også af selv at stå i køkkenet og kokkerere.
En kogebog får du formentlig også selv glæde af, idet han måske vælger at forkæle dig med god mad en dag.

Vi anbefaler kogebogen Gastromand, en kogebog målrettet mænd der godt kan lide at hygge sig med madlavningen. 

Trådløs højtaler

En god trådløs højtaler der kan afspille musik fra telefonen er et must i elektroniksamlingen hos enhver mand.

Med en trådløs højtaler er der altid musik lige ved hånden, uanset om det er i parken, på stranden, på badeværelset eller et fjerde sted.

Der findes et utal af trådløse højtalere i forskellige designs og størrelser, så du kan med garanti finde en, der vil falde i hans smag.

En lækker pung

Selvom meget betaling i dag foregår digitalt, så er der stadig behov for et sted at opbevare kreditkort, kørekort, sygesikring og diverse andre plastikkort.

Derfor skal du give din kæreste en lækker pung, så han kan tænke på dig hver gang han finder tenenbogen frem fra baglommen for at købe en Snickers.

Udvalget er stort, så find en pung du synes om – så bliver han helt sikkert glad!

All-you-can-eat i pølsevogn

Vejen til en mands hjerte går gennem maven. Så ved at give ham et gavekort på ubegrænsede mængder pølser, pomfritter og hotdogs – så er du garanteret en plads lige i hjertet. 

Faktisk kan du også selv gå mæt fra pølsevognen, for gavekortet er for 2 mennesker.

Hvem har ikke altid drømt om, bare at kunne pege på menukortet og spise alle de franske hotdogs man har lyst til?

Gamerstol

Hvis din kæreste er gamer, så bruger han sikkert mange timer foran skærmen. De timer skal selvfølgelig tilbringes behageligt, men det er ikke nødvendigvis tilfældet, hvis han sidder på en gammel kontorstol. 

Overvej derfor, om ikke han skal have en gamerstol i gave. På den måde sørger du ikke bare for, at han undgår rygproblemer. Du bliver også en del af hans hobby fordi han vil tænke på dig hver gang han sætter sig til rette foran computeren. 

Gamerstole fås i flere forskellige farver, så hvis du kender hans yndlingsfarve eller gerne vil have indflydelse på indretningen, så er der rigeligt at vælge imellem. 

Gaveforslag til pigekæresten

Smukke smykker

At give kæresten et smukt smykke er lidt af en klassiker – ja måske endda også lidt en kliché. Men der er alligevel god grund til at overveje at forære din udkårne en ring, halskæde, armbånd, øreringe eller lignende, for kvinder elsker det! 

Fordelen ved et smykke er også, at hun vil tænke på dig hver gang hun ser på smykket. På den måde kan du lave point på din fremragende gave i lang tid efter hun har pakket den op.

Frækt undertøj

Det her forslag er også lidt til dig selv. Ikke fordi du selv skal hoppe i en lille g-streng, men fordi du kan nyde din dejlige kæreste i et sæt frækt lingeri. 

Hun bliver glad for gaven og du bliver glad for at se hende i sexet undertøj – alle bliver glade! 

Nips til hjemmet

Kvinder kan bruge timevis på at planlægge og indrette hjemmet, og selv den mindste detalje tæller.
En af de detaljer er nips. Træfigurer, pyntepuder, tæpper, lysestager osv.

Glæd din kæreste ved at komme hende i forkøbet ved at bidrage med lidt nips til hendes eller jeres fælles hjem.

Vi anbefaler, at du giver din kæreste en af de mange Kay Bojesen træfigurer som er yderst populære lige nu.

Smykke med bogstav

Den personlige gave er altid et hit og med en halskæde eller et armbånd med dit eller jeres begges forbogstaver, så er du garanteret at score point hos din kæreste. 

Fordi smykket indeholder jeres bogstaver, så vil smykket være et symbol på jeres parforhold og kærlighed – kvinder elsker den slags! 

Har I et barn sammen kan du overveje om der skal 3 bogstaver i smykket, eller måske jeres barns forbogstav i stedet for jeres.

Bogstaverne, også kaldet for Love Tags, fås i guld og sølv, kan købes med eller uden kæde og i øvrigt bruges som armbånd eller halskæde. 

Chokolade

Vi har spurgt vidt og bredt, men vi er endnu ikke stødt på en kvinde, som ikke har en forkærlighed for chokolade. Derfor er chokolade i gave til hende en fremragende idé.

Vi forstår dog godt, hvis du synes det er kedeligt bare at forære hende en æske chokolade, så derfor har vi tænkt lidt ud af boksen og fundet frem til, hvordan du ellers kan forkæle hende med en gave, som involverer chokolade.

Et smukt ur

Kvinder elsker accessories og derfor også ure. Selvom vi alle kan tjekke klokken på smartphonen i lommen, så har armbåndsure stadig deres berettigelse som tilbehør til garderoben. 

Din kæreste vil med garanti blive glad for et ur, og har hun allerede et, så kan man altid bruge et ekstra til afveksling. 

Det sværeste er at finde det rigtige ur til din kvinde, men heldigvis er det sociale medie Instagram et fremragende sted at søge inspiration. Det behøver du dog ikke, for dét arbejde er faktisk allerede gjort for dig

En buket blomster

Du kan måske ikke helt slippe afsted med kun at give din kæreste en buket blomster, men det kan være et fint supplement.

Særligt dig, som måske ikke kan være sammen med din kæreste på mærkedagen, kan med fordel bestille en buket til levering på hendes adresse.

Skal I ikke ses, så bliver hun med garanti bare endnu mere overrasket over at få en smuk buket.

Krystalglas

Kvinder elsker diamanter og krystaller – så hvad bedre at drikke af, en et lækkert krystalglas? 

Det betyder ikke noget, at hun ikke selv drikker vin, for glassene vil med garanti gøre hende glad når der kommer gæster på besøg og der derfor skal dækkes pænt op. Glassene fra Lyngby er kendte og populære takket være deres ikoniske design som vil pynte på de fleste borde.

Glassene fås i champagne, rød- og hvidvin samt mange flere. Tjek udvalget ved at klikke dig videre.

Tights

Hvis din kæreste går en smule op i fitness, går hun sikkert også op i hvad hun har på, når hun laver mavebøjninger eller tramper i crosstraineren. 

Giv hende et par lækre tights hun kan træne i, så hun kan tænke på dig hver gang hun kommer i form. I bedste fald bliver din kæreste endnu mere motiveret til træning, og du får samtidig noget lækkert at kigge på, når hun render rundt i et par stramme tights der fremhæver hendes former. 

Nogen kvinder bruger også tights til dagligt – eksempelvis som en behagelig afslapningsbuks derhjemme. 

En håndtaske eller en pung

Har du nogensinde set en kvinde uden en lille håndtaske eller en pung? – Nej, vel? 

Det er nemlig yderst sjældent, at en kvinde bevæger sig udenfor døren uden alt udstyret pakket sammen og klar i tasken. 

Derfor er en håndtaske eller pung en fremragende gave til kæresten. 

Hun kommer formentlig til at tænke på dig, hver gang hun ser svinger tasken over skulderen eller finder pungen frem for at betale i supermarkedet.

Tøj

Det kan være svært at købe det rigtige tøj til din kæreste, det ved vi godt. 

Men mange kvinder vil sætte pris på, at du har gjort forsøget og fundet noget, som du godt kan lide, og gerne vil se hende i. 

Om hun så alligevel ender med at bytte det, det må tiden vise.

Er du helt på bar bund i forhold til, hvad hun kan lide – så tjek hendes klædeskab og spørg hendes veninder. De vil synes du er en vildt sød kæreste fordi du gør dig så umage. 

Parfume

Kvinder elsker at dufte godt, og du elsker formentlig også at snuse til din velduftende kæreste.
Hvorfor ikke give hende en parfume, som hun kan bruge i lang tid, og som får hende til at tænke på dig hver gang hun står foran spejlet og gør sig i stand?

Udvalget af parfumer er stort, så du finder helt sikkert noget for hende hvis du trykker dig videre. Er du i tvivl om, hvad hun er til, så tjek hvad hun har stående i skabet nu, eller spørg hendes veninder – de ved helt sikkert hvad hun kan lide.

Flødebollekursus

Flødeboller er populære som aldrig før – men én ting er at købe de færdige fra supermarkedet. Noget helt andet er, at stå og lave sine egne. 

Giv din kæreste et flødebollekursus så hun eller måske i begge, kan hygge jer med at kreere jeres egne flødeboller. 

Hvad er en god gave til kæresten?

Spørger du os, så er en god gave den der fortæller noget om dig, din kæreste eller jeres forhold. Alle kan købe et par sokker og pakke dem ind, men kun du kan give din kæreste den helt unikke gave, som fortæller noget om jeres parforhold. 

Det kan være, at du ved hvor meget han elsker øl og derfor giver ham en særlig bryg. Måske ved du, at hun er vild med en bestemt film og derfor giver du hende en særlig plakat fra netop dén film. 

For os er det absolut vigtigste, at gaven fortæller noget. Man siger, at det er tanken der tæller, og vi er bestemt enige i, at det er tanken bag og med gaven, som kendetegner den gode af slagsen. 

Brug derfor gerne lidt ekstra tid til at tænke over, om du kan give en gave til kæresten, som kun du kunne få ideen til.

Hvad skal jeg give i gave til kæresten?

Er det ikke lykkedes dig at finde den rigtige gave til din kæreste på baggrund af vores forslag ovenfor, så er det tid til at gå i tænkeboks. 
Du kan starte med at stille dig selv følgende spørgsmål: 

  • Hvad kan min kæreste godt lide?
  • Er der noget min kæreste mangler?
  • Er der en af  klassikerne (smykker, tøj, hotelophold, fin middag osv.) som jeg endnu ikke har givet?
  • Hvad ville jeg selv blive glad for?

Hvis du stadig er helt på bar bund, så går man aldrig galt i byen med en oplevelse eller en god middag på en lækker restaurant. Især oplevelsen er populær, fordi den ikke bare gør din kæreste glad – den giver jer også mulighed for at foretage jer noget sammen og på den måde komme tættere på hinanden. 

Et godt tip kan desuden være, at spørge dine kærestes venner eller veninder til råd – de ved eller har måske hørt ham/hende omtale noget, og kan dermed give dig en idé om, hvad kan gå efter. Det tager desuden kegler i stor stil, når gaven rammer plet og samtidig overrasker din partner takket være insiderviden fra omgangskredsen.  

Prøv med den personlige gave til kæresten

Den personlige gave – altid populær, men absolut også den sværeste at give. Mænd og især kvinder er begejstrede for den personlige gave, fordi det ikke bare en ting, men en genstand med betydning. 

Eksempler på personlige gaver er;

  • Smykker – symbol på jeres kærlighed
  • Oplevelser – minder I kan have sammen altid
  • Hjemmelavet gave – en unik genstand som du har brugt tid på
Prøv også med det vi kalder for “Gaven din kæreste ikke vidste han/hun manglede”. Det er ofte en stor succes at give en gave som lander på et tørt sted og udfylder et behov, som din kæreste måske ikke selv havde skænket en tanke. Måske hun altid har problemer med at holde styr på sine plastikkort og du derfor giver hende en pung. Eller måske han går og taber bukserne, så du giver ham et bælte. Med en sådan gave signalerer du nemlig, at du er opmærksom på din kærestes behov. Din kæreste bliver altså ikke bare glad for gaven, men også lykkelig for at have en partner som er til stede i parholdet. 

Gaven må gerne fortælle en historie om jer og jeres parforhold. Det kan fx være sødt og sjovt med en hjemmelavet plakat med et screenshot af jeres først dialog på datingside eller lignende.