Gave til hende

Kvinder elsker gaver. Måske det er et urinstinkt fra dengang vi boede i huler og gik på jagt, og datidens hulemand kom hjem med en ny sabeltiger-frakke til sin udkårne? – Vi er ikke sikre. Til gengæld er vi sikre på, at du med denne liste med gaver til hende ved hånden, kan være sikker på, at kvinden i dit liv bliver glad. Happy wife, happy life! Vi hjælper dig med at finde den perfekte gave til hende.

Lad os kaste os ud i det. 

Smykker – Den perfekte gave til hende, som godt kan lide at pynte sig selv

Diamanter er kvinders bedste ven. Men mindre kan altså også gøre det. De fleste kvinder er nemlig pjattede med smykker helt generelt, uanset om anledningen er årsdag, valent

Fordelen ved at give hende et smykke er, at hun formentlig kan bruge det mere eller mindre hver dag, og derfor dagligt blive mindet om dig – der er med andre ord plus på parforholdskontoen hver gang hun ser den smukke ring eller det pæne armbånd du har givet hende.insdag eller fødselsdage.

En anden fordel ved smykker er, at de kommer i alle prisklasser. Du behøver ikke nødvendigvis ruinere dig selv ved at forære hende en diamant på størrelse med en golfbold, for du kan komme rigtig langt med sølv, guld eller hvidguld til fornuftige penge.

Og så er der slutteligt også rigtig mange smykker at vælge mellem. Smykker er et vidt begreb som tæller halskæder, armbånd, fingerringe, øreringe osv.

Er du på bar bund i forhold til hvilket smykke du skal give i gave til hende, så har vi samlet lidt inspiration nedenfor.

gaver til hende - Undertøj er en sikker vinderUndertøj – En god gave til hende og dig selv.

Her hos FindEnKaereste joker vi af og til med, at undertøj er en egoistisk gave, fordi du selv som kæreste, får mindst ligeså meget ud af et lækkert sæt blonder, nu du betaget kan se din partner pakket smukt ind i lækkert lingeri.

Inden du giver undertøj i gave til hende kræver det dog, at du gør lidt benarbejde – for hvilken størrelse er det nu hun er? Både undertøj der er for småt eller for stort kan blive tolket negativt, hvorfor vi anbefaler at dit første stop bliver i hendes skuffe med undertøj en dag hun ikke er hjemme, så du er garanteret at have størrelsen rigtig.

Rammer du plet med størrelsen har det den positive virkning, at din kæreste vil føle at du kender hende bedre end nogen anden, hvilket giver yderligere med point på parforholdskontoen.

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til hvilket undertøj du kan overveje at give i gave til hende, lige fra det frække til det mere hverdagslige.

gaver til hende - HudplejeprodukterHudpleje – Til hende der går op i sin hud

Ja, vi ved det godt. Hudplejeprodukter var formentlig ikke det første der faldt dig ind, da du kom i tanke om at det snart var gavetid – sikkert fordi du er en mand. Netop derfor kan det også være svært at sætte sig ind i kvinders fascination af hudplejeprodukter, men vores erfaring siger os, at det er en god gave til hende.

Inden du hovedløst kaster dig ud i at shoppe cremer til din bedre halvdel, så lad os lige for god ordensskyld minde dig om, at det bestemt ikke er hvad som helst der kan bruges.  En anti-aging, anti-rynke creme falder ikke nødvendigvis i god jord. Så vi har gjort benarbejdet for dig og udvalgt 3 sikre bud, som du ikke går galt i byen med.

gaver til hende - parfumeParfume – Hvis hun skal dufte dejligt

Hvis din kæreste er nogenlunde som kvinder er flest, så vil en oplagt gave til hende være en god parfume, så hun kan komme til at dufte dejligt af blomstereng, frugt, nyvasket tøj eller hvad hun nu måtte foretrække.

Størstedelen af de kvinder vi har mødt har allerede én eller flere parfumer på hylden derhjemme, men lad det ikke afskrække dig, for hun kan altid bruge en ny duft til samlingen.

Det er ikke uden grund, at en parfume gave til hende er lidt af en klassikker – det er fordi den virker!

Men hvad dufter så godt? – Det er naturligvis en smagssag, men vi har alligevel efter bedste evne og lugtesans snust os frem til nogle anbefalinger nedenfor.

gaver til hende - lækre ting til hjemmetTing til køkkenet – Hvis madlavningen skal være lidt sjovere

Vi diskuterede længe på redaktionen, om vi turde inkludere køkkenting på vores liste, fordi vi gerne undgår at få en hær af rasende feminister på nakken. Vi blev enige om, at mange af de kvinder vi selv kender, sætter stor ære i, og gør noget ud af madlavningen. Kønsstereotypt eller ej.

For at lave god mad kræver det selvfølgelig også at udstyret er i top, så en ny stegepande, en juicer eller et fad kan bestemt godt falde i rigtig god jord. Og så gavner det jo også dig, hvis madlavningen får et lille løft opad.

Der er uendeligt med muligheder for at forkæle din kæreste med nyt grej til køkkenet, men nedenfor har vi alligevel forsøgt at snævre udvalget lidt ind så du kan finde inspiration.

Gave til kæresten - Nipsting - Find en Kæreste - Gaver til hendeNips

Kvinder elsker at indrette, flytte rundt på møbler, fylde vindueskarme med vaser, lysestager og hvad de ellers kan komme i nærheden af. Så hvorfor ikke komme hende i forkøbet med en gave hun kan stille frem på spisebordet og stolt vise frem når veninderne kommer på besøg?

Hvis du er mand kan du sikkert godt føle, at det nogle gange tager overhånd med nips. Vinduet kan måske dårligt åbnes uden at vælte en dyr vase på gulvet, fordi vindueskarmen er fyldt med nips. Der er måske efterhånden dårligt plads til din røv i sofaen, fordi den er fyldt med tæpper og pyntepuder. Men kvinder elsker det, og hun bliver glad, hvis du bidrager til indretningen gennem din gave til hende.

Nipsting er et meget vidt begreb, så vi har gjort forarbejdet for dig og udvalgt en håndfuld nipsting som vi mener, vil pynte i hjemmet og gøre din partner lykkelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *