Gave til hende – Find den perfekte gave til din udkårne

Kvinder elsker gaver. Måske er det et urinstinkt fra dengang vi boede i huler og gik på jagt, og datidens hulemand kom hjem med en ny sabeltiger-frakke til sin udkårne? 

Vi er ikke sikre på årsagen, men til gengæld er vi sikre på, at du – med denne liste med gaver til hende ved hånden – vil kunne den perfekte gave til din udkårne..

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi får kommission, sæt du handler et af de steder, vi linker til. Vi garanterer dog for, at vi står inde for ethvert produkt, der anbefales i artiklen. Ligeledes er de forhandlere, vi linker til, yderst pålidelige.

Indholdsfortegnelse

Smykker
– Den perfekte gave til hende, som godt kan lide at pynte sig selv

De fleste kvinder er ret så tossede med smykker, hvorfor et eller flere smykke(r) plejer at være et sikkert gavehit.

Fordelen ved at give et smykke til en kvinde er, at hun formentlig kan bruge det mere eller mindre hver dag og derfor dagligt blive mindet om dig – der kan med andre ord komme plus på parforholdskontoen, hver gang hun ser den smukke ring eller det pæne armbånd, du har givet hende.

En anden fordel ved smykker er, at udvalget er kæmpestort, og at det samlede marked byder på noget for enhver smag samt størrelse pengepung. 

Med andre ord behøver et smykke ikke at være en dyr gave. Bevares; smykker kan være ekstremt dyre, men som regel kan du erhverve dig eksempelvis et par øreringe relativt billigt.

Er du på bar bund i forhold til, hvilket smykke du skal give i gave til hende, så har vi samlet lidt inspiration nedenfor.

Undertøj
– En god gave til hende og dig selv

På Findenkaereste.dk’s redaktion joker vi af og til med, at undertøj er en egoistisk gave – i hvert fald hvis gavegiveren er kæresten til modtageren. 

Sagen er nemlig den, at hvis du forærer din kæreste lidt lækkert undertøj, får du hende med al sandsynlighed at se i det, og det jo ikke så tosset, vel?

Inden du giver undertøj i gave til hende, kræver det dog, at du udfører lidt benarbejde – for hvilken størrelse er det nu, din kæreste er?

Og nej, det kan ikke betale sig at være doven og satse… 

Det er nemlig ret så vigtigt, at du rammer den korrekte størrelse. 

Hvis du giver din kæreste undertøj, der er for småt, kan du hun tolke det, som om du synes, at hun bør tabe sig, mens undertøj, der er for stort, kan blive tolket som om, du ikke ved nok om hende, og at du ikke har gjort dig særligt umage med gavekøbet, hvilket næppe vil falde i god jord.

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til, hvilket undertøj du kan overveje at give i gave til hende. 

Vores bud involverer både frækt undertøj og mere hverdagsligt undertøj, så der burde være noget for enhver smag.

Hudpleje
– Til hende der går op i sin hud

Ja, vi ved det godt… 

Hudplejeprodukter var formentlig ikke det første, der faldt dig ind, da du kom i tanke om, at det snart er gavetid for en kvinde i din omgangskreds – sikkert – og nu er vi virkelig fordomsfulde – fordi du er en mand. 

Er du en mand, har du sikkert lidt svært ved sætte dig ind i mange kvinders fascination af hudplejeprodukter, men du behøver heller ikke at forstå, hvorfor en god hudcreme er en super lækker gave, men blot anerkende det.

Inden du hovedløst kaster dig ud i at shoppe cremer til din bedre halvdel, så lad os lige for god ordens skyld minde dig om, at det bestemt ikke er, hvad som helst der kan bruges.  

En anti-aging/anti-rynke creme falder eksempelvis næppe i god jord hos modtageren, medmindre denne er godt oppe i alderen. 

Herunder finder du et par gode forslag til cremer, der vil tage kegler som gave hos langt de fleste kvinder.

Parfume
– Hvis hun skal dufte dejligt

Hvis den kvinde, du søger efter gaveideer til, er nogenlunde, som kvinder er flest, så vil en oplagt gave til hende være en god parfume, så hun kan komme til at dufte dejligt af blomstereng, frugt, nyvasket tøj, eller hvad hun nu måtte foretrække.

Størstedelen af de kvinder vi har mødt, har allerede én eller flere parfumer på hylden derhjemme, men lad det ikke afskrække dig, for en kvinde kan aldrig få for mange gode parfumer.

Men hvad dufter så godt? 

Det er naturligvis en smagssag, men vi har alligevel efter bedste evne og lugtesans snust os frem til nogle anbefalinger nedenfor.

Ting til køkkenet
– Hvis madlavningen skal være lidt sjovere

En moderne køkken

Vi har længe på redaktionen diskuteret, hvorvidt vi turde inkludere køkkenting på vores liste over gode gaver til hende, fordi vi frygter, at dette gaveforslag kan være med til at opretholde en stereotyp om, at køkkenet primært er for kvinder. 

Men sådan forholder tingene sig jo ingenlunde, og det ved de fleste jo også godt. 

I dag er det mindst lige så normalt, at det er manden, der står og sveder i køkkenet, når familiens munde skal mættes, som det er kvinden. 

Hvis den kvinde, du skal fejre med en gave, godt kan lide at lave mad, vil hun formentlig sætte stor pris på at få lidt lækkert køkkenudstyr i gave.

Nedenfor hat vi samlet en række køkkenting, som langt de fleste kvinder vil blive begejstrede for at finde under gavepapiret.

Nips
– Hvis hun kan lide at pynte op derhjemme

Mange kvinder elsker indretning, og de fleste af dem, der gør dette, holder også frygteligt meget af nips-genstande. 

Derfor er nips-genstande også populære gaveideer blandt mange hunkønsvæsener.

Hvis du er mand, kan du sikkert godt føle, at det nogle gange tager overhånd med nips. Men ligesom Danske Spil engang påstod: at der er så meget, som kvinder ikke forstår, hvad angår sport, så må vi også bare erkende, at der er så meget, som vi mænd ikke forstår, når det kommer til nips.

Nips-genstande er et meget vidt begreb, så vi har gjort forarbejdet for dig og udvalgt en håndfuld nips-ting, som vi mener, vil pynte i hjemmet og gøre din partner lykkelig.

Møbler
– Hvis hun kan lide at indrette boligen

Som vi nævnte tidligere, er mange kvinder yderst passionerede omkring indretning. Dette kommer dels til udtryk ved, at mange kvinder elsker nips-genstande, men det viser sig i høj grad, når der skal vælges større møbler til hjemmet, eksempelvis et spisebord eller en sofa til stuen.

Hvis hende, du leder efter en gave til, går op i indretning, er der garanteret mindst et møbel, hun godt kunne tænke sig, og derfor er spisebordsstole, et sofabord eller en lampe ikke nogen tosset gaveidé. 

Hos FindEnKaereste.dk elsker vi også indretning, og herunder finder du et par af vores favoritmøbler. Måske deler vi smag med den kvinde, du leder efter en gave til. 

Den frække gave
– Hvis der skal tændes lidt op under hende

Sex er en vigtig del af et velfungerende parforhold, men med tiden kan det godt, uanset hvor vild man er med sin kæreste, blive lidt trivielt. 

Derfor kan du – hvis hende, du leder efter en gave til, er din kæreste – overveje en i den frække afdeling.

Hvis du overvejer en fræk gave, så overvej allerførst, hvem der eventuelt er sammen med hende, når hun en gang skal åbne gaven. Det er muligt, hun vil blive rigtig glad for en ordentlig kleppert af en dildo – men det tager måske lige toppen af begejstringen, hvis hendes gamle mormor overværer gaveoppakningen. 

Du kan enten vælge at være kreativ med den frække gave og klare det billigt, eller du kan betale et par danske dollars for en lidt dyrere løsning. 

Er det den billige løsning, der tiltaler dig, kan du overveje at kreere en håndfuld gavekort, som din kæreste kan bruge, når hun har lyst. Gavekortene kan eksempelvis være til:

  • Massage
  • Oralsex
  • Bondage
  • Kostumesex. 

Hvis du ikke har noget imod at spendere penge på gaven, er der nærmest uanede muligheder for, hvad du kan købe. Herunder kommer et par fine forslag.

Kunst til væggen
– Noget smukt at hænge på de nøgne vægge

Ja, så er vi tilbage ved indretning og dekoration af hjemmet. Denne gang i form af lidt vægpynt. 

Når det kommer til vægdekoration i form af billeder eller plakater, byder markedet på et utal af muligheder, så du kan stensikkert let finde noget, der stilmæssigt falder i hendes smag.

Hvis du har brug for et par forslag, leverer vi gerne varen. Herunder har vi nemlig samlet et par rigtig fine vægdekorationer.