Gave til ham – Et utal af gode gaveideer til mænd

Minimum et par gange om året skal din dejlige nuværende eller kommende kæreste forkæles med en gave. Når det igen er tid til at fejre fødsels-, måneds- eller årsdag, måske juleaften – er det samtidig også igen tid til, at du skal være kreativ og finde den perfekte gave til ham, du elsker, hvilket bestemt er lettere sagt end gjort. 

Du har tjekket hans tøjskab, spurgt hans mor og brugt timevis på internettet i håb om at finde på et eller andet at give ham, men udover sokker og underbukser har du ingen ideer – og sokker gider du jo ikke give ham. Igen…

Men bare rolig! Vi kommer dig til undsætning og hjælper dig med at finde den perfekte gave til ham. Det vil sige, vi sørger i hvert fald for at give dig tilpas meget inspiration, så vi er mere eller mindre sikre på, at du går klogere herfra. Du kender selvfølgelig din kæreste bedst, så vi vil lade det være op til dig at udvælge den helt rigtige gave til ham – men vi lover, at det bliver væsentligt lettere at beslutte dig for, hvilken gave han skal have, hvis du læser vores guide.

God fornøjelse!

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi får kommision, sæt du handler et af de steder, vi linker til. Vi garanterer dog for, at vi står inde for ethvert produkt, der anbefales i artiklen. Ligeledes er de forhandlere, vi linker til, yderst pålidelige.

Tøj – En gave der gør jer begge glade

Som barn er bløde gaver noget af det værste, der findes. Der findes kun én slags tøj, der er noget ved – legetøj. Når man bliver ældre og stopper med at lege med brio-tog, er det dog en helt anden sag. Tøj er stort set altid en sikker vinder hos mænd; en perfekt gave til ham, som ikke rigtigt står og mangler noget. 

Gave til kæresten - Gave til ham - Giv ham tøj - Find en kæreste

Generelt set er der mange mænd, der ikke bekymrer sig særligt meget om deres garderobe. Er det praktisk og behageligt, så kan det bruges – også selvom der er tale om en gammel, hullet T-shirt med malerpletter. Lige dér kommer du ind i billedet. 

Ved at give din kæreste tøj i gave giver du ham nemlig ikke bare noget, han formentlig mangler, du får også mulighed for at sætte dit præg på hans garderobe, så joggingbukserne bliver skiftet ud med et par skarpe jeans eller moderigtige chinos. Han bliver glad for sit nye tøj, og du bliver glad for din ”nye” velklædte kæreste. Alle vinder. 

Hvis din kæreste i forvejen er interesseret i tøj og har en ret klar idé om, hvad han vil gå i, så kan du med fordel inspirere hans klædeskab en dag, han ikke er hjemme og på den måde danne dig et overblik over, hvad han egentlig kan lide. Vi garanterer, at der som minimum vil være et eller to mærker, som går igen i skabet – lad det være udgangspunktet i din søgning.

Vi foreslår tøj som gave til ham, og anbefaler følgende sider til inspiration, hvor udvalget strækker sig lige fra det fine jakkesæt til de hullede moderne jeans:

Accessoires – Også for mænd

Gave til kæresten - Gave til ham - Lækkert ur eller en accesorie - Find en kæreste

Vi bliver ved påklædningen lidt endnu. For selvom accessoires måske mest er noget, man forbinder med kvinder, så er der bestemt ekstra stil-point at hente for en mand, der tilføjer prikken over i’et med et lækkert ur eller et maskulint armbånd.

Hvis din kæreste ikke allerede ejer et ur, kan vi på det kraftigste anbefale dig at give ham et sådant. Og fordi der findes mange forskellige slags ure, vil du uden problemer kunne finde et, der falder i hans smag. Uanset om han er til det pæne, det sporty eller det hverdagsagtige look. Et ur er en perfekt gave til ham, du holder af, og vi vil næsten garantere, at en sådan gave vil falde i god jord hos de fleste mænd. Herunder funder du et par ure, som vi har forelsket os i. Måske deler du og din kæreste vores smag:

Har din kæreste allerede et ur, eller har du bare lyst til at give ham noget andet, kan du også overveje en halskæde. Herunder finder du to bud på stilrene, flotte halskæder, der fungerer som den perfekte gave til ham, du elsker:

Mænd og håndtasker er normalt ikke to ting, der hænger sammen, men de fleste mænd vil alligevel kunne bruge en lækker lædertaske til computeren eller måske en toilettaske i sort læder.

Hørebøffer – Den perfekte gave til ham, der elsker god lyd

Langt de fleste af os hører musik rigtig ofte, så måske den perfekte gave til ham er det rigtige udstyr til en god lydoplevelse? God musik fortjener god lyd, og til det skal du bruge det rigtige sæt hovedtelefoner, så hans streamingoplevelse med iPhonen føles som at stå forrest til koncert med favoritbandet. 

Hørebøffer - gave til kæresten

Hovedtelefoner er, udover at være et must for ham der hører meget musik, også en beklædningsgenstand for mange. En ekstra pyntegenstand, som er med til at fuldende looket. 

Derfor findes der også mange former, farver og stilarter af hovedtelefoner. Vi anbefaler, at du tager udgangspunkt i, hvilket formål hovedtelefonerne skal bruges til, når du skal finde det rette par til din kæreste. Gamer din kæreste? For så vil han sikkert sætte pris på et sæt, der kan levere meget rumlig lyd. Går han meget op i sin stil? Så skal du forsøge at finde et par, der modemæssigt passer til ham.

Vi har samlet lidt forskellige bud nedenfor – brug dem gerne som inspiration.

Den frække gave – Tænd op under ham

Mænd kan godt lide sex – ingen overraskelse der. Er din kæreste lidt eventyrlysten, vil han formentlig især godt kunne lide sex, der skiller sig lidt ud fra det sædvanlige. 

Gave til ham - Gave til kæresten - fræk gave - find en kæreste

Derfor kan du overveje at gøre lidt ekstra ud af lagengymnastikken ved at klæde dig ud som en fræk sygeplejerske, en uartig skolepige eller måske en udfordrende stewardesse. Måske din egen fantasi skal i spil, måske du tager udgangspunkt i hans, det er helt op til dig. Udvalget af frække kostumer er stort, så vi har udvalgt lidt forskellige, du kan give et kig:

Hvis gaven til ham skal være af den frække slags, uden det omfatter, at du skal klæde dig ud, er der også andre muligheder på den front. Hvad med Erotisk massageolie, en penisring eller måske Fifty Shades of Grey-fantasien skal udleves med et bondagesæt med pisk, håndjern og bind til øjnene.

Det gode ved den frække gave er desuden, at den ikke nødvendigvis behøver at koste dig penge. Du kan nemlig være lidt kreativ og lave dit eget gavekort til ham. Et gavekort som kan tælle forskellige ”ydelser” som eksempelvis:

  • Oralsex
  • Analsex
  • Massage
  • Sex i et prøverum
  • Handjob
  • Trekant

Den eneste grænse er din egen fantasi og lyst i soveværelset. 

Er et konsol- eller computerspil den perfekte gave til ham, du elsker?

Hvis din kæreste gamer i ny og næ, vil han stensikkert sætte pris på at få et nyt, anmelderrost spil. Der findes mange dygtige spiludviklere, og hvert år udvikles der rigtig mange gode spil. Det er ikke sikkert, at du har helt styr på, hvilke spil der hitter for tiden. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Gave til ham - Gave til kæresten - Giv ham et computerspil - Find en kæreste

Vi har nemlig samlet nogle af de nye, anmelderroste spil, som uden tvivl vil begejstre din gamer-kæreste.

Dog skal vi advare om, at nogle af spillene er så ekstremt vanedannende, at der godt kan gå et par uger, før du atter kan komme i kontakt med ham.

Er du den kreative type? – Så kan du selv lave gaven til ham, du kalder skat

Sommetider hænder det, at butikkerne svigter, når man skal finde gaven til ham, man elsker. Ingen tilbyder præcis dét, som ens kæreste fortjener, og i givet fald kan en løsning være, at man selv kommer på banen og er kreativ.

Vi ved godt, at selvlavede gaver straks giver associationer til det askebæger, du lavede til dine ikke-ryger-forældre, da du gik i folkeskole, men en homemade gave behøver altså slet ikke være kikset eller ubrugelig. Det handler på mange måder om at kende sine egne begrænsninger og så lave noget fedt og sødt inden for disse.

Gave til ham - Gave til kæresten - Lav selv en gave - Find en kæreste

Nogle er desuden så heldige, at de er benådede med store kreative evner, der gør, at de kan slippe af sted med at lave omfattende og udfordrende gaver, for eksempel et digt eller et flot maleri. 

Selvom du ikke er den store poet, er det sandsynligt, at du alligevel vil kunne slippe af sted med at lave et lille, sødt digt til kæresten – det vigtige i den sammenhæng er nemlig, at det er personligt.

Selvom du ikke er særligt kreativt anlagt, kan du alligevel godt sammenstrikke en personlig gave, som din kæreste vil blive glad for.

En mulighed er at drible ned i det lokale supermarked og købe stort ind af din kærestes yndlingsslik, chips, sodavand og så videre. Alt det, som din kæreste elsker og holder af, dekorerer du i en lille kurv, og i denne anbringer du et lille sødt kort, hvorpå der står, hvor meget du værdsætter og elsker din kæreste.

Herunder følger en række konkrete forslag til kreative gaver, du selv kan lave:

  • Personlige gavekort til forkælelse
  • En lille godtekurv med alt, hvad din kæreste kan lide
  • Et sødt digt
  • Et smukt maleri

Vejen til en mands hjerte går igennem hans mave – lav en lækker middag til kæresten

Brug et par timer i køkkenet på at kokkere et fantastisk måltid, så du kan forkæle din kærestes smagsløs og dermed ham. For mange mænd vil en god middag være rigeligt som gave. Dog skal der nok være enkelte teatralske mænd, der også forventer en fysisk gave ved siden af middagen, du disker op med. Du ved sikkert, hvilken gruppe din kæreste tilhører, og kan tilpasse din adfærd efter dette.

Gave til kæresten - Gave til ham - Lav selv maden - Find en kæreste

Ligeledes ved du også, hvad hans smagsløg værdsætter, og dermed hvilken ret han sætter allermest pris på at få serveret. Hvis din kæreste elsker at smage nye ting, har vi herunder et par kreative bud på retter, du kan lave til ham, når han skal forkæles:

Er I rejselystne? Giv kæresten en ferie i gave

Der sker altid noget magisk, når man tager på ferie med kæresten. Her får man atter tid og plads til at nyde hinanden, og ofte genopstår forelskelsen.

Når man tilbringer så meget tid sammen, som man gør på ferie, indser man, hvorfor man faldt for ens kæreste. Alle de bedårende, charmerende træk, der kendetegner ens kæreste, fremtræder så klart og tydeligt, når man er væk fra dagligdagens kedelige, stressende trummerum. Derudover skaber man også mange gode minder på ferier. Minder, som man kan tale meget om efterfølgende.

gaver til kæresten - Giv en miniferie - Find en kæreste

Ferier kan være vidt forskellige, og vi mennesker foretrækker sjældent de samme typer ferier. Nogle er til charterrejser, andre til cykelferier, og atter andre foretrækker et par stille dage i et hyggeligt sommerhus.

Du ved helt sikkert, hvilken type ferie din kæreste helst vil på – herunder har vi samlet lidt inspiration, og så håber vi, at din og kærestens drømmeferie er i blandt disse muligheder:

Oplevelser er en kanon gaveidé

Oplevelsesgaver bliver stort set altid modtaget med åbne arme og store smil. Der er vildt mange forskellige muligheder, når det kommer til oplevelser, blandt andet kan du invitere kæresten med i zoologisk have, biffen eller på restaurant. Og det stopper slet ikke med de tre bud.

Gave til kæresten - Glæd din kæreste med en oplevelse - Tivoli - En tur i biffen - Hotelophold

Faktisk er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser, hvad angår gaver under overskriften ‘oplevelser’.

Vi har herunder samlet et par muligheder, hvis du mangler lidt inspiration:

Invitér ham på restaurant – lækker mad, god vin og masser tid til at kigge hinanden i øjnene

Det er de færreste, der river sig arrigt i håret og raser ud, når de bliver inviteret på restaurant. Faktisk er reaktionen for det meste ganske omvendt. Derfor er en tur på restaurant også en glimrende kærestegave.

Gave til kæresten - Inviter kæresten på restaurant - Find en kæreste

‘Find en kærestes’ besøgende kommer fra hele landet, og vi har desværre hverken viden eller tid nok til at diske op med en oversigt over de bedste restauranter i samtlige landsdele. Måske har din kæreste og dig allerede en yndlingsrestaurant, eller også kan I sikkert få lidt hjælp af Google.

Bor I i enten København eller Aarhus, har vi dog et par forslag til, hvor du kan invitere kæresten hen.

København:

Aarhus:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *