Gave til ham
– Et utal af gode gaveideer til mænd

Minimum et par gange om året skal din dejlige kæreste forkæles med en eller flere gave(r), og hvis du nærmer dig et af disse tidspunkter, men er på bar bund angående, hvad du skal give ham, så frygt ej. Hjælpen er heldigvis nær. I artiklen her har vi nemlig samlet de bedste gaveideer til mænd. 

Du har tjekket hans tøjskab og spurgt hans mor samt venner flere gange i håb om at finde på et eller andet spændende at give ham i gave, men du har endnu ikke hørt nogen tilpas gode forslag, så du er stadigvæk på herrens mark.

Men bare rolig! 

Vi kommer dig til undsætning og hjælper dig med at finde den perfekte gave til ham. Det vil sige, vi sørger i hvert fald for at give dig tilpas meget inspiration, så vi er mere eller mindre sikre på, at du går klogere herfra. 

Du kender selvfølgelig din kæreste bedst, så vi vil lade det være op til dig at vælge den helt rigtige gave til ham – men vi lover, at det bliver væsentligt lettere at beslutte dig for, hvilken gave han skal have, når du er i gennem denne artikel, der byder på rigtig mange ‘gaveideer til ham’.

God fornøjelse!

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi får kommission, sæt du handler et af de steder, vi linker til. Vi garanterer dog for, at vi står inde for ethvert produkt, der anbefales i artiklen. Ligeledes er de forhandlere, vi linker til, yderst pålidelige

Gaver til ham

Nøglering med tekst

Personlige gaver er de bedste, og vælger du at give din kæreste en nøglering med indgravering, kan du gøre gaven helt unik. 

De flotte nøgleringe i læder fås i flere forskellige farver, og du vælger selv teksten. En god og oplagt muligheder kunne være en særlig dato for jer, eventuelt den hvor I blev kærester, gift eller var på første date? 

Et simpelt “Jeg elsker dig” eller “Min for altid” kan også være rigtig sødt. 

Bridgewalking

Hvis din kæreste holder af udfordringer, der får pulsen op og udløser store mængder adrenalin, så er bridgewalking den perfekte gaveidé.

Helt konkret giver du ham muligheden for at krydse den gamle Lillebæltsbro – fra toppen altså. Og ja, han bliver naturligvis fastspændt, så der ikke sker ham noget. Ej heller selvom han måtte være lidt klodset.

Gavekurv

En gavekurv falder i god jord hos de fleste. Det er altid rart med noget lækkert at drikke og spise, og derfor er gavekurven som regel en sikker vinder. 

Du kan – hvis du har god tid og er en smule kreativ – vælge at lave kurven selv og fylde den med en masse ting, du ved, din kæreste elsker. Det være sig eksempelvis hans yndlingsøl samt favoritchips og -slik.

Alternativt kan du vælge den lettere løsning og bestille en færdiglavet kurv til ham. Det lyder måske lidt dovent, men med en færdiglavet kurv vil din kæreste få en masse spændende ting, som han ikke normalt ville smage – det vil han formentlig være ret begejstret for. 

Hotelophold

At tage ud at rejse eller på hotel plejer at være sundt for langt de fleste forhold. 

Hvis du synes, at din kæreste og dig trænger til lidt intens kvalitetstid sammen, er en super gaveidé derfor et hotelophold, hvor I kan komme lidt væk fra hverdagens travle, faste rammer og skabe nogle herlige minder sammen.

Et flot ur

Vi mener, at alle mænd bør have mindst ét ur i klædeskabet. For ure er nemlig en af de få accessories, som falder i stort set alle mænds smag.

Og så er der altså bare noget særligt dragende og tiltrækkende over en mandearm, der er beklædt med et flot ur. 

Hvis din kæreste allerede har et eller flere ure i samlingen, så kan han formentlig sagtens bruge et mere, hvorfor dette ikke bør være et argument for at afskrive denne gaveidé. 

Og så er fordelen ved et ur i øvrigt, at han kommer til at tænke på dig, hver eneste gang han skal se, hvad klokken er.

Minicruise til Oslo

Hvis din kæreste synes, det er hyggeligt at sejle, vil han elske at få et minicruise til Oslo i gave. 

Med et sådant får I en masse timer på Oslo-færgen, hvor I både kan spise god mad og nyde lækre cocktails. 

Derudover får I lov at tilbringe en del timer i Oslo. En smuk by, der har rigtig meget af byde på, både hvad angår seværdigheder og spisesteder. 

En fræk gave

Mænd kan godt lide sex. Og de fleste mænd kan også godt lide at eksperimentere lidt med lagengymnastikken. 

Derfor er en fræk gave en fremragende idé, som gavner både dig og ham. Måske det ender med at blive det krydderi, der skal til for at tage jeres sexliv til nye højder.

Sinful sælger pakker med forskellige former for sexlegetøj – det er et rigtig godt sted at starte, hvis både din kæreste og dig er nye inden for sexlegetøjsområdet.

En oplevelse

Man går så absolut aldrig galt i byen med en oplevelse. Slet ikke, hvis det er en oplevelse, som du kan få sammen med din kæreste.

På den måde bliver din gave ikke bare en gave, men i stedet et minde, som I begge vil have mange år ud i fremtiden.

En oplevelse kan være en tur i Tivoli, picnic i skoven, middag på en restaurant eller måske noget lidt mere ekstremt som elastik- eller faldskærmsudspring. 

Trykker du på knappen nedenfor, får du en masse forslag til sjove, spændende eller hyggelige oplevelser, som du kan give i gave til ham. 

Lav din egen øl til ham

Hvis din kæreste holder af øl, vil han formentlig synes, det er både sjovt og virkelig fedt, hvis du giver ham en øl, som du selv har brygget, i gave.

Du tænker sikkert: Jamen det kan jeg da ikke finde ud af?

Men det tror vi faktisk godt, du kan. 

At brygge øl er nemlig ikke så udfordrende, som mange tror. Noget, som du vil kunne læse endnu mere om ved at klikke på knappen herunder.

Et brætspil

Brætspil er virkelig blevet populære de seneste år, og det, tror vi, skyldes, at brætspil giver os mennesker mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid fysisk sammen i en verden, hvor vi bruger mere og mere tid på digitale aktiviteter.

Hvis din kæreste har interesse for brætspil, eller du forestiller dig, at denne interesse kunne opstå hos ham, så synes vi, at du skal give ham et brætspil i gave.

Udvalget tæller ekstremt mange forskellige spil, så det burde være muligt at finde et, der appellerer til hans smag.

Brunch

Vi har stadigvæk til gode at møde en, som ikke er begejstret for en god brunch. Derfor føler vi os også ret sikre på, at din kæreste vil blive glad for et gavekort til brunch. 

Og hvis du er lidt snedig, så sørger du for, at gavekortet er for to, da han formentlig vil invitere dig med.

Et sleeve

Hvis din kæreste ejer en bærbar, så vil han sikkert gerne passe godt på den. Det kan han gøre med et fedt sleeve, som ikke blot beskytter bærbaren, men som også ser rigtig cool ud. 

Et computersleeve er en lille taske eller “lomme” til computeren, som beskytter den mod ridser, stød og andre former for skader. 

Udvalget af computersleeves er rigtig, rigtig stort, så det burde ikke være noget problem at finde et sleeve, der falder i din kærestes smag.

En god bog

For manges vedkommende forsvinder der utroligt mange timer foran fjernsynet med serier på Netflix, HBO Nordic og andre streaming-tjenester. Det forstår vi udmærket, for der er virkelig mange gode historier i film og serier. 

Men det er der bestemt også i bøger, og det medie kan indiskutabelt noget helt andet end film- og tv-mediet.

Hvis din kæreste holder af sprog og gode historier, så vil en eller flere bøger formentlig være end værdsat gave fra hans side.

Tøj

Tøj er en klassiker og noget, som langt de fleste altid kan bruge – sikkert også din kæreste. Du kender ham bedre end nogen anden, og derfor ved du stensikkert, hvad han mangler til klædeskabet.

Har du brug for lidt inspiration til, hvad du kan give, så klik på knappen herunder.

Høretelefoner

Uanset om din kæreste er typen, der bruger meget tid på at game, se film eller at høre musik, så værdsætter han formentlig god lyd. 

Og du værdsætter måske, at den gode lyd ikke leveres via et par store højttalere, der muligvis gør, at du skal lide under hans dårlige musiksmag.

Hvis det er tilfældet, så giv din kæreste et par fede høretelefoner, der kan levere rigtig god lyd, men kun i hans ører.

Tur i Ferrari

Hvis din kæreste er bare en lille smule interesseret i biler, så vil han formentlig klappe begejstret i hænderne over at få en tur i en Ferrari. 

Ferrari er et verdenskendt bilmærke, der laver kvalitets-slæder, som typisk både er flotte og vanvittigt hurtige. Din kæreste vil få sig en kæmpe oplevelse, hvis du giver ham en tur i en Ferrari.

En lækker pung

Selvom mange af os i dag ikke længere bærer på kontanter, betyder det ikke, at vi ikke ejer en pung. En sådan har de fleste af nemlig stadigvæk brug for, da vi skal have et etui til vores betalingskort, kørekort og lignende.

Hvis det er længe siden, at din kæreste sidst investerede i en pung, trænger den nuværende sikkert til at blive udskiftet. 

Klikker du på knappen herunder, kan du se, hvad markedet blandt andet byder på lige nu.

En kogebog

Hvis din kæreste elsker at stå i køkkenet, eller han gerne vil blive bedre til lave mad, så er en fed kogebog helt sikkert sagen.

Markedet inden for kogebøger er enormt, så uanset hvilket kompetenceniveau din kæreste befinder sig på, vil du kunne finde en kogebog, der matcher dette. 

Som udgangspunkt anbefaler vi kogebogen Gastromand, da vi selv har erfaret, hvor mange lækre retter denne byder på. 

All-you-can-eat i pølsevogn

Det er formentlig en drengedrøm for mange mænd at kunne gå ind i en pølsevogn og pege på lige det mad, de har lyst til uden at skulle bekymre sig om regningen. 

Ja, det lyder måske lidt banalt og plat, men vejen til en mands hjerte går i mange tilfælde gennem hans mave.

Derfor vil din kæreste sikkert få julelys i øjnene, hvis han får et gavekort på ubegrænsede mængder hotdogs, pomfritter og burgere.

Og så er du måske så heldig, at han tager dig med. Klik på knappen herunder 

Underbukser

Der findes nogle gaver, som man altid kan give, og underbukser en af disse. Underbukser kan enhver mand nemlig altid bruge!

Vi indrømmer dog gerne, at det ikke er den mest inspirerende gave at få, og mange vælger da også at give underbukser som et supplement til en større gave. 

Espressomaskine 

Kan din kæreste godt lide en god kop kaffe, så skal han da lave den fra bunden med en lækker espressomaskine, og hvis han endnu ikke ejer en sådan maskine, skal han måske have en sådan i gave?

Markedet for espressomaskiner er kæmpestort, og derfor er vi sikre på, at du let kan finde en maskine, der passer perfekt til din kærestes behov og ønsker, både hvad angår stil og funktionalitet.

Klikker du på knappen herunder, præsenteres du for et bredt udsnit af, hvad markedet blandt andet byder på.

Nye sko

Ligesom underbukser så er ‘sko’ også i kategorien af gaver, som man altid kan give. Man for nemlig aldrig for mange sko! 

I vores øjne er det dog væsentlig mere interessant at få et par nye sko i gave end et sæt underbukser.

Hvis du er enig med os i dette udsagn, så klik på knappen herunder, hvorefter du vil blive præsenteret for en masse lækre herresko. 

Trådløs højttaler

Hvis din kæreste holder af god lyd og gadgets, så vil han sikkert blive mere end lykkelig for at få en fed trådløs højttaler på markedet.

I dag er det samlede udvalg af trådløse højttalere enormt, så uanset hvad dit budget måtte ligge på, burde du kunne finde en habil trådløs højttaler til din kæreste.