Minimum et par gange om året skal din dejlige nuværende eller kommende kæreste forkæles med en gave. Når det igen er tid til at fejre fødsels-, måneds- eller årsdag, måske juleaften – er det samtidig også igen tid til, at du skal være kreativ og finde den perfekte gave til ham, du elsker, hvilket bestemt er lettere sagt end gjort. 

Du har tjekket hans tøjskab, spurgt hans mor og brugt timevis på internettet i håb om at finde på et eller andet at give ham, men udover sokker og underbukser har du ingen ideer – og sokker gider du jo ikke give ham. Igen…

Men bare rolig! Vi kommer dig til undsætning og hjælper dig med at finde den perfekte gave til ham. Det vil sige, vi sørger i hvert fald for at give dig tilpas meget inspiration, så vi er mere eller mindre sikre på, at du går klogere herfra. Du kender selvfølgelig din kæreste bedst, så vi vil lade det være op til dig at udvælge den helt rigtige gave til ham – men vi lover, at det bliver væsentligt lettere at beslutte dig for, hvilken gave han skal have, hvis du læser vores guide.

God fornøjelse!

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi får kommission, sæt du handler et af de steder, vi linker til. Vi garanterer dog for, at vi står inde for ethvert produkt, der anbefales i artiklen. Ligeledes er de forhandlere, vi linker til, yderst pålidelige

Gaver til ham

Nøglering med tekst

Personlige gaver er de bedste, og vælger du at give din kæreste en nøglering med indgravering, kan du gøre gaven helt unik. 

De flotte nøgleringe i læder fås i flere forskellige farver, og du vælger selv teksten. Hvad med datoen i blev kærester, gift eller var på første date? 

Et simpelt “Jeg elsker dig” eller “Min for altid” kan også være rigtig sødt. 

Bridgewalking

Kloge hoveder siger, at adrenalin i kroppen er godt for forelskelsen – i så fald er der chance for, at I igen bliver som nyforelskede. For adrenalin bliver der sikkert rigeligt af, hvis i kaster jer over Bridgewalking. 

Sammen krydser i den gamle Lillebæltsbro – fra toppen altså. I bliver spændt fast, og skal så krydse lillebælt flere meter over vejen under jer. 

Oplevelsen får rigtig gode anmeldelser af dem der har prøvet den, hvorfor vi med ro i sindet anbefaler bridgewalking som en fremragende gaveidé til ham.

 

Gavekurv

En gavekurv falder i god jord hos de fleste. Det er altid rart med noget lækkert at drikke og spise, og derfor er gavekurven som regel en sikker vinder. 

Du kan enten vælge at lave den selv, og samle alle de ting du ved han elsker. Hans favorit øl, vin, slik, chips og lignende. 

Eller du kan tage den lidt lettere løsning, og bestille en færdiglavet kurv til ham. Det lyder måske lidt dovent, men med en færdiglavet kurv vil din kæreste få en masse spændende ting, som han ikke normalt ville smage – det vil han formentlig være ret begejstret for. 

 

Hotelophold

Det er sundt for de fleste forhold at komme lidt væk fra dagligdagen, og bruge noget kvalitetstid sammen. Det kan i mange tilfælde være med til at kickstarte parforholdet, og gøre jer nyforelskede igen. 

Tid til hinanden bliver der formentlig masser af, hvis I tager på hotelophold sammen. I vælger selv, om I bare vil ligge på værelset og kigge hinanden i øjnene, eller om i vil ud og opleve området omkring hotellet. 

Vi mener i hvert fald ikke, at der findes ret meget som er ligeså godt for parforholdet, som at komme lidt væk fra hverdagen sammen. 

 

Et flot ur

Vi mener, at alle mænd bør have mindst ét ur i klædeskabet. For ure er nemlig en af de få accessories som alle mænd kan gå med. Der er noget tiltrækkende over en mandearm der er blevet pyntet med et flot ur. 

Hvis din kæreste allerede har et eller flere ure i samlingen, så kan man altid bruge et mere. 

Og så er fordelen ved et ur iøvrigt, at han kommer til at tænke på dig hver eneste gang han skal se hvad klokken er. Dét er en god gave til ham!

Minicruise til Oslo

Trænger i til at komme lidt udenlands, men rækker tiden og budgettet ikke helt til en længere rejse, så er et minicruise en fremragende idé. 

I kan eksempelvis hoppe ombord på den store båd og sejle østpå til vores naboer i Norge, og opleve hvad den norske hovedstad har at byde på. 

Tilbring noget kvalitetstid sammen på havet og tag på storbyferie sammen.

En fræk gave

Mænd kan godt lide sex. Og de fleste mænd kan også godt lide at eksperimentere lidt med lagengymnastikken. 

Derfor er en fræk gave en fremragende idé, som gavner både dig og ham. Måske det ender med at blive det krydderi der skal til, for at tage jeres sexliv til nye højder.

Sinful sælger pakker med forskellige former for sexlegetøj – det er et rigtig godt sted at starte, hvis du er ny indenfor området og ikke helt ved hvor du skal starte.

En oplevelse

Man går så absolut aldrig galt i byen med en oplevelse. Slet ikke, hvis det er en oplevelse i begge kan have sammen. På den måde bliver din gave ikke bare en gave, men i stedet et minde, som I begge vil have mange år ud i fremtiden.

En oplevelse kan være en tur i Tivoli, picnic i skoven, middag på en restuarant eller måske noget lidt mere ekstremt som elastik- eller faldskærmsudspring. 

Trykker du på knappen får du en masse forslag til sjove, spændende eller hyggelige oplevelser som du kan give i gave til ham. 

Lav din egen øl til ham

Øl er en favorit drik hos mange mænd. Men efter tilpas mange ture i byen og hygge på den lokale bodega, kan man godt ende med at blive lidt træt af smagen af de samme slags øl igen og igen. 

Du kan heldigvis komme din kærestes smagsløg til undsætning inden de keder sig selv ihjel. 

Du kan nemlig skræddersy din helt egen øl din kæreste. Du kan vælge alt lige fra styrke, sødme og etiket. Du er med andre ord garanteret, at din kæreste aldrig har smagt DIN øl før. 

Et brætspil

Brætspil er blevet moderne og ikke mindst populære hos mange voksne. Måske din kæreste vil sætte pris på et fedt brætspil, som I kan spille sammen alene eller måske med venner og familie.
Der er mange timers underholdning at hente.

Spiller din kæreste allerede brætspil, så kan du med fordel prøve at spørge hans venner hvilke spil han er til. De kan helt sikkert hjælpe dig i den rigtige retning. 

Brunch

Vi mangler stadig at møde en, som ikke er begejstret for en god brunch. Så vi tør godt gætte på, at din kæreste også vil være begejstret. 

Og så kan det jo være du er så heldig, at han inviterer dig med. 

Et sleeve

Hvis din kæreste har en bærbar, så vil han sikkert gerne passe godt på den. Det kan han gøre med et fedt sleeve, som ikke bare beskytter bærbaren, men som også ser rigtig cool ud. 

Et computersleeve er en lille taske, eller en “lomme” til computeren, som beskytter den mod ridser, stød og andre former for skader. 

Computer sleeves kommer i mange forskellige materialer efter smag og behag.

En god bog

For manges vedkommende forsvinder der utroligt mange timer foran fjernsynet med serier på Netflix, HBO Nordic og andre streaming-tjenester. Det forstår vi udmærket, for der er virkelig mange gode historier i film og serier. 

Men det er der bestemt også i bøger, som desværre bliver lidt overset som medie. Det er en skam, for der venter virkelig mange timers underholdning med en god bog. 

Skal din kæreste have en god bog at kaste sig over, men har du ingen idé om hvad der er godt, så tryk på knappen og se en oversigt over de bedst sælgende bøger lige nu.

Tøj

Som små var bløde pakker med tøj noget af det værste vi kunne komme i tanke om. Sådan er det bare ikke længere. De fleste mænd elsker nemlig at få nyt tøj. 

Særligt glade bliver vi, hvis det er tøj vi har fået af vores partner, fordi vi ved, at I synes vi er lækre i det par bukser eller den skjorte I har købt til os.

Din kæreste bliver glad for tøjet, og du får mulighed for at klæde ham på i tøj du godt kan lide. Alle vinder, og alle er glade. Derfor er tøj en god gave til ham.

Høretelefoner

Uanset om din kæreste gamer, ser film eller hører musik, så skal han selvfølgelig have god lyd. Det kræver bare et sæt ordentlige hørebøffer, og så er han lykkelig. 

Høretelefoner kommer i et utal af designs og du ved helt sikkert bedst, hvilke han vil synes om. 

Tur i Ferrari

Hvis din kæreste er bare en lille smule interesseret i biler, så vil han formentlig klappe begejstret i hænderne over at få en tur i en Ferrari. 

Ferrari er et verdenskendt bilmærke der laver superbiler der er både flotte og vanvittigt hurtige. Din kæreste vil få sig en kæmpe oplevelse, hvis du giver ham en tur i en Ferrari.

En lækker pung

Det er de færeste der bruger kontanter i dag, men det har ikke udryddet behovet for en pung. For selvom vi ikke bærer på pengesedler og mønter i samme grad som før, så har vi til gengæld lommen fyldt med plastikkort. 

Kørekort, sygesikring, medlemskort til fitness – de skal naturligvis bæres med stil. 

Derfor er en flot pung noget de fleste mænd vil sætte pris på. Der er et kæmpe udvalg, så det er egentlig mest et spørgsmål om at udpege en pung som du kan lide – så skal han helt sikkert nok blive glad. 

En kogebog

Vi vil gerne indrømme, at en kogebog måske ikke lyder vildt maskulint – medmindre den er specifikt lavet til mænd, altså. 

Gastromand er en kogebog for mænd – både dem der er erfarne og dem som først lige er begyndt at udforske køkkenet. 

Og nå ja, så får du jo måske også selv glæde af kogebogen når din kæreste pludselig går i køkkenet for at prøve en ny opskrift af. 

All-you-can-eat i pølsevogn

Det er formentlig en drengedrøm for mange mænd, at kunne gå ind i en pølsevogn og pege på lige det mad han har lyst til. Ja, det lyder måske lidt banalt og plat, men vejen til en mands hjerte går jo som bekendt gennem hans mave. 

Derfor vil han med garanti få julelys i øjnene, når han får et gavekort på ubegrænsede mængder hotdogs, pomfritter og burgere.

Og så er du måske så heldig, at han tager dig med. 

Pølser ad-libitum i en pølsevogn går rent hjem, det er vi sikre på. 

Underbukser

Underbukser lyder ikke ligefrem som en sindsoprivende gave at pakke op. Men faktum er, at rigtig mange mænd mangler underbukser. Enten er de gamle og slidte, så er der gået hul i dem eller så er de bare virkelig grimme. 

Hvis du synes underbukser er en lidt kedelig gave at give ham, så kan de også gives som en lille ekstra ting, hvis du ikke helt har ramt gavebudgettet eller måske bare synes han fortjener lidt ekstra.

Espressomaskine 

Kan din kæreste godt lide en god kop kaffe, så skal han lave den fra bunden med en lækker espressomaskine. 

Med en espressomaskine kan kaffen sagtens komme til at smage som dem man bestiller på cafeer. Og faktisk vil mange også finde stor glæde i, at stå og brygge kaffen selv. Med en epsressomaskine er det ikke bare som at sætte en kande filterkaffe over. Der skal lidt mere finesse til. Der skal kæles lidt mere for kaffen. 

Er din kæreste kaffedrikker, så vil han blvie glad for en lækker espressomaskine.

Nye sko

Sko er en af de vigtigste beklædningsgenstande som mænd bærer. Mange kvinder beretter om, at skoene er noget af det første de tjekker ud, når de møder en mand – derfor skal fodtøjet naturligvis spille. 

Og så er det i øvrigt ikke kun kvinder som sætter pris på sko – mange mænd er også svært begejstrede for at sætte foden ned i en lækker sneaker eller støvle. 

Trådløs højtaler

Med en god trådløs højttaler kan din kæreste afspille musik hvorend han har lyst. I parken, i badet eller måske på stranden – der bliver aldrig stille igen, nu hvor han altid har lækker lyd og musik ved hånden. 

Som med meget andet, kommer trådløse højttalere i mange designs, så find et du kan lide og som du tror vil falde i hans smag. Så skal han nok blive begejstret.