Dansk tech-duo skaber unik kærligheds-algoritme

Skaberne bag en ny dansk dating-app vil gøre op med overfladiske dates og dårlige samtaler. Derfor har de brugt de seneste 12 år på at udvikle succesfulde matching-algoritmer i udlandet, der skal gøre op med akavede stævnemøder og i stedet skabe personlige og dybe relationer fra starten. Nu sætter de alle kræfter ind for at hjælpe danskerne med at finde kærligheden.

Om du ligner eller ikke ligner en million gennem en kameralinse, skal ikke længere afgøre, om du bliver inviteret ud på en date. 

Og det skal være slut med at swipe dig igennem et hav af selfies i håbet om, at din udkårne gemmer sig et sted mellem pixelerede portrætter og slørede smil. 

For hvis drømmen er ægte kærlighed, eller bare bedre dates, skal der meget mere til. 

Det mener stifterne bag Danmarks nye dating-app, Lovla, der matcher par på baggrund af detaljerede data.

De to danske brødre, der står bag Lovla, Mortada Haddad og Ahmad Haddad, har brugt de seneste 12 år på at drive succesfulde internationale dating-apps, der bygger på en algoritme til de danske kærligheds-jagere, som både tager højde for personlige værdier, kvaliteter, særlige kendetegn og drømme. 

Og deres vision er der ikke tvivl om: De vil ændre det overfladiske dating-game og tage kærligheden alvorligt – også selvom det første møde sker digitalt. 

Kunstig intelligens skaber ægte kærlighed

Den nye app og Lovlas specialiserede matching-algoritme giver associationer til det populære tv-show, ’Gift ved første blik’, hvor en række eksperter sætter par sammen ud fra holdninger, baggrund og indstillinger til livet. 

Det samme gør Lovlas algoritme, når den skal sammensætte dit ideelle match. Når du har valgt samtaleemner og præferencer, matcher Lovla din profil med potentielle partnere og sender dig en unik match-score, så du kan se, hvilke kandidater du har mest tilfælles med.

”Vores algoritme hjælper med at skabe det bedste grundlag for et personligt møde. Begge parter ved, hvad de har tilfælles allerede på første date. Det giver mulighed for en dybere relation og bedre samtaler fra start og dermed også større chancer for at finde kærligheden,” siger medstifter og CEO, Mortada Haddad. 

De to brødre har fra start haft et ønske om at bruge deres indsigt i data og algoritmer til at gøre en forskel.  

”Danskerne har taget online-dating til sig. Men vi mener ikke, at datingmarkedet har taget danskernes kærlighed alvorligt nok. Derfor ville vi skabe en algoritme, der tog hensyn til værdier, personlighed, kultur og hvor du er i dit liv,” siger Ahmad Haddad. 

Derfor spørger kærligheds-appen eksempelvis også om, hvad du søger i en potentiel partner – så du ender ikke på dates, hvor forventninger ikke stemmer overens. 

Om Lovla

Lovla er Danmarks nye og mest personlige danskproducerede dating-platform designet til at give dig bedre matches, få dig på bedre dates og hjælpe dig med at finde kærligheden. 

Lovla er skabt på baggrund af 12 års international erfaring med udvikling af succesfulde dating-apps og matching-algoritmer og tilbyder den mest specialiserede dating-algoritme på markedet. 

Lovlas algoritme matcher brugere på personlige værdier, egenskaber og kendetegn for at danne det bedste grundlag for det personlige møde og skabe dybere relationer fra start. 

Lovla blev lanceret i Danmark den 1. februar 2021 af de to danske brødre Mortada Haddad og Ahmad Haddad. 

Lovla har i dag over 25.000 danske brugere. Lovla findes på iOS, Android samt web.