Find en kæreste – Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Anmeldelse af 50plusmatch

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
4/5
50plusmatch

Datingside for singler på 50+

Alle profiler kontrolleres manuelt

50% mænd og 50% kvinder

Datingside for singler på 50+

Alle profiler kontrolleres manuelt

50% mænd og 50% kvinder

Uddybende anmeldelse af
50plusmatch 

50plusmatch er dating for seniorer. For at oprette en profil skal man minimum være fyldt 50 år. Siden forsøger fortrinsvis at tiltrække seniorer, der holder sig i form, og den appellerer både til seniorer, der søger kærligheden, og seniorer, som søger nye bekendtskaber.

Overordnet set leverer siden en rigtig god brugeroplevelse. Det er ingen hemmelighed, at mange af brugerne ikke er helt lige så skarpe til at navigere rundt på internetsider som folk i de yngre generationer.

Derfor er det særligt vigtigt, at en side som 50plusmatch er meget overskuelig, og at det er meget let at finde alt, hvad man skal bruge, og det, synes vi faktisk, er tilfældet. Vi tilhører dog også en lidt yngre generation end målgruppen, hvorfor vi måske ikke er de helt rette til at vurdere dette.

Dog bliver vores vurdering underbygget af adskillige kommentarer på Trustpilot, hvor brugerne generelt er rigtigt begejstrede for layoutet, som de kalder overskueligt.

50plusmatch screenshot

Fordele

Mulighed for at chatte og quizze

Brugervenligt system

Seriøse brugere

Rigtig god kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Ikke så gode betingelser for homoseksuelle seniorer på jagt efter kærligheden

Videogennemgang af 50plusmatch

50plusmatch pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 199 kr.
I alt: 199 kr.

 

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 149 kr.
I alt: 447 kr.

 

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 99 kr.
I alt: 594 kr.

 

Brugerne er seriøse

Vi har en tese om, at dem, der er over 50 ikke gider spilde tiden, når de leder efter kærligheden. Derfor tænker vi, at de stiller store krav til seriøsiteten af deres dating-platform, og her leverer 50plusmatch rigtig, rigtig fint.

Brugerne holder generelt en rigtig god tone, og langt størstedelen af brugerne er rigtig seriøse i deres jagt på kærligheden og nye venskaber.

God kundeservice-afdeling

Kundeservice-afdelingen fortjener også et par rosende ord med på vejen. De er meget opsøgende og aktive; de er ekstremt tilgængelige og forsøger at afhjælpe problemerne, før de opstår.

Da 50plusmatch eksisterer i flere lande, kan man dog risikere at få fat i en svensk medarbejder, men vi havde ingen problemer med at forstå den søde svenske dame, der hjalp os.

Mulighed for at oprette sig gratis

Hvis man har lyst til at snuse lidt til 50plusmatch, er det muligt at oprette en gratis profil. Det er let og ikke synderligt tidskrævende. Når man opretter sig, er der en række oplysninger om en selv, som man skal indtaste. Ydermere er der en række oplysninger om en selv, som man har mulighed for at indtaste, hvis man vil gøre ens profil så nuanceret som muligt.

Vi anbefaler, at du er så grundig som mulig, hvis og når du opretter en profil. Vær dog opmærksom på, at du sagtens kan indtaste samt ændre i dine profiloplysninger, efter du har oprettet dig.  Desto mere nuanceret ens profil er, desto større er chancen for, at dem, der henvender sig, er ens typer, og det er ganske enkelt argumentet for at gøre sig umage med udformningen af ens profil.

Det er, som sagt, gratis at snuse til datingsiden. Det bliver dog først rigtig sjovt, når man opgraderer sit medlemskab til et betalt et. Det er nemlig ikke muligt at kontakte andre medlemmer med et gratis medlemskab.

Som betalt medlem får man adgang til en række sjove funktioner, blandt andet chatten og forskellige quizzer. Det er muligt at indlede en-til-en-samtaler med ethvert andet betalende medlem, og i chatten er der flere forskellige kommunikationsmuligheder.

Det er ikke så overraskende muligt at skrive sammen. Men det er også muligt at sende GIFs til hinanden. Hvis du ikke ved det, er GIFs små sjove videoklip – langt de fleste mennesker kommer i rigtig godt humør, når de modtager en GIF.

Kort opsummering

50plusmatch.com er en fremragende dating side for seniorer. Udviklerne har tænkt på målgruppen og udviklet et meget overskueligt site.

Siden tilbyder alle de funktioner, der skal til for succesfuld dating, og deres kundeservice-afdeling er både yderst tilgængelig og hjælpsom.

Det er tydeligt, at brugerne på siden ikke er der for at spilde tiden. De er der med et formål, og det bidrager til, at platformen er yderst seriøs.