Jesper Jensen

Jesper Jensen

Datingekspert og redaktør

Anmeldelse af
50plusmatch

50plusmatch screenshot
0
4.2/5
Brugervenlighed:
5/5
Features:
4/5
Aktivitet:
3/5
Seriøsitet:
5/5
Pris:
4/5

Bliv klogere på, hvordan vi bedømmer her.

Datingside for singler på 50+

Alle profiler kontrolleres manuelt

57% mænd og 43% kvinder

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden.

Uddybende anmeldelse af
50plusmatch 

50plusmatch logo

50plusmatch er en datingside for seniorer, hvilket kommer til udtryk ved, at samtlige brugere af tjenesten er 50 år eller ældre. 

Siden forsøger som udgangspunkt at tiltrække seniorer, der holder sig i form, og den appellerer både til seniorer, der søger kærligheden, og seniorer, som søger nye bekendtskaber.

Overordnet set leverer siden fint på rigtig mange parametre og må blandt andet siges at være ganske brugervenlig, hvilket er rigtig fedt! 

Ikke kun et datingsite

50plusmatch er ikke blot en platform, der udelukkende skal facilitere romantiske møder. 

Platformen er nemlig lige så meget et socialt medie, som den er en datingside, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at du på 50plusmatch kan dele videoer, quizze eller skrive opslag på den Facebook-lignende digitale væg.

Selvom det er muligt at benytte tjenesten som simpelt tidsfordriv, er det dog vores opfattelse, at de fleste brugere tilmelder sig med henblik på at finde kærligheden og/eller nye venskaber.

Hos FindEnKaereste.dk har vi testet 50plusmatch dybdegående, og i det resterende af anmeldelsen vil du kunne læse om vores erfaringer med sitet. Her vil du blandt andet kunne blive klogere på nogle af de funktioner, som sitet byder på.

Indholdsfortegnelse

Fordele

Mulighed for at chatte og quizze

Brugervenligt system

Seriøse brugere

Rigtig god kundeservice-afdeling

Gratis oprettelse

Ulemper

Ikke så gode betingelser for homoseksuelle seniorer på jagt efter kærligheden

Designet er lidt gammeldags

Videogennemgang af 50plusmatch

50plusmatch pris

 

1 MÅNED

Pr. måned: 199 kr.
I alt: 199 kr.

 

3 MÅNEDER

Pr. måned: 149 kr.
I alt: 447 kr.

 

6 MÅNEDER

Pr. måned: 99 kr.
I alt: 594 kr.

 

12 MÅNEDER

Pr. måned: 79 kr.
I alt: 948 kr.

Brugerne er seriøse

Vi har en tese om, at dem, der er over 50 år, ikke gider spilde tiden, når de leder efter kærligheden. Derfor tænker vi, at de stiller store krav til seriøsiteten af deres dating-platform, og på det område leverer 50plusmatch rigtig, rigtig fint.

Vores klare indtryk er nemlig, at brugerne på sitet generelt holder en rigtig god tone, og at langt størstedelen af disse er yderst seriøse i deres jagt på kærligheden og nye venskaber.

God kundeservice-afdeling

50plusmatchs kundeservice-afdeling høster en masse ros på Trustpilot. 

Kundeservice-personalet roses blandt andet for at være yderst opsøgende, tilgængelige og engagerede. Faktisk hævder flere, at kundeservice-personalet er så vakse, at problemerne løses, før de opstår.

Det er super fedt, at 50plusmatch leverer en rigtig god indsats på kundeservice-området; der er dog et lille men, og det er, at man kan risikere at få fat i en svensk eller norsk kundeservice-medarbejder, når man har brug for hjælp.

For os var dette dog intet problem, da vi klart og tydeligt forstod, hvad den flinke svenske kundeservice-medarbejder kommunikerede til os.

Oprettelsen er gratis og nem

Hvis du har lyst til at snuse lidt til 50plusmatch og dykke ned i, hvad denne platform kan, kan vi glædeligt informere dig om, at oprettelsen i sig selv er ganske gratis. Et yderligere argument for at oprette sig er, at det ikke er særligt tidskrævende.

Når man opretter sig, er der en række oplysninger om en selv, som man skal indtaste. Ydermere er der en række oplysninger om en selv, som man har mulighed for at indtaste, hvis man ønsker at gøre ens profil så nuanceret som muligt.

Vi anbefaler, at du er så grundig, som du har mulighed for at være, hvis og når du opretter en profil hos 50plusmatch.. 

Vær dog opmærksom på, at du sagtens kan indtaste samt ændre i dine profiloplysninger, efter du har oprettet dig. Med andre ord: Du har altså mere end et skud i bøssen.

Det er, som sagt, gratis at snuse til datingsiden. 

Når det er sagt, vil vi dog gerne lige indskyde, at det først bliver rigtig sjovt at date på 50plusmatch med et betalt medlemskab. Med en gratis profil vil du nemlig være underlagt en række strenge begrænsninger; eksempelvis vil du ikke kunne skrive med andre brugere, og dette er selvsagt ret centralt og vigtigt, når man jagter kærligheden.

50plusmatch er mere end dating

50plusmatch er, som nævnt, ikke udelukkende for singler, som håber at finde kærligheden. På sitet er det nemlig også muligt at søge efter venner.

Foruden at søge nye bekendtskaber kan man hos 50plusmatch få tiden til at gå med en række sjove funktioner, blandt andet chatten og forskellige quizzer.

50plusmatch giver også adgang til en såkaldt ‘Timeline’, som du sikkert kender fra Facebook. 

Her kan du se, om en anden bruger har skiftet profilbillede, ændret sin profiltekst eller måske netop har oprettet en profil på siden. 

50plusmatch timeline

Mange af funktionerne kan måske virke som ren og skær tidsfordriv, men faktisk kan det være en god idé at benytte netop disse til at komme i kontakt med andre brugere. 

Det vil eksempelvis være nemmere at falde i snak over et spændende emne i chatten, ligesom det er mere naturligt at sende et kompliment, hvis en bruger netop har udskiftet sit profilbillede til et nyt.

Se, om du får svar

50plusmatch tilbyder en særlig funktion, som vi endnu ikke er stødt på andre steder, nemlig muligheden for at se, hvor ofte andre brugere svarer på beskeder.

Trykker du dig en på en af de mange profiler på siden, vil du få præsenteret en procentsats. 

Satsen angiver, hvor stor en andel beskeder som den pågældende person besvarer. 

Er svarprocenten på 50%, er det således halvdelen af alle brugerens henvendelser, som bliver belønnet med et svar.

‘Får jeg svar’-funktionen vækker begejstring hos os, fordi vi ved af erfaring, at man kan spilde meget tid på at sende beskeder til andre brugere, som alligevel aldrig vender tilbage.

Dette undgår du naturligvis ikke med sikkerhed hos 50plusmatch, men med de tilgængelige svarprocenter får du i det mindste en relativt klar indikation på, hvorvidt det er tiden værd at forfatte en velskrevet og personlig besked, eller om du blot skal nøjes med et simpelt “Hej!”, fordi du med stor sandsynlig bliver mødt med tavshed.

Hvem opretter sig hos 50plusmatch?

50plusmatch henvender sig til den lidt ældre del af befolkningen, som håber på at finde kærligheden eller nye venskaber på nettet. Samtlige brugere er nemlig fra 50 år og op.

Folkene bag datingsiden bemærker desuden – som tidligere nævnt – at tjenesten henvender sig til aktive mennesker, men vi har faktisk ikke helt kunne gennemskue, om dette reelt er tilfældet. Umiddelbart er det – at være aktiv – i hvert fald ikke noget, der fylder uhørt meget på sitet.

Med 25.000 brugere er 50plusmatch ikke den største datingside for seniorer. Dog er aktivitetsniveauet ganske fornuftigt for en seniordating-side, hvorfor der er gode chancer for at komme i kontakt med op til flere ligesindede på platformen.

Kønsfordelingen er nogenlunde lige, men med et lille overtal af mænd. Der burde således være gode vilkår for at finde en kæreste eller en ven på siden, uanset om man er mand eller kvinde.

Brugere

ca. 25.000

Kønsfordeling

57 % mænd | 43 % kvinder

Målgruppe

50-70 årige

50plusmatch er også tilgængelig som app

Vi kan se, at flere og flere singler vælger at bruge deres telefoner, når der skal dates på internettet. Derfor er det utroligt vigtigt, at en datingside som minimum er responsiv og fungerer i browseren på en smartphone. 

Endnu bedre er det dog, hvis en datingside også tilbyder en app, og her kan vi lykkeligvis fortælle, at 50plusmatch er tilgængelig i din foretrukne app-butik.

Kort opsummering

50plusmatch er en fin dating side for seniorer. Udviklerne har tænkt på målgruppen og udviklet et meget overskueligt site, hvor brugervenligheden er i top. Dog så vi gerne, at der var blevet kælet lidt mere for layoutet, som er en smule gammeldags. Det kommer måske en dag.

Siden tilbyder alle de funktioner, der skal til for succesfuld dating – og meget mere til – og deres kundeservice-afdeling er både yderst tilgængelig og hjælpsom.

Det er tydeligt, at brugerne på siden ikke er der for at spilde tiden. De er der med et formål, og det bidrager til, at platformen er yderst seriøs.

Hvis du stadig er på vippen omkring 50plusmatch og spekulerer på, hvorvidt siden er noget for dig, er vores anbefaling ganske klar: Opret dig på siden og prøv den af!

Det er nemlig gratis at oprette en profil på datingsiden, og med din gratis profil kan du trykke dig rundt på tjenesten og få en fornemmelse af, om den appellerer til dig eller ej. 

50plusmatch logo
4.2/5

4,2

/5

50plusmatch logo
4.2/5

4,2

/5